بارسلونا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : بارسلونا

به نقل از rezanajafi :
من که از خودم حرف در نمیارم ... بعضی چیزا فقط اونی که حدس میزنید نیس که بعید باشه ...بیاین ببینین http://barcanews.org/post/4582
اینکه بارسا دو تا مدافع بخره بعیده وگرنه خب خیلی سایتا خیلی حرفا میزنن و اکثرن شایعه ن.حتی هوملز و تراشتگن هم در حد حدس و گمان هستن.صرفا احتمالات رو بررسی میکنیم که خب ایووانویچ بین بقیه اسمایی که مطرح میشه از همه بعید تره
+تراشتگن گل به خودی زده :| البته الان که فکرشو میکنم یادم میاد که بازی دوستانه آرژانتین-آلمان که نویر مصدوم بود و زیلر اخراج شد تراشتگن یه گل مضحک از وسط زمین خورد(به نظر میومد دی ماریا بدون هیچ هدف خاصی اون شوتو زد ولی گل شد) یعنی در کل گفته باشم که تراشتگن هم آنچنان "مطمئن" نیس ولی خب جوون و آینده داره و اشتباهاتشم همش تو تیم ملی بوده تا الان!ولی خب بعید نیس بعدا به خاطر فشار زیادی که توی بازیای بارسا هست از این جور سوتیا بده.

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
اینکه بارسا دو تا مدافع بخره بعیده وگرنه خب خیلی سایتا خیلی حرفا میزنن و اکثرن شایعه ن.حتی هوملز و تراشتگن هم در حد حدس و گمان هستن.صرفا احتمالات رو بررسی میکنیم که خب ایووانویچ بین بقیه اسمایی که مطرح میشه از همه بعید تره
+تراشتگن گل به خودی زده :| البته الان که فکرشو میکنم یادم میاد که بازی دوستانه آرژانتین-آلمان که نویر مصدوم بود و زیلر اخراج شد تراشتگن یه گل مضحک از وسط زمین خورد(به نظر میومد دی ماریا بدون هیچ هدف خاصی اون شوتو زد ولی گل شد) یعنی در کل گفته باشم که تراشتگن هم آنچنان "مطمئن" نیس ولی خب جوون و آینده داره و اشتباهاتشم همش تو تیم ملی بوده تا الان!ولی خب بعید نیس بعدا به خاطر فشار زیادی که توی بازیای بارسا هست از این جور سوتیا بده.

حالا چرا فکر اشتباهین؟
نمیدونم چرا...
ولی تو ایران و هر کجای دنیا فقط یه بار اشتباه کنی تا بدبختت کنن...
مثه روبن
مثه تراشتگن
مثه دایی
مثه ...
اما من از همین چیزا میترسم ....
میترسم نیمار و مسی هم به این عاقبت دچار بشن ...
اما خدا نکنه ....

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :

چنتاواکنش تراشتگن رودیدم به نظریه مقدارخیلی نامطمئن ـه.
سوتی که جلوآمریکادادوحشتناک بود!
کسی که یه توپ ساده رو نمیتونه استپ کنه و گل به این مسخرگی میخوره قراره بیاد تحت این همه فشار و پرسینگ بازیسازی کنه؟!

×دیشب بازی برزیل - انگلیس نیمار اصلا در حد و اندازه ی خودش نبود.

البته نمیشه به خاطر عملکرد دیشبش ضعیف دونست چون نیمار هم از اون بازیکنایی ـه که توی ملی ضعیفه ولی توی باشگاهی فوق العادست...!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MahSa.. :
چنتاواکنش تراشتگن رودیدم به نظریه مقدارخیلی نامطمئن ـه.
سوتی که جلوآمریکادادوحشتناک بود!
کسی که یه توپ ساده رو نمیتونه استپ کنه و گل به این مسخرگی میخوره قراره بیاد تحت این همه فشار و پرسینگ بازیسازی کنه؟!

×دیشب بازی برزیل - انگلیس نیمار اصلا در حد و اندازه ی خودش نبود.

البته نمیشه به خاطر عملکرد دیشبش ضعیف دونست چون نیمار هم از اون بازیکنایی ـه که توی ملی ضعیفه ولی توی باشگاهی فوق العادست...!
اونم بارسا.که باید دروازه بانش از نظر بازی با پا خوب باشه.و دقیقا مشکل تراشتگن اینه که مونشن گلادباخ بازی میکنه و خیلی معدود اوقاتی پیش میاد که وایسه تو دروازه تیم ملی آلمان.برا همینم هر وقت تو تیم ملی بازی میکنه شاهکار اتفاق میفته.و خب باید به جو بارسا و اون بازیای پرفشار عادت کنه.اگه بارسا واقعا میخواد بخردش باید همین فصل بخردش که توی چن تا بازی در حد اهمیت همین بازیِ آلمان-آمریکا بازی کنه تجربه کسب کنه.به هر حال اون فقط 20 سالشه،نویر هم بازی آذربایجان با آلمان پاس گل داد بعد تو بازی با یوونتوس اونطوری درخشید
به نقل از rezanajafi :
حالا چرا فکر اشتباهین؟
نمیدونم چرا...
ولی تو ایران و هر کجای دنیا فقط یه بار اشتباه کنی تا بدبختت کنن...
مثه روبن
مثه تراشتگن
مثه دایی
مثه ...
اما من از همین چیزا میترسم ....
میترسم نیمار و مسی هم به این عاقبت دچار بشن ...
اما خدا نکنه ....
نه من اصلن تراشتگن رو زیر سوال نبردم،میخواستم این حرفو قبلن هم بزنم چون واقعا وقتی میگفتن تراشتگن همیشه یاد اون گل دی ماریا میفتادم.ولی خب همیشه هم معتقد بودم آینده داره،تو همون بازی آلمان-آرژانتین که اولین بازیش بود برا تیم ملی و تحت شرایط خاص که فکرشم نمیکرد اومد و پنالتی مسی رو مهار کرد.توی مونشن گلادباخ هم واقعن عالی بوده،فصل2010-2011 مونشن رو از سقوط نجات داد،یه تنه.2011-2012 هم که رسیدن به لیگ قهرمانان اونم با درخشش های تراشتگن.(فصل پیش هم شد بهترین دروزاه بان بوندس لیگا،جایی که نویر و وایدنفر و رنه آدلر بازی میکنن) ولی خب مونشن گلادباخ با بارسا خیلی فرق میکنه و باید در نظر داشت که با وجود همه اینا،اون دروزاه بان مطمئنی که فکرش رو میکنیم نیست
+البته من واقعا هیچ وقت هیچ چیز خاصی ندیدم از نیمار ولی خب الان سعی میکنم فک کنم نیمار تو تیم ملی ش فقط خوب نیس،تراشتگن هم تو تیم ملی فقط سوتی میده و به همه چیز امیدوار باشم!

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
نه من اصلن تراشتگن رو زیر سوال نبردم،میخواستم این حرفو قبلن هم بزنم چون واقعا وقتی میگفتن تراشتگن همیشه یاد اون گل دی ماریا میفتادم.ولی خب همیشه هم معتقد بودم آینده داره،تو همون بازی آلمان-آرژانتین که اولین بازیش بود برا تیم ملی و تحت شرایط خاص که فکرشم نمیکرد اومد و پنالتی مسی رو مهار کرد.توی مونشن گلادباخ هم واقعن عالی بوده،فصل2010-2011 مونشن رو از سقوط نجات داد،یه تنه.2011-2012 هم که رسیدن به لیگ قهرمانان اونم با درخشش های تراشتگن.(فصل پیش هم شد بهترین دروزاه بان بوندس لیگا،جایی که نویر و وایدنفر و رنه آدلر بازی میکنن) ولی خب مونشن گلادباخ با بارسا خیلی فرق میکنه و باید در نظر داشت که با وجود همه اینا،اون دروزاه بان مطمئنی که فکرش رو میکنیم نیست
+البته من واقعا هیچ وقت هیچ چیز خاصی ندیدم از نیمار ولی خب الان سعی میکنم فک کنم نیمار تو تیم ملی ش فقط خوب نیس،تراشتگن هم تو تیم ملی فقط سوتی میده و به همه چیز امیدوار باشم!

خب به خاطر نیمار میگم ... پیشنهاد میکنم کلیپاشو تو آپارات دانلود کنید.... یه دوست دارم که خیلی ویا رو دوس داره ... اونم میگفت از نیمار چیز خاصی ندیدم ولی وقتی کلیپاشو دید فهمید که نیمار داسیلوا سانتوس جونیور ینی چی....

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از rezanajafi :
خب به خاطر نیمار میگم ... پیشنهاد میکنم کلیپاشو تو آپارات دانلود کنید.... یه دوست دارم که خیلی ویا رو دوس داره ... اونم میگفت از نیمار چیز خاصی ندیدم ولی وقتی کلیپاشو دید فهمید که نیمار داسیلوا سانتوس جونیور ینی چی....
میدونین اون کلیپ ها منتخب کارایی ن که نیمار کرده نه کارایی که کلن میکنه.من خیلی نظرم نسبت به نیمار منفی بود نه به خاطر خودش بلکه به خاطر اوضاع بی دفاع تیم.اینکه ما به نیمار "نیاز" نداشتیم.و اینکه نیمار تو سانتونس اونطوری بوده و بارسا خیلی با سانتونس فرق میکنه.امیدوارم با بازیاش تو بارسا ثابت کنه اشتباه میکردم،امیدوارم اینم بشه مثه رونالدینیو نه زلاتان.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اولا شما تصمیم گیرنده باشگاه نیستی که میگی! :)) بعدم اینکه مگه میوه تره باره ویا 18 میلیون سانگ 19 میلیون تمومه؟ :))

اتفاقا ویا رو به خاطر رو افت بودن و پا به سن گذاشتن بیش از 12 نمیخرن!

در مورد نیمارم هنوز نمیشه چیزی گفت باید 2 فصل بگذره!

در مورد تیتو هم نظراتتون واقعا منو متعجب کرد! باو از بدبخت چی دیدید مگه؟ گوآردیولا زمانی بود که بارسا رو اوج رفت! مسی رو اوج ، اینیستا و ژاوی کاملا مچ شده! اوجوبه هایی جدید مث پیکه و بوسکتس و ... داشتن!

الآن بارسا نیاز به پوست اندازی بازیکن و تاکتیک داره! 3 سال دیگه میشه رو بارسا بازم حساب کرد! البته اگه از الآن تصمیم بگیرن و به فکر باشند!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
اولا شما تصمیم گیرنده باشگاه نیستی که میگی! :)) بعدم اینکه مگه میوه تره باره ویا 18 میلیون سانگ 19 میلیون تمومه؟ :))

اتفاقا ویا رو به خاطر رو افت بودن و پا به سن گذاشتن بیش از 12 نمیخرن!

در مورد نیمارم هنوز نمیشه چیزی گفت باید 2 فصل بگذره!

در مورد تیتو هم نظراتتون واقعا منو متعجب کرد! باو از بدبخت چی دیدید مگه؟ گوآردیولا زمانی بود که بارسا رو اوج رفت! مسی رو اوج ، اینیستا و ژاوی کاملا مچ شده! اوجوبه هایی جدید مث پیکه و بوسکتس و ... داشتن!

الآن بارسا نیاز به پوست اندازی بازیکن و تاکتیک داره! 3 سال دیگه میشه رو بارسا بازم حساب کرد! البته اگه از الآن تصمیم بگیرن و به فکر باشند!
قطعا اگه بودم اینجا نظر نمیدادم :)) خب گفتم که طبق ترنسفر مارکت.حالا قرار نیس دقیقا این اتفاق بیفته که.
:| پس بهتره بمونه :|
یک فصل هم کافیه به نظرم.
گواردیولا با وجود عالی بودن،به شدت خوش شانس بود.افراد مناسب در زمان و مکان مناسب.و پپ بهترین استفاده رو ازشون کرد.
اگه راسل یه مقدار به جای پول قطری ها به فکر اوضاع تیم باشه.(آخرین مصاحبه کرایف رو کسی خونده؟)
+سو تفاهم نشه من هیچ مشکلی با قطر و قطری یا پول شون ندارم.هیچ مشکلی هم ندارم راسل صرفه جویی کنه.ولی مشکل دارم با اینکه راسل بی خیال تیم بشه و به فکر ساختن امپراطوری اقتصادی ش

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
گواردیولا با وجود عالی بودن،به شدت خوش شانس بود.افراد مناسب در زمان و مکان مناسب.و پپ بهترین استفاده رو ازشون کرد.
اگه راسل یه مقدار به جای پول قطری ها به فکر اوضاع تیم باشه.(آخرین مصاحبه کرایف رو کسی خونده؟)
+سو تفاهم نشه من هیچ مشکلی با قطر و قطری یا پول شون ندارم.هیچ مشکلی هم ندارم راسل صرفه جویی کنه.ولی مشکل دارم با اینکه راسل بی خیال تیم بشه و به فکر ساختن امپراطوری اقتصادی ش

دقیقاایناموقعیت هایی بودن که پپ خودش براخودش وتیمش ساخت...بافکرخودش!

والبته من هنوزهم این مشکلُ باپپ دارم که چرانموندوبه پوست اندازی بارساکمک نکرد...؟این بخشی ازتیم که بایدتواین بخش هم سهیم میشد... :|

اتفاقامن خیلی بااینامشکل دارم...همیناهستن که بااومدنشون که البته راسل باعث همه ی ایناس دارن نابودمیکنن "فراترازباشگاه"رو...

hxkz_969537_512372835485173_227734795_n.jpg

نیمار،جلوی در باشگاه

دقایقی پیش

:D

مراسم معارفه ش که امروزه!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MahSa.. :

والبته من هنوزهم این مشکلُ باپپ دارم که چرانموندوبه پوست اندازی بارساکمک نکرد...؟این بخشی ازتیم که بایدتواین بخش هم سهیم میشد... :|

اتفاقامن خیلی بااینامشکل دارم...همیناهستن که بااومدنشون که البته راسل باعث همه ی ایناس دارن نابودمیکنن "فراترازباشگاه"رو...
بازیکنا و فلسفه و ساختار مناسب بود،و پپ از اونا بهترین استفاده رو کرد.الان بازیکنا بازیکنای اون موقه نیستن،هستن؟
خب...من جوابمو امسال گرفتم...کار کردن با راسل صبر ایوب میخواد(شایدم بیشتر حتی) و خب پپ هم یه مربی جوون بود و میخواست ماجراجویی کنه،این حقو باید بهش داد
خب دقیقا اینا رو راسل آورد،ولی بازم مشکل اینجا نیست...مشکل اینجاس که راسل تاجره و داره تجارت میکنه،داره با "برند" بارسا کار میکنه صرفا و تنها چیزی که براش مهم نیس "فراتراز باشگاه" ه. در آینده ای نزدیک،اگه راسل بخواد ادامه بده،با تیتو هم به مشکل میخوره

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

دوستان من هم مثل شما طرفدار بارسلونا هستم فقط ی مسئله خیلی جالبه برام.تو این تاپیک بعضی از پست ها جوریه انگار راسل میاد میخوندشون و از این راهکارها استفاده ی کافی رو میبره و همه چیز درست میشه و.. 8-> :Dرفقا این تاپیک رو راسل نمیخونه مگر اینک با احتمال اندکی کسی بش معرفی کنه از بچه های سایت :))پس انقدر جوش نزنین ک آقا فکر نکن من نقطه نظرم در باب این مسئله این بود بلکه نظرم..
ی مقدار بیشتر بحث فوتبالی کردن تا مدیریتی برای راسل هم جذابتره حتی :-"

تیتو دقیقا تا کی قرارداد داره؟بعد آیا سرطانش ب طور کامل خوب شد؟ (:|
کلا فکری ب حال دفاع تیم نشد؟! :|

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از ..MahSa.. :

پپ و تمام مربیان باشگاه با تز ها و حرف های کرایف چرخانده میشه!

پپ خودش گفته بیشتر این موفقیت و روح تیکی تاکا مدیون حرفای کرایف و ... است!

بعد تیکی تاکا نیاز به یه روحیه و شادابی خاص داره! شما دقت کنید پپ کلا بقل زمین معلوم بود که انگار خودش تو زمینه و داره پاس سالم میده یا خراب میکنه! همین حرکات و مهم بودن و لذت بردن با بزی به تیکی تاکای تیم کمک میکنه!

تیتو اون روحیه و خلقیات رو نداره! مث دلبوسکه میمونه! هر اتفاقی بیوفته چهرش یه جوره! هیچ هیجانی به تیم منتقل نمیکنه! و این کاملا رو نرو و اعصاب منه چه برسه رو اعصاب بازیکنان! :-w

گوآردیولا رفت به خاطر اینکه نیمخواست تو این 4 فصلی که کلی موفقیت کسب کرد رو از دست بده! میدونست این دوره اشباح شده و بعضی از بازیکنانش دارن رو به زوال میرن برا همین خودش رفت و ترجیح داد این موفقیتی که آنی و ناگهانی بدست آورد رو خراب نکنه! خودش میدونست دیگه با این بازیکنان اشباح شده و این مدیریت نمیشه کاری کرد و باید وایستاد تا خوده تیم بازیکن های جدید رو پرورش بده و یه نسل دیگه بیاد!

+ یه چیزی رو مخمه! لامصبا دلوفو رو بازی نمیدن بهش مث آدم بازی هاشو ببینیم! به نظرم این بازی هایی که به تیو دادن به این میدادن یه شاهکار دیگه بدست میومد! واقعا استایلش خوبه! روش کار شه خوب مهاجمی از آب در میاد!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
دوستان من هم مثل شما طرفدار بارسلونا هستم فقط ی مسئله خیلی جالبه برام.تو این تاپیک بعضی از پست ها جوریه انگار راسل میاد میخوندشون و از این راهکارها استفاده ی کافی رو میبره و همه چیز درست میشه و.. 8-> :Dرفقا این تاپیک رو راسل نمیخونه مگر اینک با احتمال اندکی کسی بش معرفی کنه از بچه های سایت :))پس انقدر جوش نزنین ک آقا فکر نکن من نقطه نظرم در باب این مسئله این بود بلکه نظرم..
ی مقدار بیشتر بحث فوتبالی کردن تا مدیریتی برای راسل هم جذابتره حتی :-"

تیتو دقیقا تا کی قرارداد داره؟بعد آیا سرطانش ب طور کامل خوب شد؟ (:|
کلا فکری ب حال دفاع تیم نشد؟! :|
خب دقیقا قرارم نیس این کارو بکنه چون اگه این کارو میکرد نه ما الان اینجا بودیم نه اون الان اونجا بود! :D
بحث فوتبالی هم میکنیم خب،نمیکنیم؟ به هر حال الان راسل چهره شاخصی شده! قابل بحثه!

دو ساله تا 2014. خب سرطانه دیگه...فعلا که خوبه
راسل( :rolleyes: ) گفته میشه
به نقل از LEGEND :
پپ و تمام مربیان باشگاه با تز ها و حرف های کرایف چرخانده میشه!

پپ خودش گفته بیشتر این موفقیت و روح تیکی تاکا مدیون حرفای کرایف و ... است!

بعد تیکی تاکا نیاز به یه روحیه و شادابی خاص داره! شما دقت کنید پپ کلا بقل زمین معلوم بود که انگار خودش تو زمینه و داره پاس سالم میده یا خراب میکنه! همین حرکات و مهم بودن و لذت بردن با بزی به تیکی تاکای تیم کمک میکنه!

تیتو اون روحیه و خلقیات رو نداره! مث دلبوسکه میمونه! هر اتفاقی بیوفته چهرش یه جوره! هیچ هیجانی به تیم منتقل نمیکنه! و این کاملا رو نرو و اعصاب منه چه برسه رو اعصاب بازیکنان! :-w

گوآردیولا رفت به خاطر اینکه نیمخواست تو این 4 فصلی که کلی موفقیت کسب کرد رو از دست بده! میدونست این دوره اشباح شده و بعضی از بازیکنانش دارن رو به زوال میرن برا همین خودش رفت و ترجیح داد این موفقیتی که آنی و ناگهانی بدست آورد رو خراب نکنه! خودش میدونست دیگه با این بازیکنان اشباح شده و این مدیریت نمیشه کاری کرد و باید وایستاد تا خوده تیم بازیکن های جدید رو پرورش بده و یه نسل دیگه بیاد!

+ یه چیزی رو مخمه! لامصبا دلوفو رو بازی نمیدن بهش مث آدم بازی هاشو ببینیم! به نظرم این بازی هایی که به تیو دادن به این میدادن یه شاهکار دیگه بدست میومد! واقعا استایلش خوبه! روش کار شه خوب مهاجمی از آب در میاد!
بایدم اینطور باشه،اگه به خاطر راسل نبود الان کرایف کنار تیمش بود.تیمی که میراث کرایف رو داره
آره... بارسا اون روح رو از دست داده این فصل.خب تیتو زیادی خونسرد به نظر میرسه بعضی وقتا،یعنی سعی میکنه استرسشو منتقل نکنه ولی خب چیز جالبی نمیشه در نهایت!
اشباع شده البته! بله،پپ یه انقلاب کرد و خب جواب داد،برا همینم سال اولش بهترین سالش بود چون تمام تیما میخواستن بدونن این تیم دیگه چیه! ولی خب به مرور فهمیدن و راه های شکست دادنش رو هم پیدا کردن. واقعا هم پپ دیگه چیزی نداشت به بارسا اضافه کنه،داشت؟
+آره خیلی بده...خیلی کم بهش بازی میدن ولی خب ستاره ایه تو بارسا ب. الانم دعوت شده به تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا(بارسا 5 تا بازیکن داره البته تو تیم ملی)

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

دوستانی که با راسل در ارتباط اَند ، بگن یه تذکری بابت مدل مو های نیمار بهش بده ! این چه وضیه ؟! #پیام بازرگانی

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

به نقل از Dant3 :
دوستانی که با راسل در ارتباط اَند ، بگن یه تذکری بابت مدل مو های نیمار بهش بده ! این چه وضیه ؟! #پیام بازرگانی
باو تفلک درس کرد دیگه
گناه داره بزار دلش خوش باشه
شما هم چیزی به راسل نگو

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

سلااااام...شما میدونین بالاخره به این نیماره بیچاره چه شماره ای میدن؟

شایعه پراکنی موقوف... X-(

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Dant3 :

مدل موهاش بهترشده البته.

92743671226428016830.jpg

البته احتمال زیاد مسولا قبلا بهش تذکر دادن. همونجور که سانگ مدل موهاشُ تغییر داد!

خیلی بازیکن ضعیفیه اگه کسی مث پپه تو پاش بد تکل بره پاش میشکنه!

+ اگه ویا بره7 میپوشه یا اگه تیاگو به نیمار11رو بده که شماره مورد علاقه نیماره, فک نکنم ولی همچین کاری بکنه!

معارفه نیماردیشب انجام شددرحالیکه بیش از60هزارنفراومده بودن نیوکمپ!
فقط یه ترسی دارم از این که نکنه نیمار هم بشه یکی مثل روبینیو. :| امیدوارم خوب باشه و برای بارسا بدرخشه. x:

285581hp2.jpg

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

آره ! موهاش باز خیلی بهتر از قبل شده !! من این عکسُ که دیدم یه حسِ بدی بهم دست داد .

00940083.jpg

+ با تشکر از اون دوستی که پیامم رو به راسل رسوند :-"

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

احساس میکنم یکم اینجا داره اسپما زیاد میشه.خواهشا کنترل کنین و دعوای بین نیمار ُراسل ُسر موهای نیمار انقدر اینجا تشریح نکنین. ممنون :)

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی