كجاش خاله زنك بازيه؟ خوب موضوع برنامه ش زندگي آدماييه كه تو يه مورد،با بقيه فرق ميكنن.اين كه اسمش خاله زنك بازي نيست.مثل اين ميمونه كه بگين فيلم و زندگي نامه و.. خاله زنك بازيه!!حالا فيلم يه شخصيت خيالي داره،اينجا شخصيتاش واقعين.يه جورايي مثل زندگي نامه.به نقل از minaaaaa :کاملا موافق
دقیقا برنامش خاله زنک بازیه
البته نباید نادیده بگیریم که مردم هم این خاله زنک بازیا رو دوست دارن
جدی معلوم نیست این مردم چرا هی دنبال اینجور چیزان؟؟؟؟؟؟؟
درسته موضوعش اینه ولی توی بعضی موارد واقعا سوالای بیخود میکنه که اصلا هم ربطی به برنامه ندارهبه نقل از SHaBo0N :كجاش خاله زنك بازيه؟ خوب موضوع برنامه ش زندگي آدماييه كه تو يه مورد،با بقيه فرق ميكنن.اين كه اسمش خاله زنك بازي نيست.
اينو موافقم...به نقل از minaaaaa :به قول بچه ها سوژه هاش خوبن من از فک زدن اضافش بدم میاد(هم مجری هم مهموناش نمونش پیره زنه )
من یه چیزی بگم نخنیدن:من چشامو بستم گوشامم گرفتم محض امتحان بعد این برنامش :Pبه نقل از مهسا م. :دیشبش جالب بود.
اون دختره که مثل هلن کلر بود...
روی من که خیلی تاثیر گذاشت...این که قدر داشته هامو بدونم...
چرا اتفاقا گف حمایت میشه ازمون . فقط میگف چرا هیچ کس مثه دختر ما نیست که بخواد درس بخونهُ با آدمایی مثه خودش باشه !به نقل از prometheus :واقعا چرا هیچ کس اینا رو حمایت نمی کنه؟این بندگان خدا خیلی به هم دردی و کمک و حمایت نیاز دارن دلم واسه ی دختره و مامان به اون فداکاری سوخت خدا صبر بده بهشون واقعا
منم اينكارو كردم،خيلي وحشتناكه :-|به نقل از گلی :من یه چیزی بگم نخنیدن:من چشامو بستم گوشامم گرفتم محض امتحان بعد این برنامش :P
چقد علیخانی خوبه واسه اون دختره گریه کرد(کلیه هه)
فقط حس لامسه و بویاییبه نقل از lollipop :نمی تونم درک کنم... یعنی به نظرتون دنییا از نظر اون چه شکلیه؟؟؟
چه جوری وقتی نه می بینه نه میشنوه...
اصن می دونی چیه؟به نقل از MeBaR :یه قسمتِشُ ندیدما!
حالا اینقدر تَریف کنین که مجبور شَم دانلودش کنم!