بارسلونا

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : بارسلونا

یکی از فانتزی هام اینه که سه شنبه برم روز اول مرحله 2 رو بترکونم ، چهار شنبه نیز هم !
بعد خسته و کوفته تو زمانی که خیلی به خاطر مرحله 2 خوشحالم ، بشینم بازیه بارسا بایرن رو ببینم ، بعد مثلا 5 - 0 ببریم P:>
اصن فکرشم شاد میکنه منو ، کل مدرسه رو بستنی میدم اگه این اتفاق بیفته :-"

اسپم نبودا /m\ ، در ضمن نیمار هم دیگه قرار دادش رو با سانتوز تمدید نمی کنه ، احتمالا دیگه تو بارسا ببینیمش #S-:

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از MeC :
یکی از فانتزی هام اینه که سه شنبه برم روز اول مرحله 2 رو بترکونم ، چهار شنبه نیز هم !
بعد خسته و کوفته تو زمانی که خیلی به خاطر مرحله 2 خوشحالم ، بشینم بازیه بارسا بایرن رو ببینم ، بعد مثلا 5 - 0 ببریم P:>
اصن فکرشم شاد میکنه منو ، کل مدرسه رو بستنی میدم اگه این اتفاق بیفته :-"

اسپم نبودا /m\ ، در ضمن نیمار هم دیگه قرار دادش رو با سانتوز تمدید نمی کنه ، احتمالا دیگه تو بارسا ببینیمش #S-:
شتر در خواب بیند رشته به رشته باباش بزغاله کشته کنتور نداره همین جوری بباف :-"
حالا نیمارو آوردید ، دفاع سوراختونو میخواید چیکار کنید ؟

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

یه فکرایی هم داریم برا دفاعمون می کنیم :-" یه گلر کم داریم با 2 تا دفاع مرکزی ! دفاع گوش هامون خوبن x:

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

لازم به ذکر است بارسا در حال مذاکره با تیاگو سیلوا و هوملز هست.

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

گل زنان این فصل لالیگا.مسی در صدر x:

229681_395342020579754_201832844_n.jpg

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از Breeze :
گل زنان این فصل لالیگا.مسی در صدر x:

229681_395342020579754_201832844_n.jpg
این عالیه ولی یه مشکل بزرگ هم داره . گل زن دوم بارسا فاصله ش با مسی خیلی زیاده ینی همه گلای بارسا رو مسی داره میزنه و اگه اون نباشه بارسا گل نمیزنه :|

G.MM

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
University of Paris-Saclay
رشته دانشگاه
Integrative Biology and Animal Physiology
تلگرام
اینستاگرام

منم احساس میکنم وابستگی بارسا به مسی داره زیاد میشه
البته مسی بدون ژاوی و اینیستا هم خیلی نمیتونه موفق باشه
فک کنم بهتر باشه بارسا وابستگیشو کمتر کنه
اگه والدس از بارسا بره کی میخواد دروازه بان بارسا بشه ؟!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

کلا امسال عوامل متعددی دست به دست هم دادن تا بارسا نیم فصل دوم سقوط آزاد کنه :| من مطمئنم فصل بعد تیتو تغییرات خوبی تو تیم میده،ما با تیتو بهترین نیم فصل لالیگا رو رقم زدیم و واسه همون نیم فصل هم هنوز با 11 اختلاف امتیاز صدر جدولیم وگرنه همین لیگ رو هم نمیبردیم.به نظر من همین کارایی که این فصل کردیم خیلیم خوب بودن.بازگشتمون جلو میلان،صدرنشینی تو لیگ،رسیدن به نیمه نهایی جام حذفی.از نظر من که خوب بودن.ولی میتونستن بهتر هم باشن.انتظاری نمیشد داشت خیلی،فصل پیش فقط کوپا دل ری رو بردیم و بعد پپ رفت.همه اینا خیلی تاثیر گذار بودن،واقعا انتظاری نمیشد داشت از تیم این فصل.سال بعد اتفاقات خوبی خواهد افتاد اگر:1-هوملز یا داوید سیلوا رو بخریم 2-تراشتگن یا گوایتا رو بخریم 3-نیمار رو نخریم
فک کنم وقتشه راسل دست به جیب شه یه مقدار

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

اين گوايتا کدوم تيم بازي ميکنه؟ :-? بارسا داويد سيلوا رو ميخواد چيکار؟!

...............

کاربر فوق‌فعال

من با اینکه بایرنیم از شخصیت گواردیولا خوشم میاد!
از اون موقع که رفته بارسا خیلی بد شده!
واقعا دلم واسه بارسا میسوزه!

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

بارسا یه سری بازیکن واقعا به درد نخور داره.الان بارتا و داوید سیلوا و پیکه واقعا با ژاوی و اینیستا و مسی انصاف نیست هم تیمی باشن.اصلا این مربی جدید بارسا یه ذره جذبه تو وجودش نیست.حیف که گواردیولا رفت

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از Spammer :
بارسا از بازیکنای جوون غافل شد . دیگه استعداد یابی و اینا رو گذاشتن کنار . الان معلوم نیست جای ژاوی و پویول توی بارسا قراره کی بیاد هم چنین جای بارتز ...

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

موزاییک بازی رفت جلو بایرن تو ورزشگاه آلیانز خیلی قشنگ بود و هواداراشون با اون نتیجه رویایی که بایرن جلو بارسا گرفت،مزد اون حرکت زیباشون رو گرفتن!!

حالام ما میخوایم یه موزاییک دیدنی به نمایش بذاریم :D

اینم عکسش...محشره واقعا... x:

Mosaic_FCB-Bayern_2013.v1367146945.jpg

بارسا...غرور...بارسا

مطمئنا بازیکنا با دیدن این صحنه زیبا انگیزه شون بیشتر میشه(هر چند الان انگیزه شون در حال منفجر شدنه :D )

5-0 :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
والنسیا
:-" منظورم تیاگو سیلوا بود :-" :rolleyes:.بعله هوملز یا تیاگو سیلوا رو بخره که البته من هوملز رو ترجیح میدم
+قبل بازی با میلان گفتم بارسا،اگه بارسا باشه میتونه میلانو تو نیوکمپ 5 تایی کنه.ولی الان حتی اگه بارسا،بارسا باشه بازم نمیتونه بایرنو 5 تایی کنه...امیدوار بودن خوبه،خیلیم خوبه ولی وقتی احتمالی باشه...تنها معجزه ای که میتونه رخ بده اینه که با افتخار حذف بشیم.اگه 1-0 میباختیم هم نمیتونستیم جلو این بایرن جبران کنیم چه برسه الان که دیگه...این نیمه نهایی چشمای ما رو باز کرد...خب همه میدونستن بارسا امسال خیلی ضعف داره تو دفاع و ازشم استفاده کرده بودن(تعداد گلای خورده تو لیگ) ولی هیچ کودوم نتونسته بودن اندازه بایرن ازشون استفاده کنن،بایرن فقط بیشتر استفاده کرد،همین.چیزی نبود که قبل بازی با بایرن نباشه ولی اون بازی اوج همه شون بود.امیدوارم چشمای روسل هم باز شده باشن.
به نقل از clever child :
بارسا از بازیکنای جوون غافل شد . دیگه استعداد یابی و اینا رو گذاشتن کنار . الان معلوم نیست جای ژاوی و پویول توی بارسا قراره کی بیاد هم چنین جای بارتز ...
الان چی شد که به این نتیجه رسیدین؟! تیاگو و بارترا.مشکل اینه که بارترا خیلی بی تجربه س و بدون دفاع درست و حسابی نمیشه نتیجه درست و حسابی گرفت.باید یه مدافع بخره بارسا تا بارترا تجربه کسب کنه،در ضمن اگه بارترا کنار یه مدافع باتجربه بازی کنه براش بهتر هم هس.
+یه حس حسادتی به دورتموند دارم از بازی رفتشون جلو رئال.دورتموند همیشه اینطوری نیس...ولی اون شب بود.هم زیبا بازی کرد هم نتیجه گرفت و برد حقشون بود.اون انرژی کلوپ،انگیزه بازیکنای جوون دورتموند...یاد "بارسا" افتادم...هیچ وقت بارسا رو بی انگیزه تر از بازی با بایرن ندیده بودم...فقط پیرن بارسا تنشون بود،هیچ نشونی از اون تیمی که زیبا بازی میکرد و نتیجه میگرفت و "حقش" بود و بازیکناش و مربیش سرشار از انرژی و انگیزه بودن نداشت.عالی میشد اگه میرفتیم فینال،ولی خب رفتن به فینال هم حتی نمیتونست باعث بشه بارسا دوباره بشه اون تیم قبلی،مشکلات دفاعی زیادی داریم ولی فقط این نیس...بارسا اون انگیزه رو گم کرده.امیدوارم چهارشنبه اون تیم با انگیزه رو ببینم،تیمی که زیبا بازی میکنه و حتی وقتیم حذف میشه بهش "افتخار" کرد.
+آبیدال و بوستکس هم که نمیرسن.

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از آیدا-ق :
والنسیا
:-" منظورم تیاگو سیلوا بود :-" :rolleyes:.بعله هوملز یا تیاگو سیلوا رو بخره که البته من هوملز رو ترجیح میدم
+قبل بازی با میلان گفتم بارسا،اگه بارسا باشه میتونه میلانو تو نیوکمپ 5 تایی کنه.ولی الان حتی اگه بارسا،بارسا باشه بازم نمیتونه بایرنو 5 تایی کنه...امیدوار بودن خوبه،خیلیم خوبه ولی وقتی احتمالی باشه...تنها معجزه ای که میتونه رخ بده اینه که با افتخار حذف بشیم.اگه 1-0 میباختیم هم نمیتونستیم جلو این بایرن جبران کنیم چه برسه الان که دیگه...این نیمه نهایی چشمای ما رو باز کرد...خب همه میدونستن بارسا امسال خیلی ضعف داره تو دفاع و ازشم استفاده کرده بودن(تعداد گلای خورده تو لیگ) ولی هیچ کودوم نتونسته بودن اندازه بایرن ازشون استفاده کنن،بایرن فقط بیشتر استفاده کرد،همین.چیزی نبود که قبل بازی با بایرن نباشه ولی اون بازی اوج همه شون بود.امیدوارم چشمای روسل هم باز شده باشن.الان چی شد که به این نتیجه رسیدین؟! تیاگو و بارترا.مشکل اینه که بارترا خیلی بی تجربه س و بدون دفاع درست و حسابی نمیشه نتیجه درست و حسابی گرفت.باید یه مدافع بخره بارسا تا بارترا تجربه کسب کنه،در ضمن اگه بارترا کنار یه مدافع باتجربه بازی کنه براش بهتر هم هس.
+یه حس حسادتی به دورتموند دارم از بازی رفتشون جلو رئال.دورتموند همیشه اینطوری نیس...ولی اون شب بود.هم زیبا بازی کرد هم نتیجه گرفت و برد حقشون بود.اون انرژی کلوپ،انگیزه بازیکنای جوون دورتموند...یاد "بارسا" افتادم...هیچ وقت بارسا رو بی انگیزه تر از بازی با بایرن ندیده بودم...فقط پیرن بارسا تنشون بود،هیچ نشونی از اون تیمی که زیبا بازی میکرد و نتیجه میگرفت و "حقش" بود و بازیکناش و مربیش سرشار از انرژی و انگیزه بودن نداشت.عالی میشد اگه میرفتیم فینال،ولی خب رفتن به فینال هم حتی نمیتونست باعث بشه بارسا دوباره بشه اون تیم قبلی،مشکلات دفاعی زیادی داریم ولی فقط این نیس...بارسا اون انگیزه رو گم کرده.امیدوارم چهارشنبه اون تیم با انگیزه رو ببینم،تیمی که زیبا بازی میکنه و حتی وقتیم حذف میشه بهش "افتخار" کرد.
+آبیدال و بوستکس هم که نمیرسن.
به اونا نمیگن جایگزین ، به اونا میگن نیمکت . همه تیما نیمکت نشین دارن ولی بازیکن جایگزین نیمکت نشینیه که میشه تو مواقع حساس و اضطرار بش اعتماد کرد و سطح بازیش در سطح تیم باشه نه خیلی پایین تر و این مستلزم کار با اون بازیکن و دادن حساب شده بازی بهش و تمرینای خاصه .

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از clever child :
به اونا نمیگن جایگزین ، به اونا میگن نیمکت . همه تیما نیمکت نشین دارن ولی بازیکن جایگزین نیمکت نشینیه که میشه تو مواقع حساس و اضطرار بش اعتماد کرد و سطح بازیش در سطح تیم باشه نه خیلی پایین تر و این مستلزم کار با اون بازیکن و دادن حساب شده بازی بهش و تمرینای خاصه .
تیاگو تو همین مسیره.در هر حال به بارترا هم تو یه بازی فوق مهم اعتماد شد.تیو هم یه زمان همین وضعو داشت.

آلبا محرومه،آبیدال و بوسکتس هم مصدومن و در عوض بایرن هیچ کم و کسری نداره.فقط امیدوارم بازیکنامون تا آخرین ثانیه و با تمام توان بجنگن.چمپیونز خیلی رقابت معتبریه،غیرقابل انکاره که هر هواداری آرزوشه تیمش چمپیونز رو ببره،ما هم مستثنی نیسیم ولی جام و نتیجه و گل فقط یه بخشِ ماجراس...از جام نتیجه و گل مهم تر اینه که هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی پشت تیممونو خالی نکنیم،یه تیم نهایتا 4-5 سال میتونه تو اوج باشه،بارسا بوده و تمام انتظاراتی که میتونه یه هوادار از یه تیم داشته باشه رو برآورده کرده واسمون.واقعا حسرت چی به دلمون مونده؟ وقتی که تیتو نبود گفتم برگشتن تیتو صحیح و سالم سر تیم از 3 گانه مهم تره،و واقعا هم هست.یه لحظه فک کنین امسال 3 گانه میبردیم ولی خدای نکرده خدای نکرده تیتو و آبیدال کنار تیم نبودن...تصورشم نمیتونم بکنم.سال دیگه تیتو میتونه تیمو دوباره سرپا کنه،میتونیم چمپیونز و کوپا دل ری رو ببریم یا اصن بازم نبریم...اینا اونقد مهم نیستن،مهم اینه که ما بارسایی هستیم و در هر حالی به تیممون افتخار میکنیم /m\

ناقوس شب

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان-نصف جهان

اگه مشکلات دفاعی شونو حل کنن سال دیگه تیتو صد در صد میتونه تیم رو دوباره بکشه بالا؟
اینا واسه دروازه بان میخوان کیو بخرن؟ دخیا؟

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

البته بارسا واقعا مشکل اصلیش تو بازی با بایرن دفاعش بود ک خیلی ضعیف شده بود+مسی ب خاطر مصدومیتش خیلی رو فرم نبود والبته این ک بایرن الان تو بهترین وضعیتشه

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

یعنی چی واقعا؟؟؟من درک نمیکنم این ترکیبُ... :|

xede119j8739n44gh14.png

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

الان نبودن مسی و کجای دلم بزارم این صدر هم که اب پاکی و ریخت رو بارسا و گفت هیچ شانسی واسه بارسلونا وجود نداره
ای خدا عجب روزیه امروز :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( /m\

بالا