mahsa7
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : بارسلونا
کلاازبازی میلان وبارسامعلوم شد بگم که:
بارسا تنها تيمي هستش كه برد و باختش دست خودشه
مافقط با میلان بازی نکردیم بلکه با کل دنیا داشتیم مبارزه میکردیم.
+اینکه تیتو5فروردین برمیگرده یعنی بقیه بازی ها چه لیگ و چه لیگ قهرمانان رو با یک روحیه عالی ادامه میدیم
به نقل از آیدا-ق :فقط؟! 2 تا گل توی چمپیونز به یه تیم ایتالیایی میشه "فقط"؟ مسی عالی بود،قبول دارم تکروی داشت ولی زیاد نبود اصلا،اونجا که به الکسیس پاس داد و بعد الکسیس به آلبا و گل چهارم.به نظرم اینیستا بهترین بازی عمرش رو واسه بارسا انجام داد،ژاوی هم دقیقا شده بود ژاوی همیشگی
داوید دقیقا قبل از گلش خوب نبود،ولی دقیقا همون لحظه تصمیم درست رو گرفت و باعث صعودمون شد
با این بازی که بارسا کرد،یه پنالتی که خوبه 5 تا پنالتی هم نمیگرفت بازم صعود میکردیم،برا همینه که میگم تصمیم داور تاثیر مستقیم نداره رو نتیجه،گل اول میلان بازی رفت هند بود،یه پنالتی هم همون بازی برامون نگرفتن(هند کردن تو محوطه جریمه)،همین بازی دیشب هم یه پنالتی واضح رو برامون نگرفتن،در مجموع 3 تا اشتباه مهم،ولی بازم صعود کردیم و 4-0 بردیم،این ینی بارسا اگه واقعا بارسا باشه و تیکی تاکا رو درست اجرا کنه و نه کاریکاتوری از تیکی تاکا رو،هیچ کس و هیچ چیزی جلودارش نیست،در عوض کافیه اشتباه کنیم تا همه چیز رو از دست بدیم
یه نکته مهم هم این بود که غیر از اون موقعیت اینی که به تیر خورد(فقط نیانگ نبود که به تیر زد) و اون شوت سرکش ژاوی که آبیاتی با خوش شانسی دفعش کرد،دیگه موقعیت "هدر" ندادیم و این عالی بود،ال کلاسیکوی رفت لیگ رو یادتون بیاد،یا رفت حذفی،چطوری خودمون تساوی رو دادیم به رئال؟ همه ی تیمای یک چهارم انقد فرصت طلب خواهند بود،مطمئنن نباید فرصت سوزی کنیم
پدرو دیشب اصلا رو اعصاب نبود و این کافیه! همین که رو اعصاب نباشه من ازش قدردانی میکنم،داشت سعیش رو میکرد به هر حال
پیکه و آلبا واقعا عالی بودن،پیکه متمرکز و آلبا هم واقعا عالی،هم تو دفاع هم تو اضافه شدناش به حمله،همیشه فک میکردم آلبا بازیکن خوبیه ولی نه اینقد
دیشب میلان دقیقا میلان بود،خیلی هم بهتر از بازی رفت دفاع میکرد،کلی هم روحیه داشت(برا همینم تا دیقه آخر داشت میجنگید و این تحسین برانگیز بود) توی لیگ هم وضعیتش بهتر شده بود،در مقابل بارسا هم دقیقا بارسا بود،تیکی تاکای سرعتی+پرسینگ از نیمه حریف(صحنه هایی که وقتی توپو از دست دادیم اینی چقدر سریع پرس رو شروع میکرد تا توپ رو بگیره) این سبک بارسائه نه اون سبک حوصله سربر تیم ملی اسپانیا
از نیم فصل دوم به اینور بارسا رو ندیده بودم،نه تیکی تاکا،نه سرعت،نه پرسینگ(این خیلی مهمه) فقط یه مشت پاس بیهوده وسط زمین،بالاخره به اصلمون برگشتیم و الان از نیم فصل اولم بهتر شدیم حتی،نباید از این فرم ایده آل خارج بشیم
+بالاخره این نسل رویایی یه بازگشت رویایی رو هم به کارنامه ش اضافه کرد.کلا امسال خیلی بازیا رو برگشتیم با تیتو،بازی با سلتیک،بازی با والنسیا،حذفی با مالاگا.نکته مهم همشونم این بود که با وجود نیاز شدید و مبرم به گل تمرکزمون رو از دست ندادیم،حمله کردیم ولی نه احساسی،کاملا کنترل و حساب شده،نه مثل بازی پارسال با چلسی
+خداروشکر تیتو 25 ام برمیگرده،ینی 12 روز دیگه،تقریبا 2 هفته،خدایا واقعا شکرت!سالم برگشتن تیتو از همه چی مهم تره
باید خیلی مراقب لیگ باشیم،هنوز خیلی مونده
کلاازبازی میلان وبارسامعلوم شد بگم که:
بارسا تنها تيمي هستش كه برد و باختش دست خودشه
مافقط با میلان بازی نکردیم بلکه با کل دنیا داشتیم مبارزه میکردیم.
+اینکه تیتو5فروردین برمیگرده یعنی بقیه بازی ها چه لیگ و چه لیگ قهرمانان رو با یک روحیه عالی ادامه میدیم