• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

به نقل از Mysterious Quéèn :
این مورد باید به دو بخش تقسیم بشه:
١-کسی که واقعا از سر دشمنی و برای اخلال در فضای جامعه خلاف قوانین رفتار می کنه.
٢-کسی که اطلاع کافی نداره و نمی دونه داره خلاف عرف و قوانین رفتار می کنه.
دومی نیاز به کار فرهنگی درست داره، اون وقت اگه کار فرهنگی طبق تمام اصول انجام شد و نتیجه نداد پلیس باید واردگود بشه. اگه از همون اول ارگان ها کار خودشونو درست انجام بدن نیاز نیست که اعمال زور اولین و آخرین گزینه باشه. این طوری نتیجه برعکس می شه.

پلیس مسئول این نیست که بیاد ببینه مدرسه فرهنگ سازی کرده یا نه،کار خودش رو میکنه،جلوی مدرسه رو هم کسی نگرفته.

اطلاعات کافی نداشتن با فرهنگ سازی فرق داره،دیگه همه بای بدونن که این روابط خلاف عرف هست.هیچوقت کسی نمیاد بگه ببخشید من

نمیدونستم.

ما عادت کردیم همیشه بگیم فرهنگ سازی...اینجا فرهنگ سازی که نه،شخصیت هر فرد مهمه.اگه شخصیت شما در این حد باشه که این کار رو نکنید نمیکنید.

به نقل از یغما :
پلیس مسئول این نیست که بیاد ببینه مدرسه فرهنگ سازی کرده یا نه،کار خودش رو میکنه،جلوی مدارسه رو هم کسی نگرفته.

اطلاعات کافی نداشتن با فرهنگ سازی فرق داره،دیگه همه بای بدونن که این روابط خلاف عرف هست.هیچوقت کسی نمیاد بگه ببخشید من

نمیدونستم.

ما عادت کردیم همیشه بگیم فرهنگ سازی...اینجا فرهنگ سازی که نه،شخصیت هر فرد مهمه.اگه شخصیت شما در این حد باشه که این کار رو نکنید نمیکنید.
در مورد روابطی که گفتید بله، اما در مورد مسئله ای مانند حجاب قضیه فرق می کنه یه ذره. حتی به نظر من در مورد روابط هم گاهی به مشکلاتی که فرد در خانواده داره بر می گرده و باید توجیه بشه، چرا فکر می کنیم همه چیز رو همه می دونن؟ شاید چیزی از نظر من شما بد باشه و مخرب و از نظر یه فرد دیگه نه.
من نمی گم پلیس نباید با رفتار های خلاف قانون برخورد کنه، بلکه حرف من اینه که ما چرا باید راهی رو بریم که هزاران بار رفتیم و درست به نتیجه نرسیدیم. در مورد رفتار های اراذل و اوباش باید ضربتی عمل بشه اما در مورد قضیه ی حجاب هیچ وقت زور نتیجه بخش نخواهد بود بلکه اگر در یک کار فرهنگی بچه ها قانع بشن، یا حداقل اگه به حجاب اعتقاد ندارن به قوانین و عرف جامعه احترام بذارن، کار پلیس کم تر می شه، و می تونه روی مسائل دیگه ای فوکوس کنه.
این حرف که "پلیس داره جور ارگان های دیگه رو می کشه" من از زبان خود رئیس پلیس کشور هم شنیدم.
منظور من این بود، اصلا قصدم این نبود که بگم پلیس نباید کار خودش رو انجام بده.

اصا ربطی به فرهنگ سازی نداره.

تو تمام جوامع غربی هم که سنگشون رو به سینه میزنیم اصل اینه که کسی که میخواد یه جایی زندگی کنه باید قوانین اونجا رو رعایت کنه

اینجا قانونش حجابه،چه اعتقاد داشته باشیم چه نه باید رعایت کنیم.چون قانون اینجا حکم میکنه

حالا یکی بخاطر اعتقادش رعایت میکنه اما اون یکی باید بخاطر قانون و اینکه نشون بده شخصیت اجتماعی داره باید رعایت کنه.

والا ما فقط از روشنفکری حرف میزنیم یه شهروند باید قانون رو رعایت کنه و فک کنم ایران بیشترین تخطی از قانون رو داره

یغما» ازین تز غربیا!!!اون غربی که داری ازش دم میزنی مردم سالاری داره!!اولا دوما تو جریان پست مدرنیسمه و مجبوره همچین کاری کنه م3 ایران نیستن که تخم مرغ بزارن جلو ماشین چشم نخورن!!تازه همین جریان پست مدرنیسم از کجا شکل گرفته؟؟از خوده مردم دیگه..و دائما هم در حال تغییر و تحوله!!و این تحولم توسط مردم و روشن فکرای جامعه رخ میده نه این که روشن فکرای جامعشون تو قلب سیاست باشن مردمم....بیخیالش!!

نخیر.خواهشا جو ندید.اصا غربی نه.تو همین شرق،همین کشورهای آسیایی،همین نسل سومی ها،همین خاورمیانه و تمام کشورهایی که حتی

اسمشون جمهوری نیست،رای ملتم توش بی تاثیره باید قانون رعایت شه.ما فقط چهار تا لغت حفظ کردیم که اونا فرهنگ دارن اونا مدرنیسم دارن

اونا فلانن تا از زیر اجرای قانون در بریم

چی باید قانون حفظ شه؟؟حتی تو حکومت دیکتاتوری؟؟!!پس روس ها میشنستند کمنیست دهنشو اتوبان کنه؟؟

بعدش هم شما رو نمیدونم اما والا ما تا جایی که غرب شناسی خوندیم کلمه هارو حفظ نمیکنیم!!و خیلی هم بدیهیه که کشوری که مدرنیسم فرق داره با پست مدرنیسم(از زمین تا آسمون)تو مدرنیسم سمت بهشت زمینی میرفتن تو پست مدرن سمت کمال نسبی!!!

چی باید قانون حفظ شه؟؟حتی تو حکومت دیکتاتوری؟؟!!پس روس ها میشنستند کمنیست دهنشو اتوبان کنه؟؟

×پست متوالی و پست بی ربط ندید لطفا_یغما_

دیگه همه بای بدونن که این روابط خلاف عرف هست.هیچوقت کسی نمیاد بگه ببخشید من

نمیدونستم.
به نظرم کم کم این مسئله داره بین مردم عادی میشه تا این که خلاف عرف باشه :)

والا ما فقط از روشنفکری حرف میزنیم یه شهروند باید قانون رو رعایت کنه و فک کنم ایران بیشترین تخطی از قانون رو داره
خب وقتی قوانینی رو بذاریم که با عقل جور در نیاد شهروندان هم از اون قانون رعایت نمی‌کنن. بنا به حرف شما منم می‌تونم بگم چرا مردم زمان شاه که قانون گذاشته بود جکومت نظامیه و کسی نیاد بیرون ریختن بیرون؟ اصن چرا انقلاب کردن؟ باید قانون رو رعایت می‌کردن تو کشورشون دیگه ;D
حالا که رسیدیم به اینجا شده قانون؟ قانون برا اینه که مردم یه زندگی راحت داشته باشن و همه قانون‌مند! زندگی کنن نه این که جامعه رو به دو نیم تقسیم کنه و اونا رو بندازه به جون هم. قانون نباید در جهت منافع شخصی بعضی آقایون باشه. مث جمع کردن ماهواره ها که این روزا واقعا یه چیز عادیه! ولی بعضی آقایون به خاطر به خطر افتادن منافع شخصی و باز نشدن چشم و گوش مردم میخوان جلو اونو بگیرن در حالی که راه اشتباهی رو پیش گرفتن.
جالب اینجاست که ره.بر هم گفته استفاده از ماهواره اگه باعث مفسده و فلان نباشه جایز است! ولی به خاطر منافع نظام! و سلامتی جامعه! طبق قانونی که مجلس تو سال 73 تصویب کرد جلوش گرفته میشه. به زودی و یه روزی این قانون رو بر میدارن ( مطمئن باشید!) پس این چطور قانونیه که خودشون نمیدونن باهاش چیکار کنن؟
همه اینا برا این بود که بگم قانونی که ما داریم جزو مسخره ترین قانون های دنیاست و وقتی قانونی غیر منطقی برا من تصویب می‌کنن من شهروند اون قانون رو رعایت نمی‌کنم و نخواهم کرد.
دم از رعایت کردن قانون تو کشور‌های دیگه میزنید؟ چرا صدا و سیمای ما از عربستان و قانون رانندگی نکردن زن‌ها انتقاد میکنه؟ خب باید قانون رو رعایت کنن دیگه.
یا همین ممالک غربی وقتی یه قانونی تصویب میشه که از اون قانون خوششون نمیاد اعتراض می‌کنن و جالبه که پلیس هم کنار این معترضان امنیت اون ها رو تامین میکنه! ( شما که خودت اورمیه بودی. تونستیم یه اعتراضات درست حسابی به خاطر حفظ دریاچه ارومیه را بندازیم؟)

در رابطه با امنیت اخلاقی هم یه بار باهاشون برخورد داشتم. رفتار و اخلاق که افتضاح! به قیافه طرف نگاه کردم عقده‌ای بودن از چشاشم معلوم بود. قیافه هم که هیچی نگم بهتره (برا همینه عقده‌ای شدن)
اشتباه‌ترین کاریه که یه دولت می‌تونه انجام بده. من نسبت به بعضیا و مرزی که داخلش زندگی می‌کنم دیدگاه بدی نداشتم ولی بعد از برخورد با این افراد از همه‌کس متنفر شدم!

بحث تاپیک رو منحرف نکنید.اینجا راجع به پلیس صحبت کنید.اگه لازم باشه یه تاپیک دیگه میزنیم راجع به این مسائل

بله داره تبدیل به عرف میشه بی حجابی و گشتن با دختر و پسر و ... ولی عرف شدنش رو الان نمیفهمیم ضرراش رو

بذارید دو نسل بگذره حالتون رو میپرسم

بحث تاپیک رو منحرف نکنید.اینجا راجع به پلیس صحبت کنید.اگه لازم باشه یه تاپیک دیگه میزنیم راجع به این مسائل
اوصلا تاپیک زیاد منحرف نشده و صحبت‌هام مربوط به همین بود و در جواب شما به قانون و قانون مداری. نظرمو هم راجع به پلیس گفتم.
ولی خب شاید شما می‌خواین از عنوان "منحرف نشدن تاپیک" برای طفره رفتن از جواب دادن در برید شاید هم واقعا نمی‌خواید منحرف بشه ;D

بله داره تبدیل به عرف میشه بی حجابی و گشتن با دختر و پسر و ... ولی عرف شدنش رو الان نمیفهمیم ضرراش رو

بذارید دو نسل بگذره حالتون رو میپرسم
من موافق بی حجابی نیستم ولی موافق زور و تهدید و اجبار هم نیستم. اگه بعضیا واقعا می‌دونن این معضلات چه ضرر‌هایی داره با فرهنگ سازی جلوش رو بگیرن اگه نمی‌تونن بذارن هر فرد خودش بره جلو و بفهمه که اشتباه کرده.
مثلا الان جوامع غربی و کشور هایی مثل آمریکا و انگلیس و ژاپن و ترکیه و بقیه همشون به مشکل خوردن کشور ما ضربه نخورده فقط. آخه دارم میبینم ما چقدر جلو زدیم بقیه جوامع چقدر عقب مونده هستن ;D
جالب اینجاست که بعضی آقایون که بالای سرشون یه کلاه میذارن هم فهمیدن که ای داد بیداد تکنولوژی پیشرفت کرده سن ازدواج زده بالا رسیده به 30 سالگی و فساد و روابط داره جامعه رو میگیره. چیکار کنیم؟ بیایم مثل بانکداری اسلامی یه کلاه شرعی بذاریم رو روابط دختر پسر به اسم صیغه که این مشکل رو هم حل کنیم :) اگه اخبار رو هم پی‌گیر باشید می‌بینید که دارن رو این موضوع تو دانشگاه‌ها تاکید می‌کنن!
واقعا عجیبه. بازم نمیدونم کی به مشکل خورده!
البته بحث تاپیک رو منحرف نمی‌کنم. در کل دارم میگم من دوست ندارم برام تصمیم بگیرن چی برام خوبه چی برام بد. فقط اگه پدر مادرم یا اطرافیان بخوان مشورتی بهم بدن شاید به حرفشون گوش بدم نه به حرف زور.

Back
بالا