• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دکتر من تاپیک زدم برا خودم توی پسرونه برای روزمره نویسی، مدیرا پاکش کردن، میشه اونو پیگیری کنید که چرا؟
چون انجمن پسرونه هست معنیش این نیست هر تاپیکی و‌ محتوایی میشه زد.

ینی اگه نخوام روزمره هام رو هرکسی بخونه باید بیخیال شم؟😕
نمیدونم باکس قفل دار وجود داره یا نه :-‌"
میتونی قفل بزاری بعد تو انجمن پسرونه رمزشو بگی :-‌"

نمیدونم باکس قفل دار وجود داره یا نه :-‌"
میتونی قفل بزاری بعد تو انجمن پسرونه رمزشو بگی :-‌"
می‌تونستم قفل بذارم به هیشکی رمزشو نمی‌دادم. فلسفه انتخاب اونجا هم این بود که به جز یکی دو نفر کسی نمی‌خوند.

من تقریبا دارم مطابق شرایط عادی رفتار میکنم اگر کم و کاستی داره دیگه ببخشید

منم بعنوان یکی که دو سه شب تو ح ب چت کردم واقعاً و جدا بنظرم کار اشتباهی بوده. شخصاً از دوستان عذر میخوام. و منم دلم واسه روال قبل ح ب تنگ شده. ازین به بعد خدا بخواد با گودرت رعایت میکنیم.

آقا تقریبا هیچ‌وقت نوتیف نمیاد که پست‌مون حذف شده. این اصلا روند خوبی نیست که بدون نوتیف همه‌چیز مدیریت میشه. یعنی مشکلی با حذف پست ندارم ولی باید دلیلش رو بدونیم یا حداقل بدونیم حذف شده. تا این دورهٔ مدیریت هم همیشه یه چیز دیفالت بوده این، نمی‌دونم چرا جدیدا این‌شکلی شده.
من همیشه تیک کاربر مطلع کن رو میزنم و دلیلش رو هم مینویسم، گاهیم ممکنه از دستم در بره عذرمیخوام حجم بالاست

آقا تقریبا هیچ‌وقت نوتیف نمیاد که پست‌مون حذف شده. این اصلا روند خوبی نیست که بدون نوتیف همه‌چیز مدیریت میشه. یعنی مشکلی با حذف پست ندارم ولی باید دلیلش رو بدونیم یا حداقل بدونیم حذف شده. تا این دورهٔ مدیریت هم همیشه یه چیز دیفالت بوده این، نمی‌دونم چرا جدیدا این‌شکلی شده.
دوره مدیریت کارن من تخلف می‌کردم چون دلیل پاک کردن پست هارو خیلی قشنگ می‌نوشت، گاهی شعر و گاهی جواب درخور.
حتی اینم ازمون گرفتن

برای بار پونصدم تاکید میکنم مدیران هرچیزی حذف می کنن یا بن میکنن یا هر فعالیت مدیریتی باید ارسال نوتیف به کاربر رو فعال کنن و علت هم بنویسن.

کیه بدون نوتیف پست هارو پاک میکنه؟

چند باره حذف بدون نوتیف میاد
لاقل منتقلش میکردی عزیز جان به چت مت
احتمالا باگ سایته چون من همیشه نوتیف هارو می‌زنم متن هم می‌نویسم
چون از زمان پیامت گذشته و لود پست توی چت مت زیاده،انتقال بدم میوفته ۵ ۶ صفحه قبل حداقل و اصلا مشخص نمیشه.
یه فکر اساسی تر برای تحلیل اینجور چیزا که مهمه باید بکنیم

اوکی نوتیف میذاریم؛ نمیذاریم بدون پیام بمونه
ولی دیگه واسه نقل قول که خودتون هم میدونید ریپلای زدین دلیل نخواین 😕

صرفاً نظر خودمو بیان کردم کجاش ریپلای بود
اینکه انتظار دارید ح.ب. های بعدی اکیدا هیچ ارتباطی به ح.ب. های قبلی نداشته باشن مسخره است

یکی از بچه ها سوال پرسید که جوابش مربوط به همون تاپیک میشد

احتمالا باگ سایته چون من همیشه نوتیف هارو می‌زنم متن هم می‌نویسم
چون از زمان پیامت گذشته و لود پست توی چت مت زیاده،انتقال بدم میوفته ۵ ۶ صفحه قبل حداقل و اصلا مشخص نمیشه.
یه فکر اساسی تر برای تحلیل اینجور چیزا که مهمه باید بکنیم
من پیشنهادم اینه یه تاپیک با محور توصیه ها و تحلیل های شرایط بزنیم که باز هم چت کردن یکم محدود تر باشه(چت باعث میشه صفحات الکی زیاد بشن و دیتا مهم به چشم نیاد)ولی اطلاعات تکمیلی رو چه از کاربر ها چه تحلیلگر ها اونجا قرار بدیم،چون عملا تحلیل خبر حساب نمیشه و از اون طرف هم بعضی هاشون چون اطلاعات مفیدی دارند حیفه پاک بشن.
البته خب چالش هایی هم داره،مثل اینکه تحلیل معتبر باشه و…

Back
بالا