ماه عسل

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : ماه عسل

به نقل از MeBaR :
نه دیگه ، اول آب جوش ریختن پخته که شد بعد راحت گوشتش جدا میشه :D

اول آبجوش ، بعد جدا شدن گوشت :-s

بلد نیستی واسه چی میگی
اول نمک زدن :D
------------------------------------

عاشق آدم های رک از قبیل علیخانی هستم . نحوه ی اجراش بسیار بسیار قشنگ تر از طنز شبهای ماه رمضون جوهر چی هست

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از oo00oo :
2 نفر که اسیر شده بودن تو جنگ رو اورده بودن ، و داستان فرارشون رو از اردوگاه 18 دشمن فرار میکردن دوستان
لطفا آخرش رو تعریف کنین
قسمتی که دژبان اومد گرفتتشون به بعد :(
گف دقیقشُ فردا میگه ولی اینجوری شده که یکیشون خودشُ میندازه جلو ماشین بعد اینا فک میکنن خودکشی کرده حواسشون پرت میشه این میره بغل جاده که مثکه سیم خاردار داشته اون یکیم میگیرن ببرن انگار بعد اسامی اردوگاهُ ریز ریز میکنه ! :-?

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از NADIMATRIX :
بلد نیستی واسه چی میگی
اول نمک زدن :D

نمک نپاشیدن روش بعد آب جوش بریزن که !

ابتدا نمک به مقدارِ لازم در یه فلاسک آب جوش حل کردن! :D

به نقل از NADIMATRIX :
عاشق آدم های رک از قبیل علیخانی هستم . نحوه ی اجراش بسیار بسیار قشنگ تر از طنز شبهای ماه رمضون جوهر چی هست

جوهرچی که فیلمی بود برا خودش! سلام و خدافِظیشَم از رو کاغذ میخوند :-j

smartgirl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ری
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... )
دانشگاه
خوارزمی، امیرکبیر
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

واقعا چه صبری داشتن....
X_X X_X X_X X_X

وضعیت جسمیشون چه طور بود؟؟؟؟

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از Dante :
دیگه این پسره داره حالمو به هم می زنه...بابا یعنی شبکه سه یدونه مجری بهتر از این نداره...باید هر روز دو غروب با 500 نفر دعوا کنم نزنن شبکه سه... X-(
و! چرا؟اتفاقا به نظر من هیچکس جز علیخانی نمیتونه با این مهمونا حرف بزنه و حرف بکشه! :))یه بر ببین خب! L-:

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از smartgirl :
واقعا چه صبری داشتن....
X_X X_X X_X X_X

وضعیت جسمیشون چه طور بود؟؟؟؟
کم نبودن از این آدما ... :-<
الان که خوب بودن . فک میکنم به مرور زمان خوب شده باشن ...

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

اون مرده هم كه باند چسبيده بود به دستش و وقتي بازش كردن تيكه تيكه انگشتاش رو باند ميموند هم خيلي ناجور بود...! X_X
سر هر قسمت اين برنامه يه جوري احساس ميكنم به هيچ درد اين دنيا نميخورم و ناراحتيام در مقابل بعضي مهموناي اين برنامه اصلا به چشم نميان.احساس ميكنم بي درد ترين آدم روي زمينم...!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از SHaBo0N :
اون مرده هم كه باند چسبيده بود به دستش و وقتي بازش كردن تيكه تيكه انگشتاش رو باند ميموند هم خيلي ناجور بود...! X_X
سر هر قسمت اين برنامه يه جوري احساس ميكنم به هيچ درد اين دنيا نميخورم و ناراحتيام در مقابل بعضي مهموناي اين برنامه اصلا به چشم نميان.احساس ميكنم بي درد ترين آدم روي زمينم...!
فک کنم همینجوری ادامه میدادن به تعریف شکنجه ها جمعیت ایران نصف میشد از ترس ! :D

lindaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ابرشهرقدیم (نیشابور)

بخون بخون مهمه

امروز دقت کردین مهمون دومشون چقدر بی ادب بود؟؟؟؟
گفت یک مشتخانم دارن خیریه رو میگردونن! :O :O :O
یعنی ....... [-( [-(

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از لیندا :
امروز دقت کردین مهمون دومشون چقدر بی ادب بود؟؟؟؟
گفت یک مشتخانم دارن خیریه رو میگردونن! :O :O :O
یعنی ....... [-( [-(

مگه واحدِش چیه؟! :D

8226

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان X
شهر
مشهد

به نقل از MeBaR :
مگه واحدِش چیه؟! :D
باید میگفت یه عده خانوم یا چند تا از خانوما مثلا :> :> البته من ندیدم ولی شاید بنده خدا اصلا منظوری نداشته یه دفعه گفته بی هیچ منظوری :-? :-? اخه مگه کسی جرئت داره به جامعه بانوان ایرانی چیز بدی بگه :D (;

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

بابا بدبخت این همه کارِ خیر کرده حالا شما به چی گیر دادین! :))

من همینجا از طرفِ ایشون از جامعه ی بانوان پوزش میطلبَم و خواستار عفو و بخش از این طبقه ی زحمت کش میباشم ! [-o< :D

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

بابا مردم به اندازه کافی گرفتاری دارن اینا تخلیه روحین .... :(مضرن ..... #-oجمع کنین ..........

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

امروز (که الان دیگه میشه دیروز سا@ 12و گذشته :> :D) قضیش چی بود من ندیدم!

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از lollipop :
امروز (که الان دیگه میشه دیروز سا@ 12و گذشته :> :D) قضیش چی بود من ندیدم!
قسمت اول یه خانوم سرطانی رو آورده بودن که همش شعار می داد ( خوشحالم از این که سرطان گرفتم ! :-& :-&)
قسمت دوم یه نفر که یه مرکز خیریه برا سرطانیا درست کرده بود رو با خانوادش آورده بودن .
قسمت سوم هم یه گروه که برای بچه های سرطانی نمایش های طنز اجرا میکردن.
درکل زیاد جالب نبود . (:|

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از ریــحــانــه :
وااااااای بچه ها تو رو خدا ول کنین روش پخت گوشت انسانُ !! X_X X_X
من دیروزم داشتم غش میکردم ! :-ss :-ss :-ss ^#^

این رو در مورد ِ یک شهید می گفتن .
اونا که نبودن .یکیشونم مترجم عراقیا بوده بود ،وضعشون به بدی بقیه نمی تونس باشه .

به نقل از farmi1r :
بابا مردم به اندازه کافی گرفتاری دارن اینا تخلیه روحین .... :(مضرن ..... #-oجمع کنین ..........

اتفاقن از نظر من بد هم نی اونقدایی که میگن .

بهر حال اینهمه توی ِ طول ِ سال وقت واسه تفریح ، یه ماهَم فک کنیم به حقیقتا( البته کمتر از یک ماه ، بعضی مهموناشون واقعا شعارَن ! )

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از JB :
قسمت اول یه خانوم سرطانی رو آورده بودن که همش شعار می داد ( خوشحالم از این که سرطان گرفتم ! :-& :-&)
قسمت دوم یه نفر که یه مرکز خیریه برا سرطانیا درست کرده بود رو با خانوادش آورده بودن .
قسمت سوم هم یه گروه که برای بچه های سرطانی نمایش های طنز اجرا میکردن.
درکل زیاد جالب نبود . (:|

من خوشحالم که ندیدم P:> P:>

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از farmi1r :
اولا كه اگه كسي نميخواد ميتونه نبينه،اجباري نيست كه حتما نگاه كنه اين برنامه رو.
دوما فكر نكنم يه خورده فكر كردن به واقعيت ها و بقيه ي آدم ها چيز بدي باشه،اينطوري آدم قدر چيزايي كه داره رو بهتر ميدونه.تو كل سال هم كه نيست،همش يه ماهه...

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از SHaBo0N :
اولا كه اگه كسي نميخواد ميتونه نبينه،اجباري نيست كه حتما نگاه كنه اين برنامه رو.
دوما فكر نكنم يه خورده فكر كردن به واقعيت ها و بقيه ي آدم ها چيز بدي باشه،اينطوري آدم قدر چيزايي كه داره رو بهتر ميدونه.تو كل سال هم كه نيست،همش يه ماهه...

مشکل ما همینه دیگه مگه فک کردن به یه هم نوع سرطانی یا فک کردن به کسی که اسید روصورتش ریختن یا خیلی مشکلات دیگه یا حتی انجام دادن یه کار خیر مگه مختص یه ماهه ما بگیم فقط این یه ماهه بقیه ماهها که نیس. مگه این توهین نیست که بنده یک ماه رو توبه کنه بقیه سال هر کاری دلش خاست بکنه ..... خلوص نیت نباید واسه یه ماه خاصی باشه نیازی هم به الم شنگه کردن و شعار دادنم نداره . یک آدم واقعا مومن همیشه قدر اون چیزهایی رو که داره میدونه و از هر اتفاقی که براش پیش میاد ناراحت نمیشه چون میدونه خدا در اون اتفاق خیری دیده که خودش اون خیر رو ندیده .حالا اگه ادعای پاکی رو داریم نیاز به هیچ نیرو محرکه نداریم که قدر اون داشته هامونو بدونیم چون بااین احساس خوب خدایی که داریم قدر اون چیزایی که نداریمم میدونیم دیگه حسرتشونو نمخوریم.کاش به جای این که این جور برنامه ها رو بزارن یه برنامه بزارن تا مردم نوع برخوردشونو با این نوع آدم ها بدونن حالشونو مراعات بکنن بهشون تو جامعه توهین نکنن.....
در ضمن بهترین نیرو محرکه ما مسلمونا قرآنه. اليس الله بکاف عبده (زمر/36)

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از farmi1r :
مشکل ما همینه دیگه مگه فک کردن به یه هم نوع سرطانی یا فک کردن به کسی که اسید روصورتش ریختن یا خیلی مشکلات دیگه یا حتی انجام دادن یه کار خیر مگه مختص یه ماهه ما بگیم فقط این یه ماهه بقیه ماهها که نیس. مگه این توهین نیست که بنده یک ماه رو توبه کنه بقیه سال هر کاری دلش خاست بکنه ..... خلوص نیت نباید واسه یه ماه خاصی باشه نیازی هم به الم شنگه کردن و شعار دادنم نداره . یک آدم واقعا مومن همیشه قدر اون چیزهایی رو که داره میدونه و از هر اتفاقی که براش پیش میاد ناراحت نمیشه چون میدونه خدا در اون اتفاق خیری دیده که خودش اون خیر رو ندیده .حالا اگه ادعای پاکی رو داریم نیاز به هیچ نیرو محرکه نداریم که قدر اون داشته هامونو بدونیم چون بااین احساس خوب خدایی که داریم قدر اون چیزایی که نداریمم میدونیم دیگه حسرتشونو نمخوریم.کاش به جای این که این جور برنامه ها رو بزارن یه برنامه بزارن تا مردم نوع برخوردشونو با این نوع آدم ها بدونن حالشونو مراعات بکنن بهشون تو جامعه توهین نکنن.....
در ضمن بهترین نیرو محرکه ما مسلمونا قرآنه. اليس الله بکاف عبده (زمر/36)
برا مردمي كه همين يه ماه رو هم حاضر به اين كار نيستن،بايد يواش يواش اين برنامه هارو گذاشت،كسي كه حاضر نيست حتي حرفاي يه آدم مشكل دار رو بشنوه نميشه توقع داشت يه شبه بشه خير شهر و به همه كمك كنه كه. مردم ما همين يه ماه رو هم نميتونن تحمل كنن!!! اين برنامه خيلي بخواد هنر كنه ميتونه اين مردمو(اعم از خودم) حداقل يه ماه به خودشون بياره. در ضمن اين ايماني كه ميگين آدمو از اين برنامه ها بينياز ميكنه بايد يه جوري آموزش داده بشه.كسي كه فكر ميكنه بدبخت ترين آدم روي زمينه و همش غر ميزنه احتياج به يه تلنگر داره تا بفهمه ميتونه اتفاقاي خيلي بدتري براش بيفته و فكر نكنه اين چيزا فقط براي ديگران اتفاق ميفته.بله خدا كافيه ولي كسي كه اينو يادش ميره لازمه كه يه چيزي اينو يادش بندازه
كسي هم كه فكر ميكنه خودش علامه دهره و احتياج به چيزي نداره،يا اينكه همين يه ماه رو هم نميتونه تحمل كنه،ميتونه نگاه نكنه اين برنامه رو،هيج اجباري نيست

بالا