یلدا-ق
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : بارسلونا
+تراشتگن گل به خودی زده البته الان که فکرشو میکنم یادم میاد که بازی دوستانه آرژانتین-آلمان که نویر مصدوم بود و زیلر اخراج شد تراشتگن یه گل مضحک از وسط زمین خورد(به نظر میومد دی ماریا بدون هیچ هدف خاصی اون شوتو زد ولی گل شد) یعنی در کل گفته باشم که تراشتگن هم آنچنان "مطمئن" نیس ولی خب جوون و آینده داره و اشتباهاتشم همش تو تیم ملی بوده تا الان!ولی خب بعید نیس بعدا به خاطر فشار زیادی که توی بازیای بارسا هست از این جور سوتیا بده.
اینکه بارسا دو تا مدافع بخره بعیده وگرنه خب خیلی سایتا خیلی حرفا میزنن و اکثرن شایعه ن.حتی هوملز و تراشتگن هم در حد حدس و گمان هستن.صرفا احتمالات رو بررسی میکنیم که خب ایووانویچ بین بقیه اسمایی که مطرح میشه از همه بعید ترهبه نقل از rezanajafi :من که از خودم حرف در نمیارم ... بعضی چیزا فقط اونی که حدس میزنید نیس که بعید باشه ...بیاین ببینین http://barcanews.org/post/4582
+تراشتگن گل به خودی زده البته الان که فکرشو میکنم یادم میاد که بازی دوستانه آرژانتین-آلمان که نویر مصدوم بود و زیلر اخراج شد تراشتگن یه گل مضحک از وسط زمین خورد(به نظر میومد دی ماریا بدون هیچ هدف خاصی اون شوتو زد ولی گل شد) یعنی در کل گفته باشم که تراشتگن هم آنچنان "مطمئن" نیس ولی خب جوون و آینده داره و اشتباهاتشم همش تو تیم ملی بوده تا الان!ولی خب بعید نیس بعدا به خاطر فشار زیادی که توی بازیای بارسا هست از این جور سوتیا بده.