بارسلونا

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : بارسلونا

به نقل از آیدا-ق :
فقط؟! 2 تا گل توی چمپیونز به یه تیم ایتالیایی میشه "فقط"؟ مسی عالی بود،قبول دارم تکروی داشت ولی زیاد نبود اصلا،اونجا که به الکسیس پاس داد و بعد الکسیس به آلبا و گل چهارم.به نظرم اینیستا بهترین بازی عمرش رو واسه بارسا انجام داد،ژاوی هم دقیقا شده بود ژاوی همیشگی
داوید دقیقا قبل از گلش خوب نبود،ولی دقیقا همون لحظه تصمیم درست رو گرفت و باعث صعودمون شد
با این بازی که بارسا کرد،یه پنالتی که خوبه 5 تا پنالتی هم نمیگرفت بازم صعود میکردیم،برا همینه که میگم تصمیم داور تاثیر مستقیم نداره رو نتیجه،گل اول میلان بازی رفت هند بود،یه پنالتی هم همون بازی برامون نگرفتن(هند کردن تو محوطه جریمه)،همین بازی دیشب هم یه پنالتی واضح رو برامون نگرفتن،در مجموع 3 تا اشتباه مهم،ولی بازم صعود کردیم و 4-0 بردیم،این ینی بارسا اگه واقعا بارسا باشه و تیکی تاکا رو درست اجرا کنه و نه کاریکاتوری از تیکی تاکا رو،هیچ کس و هیچ چیزی جلودارش نیست،در عوض کافیه اشتباه کنیم تا همه چیز رو از دست بدیم
یه نکته مهم هم این بود که غیر از اون موقعیت اینی که به تیر خورد(فقط نیانگ نبود که به تیر زد) و اون شوت سرکش ژاوی که آبیاتی با خوش شانسی دفعش کرد،دیگه موقعیت "هدر" ندادیم و این عالی بود،ال کلاسیکوی رفت لیگ رو یادتون بیاد،یا رفت حذفی،چطوری خودمون تساوی رو دادیم به رئال؟ همه ی تیمای یک چهارم انقد فرصت طلب خواهند بود،مطمئنن نباید فرصت سوزی کنیم
پدرو دیشب اصلا رو اعصاب نبود و این کافیه! همین که رو اعصاب نباشه من ازش قدردانی میکنم،داشت سعیش رو میکرد به هر حال
پیکه و آلبا واقعا عالی بودن،پیکه متمرکز و آلبا هم واقعا عالی،هم تو دفاع هم تو اضافه شدناش به حمله،همیشه فک میکردم آلبا بازیکن خوبیه ولی نه اینقد
دیشب میلان دقیقا میلان بود،خیلی هم بهتر از بازی رفت دفاع میکرد،کلی هم روحیه داشت(برا همینم تا دیقه آخر داشت میجنگید و این تحسین برانگیز بود) توی لیگ هم وضعیتش بهتر شده بود،در مقابل بارسا هم دقیقا بارسا بود،تیکی تاکای سرعتی+پرسینگ از نیمه حریف(صحنه هایی که وقتی توپو از دست دادیم اینی چقدر سریع پرس رو شروع میکرد تا توپ رو بگیره) این سبک بارسائه نه اون سبک حوصله سربر تیم ملی اسپانیا
از نیم فصل دوم به اینور بارسا رو ندیده بودم،نه تیکی تاکا،نه سرعت،نه پرسینگ(این خیلی مهمه) فقط یه مشت پاس بیهوده وسط زمین،بالاخره به اصلمون برگشتیم و الان از نیم فصل اولم بهتر شدیم حتی،نباید از این فرم ایده آل خارج بشیم
+بالاخره این نسل رویایی یه بازگشت رویایی رو هم به کارنامه ش اضافه کرد.کلا امسال خیلی بازیا رو برگشتیم با تیتو،بازی با سلتیک،بازی با والنسیا،حذفی با مالاگا.نکته مهم همشونم این بود که با وجود نیاز شدید و مبرم به گل تمرکزمون رو از دست ندادیم،حمله کردیم ولی نه احساسی،کاملا کنترل و حساب شده،نه مثل بازی پارسال با چلسی
+خداروشکر تیتو 25 ام برمیگرده،ینی 12 روز دیگه،تقریبا 2 هفته،خدایا واقعا شکرت!سالم برگشتن تیتو از همه چی مهم تره
باید خیلی مراقب لیگ باشیم،هنوز خیلی مونده

کلاازبازی میلان وبارسامعلوم شد بگم که:
بارسا تنها تيمي هستش كه برد و باختش دست خودشه
مافقط با میلان بازی نکردیم بلکه با کل دنیا داشتیم مبارزه میکردیم. (;

+اینکه تیتو5فروردین برمیگرده یعنی بقیه بازی ها چه لیگ و چه لیگ قهرمانان رو با یک روحیه عالی ادامه میدیم (;

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
کلاازبازی میلان وبارسامعلوم شد بگم که:
بارسا تنها تيمي هستش كه برد و باختش دست خودشه
مافقط با میلان بازی نکردیم بلکه با کل دنیا داشتیم مبارزه میکردیم. (;

+اینکه تیتو5فروردین برمیگرده یعنی بقیه بازی ها چه لیگ و چه لیگ قهرمانان رو با یک روحیه عالی ادامه میدیم (;
طبیعیه اینطور باشه،چون مثلا هوادارای بایرن و دورتموند و رئال هم از باخت 2-0 ما جلو میلان بسی خوشحال بودند،حتی هوادارای گالا و پاریس هم که کلا در این حد و اندازه ها نیستن خوشحال بودن از این اتفاق،البته فقط مخصوص بارسا نیست کلا هر تیمی که تو اوج باشه و پرهوادارا باشه و اینا بقیه تیما همه دوس دارن سریع تر حذف شه،خود ما هم از این احساسات نسبت به یه سری تیما تا حالا داشتیم،نداشتیم؟!؟!
+و این خیلی عالیه...حالا کاری ندارم به فوتبال،شما فک کنین ما این فصل 3 گانه میبردیم اصن بعد میگفتن خدای نکرده تیتو نمیتونه بیاد و مسئله خیلی جدیه...برای من به شخصه که اون 3 گانه کلا زهر مار میشد،یا مثلا بازیکنا چه حالی میشدن،حالا حالات بدتر رو نمیگم...تیتو اول از همه یه انسانه و 2 تا بچه داره
ارزش اینکه تیتو سالم برگرده سر تیمش مساوی با لیگ و چمپیونزه برای من

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

فکر کن شب انقدر خسته بودم که تا رسیدم خابم برد صبح پاشدم دیدم دیگه دیره از روتختم تا وقتی طول کشید نتیجرو ببینم کلن نفس نکشیدم واقعن /m\ /m\

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
+و این خیلی عالیه...حالا کاری ندارم به فوتبال،شما فک کنین ما این فصل 3 گانه میبردیم اصن بعد میگفتن خدای نکرده تیتو نمیتونه بیاد و مسئله خیلی جدیه...برای من به شخصه که اون 3 گانه کلا زهر مار میشد،یا مثلا بازیکنا چه حالی میشدن،حالا حالات بدتر رو نمیگم...تیتو اول از همه یه انسانه و 2 تا بچه داره
ارزش اینکه تیتو سالم برگرده سر تیمش مساوی با لیگ و چمپیونزه برای من

بله.دقیقا.چیزی که مهم ترینه وجودتیتوس.هیچوقت نبایدفراموش کنیم زحمتایی که تیتوبرا بارساکشیدرو :|

امیدوارم به زودی مشکلش حل بشه. :)

ا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خوبه،افتادیم با پاریسن ژرمن،ولی اگه یه درصد کسی فک میکنه پاریسن ژرمن تیم آسونیه سخت در اشتباهه

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

داشتن دفاعی مثل تیاگو سیلوا و بازیکنای مثل زلاتان و لوکاس تیاگو موتی و دروازه بانشون پاریسنت ژرمن روتیم خوبی کرده

بازی رفت تو پاریسه و بازی برگشت تو نیوکمپ.

در ضمن، این مرحله که تموم شه دوباره قرعه کشی میکنن، معلوم نیست برنده کدوم بازیها تو نیمه نهایی به هم میخورن.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

دل بوسکه 9 تا بازیکن از بارسا دعوت کرده واسه تیم ملی،امیدوارم دچار ویرووس فیفا نشیم
+احتمالا دیدیدنش،این فیلم اون بچه نابینا ممدو هست که اسم ستاره های بارسا رو با لمس کردنشون میگه :O واقعا تحت تاثیر قرار میده منو این ویدئو :(...فقط پینتو رو تشخیص نمیده که اونو خیلی از بینا ها هم حتی نمیشناسن
http://www.footballonline.ir/News.aspx?ID=27646

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

یه خبر بد اونم اینکه کاپیتان تمام فصل رو بخاطره عمل جراحی روی زانوش از دست داده. =((

باید هرچه سریعتر واسه فصل بعد به فکر مدافع میانی باشن دیگه پویول فک نکنم بعده بازگشت دوبارش چیزی ازش مونده باشه. :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
یه خبر بد اونم اینکه کاپیتان تمام فصل رو بخاطره عمل جراحی روی زانوش از دست داده. =((

باید هرچه سریعتر واسه فصل بعد به فکر مدافع میانی باشن دیگه پویول فک نکنم بعده بازگشت دوبارش چیزی ازش مونده باشه. :|
ای خدا :rolleyes:
دقیقا،هر دفه مصدوم شد بعدش یه درجه از آمادگی فاصله گرفت همینجوری پیش بره واقعا چیزی ازش نخواهد موند :rolleyes: حتما باید فصل بعد یه مدافع میانی بگیریم،مدافع میانی از اوجب واجباته و اهم مهماته،در عوض ما مسی و ویا رو داریم و فک نکنم سطح نیمار از ویا بالاتر باشه
+تا قبل از قرعه کشی من دوست داشتم با پاریسن ژرمن بیفتیم ولی الان هر چقدر بیشتر میگذره به این نتیجه میرسم که خیلی اشتباه میکردم،ما کلا قبلا 3 بار تو بازیای رسمی باهاشون بازی کردیم،یک تساوی یه برد و یه باخت،اون تساوی و باخت توی چمپیونز بوده(زمان کرایف) و باعث میشه از چمپیونز حذف شیم :|
تابستون هم یه بازی دوستانه داشتیم با هم که من دیدمش،2-2 مساوی شدیم بعدش رفتیم پنالتی که با درخشش پینتو بردیم
در کل فک کنم از سخت ترین قرعه های ممکن بود،فقط از یووه-بایرن بهتره قرعمون...البته چون ما مدعی قهرمانی هستیم باید تیمای سخت رو ببریم و واسمون فرقی نکنه با چه تیمی افتادیم
+میخواستم یه چیزی بگم،اینکه ما تا قبل از بازی برگشت با میلان واقعا نمایش خوبی نداشتیم تو چمپیونز [-( بازی با سلتیک و بعدشم بازی رفت با میلان،اگه بخوایم یه ذره فقط یه ذره دست کم بگیریم پاریسن ژرمن رو این دفه جدی جدی حذف میشیم

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

فقط غیرت و تعصبش پویوله که هنوز به فوتبال ادامه میده وگرنه هر کی جای این بود تو این سن فوتبال رو کنار میذاشت از بس بدشانسه!

البته خداروشکر که اون خیلی باانگیزه س و همچین کاری نمیکنه چون بارسا شدیدا به حضورش کنار تیم و بازیهایی که با قلبش انجام میده و روحیه مبارزه طلبی و جنگجویانه ای که به تیم میده خیلی احتیاج داره.

45 روز کم نیست که دور باشه.ولی با جدیت و تلاشی که از کاپیتان سراغ داریم 1 ماهه ریکاوری میکنه :D

به بازی رفت و برگشت با پی اس جی که نمیرسه ولی خیلی امیدواریم که با رفتن بارسا به نیمه نهایی به بازیهای بارسا تو اون مرحله برسه.چون شدیدا احتیاجش داریم (;

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
فقط غیرت و تعصبش پویوله که هنوز به فوتبال ادامه میده وگرنه هر کی جای این بود تو این سن فوتبال رو کنار میذاشت از بس بدشانسه!

البته خداروشکر که اون خیلی باانگیزه س و همچین کاری نمیکنه چون بارسا شدیدا به حضورش کنار تیم و بازیهایی که با قلبش انجام میده و روحیه مبارزه طلبی و جنگجویانه ای که به تیم میده خیلی احتیاج داره.

45 روز کم نیست که دور باشه.ولی با جدیت و تلاشی که از کاپیتان سراغ داریم 1 ماهه ریکاوری میکنه :D

به بازی رفت و برگشت با پی اس جی که نمیرسه ولی خیلی امیدواریم که با رفتن بارسا به نیمه نهایی به بازیهای بارسا تو اون مرحله برسه.چون شدیدا احتیاجش داریم (;
واقعا همینطوره،با این همه مصدومیت و بدبیاری و با این سن...حتی حضورش رو نیمکت هم به تیم کمک میکنه
از نظر روحی خیلی کمک بزرگیه از نظر فنی هم یه سری برتری هایی به ماسکرانو داره از جمله بلندی قد و قدرت بدنیش بهتر از ماسکرانوه و توی نبردای هوایی میتونه ضربه سر رو بزنه(اون توپی که نیانگ زد به تیر از رو همون ضربه سر ناموفق ماسکرانو به دس اومد)

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
واقعا همینطوره،با این همه مصدومیت و بدبیاری و با این سن...حتی حضورش رو نیمکت هم به تیم کمک میکنه
از نظر روحی خیلی کمک بزرگیه از نظر فنی هم یه سری برتری هایی به ماسکرانو داره از جمله بلندی قد و قدرت بدنیش بهتر از ماسکرانوه و توی نبردای هوایی میتونه ضربه سر رو بزنه(اون توپی که نیانگ زد به تیر از رو همون ضربه سر ناموفق ماسکرانو به دس اومد)
البته باوجودهمه اينابراي فصل بعدحتمابايديه مدافع مياني بخريم كه خيلي برا بارساواجبه‏!‏

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
البته باوجودهمه اينابراي فصل بعدحتمابايديه مدافع مياني بخريم كه خيلي برا بارساواجبه‏!‏
واقعا مهم تر از هر کاری دیگه ای،فک کنم تیتو هم تو فکرش هست البته اگه راسل خساست رو کنار بذاره

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

دل بوسکه9تابارساییو به تیم ملی دعوت کرده:

والدس، پیکه، آلبا، بوسكتس، ژاوی، اینیستا، سسک، پدرو و ویا .

فقط امیدوارم مصدوم ندیم که همه چی خراب میشه... :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
دل بوسکه9تابارساییو به تیم ملی دعوت کرده:

والدس، پیکه، آلبا، بوسكتس، ژاوی، اینیستا، سسک، پدرو و ویا .

فقط امیدوارم مصدوم ندیم که همه چی خراب میشه... :|
بله اشاره کردم فک کنم، واقعا دل بوسکه هم رحم نمیکنه ها،همیشه تعداد کثیری بازیکن مهم رو با خودش میبره
از والدزم نمیگذره :))
به جز پدرو،هر کودوم مصدوم بشن تیم به فنا میره :| اصلن دوست ندارم فک کنم ژاوی مصدوم میشه :| مگه ژاوی مصدوم نیست و بازی با رایو رو از دست نمیده؟ :-? چیجوری میخواد بره؟
نمیگم باشگاه نباید بده بازیکنا رو،اصلن،به هر حال تیم ملی شونه و باید در خدمت تیم ملی شون باشن ولی مثلا لاتزیو دو تا بازیه که کلوزه رو نمیده به تیم ملی آلمان با بهانه ای به اسم مصدومیت :rolleyes: حالا ژاوی که واقعا مصدومه

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
بله اشاره کردم فک کنم، واقعا دل بوسکه هم رحم نمیکنه ها،همیشه تعداد کثیری بازیکن مهم رو با خودش میبره
از والدزم نمیگذره :))
به جز پدرو،هر کودوم مصدوم بشن تیم به فنا میره :| اصلن دوست ندارم فک کنم ژاوی مصدوم میشه :| مگه ژاوی مصدوم نیست و بازی با رایو رو از دست نمیده؟ :-? چیجوری میخواد بره؟
نمیگم باشگاه نباید بده بازیکنا رو،اصلن،به هر حال تیم ملی شونه و باید در خدمت تیم ملی شون باشن ولی مثلا لاتزیو دو تا بازیه که کلوزه رو نمیده به تیم ملی آلمان با بهانه ای به اسم مصدومیت :rolleyes: حالا ژاوی که واقعا مصدومه

ژاوی که مصدومه یکشنبه هم جلوی رایووایکانوبازی نمیکنه.ولی دیگه نمیدونم چرادعوت شده :-??
احتمالا برسوننش :|
دیگه نمیدونم چطوری!!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
ژاوی که مصدومه یکشنبه هم جلوی رایووایکانوبازی نمیکنه.ولی دیگه نمیدونم چرادعوت شده :-??
احتمالا برسوننش :|
دیگه نمیدونم چطوری!!!
بازیکنی که تازه از مصدومیت در اومده رو بازی دادن کار اشتباهیه،اگه خدای نکرده ژاوی مصدوم شه تو اردوی اسپانیا .... :rolleyes:
ژاوی خیلی تو بازی با میلان زحمت کشید واسه همینم دوباره مصدوم شد :rolleyes: امیدوارم بتونه استراحت کنه و خدا کنه نتونن برسوننش
واقعا الان مورینیو رو درک میکنم که یه حرفی در مورد بازیای ملی زده بود که الان یادم نیست ولی به هر حال یکی از (معدود) حرفای درستش بود :rolleyes: تو این مقطع سال بازیای ملی بسی رو نِرو هستن
+به طرز بدی من نگران بازی با پاریسن ژرمن شدم! اصن نمیدونم چرا،ولی هی احساس میکنم ابزار های لازم برا مقابله باهاشون رو نداریم :rolleyes: اینکه زلاتان به بارسا گل بزنه ... :| بازیکنای خطرناکی دارن،هر چند مطمئنم اگه بارسا،بارسا باشه حذفشون میکنیم ولی نگرانم دوباره بارسا نباشیم :rolleyes: یه موقع گرفتار غرور ناشی از برد 4-0 میلان شیم...ولی فک کنم کلا بازی با میلان چشم و گوش تیم رو خوب باز کرده
فک کنم تا اون موقه تیتو هم برگشته، امروز رفته بود تمرینات نیویورک ردبولز،خیلی خوبه که روحیه ش رو از دست نداده

@mirrez@

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد

چیزی.که مشخصه چون بارسا اساس کارش روی خلاقیت ژاوی و اینیستا هست گر ژاوی.نباشه قطعا بارسا بازی ضعیفی میکنه
کاش یه جایگزین بود واسش

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

چیزی.که مشخصه چون بارسا اساس کارش روی خلاقیت ژاوی و اینیستا هست گر ژاوی.نباشه قطعا بارسا بازی ضعیفی میکنه
کاش یه جایگزین بود واسش
تو بازیای بزرگ نبود ژاوی احساس میشه ولی تو بازیای لیگ باید تیاگو بتونه موثر واقع شه
با توجه به اینکه کاپیتان نیست امیدوارم روورا به بارترا بازی بده
والدز هم که محرومه،پینتو دوباره بازی میکنه
تو 4 تا بازی آخرمون با رایو،در مجموع 19-0 بردمیشون،بازی رفت رو هم 5-0 بردیم،ولی الان تیم 10 ام جدولن و در عین حال که اصلا نباید به گل خوردن حتی فک کنیم،نبایدم دست کم گرفته شون

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
تو بازیای بزرگ نبود ژاوی احساس میشه ولی تو بازیای لیگ باید تیاگو بتونه موثر واقع شه
با توجه به اینکه کاپیتان نیست امیدوارم روورا به بارترا بازی بده
والدز هم که محرومه،پینتو دوباره بازی میکنه
تو 4 تا بازی آخرمون با رایو،در مجموع 19-0 بردمیشون،بازی رفت رو هم 5-0 بردیم،ولی الان تیم 10 ام جدولن و در عین حال که اصلا نباید به گل خوردن حتی فک کنیم،نبایدم دست کم گرفته شون

این بازیها جای ریسک نیست که هم از مسی استفاده نکنیم و هم از اینی از نظر من باید یکی از این 2 توی زمین باشن چون رکن های اصلی بارسا محسوب میشن
از نظرم باید بارترا استراحت کنه و شاید توی سایر بازیها به زمین بفرستنش چون تازه از مصدومیت رها شده و این بازی هم بازی نسبتا سختی به حساب میاد و ممکنه روش فشار بیاد پس بهتره از همون مونتویا فقط استفاده کنیم :rolleyes:

بالا