• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حتا این که همه اون ایموجی رو می شناسن هم دلیل خوبی برای مجاز بودنش نیست
شاید شما تو گروه های خانوادگی و دوستانت می تونی ازش استفاده کنی اما فروم سمپادیا جای همچین مواردی نیست
سمندون جان به نظرم خیلی سخت نگیرید، بارها خود کلمه توی ح.ب اومده و برخورد نشده، فکر می‌کنم این خیلی ساده تر از اونا بود

سمندون جان به نظرم خیلی سخت نگیرید، بارها خود کلمه توی ح.ب اومده و برخورد نشده، فکر می‌کنم این خیلی ساده تر از اونا بود
من هربار این دست واژه هارو دیدم سانسورش کردم
اما اگه کارم اشتباه بوده اون پست رو بر می گردونم

من خودم اون پست رو دیدم و خوشم هم نیومد چون اصلا محتوای جالبی نداشت ولی واقعا خیلی اشکال زیادی نداشت بعضیا که دیگه علنا فحش میدن یا همچین چیزایی...
بعد موضوع اصلی از نظر من اینه که ادمین یا کلا حرفای رکیکو ممنوع کنن یا الکی همچین پستیو بعد این همه پست دیگه پاک نکنن!
به جان خودم الفاظ رکیک ممنوعه منم می گم هر جا که پاک نکردم از دستم در رفته

مدیرا از عمد کاری نمیکننا! فقط سهوی دارن اشتباه میزنن
تو که هدفت بهم ریختن سایت و آزار دیگرانه و هی اکانت فیک بسازی. هی بهت تذکر دادیم اما مشخصا آزار داری. پس بن میشی کامل.

من با شکوه خصوصی حرف زدم. کلا بگم قوانین اینجا وحی منزل نیست. دقیق دقیق هم نیستند. یعنی یک جاهایی برداشت ها شاید سلیقه ای باشه. مثلا یه پست پاک بشه اما پست بدتر از اون پاک نشه. واقعا نمیشه مرز درستی برای ادب و توهین و ... تعریف کرد. واسه همین سوتفاهم میشه. بعضی وقت ها هم یه چیزایی از دست ما در میره. بهتره کلا خیلی حساس نباشیم همگی.

میتونم پست ح.ب م که حذف شد( همونی که 10 خط بود به علاوه یه جمله کنایه ای آخرش :/ ) رو داشته باشم؟ نمیخواد پستش برگرده. همون متنش رو اگه داشته باشم کافیه.

میتونم پست ح.ب م که حذف شد( همونی که 10 خط بود به علاوه یه جمله کنایه ای آخرش :/ ) رو داشته باشم؟ نمیخواد پستش برگرده. همون متنش رو اگه داشته باشم کافیه.
شماره صفحه ای که بود رو بفرست ببینم میتونم درش بیارم یا نه.

حالا که بحثش شد ح.ب های پاک شده ما هم بفرستید برامون خاطره میشه اینقد چت کردیم همش پاک شد :/
در حد موردی شاید اینکارو واسه کسی بکنیم. ولی کلی نه.

اول اینکه الان یه شب هست این درخواست پایینو دادم ولی نه جوابی گرفتم و نه پستارو دریافت کردم این درحالیه که وقتی اینو گفتم همه مدیرا آنلاین بودن. آقا/خانم مدیر چرا جواب نمیدی؟
مورد سوم اینه که یعنی چی ادمین پیام خصوصی جواب نمیده؟:))بر چه اساس؟ به چه دلیل؟ اگه دلیل قانع کننده ای دارید بگید ما هم بدونیم :)
وقتی جایی رایگان هست و شرایط خدمات نداره و منافعی هم واسه کسی ایجاد نمیکنه تعیین شرایط خدمات دهی با سرویس دهنده است! من قرارداد امضا نکردم که جواب رو بلافاصله بدم یا اصلا جواب بدم!

مورد دوم اینکه چرادیسلایکای من پاک شده؟ بر چه اساس؟ کسی نمیتونه توضیح بده؟!
امتیاز پست های حذف شده پاک شدند و بازشماری شدند.

نتونستم همه ی پست هارو بخونم
عذر میخوام اگه چیزی که میگم منحرف از گفت و گوی شماست
ولی بی احترامی و توهسن های مدیران غیر قابل تحمل بوه واسه من.
نو جوانهایی که با توهم سواد و نگرش درست پست های یک کاربر که وقتشو توی این مشغله ی کاری بیشتر هر کسی برای آگاهی سمپادیا و سازنده بودن اختصاص میده پاک میکنه!
10 سال سانسور شدم دایی جون
جامعه ای که نقش بزرگی توی ساختنش داشتم از دست دادم و ازش محروم شدم
دیگه به اندازه کافی زخم خوردم،با بخیه هام بازی نکنین

هیچی اکانتشو خالی کرد و استعفا داد و رفت از سایت !

نتونستم همه ی پست هارو بخونم
عذر میخوام اگه چیزی که میگم منحرف از گفت و گوی شماست
ولی بی احترامی و توهسن های مدیران غیر قابل تحمل بوه واسه من.
نو جوانهایی که با توهم سواد و نگرش درست پست های یک کاربر که وقتشو توی این مشغله ی کاری بیشتر هر کسی برای آگاهی سمپادیا و سازنده بودن اختصاص میده پاک میکنه!
10 سال سانسور شدم دایی جون
جامعه ای که نقش بزرگی توی ساختنش داشتم از دست دادم و ازش محروم شدم
دیگه به اندازه کافی زخم خوردم،با بخیه هام بازی نکنین
ما در سانسور تا حدودی مشابه عرف جامعه و فعالیت های رسمی کار می کنیم. راهی جز این نداریم.

به شرطی که سانسور واسه دلبری نباشه
یه موقع به ماده خوک توهین کردم دلیل پاک کردنش چیه???
بی خیال داداش
اون درخواست هایی که دادم بهت خبرشو هروقت مقدور بود بهم بده لطفا
هیچی اکانتشو خالی کرد و استعفا داد و رفت از سایت !

ما در سانسور تا حدودی مشابه عرف جامعه و فعالیت های رسمی کار می کنیم. راهی جز این نداریم.

Back
بالا