بارسلونا

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : بارسلونا

به نقل از daimon :
خب ماکه امشب یه چیزه دیگه دیدیم.پس بر اساس یافته های جدید پست قبلیو به روز میکنم:
خط حمله بارسا شامل یه مشت هویجه.
خواهشا بر اساس واقعیتا بحث کنین.من حالو حوصله درس کردن پستای بارساییا رو ندارم.مرسی
عزیز من جمع کن خودتو وگرنه جمعت میکنم :|
در عین وارد کردن تمام نقدها ب تیمم و اینک داره در حد استقلال مرفاوی بازی میکنه اینم یادآور میشم با این بازی 13 تا عقبین...میتوان سکوت پیشه کرد این جور مواقع :|
ب واقع همین مانده بود ب سیب گلو و طرفدارانش جواب پس دادن :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نظرم این کم اهمیت ترین باخت کل فصل بارسا بود،باخت مهم باخت تو جام حذفی جلو میلان بود
این باخت جامی رو ازمون نگرفت،لازم نیس خیلی در موردش حرف بزنیم،مثه باخت به سوسیه داد بود،3 امتیاز هم بیشتر نداشت
من نگرانیم بازی با میلانه که احتمال 99 درصد پرگل میبازیم.من تازه دیروز فهمیدم مشکل بارسا نداشتن یه پلن بی نیس بلکه درست اجرا نکردن پلن آ ست.منصفانه به قضیه نیگا کنید،اون پاسا کجان؟ اون تیکی تاکای بی عیب و نقص کو؟ مشکل ما اینه که دیگه نمیتونیم تیکی تاکا رو بی عیب و نقص اجرا کنیم،راه رفتن خودمونم یادمون رفته
ببینید همه میدونن که تو این دو تا ال کلاسیکو تصمیمات داوری خیلی تاثیر گذار بودن،ولی همش سرجمع 20 درصد نتیجه نمیشدن.ما موقعیت گل هامون مثه قبل زیاد نیست،مثه قبل پاس نمیدیم،مثه قبل بازی نمیکنیم،این 80 درصد دیگه ماجراس،این قسمت مهم ماجراس.این این 80 درصد هم 50 درصدش مشکل سرمربیه 30 درصد هم بازیکنا.درسته رووا عملا کاری نمیکنه ولی دیگه نباید که بیاد گل بزنه! دیگه نمیتونه که پاس بده.اون تاکتیک مناسبی نداشت برای این بازی ولی بازم ما میتونستیم ببریم ولی نبردیم! رئال یه نیمه با تیم دومش بازی کرد.یادمون نره که ختافه و مالاگا این رئال رو بردن.رئال الان یه تیم فوق قوی نیست،رئال اون تیم پارسال نیس که بهش 2-1 باختیم اونم فقط یه بار.این بارساس که بیش از حد افت کرده و این افت اصلا طبیعی نیست.هممون میدونیم که بارسا این موقع از سال دچار افت مقطعی میشه،ولی من مشکلم اینه که این افت ممکنه مقطعی نباشه،شاید تیم رویاییمون داره تموم میشه :rolleyes: مشکل اساسی نیست،بارسا الان مشکل اساسی نداره،همه مشکلات جرئی هستن که این بحران رو ساختن ولی در اومدن از این بحران کار سختیه خیلیم سخته.ببینید بازیکنا و مربی قبل از این بازی حرف از بلند شدن میزدن،ولی صحنه های آخر بازی قشنگ نشون میداد که دیگه نا امید شدن،بریدن،چون میبینن هرچی تقلا میکنن به هیچ چی نمیرسن! و فکر هم میکنن که همش تقصیر داوره! نه آقا نیست،همش تقصیر داور نیست! ما به بازی بد خودمون باختیم هر سه تا بازی رو نه میلان نه رئال بازی هایی رویایی انجام ندادن،بیشتر خودمون برد رو تقدیمشون کردیم و این مشکل خیلی بزرگیه

تیم الان انقد داغونه که اگه همین فردا تیتو بیاد بازم کاری نمیشه کرد.باید قبول کنیم که چمیپونز لیگ رو از دست دادیم و با عنایت به اینکه 12 هفته ناقابل تا آخر فصل مونده میتونیم لالیگا رو هم از دست بدیم! پس نباید به خاطر بازی با میلان لالیگا رو ول کنیم این بدترین کار ممکنه
12 بازی ینی 36 امتیاز! خیلیه! فقط اگه بازی با تیمای مهم رو هم در نظر بگیریم 3 تا بازی مهم داریم،مالاگا،اتلتیکو مادرید و اتلتیکو بیلبائو
در حال حاضر پتانسیل باختن تو تمام این بازیا رو داریم و دقت کنید که اگه اتلتیکو امشب مالاگا رو ببره فاصله مون میشه 9 امتیاز و این ینی یه فاصله قابل جبران.پس خیلی راحت هم میتونیم لیگ رو از دست بدیم.ما اگه امسال همین لیگ رو بگیریم خیلی خوبه.رئالیا در 2 سال اخیر هر سال یه جام بردن و به نظرشون پارسال چون با اختلاف 9 امتیاز با ما قهرمان شدن خیلی فصل موفقی بوده! قبول دارم برای بارسا این اصلا موفقیت نیست که یه سال فقط یه جام ببره ولی به هر حال از هیچی که بهتره! تا الان توی لیگ عملکرد خیلی خوبی داشتیم،کلا 4 تا بازی رو نبردیم،2 باخت 2 تساوی پس باید به این روند خوبمون ادامه بدیم و مدیران محترم هم فصل بعد یه فکر اساسی برای خرید:1-دفاع جانشین پویول 2-مهاجم جانشین سانچز 3-دروزاه بان جانشین والدز بکنن

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

:))
جالبه هنوز هم دوستان اصرار دارن مشکل از والدزه :))...عزیزان من والدز قبلا مشکل آبی اناری ها بود...الان مشکل اصلیمون تموم شدن است!...خیلی ساده میگم...فوتبال بارسا تموم شده...بارسا باید از پایه فلسفه ی بازیش رو عوض کن...بارسا بعد از مدتی ب جای بارسای زمان رونالدینیو-اتوئو-مسی شد بارسای اسپانیای این یورو ک گذشت...دیدیم پاس های بی حاصل اسپانیا را در جام...
و الان هواداران هم دارن خسته میشن از پاس...از این سبک بازی
تیم باید عوض بشه نه دروازه بان...
واضحه پویول باید جانشین داشته باشه...مشخصه سانچز از سنگین ترین و بی استعدادترین مهاجم های لالیگاست...
اما بحث اصلی سر تمام شدن است

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
جالبه هنوز هم دوستان اصرار دارن مشکل از والدزه :))...عزیزان من والدز قبلا مشکل آبی اناری ها بود...الان مشکل اصلیمون تموم شدن است!...خیلی ساده میگم...فوتبال بارسا تموم شده...بارسا باید از پایه فلسفه ی بازیش رو عوض کن...بارسا بعد از مدتی ب جای بارسای زمان رونالدینیو-اتوئو-مسی شد بارسای اسپانیای این یورو ک گذشت...دیدیم پاس های بی حاصل اسپانیا را در جام...
واضحه پویول باید جانشین داشته باشه...مشخصه سانچز از سنگین ترین و بی استعدادترین مهاجم های لالیگاست...
مشکل اصلا والدز نیست! والدز داره میره،میدونین آیا؟ و خب طبیعتا نمیشه پینتو رو گذاشت جاش!
با 3 تا باخت نمیشه در مورد تموم شدن نظر داد،منم نگرانم که شاید این افت مقطعی نباشه ولی نمیشه انقد با قاطعیت گفت
این اشتباه ترین حرفه،بارسا توی 4 سال 14 تا جام رو با تیکی تاکاش گرفت(نه با تیکی تاکای اسپانیا) پس قطعا مشکل الان از یه جای دیگه س...ما الان اون بازیمون رو هم نمیکنیم! طبیعیه اون سبک(سبک اسپانیا) خسته کننده س ولی نتیجه گیر! بازم اسپانیا قهرمان یورو شد.بارسا کی مثل اون اسپانیا بازی میکرد؟ تیکی تاکای بارسا سرعت داشت،این مهم ترین نکته س،ما دیگه سرعت و دقت رو نداریم حتی نمیتونیم مثه اسپانیا بازی رو با پاسای بیهوده کنترل کنیم،اگه میتونستیم(میخواستیم!)لااقل جلو میلان 0-0 مساوی میکردیم و از حذفی هم اوت نمشیدیم
این تیم،تیمیه که به اعتقاد بزرگان فوتبال و کارشناسان بهترین تیم تاریخ بارسا بوده،پس مشکل "تیم" نیست،این مشکلات کوچیکن که مارو وارد بحران کردن
اگه ما تابستون برای پویول جانشین آورده بودیم،اگه به جای سانچز یه مهاجم درست درمون خریده بودیم،اگه یه نفرو میاوردیم که با والدز رقابت کنه،اگه الکی از پدرو همه جا استفاده نمیکردیم که رو اعصاب راه بره،الان وضعیتمون این نبود

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

جالبه واقعا...در همون حد دور از منطقه این حرف ک حرف بعضی دوستان ک میگفتن باختیم چون پویول سر خورد :)) :|
چلسی فصل قبل ضد فوتبال بود و بارسا رو حذف کرد...میلان این فصل ضد فوتبال نبود و داره بارسا رو تحقیر میکنه...و البته موافقم ک بارسا تو اون بازی بارسا نبود اما ما کاملا سبک بازی بارسا رو اونجا هم دیدیم(مسلما سرعت نبود...هماهنگی کمتر بود...اما دقیقا بارسا در نیمه ی حریف با پاسکاری هاش سعی در ایجاد موقعیت و در عین حال گرفتن بازی و توپ از حریف بود)
ب نظر من در همین حد قاطع میشه نظر داد...این نظر رو همون اول فصل هم گفتم و سر یورو هم کم این گفته نشد...

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از پوریا عابدی :

سقوط حکم فرمایی مطلق کاتالان ها قابل حدس بود چون بالاخره که هر صعودی سقوط هم داره ولی چیزی که به سربارسااومده
ربطی به سقوط نداره. به احتمال زیاد مهمترین جام داخلی این فصل اسپانیا برای بارساست و تا روزی که مثلث مسی ، ژاوی و اینیستا به سقوط واقعی برسن دست کم چن فصل دیگه مونده چیزی که این روزابه سربارسلونااومده یه سکته موقتیه... :|

یه دوره ای که تیکی تاکا دیگه به پاس های بی کیفیت میانه میدان تبدیل شده و ماحصل صد و هشتاد دیقه مالکیت مطلق توپ و زمین برابر رئال باعث دو باخت شد ... :|

دوره ای که تیتو خودخواهانه زیر برگه استعفاشو توی اوج قدرت بارسا تو لالیگا ،اروپا و کوپا دل ری امضا نکرد... :|

پپ از حیثیت تیکی تاکادفاع میکرد... :-<

چیزی که تیتو به عنوان تیکی تاکاپیاده میکنه کاریکاتور فوتبال مالکیت توپ و زمینه...چیزی که باعث تنفرازتیکی تاکامیشه نمایش همین
کاریکاتوره... مهمترین چیز برا اجرای تیکی تاکای واقعی از خودگذشتگیه و دل کندن از توپ، همون کاری که تیتو نتونست انجامش بده... :-<

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
مشکل اصلا والدز نیست! والدز داره میره،میدونین آیا؟ و خب طبیعتا نمیشه پینتو رو گذاشت جاش!
با 3 تا باخت نمیشه در مورد تموم شدن نظر داد،منم نگرانم که شاید این افت مقطعی نباشه ولی نمیشه انقد با قاطعیت گفت
این اشتباه ترین حرفه،بارسا توی 4 سال 14 تا جام رو با تیکی تاکاش گرفت(نه با تیکی تاکای اسپانیا) پس قطعا مشکل الان از یه جای دیگه س...ما الان اون بازیمون رو هم نمیکنیم! طبیعیه اون سبک(سبک اسپانیا) خسته کننده س ولی نتیجه گیر! بازم اسپانیا قهرمان یورو شد.بارسا کی مثل اون اسپانیا بازی میکرد؟ تیکی تاکای بارسا سرعت داشت،این مهم ترین نکته س،ما دیگه سرعت و دقت رو نداریم حتی نمیتونیم مثه اسپانیا بازی رو با پاسای بیهوده کنترل کنیم،اگه میتونستیم(میخواستیم!)لااقل جلو میلان 0-0 مساوی میکردیم و از حذفی هم اوت نمشیدیم
این تیم،تیمیه که به اعتقاد بزرگان فوتبال و کارشناسان بهترین تیم تاریخ بارسا بوده،پس مشکل "تیم" نیست،این مشکلات کوچیکن که مارو وارد بحران کردن
اگه ما تابستون برای پویول جانشین آورده بودیم،اگه به جای سانچز یه مهاجم درست درمون خریده بودیم،اگه یه نفرو میاوردیم که با والدز رقابت کنه،اگه الکی از پدرو همه جا استفاده نمیکردیم که رو اعصاب راه بره،الان وضعیتمون این نبود

با خرید آگوئرو یا نیمار به شدت موافقم. :D
چون تمام بار حمله و گلزنی به روی دوش مسی افتاده سانچز و پدرو هم عملا در این فصل هیچ کمکی به خط حمله ما نکردن.
پدرو این فصل در کل رقابتها 8 گل زده و سانچزم که ماشالا یه گل فقط تو لالیگا زده و به جز یه گلی که تو چمپیونزلیگ به بنفیکا زد گل دیگه ای ازش یادم نمیاد. :-??
پس تو این شرایط اومدن آگوئرو که تو سیتی خیلی خوب بازی می کنه و تو آرژانتین هم با مسی همکاری خوبی داره می تونه به تیم کمک کنه.
در مورد گلر باید بگم تراشتگن بهترین گزینست هم جوون هم واکنشهای فوق العاده خوبی داره. /m\ :D

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

حركت بازيكن بسيار با اخلاق و با شخصيتتونو ديدين يا نه؟! :|
بعد گل مسي حتي از تي وي خودمونم دست آلبا ديده شد...!
آخه من نميدونم هواداراي بارسا با چه رويي دم از اخلاق ميزنن! واقعا نميدونم...!

• لایک
امتیازات: NEO

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Fateme.RMA :
حركت بازيكن بسيار با اخلاق و با شخصيتتونو ديدين يا نه؟! :|
بعد گل مسي حتي از تي وي خودمونم دست آلبا ديده شد...!
آخه من نميدونم هواداراي بارسا با چه رويي دم از اخلاق ميزنن! واقعا نميدونم...!
راستش خیلی نمیگذره از انتخاب په په ب عنوان اسوه ی اخلاق...عحیبه فراموش کردین
آربلوآ هم در حد په په نه ولی بسیار بسیار ب فکر ساق های بازیکنان حریف است...
و مربی بااخلاق تر از ژوزه زاده نشده است...

دوستان برین با بردتون خوش باشین حرف دیگه ای هم نزنین ب نظر من :))

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پوریا عابدی :
راستش خیلی نمیگذره از انتخاب په په ب عنوان اسوه ی اخلاق...عحیبه فراموش کردین
آربلوآ هم در حد په په نه ولی بسیار بسیار ب فکر ساق های بازیکنان حریف است...
و مربی بااخلاق تر از ژوزه زاده نشده است...

دوستان برین با بردتون خوش باشین حرف دیگه ای هم نزنین ب نظر من :))
بله همچنين آلوس و بوسكتز كه بيشتر از جوايز فوتبالي واسه اسكار و گلدن گلوب تلاش ميكنن!
لازم به ياد آوري هست كه حركت آلوس تو بازي برگشت ليگ قهرمانان كه باعث اخراج په په شد به عنوان تمارض سال شناخته شد؟!
هنوز زمان زيادي نگذشته از لحظه اي كه آلوز (وقتي كريس رو زمين افتاده بود) پاشو به كمر كريس زد!
بحث من خطا و تمارض و اينا نيس،‌ بحث حركت غير اخلاقيه! مثل شعارهاي نژادپرستانه و كله خوك و حركتي كه آلبا به سمت تماشاگراي رئال انجام داد!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Fateme.RMA :
بله همچنين آلوس و بوسكتز كه بيشتر از جوايز فوتبالي واسه اسكار و گلدن گلوب تلاش ميكنن!
لازم به ياد آوري هست كه حركت آلوس تو بازي برگشت ليگ قهرمانان كه باعث اخراج په په شد به عنوان تمارض سال شناخته شد؟!
هنوز زمان زيادي نگذشته از لحظه اي كه آلوز (وقتي كريس رو زمين افتاده بود) پاشو به كمر كريس زد!
بحث من خطا و تمارض و اينا نيس،‌ بحث حركت غير اخلاقيه! مثل شعارهاي نژادپرستانه و كله خوك و حركتي كه آلبا به سمت تماشاگراي رئال انجام داد!
و فرشته ای ب نام کریس رونالدو اصلا وقتی گل میزند انگشتش را ب نشانه ی سکوت(عقده بخوانید)ب سوی هواداران بارسا نگرفته و باز هم نمیگیرد
مسلما دست بازیکن حریف را له کردن بخشی از بازی است و در واقع این خطای طرفداران بارسا بوده ک سوت میزدن وقتی این بازیکن باغیرت رئال پا ب توپ میشد :-?

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

بازم دو تا بحث به وجود میاد که یا متوجه تفاوت نمیشید یا نمیخواید متوجی بشید
در مورد لگد کردن دست بازیکن تیم حریف یک نفر دست یک نفر دیگه رو لگد کرده که یه حرکت غیر اخلاقیه
در مورد نشانه سکوت این اتفاق خیلی تو دنیای فوتبال افتاده که بازیکن بعد از گل زدن هواداران حریف رو به سکوت دعوت کنه و البته حرکت خیلی شایسته ای هم نیست
ولی حرکت جوردی آلبا لگد کردن دست و دعوت به سکوت نیست, مصداق بارز فحش و توهینه, اونم نه به یه نفر, به هوادارای یه تیم و واقعا" این کار شایسته ی یه بازیکنی در اون حد و اندازه نیست

• لایک
امتیازات: NEO

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
جالبه واقعا...در همون حد دور از منطقه این حرف ک حرف بعضی دوستان ک میگفتن باختیم چون پویول سر خورد :)) :|
چلسی فصل قبل ضد فوتبال بود و بارسا رو حذف کرد...میلان این فصل ضد فوتبال نبود و داره بارسا رو تحقیر میکنه...و البته موافقم ک بارسا تو اون بازی بارسا نبود اما ما کاملا سبک بازی بارسا رو اونجا هم دیدیم(مسلما سرعت نبود...هماهنگی کمتر بود...اما دقیقا بارسا در نیمه ی حریف با پاسکاری هاش سعی در ایجاد موقعیت و در عین حال گرفتن بازی و توپ از حریف بود)
ب نظر من در همین حد قاطع میشه نظر داد...این نظر رو همون اول فصل هم گفتم و سر یورو هم کم این گفته نشد...
یه گل خوردیم چون پویول کند و پیر شده،این گل مهم بود،من نیمفهمم چرا باید به همه چی کلی نیگا کنیم؟ همون یه گل کلی رو روند بازیمون تاثیر گذاشت،قبلش ما سراپا حمله بودیم،میخواستیم گل مساوی رو بزنیم ولی بعد از خوردن اون گل به اذعان بازیکنا بازی تموم شد واسمون
مشکل اینه که ندیدیم! من بارسا رو اون بازی ندیدم،هیچ خبری از پاسای درست،با دقت و سرعت بالا نبود،این ویژگی بارساییه که باید باشه و نبود
خیلیا وقتی به اینتر باختیم اینو گفتن،خیلیا وقتی به چلسی باختیم اینو گفتن...و الانم میگن،ولی من مطئنم این سقوط نیست،قبول بارسا نمیتونه همیشه تو اوج باشه ولی الان اون موقعی نیس که بخوایم تو اوج نباشیم
توی یورو هم بازم اسپانیا قهرمان شد،قطعا تو جام جهانی هم از مدعی ها خواهد بود،و واضحه که نه سقوط اسپانیا سقوط بارساس نه بالعکس

به نقل از amir h :
بازم دو تا بحث به وجود میاد که یا متوجه تفاوت نمیشید یا نمیخواید متوجی بشید
در مورد لگد کردن دست بازیکن تیم حریف یک نفر دست یک نفر دیگه رو لگد کرده که یه حرکت غیر اخلاقیه
در مورد نشانه سکوت این اتفاق خیلی تو دنیای فوتبال افتاده که بازیکن بعد از گل زدن هواداران حریف رو به سکوت دعوت کنه و البته حرکت خیلی شایسته ای هم نیست
ولی حرکت جوردی آلبا لگد کردن دست و دعوت به سکوت نیست, مصداق بارز فحش و توهینه, اونم نه به یه نفر, به هوادارای یه تیم و واقعا" این کار شایسته ی یه بازیکنی در اون حد و اندازه نیست
اصن به بازیکن بودنش کاری ندارم،کلا کار شایسته ای نیست! فک نمیکنم هیچ کس تایید کنه این کارو،ولی من نمیدونم تربیت خانوادگی آلبا چه ارتباطی به مجموعه باشگاه بارسلونا داره؟! هر چند من نمیفهمم مشکل انگشت اشاره چیه!(البته شایدم من اشتباه دیدم)هر چند کارای رونالدو هم ربطی به مجموعه ی رئال نداره،همچنین کار په په،به هر حال مربی که بهشون نمیگه برین این کار ها رو بکنین،حالا شاید بشه تمارض رو ربط دادو گف از سیاست های سرمربیه و اینا (که باز اونم به نظرم یه مسئله ذاتیه،ینی بعضیا ذاتن متمارضن)ولی این چیزا رو نه دیگه
به نقل از Fateme.RMA :
با تمارضای اسین،رونالدو و په په توی ال کلاسیکو های اخیر،هیچ حرفی نمیشه در مورد تمارض بوسکتس و آلوز زد واقعا
اصلا هم یه دفه یکی از بازیکنای رئال سر فابرگاس رو لگد نکرد وقتی افتاده بود رو زمین؟ همون ال کلاسیکویی که بعدش مورینیو دست کرد توی چشم تیتو.البته بازم من این رو به مجموعه رئال ربط نداده و نمیدم،ولی مربی بازم با بازیکن خیلی فرق میکنه

+راستی،تیتو بازی با میلان نیست...ژاوی هم نیست...بدون شرح
راستی،والدز احتمالا 4 جلسه محروم میشه
راستی،مورینیو طبق لبخوانی های انجام شده به آلوز یه توهین خیلی زشت میکنه که بهتره نگم اینجا،البته مورینیو که اولین بارش نیست به آلوز توهین میکنه،احتمالا آخرین بارشم نخواهد بود

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

بارسابه چنتابازیکن شدیدانیازداره به نظرم
الان چند تا باشگاه به دنبال افلای هستن و میلان هم گفته که میخواد بویان رو بخره برای خودش که اگه این دو رو بفروشیم پول خوبی به دس میاریم و به احتمال زیاد هم ویا از بارسا میره و الکسیس رو هم یووه میخوادش پدرو رو هم بدیم بره :Dو با این پولا 4 تا بازیکن بخریم یعنی نیمار-تراشگن-هوملز و یک بازیکن خلاق و خوب که جای پدرو بازی کنه
در اینکه نیمار میاد بارسا شک ندارم :D و همینطور هوملز چون باشگاه حساب ویژه ای رو روی این بازیکنها باز کرده و نمیزاره از دستش در برن و باشگاهی دیگه بخرتشون
اومدن نیمار به بارسا خیلی محتمله، به دو دلیل واضح اول اینکه همه دنیا میدونه بارسا مشکل مهاجم داره، یعنی بعد مسی؛ مهاجم دوم نداره. دوم اینکه خودش هم میدونه سبک بازیش به بارسا خیلی نزدیکه تا مابقی تیمها و مطمئنه بیاد بارسا بعد یک مدت کوتاه فیکس خواهد شد مثل جوردی آلبا.

• لایک
امتیازات: zmaa

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

به نقل از ...M30... :
بارسابه چنتابازیکن شدیدانیازداره به نظرم
الان چند تا باشگاه به دنبال افلای هستن و میلان هم گفته که میخواد بویان رو بخره برای خودش که اگه این دو رو بفروشیم پول خوبی به دس میاریم و به احتمال زیاد هم ویا از بارسا میره و الکسیس رو هم یووه میخوادش پدرو رو هم بدیم بره :Dو با این پولا 4 تا بازیکن بخریم یعنی نیمار-تراشگن-هوملز و یک بازیکن خلاق و خوب که جای پدرو بازی کنه
در اینکه نیمار میاد بارسا شک ندارم :D و همینطور هوملز چون باشگاه حساب ویژه ای رو روی این بازیکنها باز کرده و نمیزاره از دستش در برن و باشگاهی دیگه بخرتشون
اومدن نیمار به بارسا خیلی محتمله، به دو دلیل واضح اول اینکه همه دنیا میدونه بارسا مشکل مهاجم داره، یعنی بعد مسی؛ مهاجم دوم نداره. دوم اینکه خودش هم میدونه سبک بازیش به بارسا خیلی نزدیکه تا مابقی تیمها و مطمئنه بیاد بارسا بعد یک مدت کوتاه فیکس خواهد شد مثل جوردی آلبا.
توی ارزش گذاری بازیکنا تو سال 2012 ارزش هر کدوم از بازیکناییو که گفتین اینجا مینویسم(غیر از تراشگن که نیس اینجا):
1.نیمار=75تا85 میلیون دلار
2.هوملز=40تا55 میلیون دلار
3.پدرو=3تا8 میلیون دلار
4.سانچز=10تا15 میلیون دلار(البته مسلما به خاطر افتش الآن قیمتش پایین تره)
5.آفلای=10تا20میلیون دلار(البته مسلما به خاطر افتش الآن قیمتش پایین تره)
منبع:ماه نامه آفتاب ورزشی
در ضمن اگه فقط 4تا بازی برزیلو نگا کرده باشین میفهمین که نیمار یه بازیکنیه خودخواه و تک رو.عاشق اینه که توی بازی خودشو نشون بده و حرکات نمایشیم دوس داره.(اینارو توی فیس بوکش نوشته).دقیقا بارسا بر خلاف اینو عمل میکنه.حتی رئال مورینیو هم زیاد نمیتونه حرکات نمایشی توش بزنه.ولی حقیقتا باید قبول کرد که آزادی که ونگرو فرگوسن به بازیکناشون میدن خیلی بیشتر از این دوتا تیمه.مخصوصا فرگوسن که دیگه ته آزادیه تیمش.یکی از اعتقادای اصلیه فرگوسن اینه که از هر بازیکنی باید تو راستای تواناییاش استغاده کرد. طوریم راهنماییش کرد که در مجموع نفع تواناییاش به تیم برسه.در حالی که رئالو بارسا ترجیح میدن اول بازیکن در خدمت تیم باشه.در کل هرکدوم در جایگاه خودشون خوبن ولی برا بازیکنایی که عشق دریبلو به رخ کشیدن تواناییاشونن به نظرم منچستر مقصد اولیه خوبی باشه.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از daimon :
در ضمن اگه فقط 4تا بازی برزیلو نگا کرده باشین میفهمین که نیمار یه بازیکنیه خودخواه و تک رو.عاشق اینه که توی بازی خودشو نشون بده و حرکات نمایشیم دوس داره.(اینارو توی فیس بوکش نوشته).دقیقا بارسا بر خلاف اینو عمل میکنه.حتی رئال مورینیو هم زیاد نمیتونه حرکات نمایشی توش بزنه.ولی حقیقتا باید قبول کرد که آزادی که ونگرو فرگوسن به بازیکناشون میدن خیلی بیشتر از این دوتا تیمه.مخصوصا فرگوسن که دیگه ته آزادیه تیمش.یکی از اعتقادای اصلیه فرگوسن اینه که از هر بازیکنی باید تو راستای تواناییاش استغاده کرد. طوریم راهنماییش کرد که در مجموع نفع تواناییاش به تیم برسه.در حالی که رئالو بارسا ترجیح میدن اول بازیکن در خدمت تیم باشه.در کل هرکدوم در جایگاه خودشون خوبن ولی برا بازیکنایی که عشق دریبلو به رخ کشیدن تواناییاشونن به نظرم منچستر مقصد اولیه خوبی باشه.

فک نمی کنم اگه بیادبارسا دوباره بخوادتک روی بکنه.
چون خودش میدونه بارساجای اینکارانیس.خودشم گفته که میخادبیادبارسا.راسل هم درموردنیمارگفته که بازیکنیه که کادر فنی دوستش داره و تو لیست خریدمون قرار داره.
اگه نیماربیادپس ینی قرارنیس که تک روی بکنه.شرایط رومیدونه خودش. :D
شرایط بارسلوناوسانتوس برزیل خیلی باهم فرق میکنه.شایداگه توبارساباشه اجازه تک روی به خودش نده

ولی اگه قرارباشه حرکات نمایشی انجام بده وخودشونشون بده وفقط به فکرخودش باشه آگوئرو بیادبارسابهتره
چون تو سیتی خیلی خوب بازی می کنه و تو آرژانتین هم با مسی همکاری خوبی داره می تونه به تیم کمک کنه.

• لایک
امتیازات: zmaa

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

نیمار اصلا به درد بارسا نمیخوره،اصلن بازیکن بزرگی نیست و خیلیم دوس داره خودشو مطرح کنه،مطمئنن در اختیار تیم نخواهد بود
آگئرو خیلی بهتره اگه راسل پول بده که بعیده
هوملز بازیکنی نیس که راحت باشگاه عوض کنه،بایرن نخواستش که رفت وگرنه خیلی دوست داشت همونجا ادامه بده،احتمال اینکه بارسا پیشنهاد بده خیلی کمه،احتمال اینکه هوملز قبول کنه خیلی کمتره
البته اگه هوملز بیاد بارسا با پیکه خیلی زوج خوبی توی دفاع میشن ولی متاسفانه احتمالش خیلی خیلی کمه
سانچز رو باید حتما بفروشیم ولی پدور،نمیدونم...مطمئن نیستم البته بفروشیم سودش بیشتره به نظرم

zmaa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد
شهر
تهران

پدرو که اصن به درد نمیخوره بره بهتره
سانچز هم خریدش از اودینزه از اول اشتباه بود
داوید ویا هم که میره
خدا کنه هوملز بیاد

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
نیمار اصلا به درد بارسا نمیخوره،اصلن بازیکن بزرگی نیست و خیلیم دوس داره خودشو مطرح کنه،مطمئنن در اختیار تیم نخواهد بود
آگئرو خیلی بهتره اگه راسل پول بده که بعیده
هوملز بازیکنی نیس که راحت باشگاه عوض کنه،بایرن نخواستش که رفت وگرنه خیلی دوست داشت همونجا ادامه بده،احتمال اینکه بارسا پیشنهاد بده خیلی کمه،احتمال اینکه هوملز قبول کنه خیلی کمتره
البته اگه هوملز بیاد بارسا با پیکه خیلی زوج خوبی توی دفاع میشن ولی متاسفانه احتمالش خیلی خیلی کمه
سانچز رو باید حتما بفروشیم ولی پدور،نمیدونم...مطمئن نیستم البته بفروشیم سودش بیشتره به نظرم

نیمارو بیخیال.
انگاری باشگاه فکرش رو از رو هوملز برداشته!!
چون دورتموند قیمت زیادی واسه فروشش میخواد،بارسا حاضر نیست این قیمت رو بپردازه و تمرکزشون رو بردن روی دنی اگِر و فرمائلن!!
بابا اینا خوبن ولی عالی نیستن و از هوملز پایینترن!!

شاید مجبور باشیم پول زیادی واسه هوملز بدیم ولی دفاعمون رو واسه 4-5 سال بیمه میکنیم.(مثل زمان مارکز)
رئال 96 تا واسه رونالدو داد ولی 10 برابرش براشون کارایی داشته.

امیدوارم جز هوملز کسی دیگه بعنوان دفاع نگیریم...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
نیمارو بیخیال.
انگاری باشگاه فکرش رو از رو هوملز برداشته!!
چون دورتموند قیمت زیادی واسه فروشش میخواد،بارسا حاضر نیست این قیمت رو بپردازه و تمرکزشون رو بردن روی دنی اگِر و فرمائلن!!
بابا اینا خوبن ولی عالی نیستن و از هوملز پایینترن!!

شاید مجبور باشیم پول زیادی واسه هوملز بدیم ولی دفاعمون رو واسه 4-5 سال بیمه میکنیم.(مثل زمان مارکز)
رئال 96 تا واسه رونالدو داد ولی 10 برابرش براشون کارایی داشته.

امیدوارم جز هوملز کسی دیگه بعنوان دفاع نگیریم...
همون بیخیال!
آره چون راسل بسی خسیسه! ینی میخواد بدون اینکه پول بده تیمش پول تولید کنه! خب نمیشه که! باید دفاع بخری تا بعد کم گل بخوری تا بعد جام ببری! مثلا! خیلی ساده س مسئله ولی راسل نمیتونه درک کنه انگاری،خب وقتی فرایلن رو بخری،به اندازه توانایی اون هم سود میبری وقتی هوملز رو بخری به اندازه توانایی هوملز،هر چقد پول بدی آش میخوری! هعی :rolleyes:
دقیقا همینه،هوملز مطمئن بازی میکنه و فقط دفاع نمیکنه،به خاطر قد بلندش میتونه ضربه سرای خوبی هم بزنه و تعداد گلاش برای یه مدافع خیلی خوبه
من بازی دورتموند و تیم ملی آلمان رو بیشتر از بازی آرسنال و تیم ملی فرانسه دیدم،فرمائلن واقعا مدافع خوبیه ولی هوملز مطمئن تر بازی میکنه و اگه یه زوج خوب کنارش باشه واقعا عالی میشه

بالا