• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

یکی از فانتزی هام اینه که سه شنبه برم روز اول مرحله 2 رو بترکونم ، چهار شنبه نیز هم !
بعد خسته و کوفته تو زمانی که خیلی به خاطر مرحله 2 خوشحالم ، بشینم بازیه بارسا بایرن رو ببینم ، بعد مثلا 5 - 0 ببریم <:-P
اصن فکرشم شاد میکنه منو ، کل مدرسه رو بستنی میدم اگه این اتفاق بیفته :-"

اسپم نبودا /m\ ، در ضمن نیمار هم دیگه قرار دادش رو با سانتوز تمدید نمی کنه ، احتمالا دیگه تو بارسا ببینیمش #:-S

به نقل از MeC :
یکی از فانتزی هام اینه که سه شنبه برم روز اول مرحله 2 رو بترکونم ، چهار شنبه نیز هم !
بعد خسته و کوفته تو زمانی که خیلی به خاطر مرحله 2 خوشحالم ، بشینم بازیه بارسا بایرن رو ببینم ، بعد مثلا 5 - 0 ببریم <:-P
اصن فکرشم شاد میکنه منو ، کل مدرسه رو بستنی میدم اگه این اتفاق بیفته :-"

اسپم نبودا /m\ ، در ضمن نیمار هم دیگه قرار دادش رو با سانتوز تمدید نمی کنه ، احتمالا دیگه تو بارسا ببینیمش #:-S
شتر در خواب بیند رشته به رشته باباش بزغاله کشته کنتور نداره همین جوری بباف :-"
حالا نیمارو آوردید ، دفاع سوراختونو میخواید چیکار کنید ؟

یه فکرایی هم داریم برا دفاعمون می کنیم :-" یه گلر کم داریم با 2 تا دفاع مرکزی ! دفاع گوش هامون خوبن :x

لازم به ذکر است بارسا در حال مذاکره با تیاگو سیلوا و هوملز هست.

گل زنان این فصل لالیگا.مسی در صدر :x

229681_395342020579754_201832844_n.jpg

به نقل از Breeze :
گل زنان این فصل لالیگا.مسی در صدر :x

229681_395342020579754_201832844_n.jpg
این عالیه ولی یه مشکل بزرگ هم داره . گل زن دوم بارسا فاصله ش با مسی خیلی زیاده ینی همه گلای بارسا رو مسی داره میزنه و اگه اون نباشه بارسا گل نمیزنه :|

منم احساس میکنم وابستگی بارسا به مسی داره زیاد میشه
البته مسی بدون ژاوی و اینیستا هم خیلی نمیتونه موفق باشه
فک کنم بهتر باشه بارسا وابستگیشو کمتر کنه
اگه والدس از بارسا بره کی میخواد دروازه بان بارسا بشه ؟!

کلا امسال عوامل متعددی دست به دست هم دادن تا بارسا نیم فصل دوم سقوط آزاد کنه :| من مطمئنم فصل بعد تیتو تغییرات خوبی تو تیم میده،ما با تیتو بهترین نیم فصل لالیگا رو رقم زدیم و واسه همون نیم فصل هم هنوز با 11 اختلاف امتیاز صدر جدولیم وگرنه همین لیگ رو هم نمیبردیم.به نظر من همین کارایی که این فصل کردیم خیلیم خوب بودن.بازگشتمون جلو میلان،صدرنشینی تو لیگ،رسیدن به نیمه نهایی جام حذفی.از نظر من که خوب بودن.ولی میتونستن بهتر هم باشن.انتظاری نمیشد داشت خیلی،فصل پیش فقط کوپا دل ری رو بردیم و بعد پپ رفت.همه اینا خیلی تاثیر گذار بودن،واقعا انتظاری نمیشد داشت از تیم این فصل.سال بعد اتفاقات خوبی خواهد افتاد اگر:1-هوملز یا داوید سیلوا رو بخریم 2-تراشتگن یا گوایتا رو بخریم 3-نیمار رو نخریم
فک کنم وقتشه راسل دست به جیب شه یه مقدار

اين گوايتا کدوم تيم بازي ميکنه؟ :-? بارسا داويد سيلوا رو ميخواد چيکار؟!

من با اینکه بایرنیم از شخصیت گواردیولا خوشم میاد!
از اون موقع که رفته بارسا خیلی بد شده!
واقعا دلم واسه بارسا میسوزه!

Back
بالا