ماه عسل

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : ماه عسل

به نقل از amir gh :
این که مسلمان شدند خیلی عالیه!!!!
اما اینکه از آلمان پاشدن به قول خودش به قم کوچ کردن کمی عجیبه!!!

خیلی هم عجیب نیست , و دلیلی ش رو گفتن , اینکه رفتار خوبی باهاشون نمیشد , اینکه احساس همدلی با مردم مسلمان میکرد , اینکه در بین مسلمانا احساس آرامش داشت و ازشون محبت میدید...

به نقل از لولیع :
من یه نکته‌ای بگم که به مناسبت شب قدر که لباس سیاه نمی‌پوشن مردم؛ به مناسبت شهادت امام‌علی‌ سیاه می‌پوشن؛ که امشب شب ضربت خوردن امام‌علی ـه؛ نه شهادت!
الان که شهید شدن , شب ضربت و شهادت فرقی نمیکنه هر دوشو سیاه میپوشن...

پ.ن :
واسه این که دوباره پست ندم , اسپم شه همینجا جواب پست بعدی رو میدم!
به نقل از S@ene :
توی تلویزیون که کسی با چادر رنگی نمیاد. چه شب قدر چه شب عید، چه ایرانی چه خارجی. عرف چادر الان سیاهه دیگه. چه انتظاری دارین.
منظورم چادر رنگی نبود , روسی رنگی بود ...

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از F@|-|!mEh :
حرف NEO و کیـمیـا درست , و چون شب قدر بود مشکلی پوشیدن , و محجبه های زیادی هستن که زنگ ها شاد و متنوع میپوشن ( به شخصه خیلی دیدم )

توی تلویزیون که کسی با چادر رنگی نمیاد. چه شب قدر چه شب عید، چه ایرانی چه خارجی. عرف چادر الان سیاهه دیگه. چه انتظاری دارین.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

آقا حالا این بحث چادر این بدبخت رو ول کنید. حرفهای طرف رو بسنجید و بحث کنید.
اصلا من خودم اگر زمانی به این برنامه دعوت شدم با شرت ورزشی میرم :D

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

خوب بود به نظرم ولی زنه یه جورایی از هر دری سخنی بود، نه؟ علیخانی هی می خواس که جهت بده به حرفایی که می زنه و داستانش رو کامل کنه ولی زنه هی یه چیزی یادش می اومد باز می پرید یه جای دیگه.

با اون قضیه ی دیوار برلین حال کردم، همیشه می خواستم بدونم آدمای برلین بعد ِ شکسته شدن دیوار چه حسی داشتن...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

بچه ها چرا حرف منو بد برداشت کردین آخه! :D
من که با حجاب مشکلی ندارم که!! خیلی هم خوبه اصلا 8->
ولی اینکه خب سرتاپا آدم مشکی بپوشه رو قبول ندارم.
با چادر مشکی هم مشکلی ندارم ها!! اما با روسری مشکی دارم!
الان هم ب شهادت نیست. خودم حالا حتی سر شهادتها هم تیره میپوشم ولی مشکی نه. سورمه ای و اینا میپوشم. ولی دیگه شب ضربت خوردن اینجوری کامل مشکی پوشیدن خب یه جوریه!!

ولی قشنگترین قسمتش واسه من اون قسمتی بود که درمورد بعد از فروریختن دیوار برلین صحبت می کرد.خیلییییییی حرفهاش واسم جالب بود و اون حس رو خیلی قشنگ بهم منتقل کرد! اینکه میگفت اونطرف رنگ نبود! خیلی باحال بود توصیفش! یا اینکه میگفت ما روانشناس نداشتیم چون اصلا معتقد بودیم روانی وجود نداره! خیلی واسم حرفهاش جالب بود!
بعد اون دختره هم خیلی خیلی واسم جالب بود که تو آلمان بوده و دلش میخواسته حجاب داشته باشه و پدرش میگفته نه و رفته مشهد دعا کرده... خیلی برام جالب بود و تا یه حد زیادی درکش کردم...

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

ولی خدایی پسره و دختره خیلی باهم فرق داشتن ...نمیدونم چرا حرفای مارد رو میتونستم باور کنم و به دلم میشست ولی حرفای دختره رو نه ...!
ولی وقتی از کمونیسم حرف میزد واقعن برام جالب بود ! از اینکه به جز سرمه ای و خاکستری رنگی نداشتن ... :rolleyes: اینکه اصن نمیدونستن عشق و دوست داشتن ینی چی [-(

پ.ن:وسطاش ب شدت حوصله ام سررفته بود :-"

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

خب از لحاظ حرف ها که کلا حرف های جالبی زد , به جز این حرفایی که دوستان گفتم , در ادامه ش , اونجایی که میگفت توی هواپیما میدید مسلمانا کمکش میکنن و ازشون محبت میدید , در صورتی که قبلا ندیده بود حتی از پدر و مادرش , جالب بود ...
اونجایی به حجابشون گیر میدادن و گاهی اذیتشون میکردن ...
اونجایی که از مظلومیت شیعه گفت ...

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

به نقل از .!؟ :
چي گفتن درباره كنكور؟! :D

:))
همون اول برنامه گفتن پسره کنکوریه وچن روز دیگه نتیجه واینا :-ss

به نقل از amir gh :
اما اینکه از آلمان پاشدن به قول خودش به قم کوچ کردن کمی عجیبه!!!
~X(آلمان-قم #S-: شفــــا

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

این جریان رنگ نداشتن چیه؟ ینی چی همه رنگا نهایتا قهوه ای و سرمه ای بود؟ ینی اینا لباس رنگی نمیپوشیدن؟ خونه هاشون سیاه سفید بوده؟ گل و درخت نبوده تو شهر؟

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

به نقل از S@ene :
این جریان رنگ نداشتن چیه؟ ینی چی همه رنگا نهایتا قهوه ای و سرمه ای بود؟ ینی اینا لباس رنگی نمیپوشیدن؟ خونه هاشون سیاه سفید بوده؟ گل و درخت نبوده تو شهر؟
دقیقا میگفت گلای رنگارنگ و اینا نمیکاشتیم
میوه های خوش اب و رنگ نداشتم
اره یعنی لباس رنگی نمی پوشیدن
یادم اومد به این فیلمای کسل کننده المان نازی که کل فیلم فضا طوسی بود :-"
کلا رنگای سرد و کدر و اینا فک کنم

پ ن : خب چه انتظاری دارین که رنگارنگ تیپ بزنن :-" جدای شوخی خب حالا اتفاقی تیپشون مشکی دراومده بود خب گیر ندین :-"

بعد پسره میگفت از نظر خودشون : ما مرحله به مرحله پیشرفت داشتیم از نظر محیط زندگی
اونا از این دید نگاه میکردن که: ما مهاجرت میکردیم به محیطی که فساد کمتر باشه و سالم تر باشه
بعد گفت :مثلا از شهرای بزرگ المان به دهکده هاش رفتیم .بعد به تهران . از تهران به قم . همینجور پیشرفت کردیم
این حرفاش بود .دید تفاوت داره

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بعد از پایان جنگ جهانی آلمان بعد از اینکه توسط شوروی فتح شد، در نهایت بین متفقین تقسیم شد و بخش شرقی اون به طور کامل به دست روسها و کومونیست‌ها افتاد.
ایدئولوژی کومومنیسم هم به طور خلاصه بخوام بگم تقدم ماده بر هر امری هست. یعنی زندگی از نظر اونها فقط و فقط جنبه مادی داره و همین رو بس.
اصلا یکی از دلایل فروپاشی شوروی هم همین امر هست. شوروی عادت داشت مثل عصر حجر کشور فتح کنه، نخبه‌های اون کشور رو بکشه (مثل کاری که با لهستان کرد) و اون کشور رو ضمیمه خاک خودش کنه و از مردمش بیگاری بکشه.
همینطور که از صحبت زنه هم پیدا بود همین مادی بودن بیش از حد زندگی ضمینه ساز جستجوی خدا از طرف اون شد.
من اتفاقا با برنامه های اینجوری بیشتر حال میکنم. یعنی کسانی که کاملا از دین تهی بودن و بعد به این درجه رسیدند. باید دین رو از منظر اینها دید و دربارش قضاوت کرد.

پ.ن: خیلی دلم میخواست پدره رو ببینم!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از NEO :
بعد از پایان جنگ جهانی آلمان بعد از اینکه توسط شوروی فتح شد، در نهایت بین متفقین تقسیم شد و بخش شرقی اون به طور کامل به دست روسها و کومونیست‌ها افتاد.
ایدئولوژی کومومنیسم هم به طور خلاصه بخوام بگم تقدم ماده بر هر امری هست. یعنی زندگی از نظر اونها فقط و فقط جنبه مادی داره و همین رو بس.
اصلا یکی از دلایل فروپاشی شوروی هم همین امر هست. شوروی عادت داشت مثل عصر حجر کشور فتح کنه، نخبه‌های اون کشور رو بکشه (مثل کاری که با لهستان کرد) و اون کشور رو ضمیمه خاک خودش کنه و از مردمش بیگاری بکشه.
همینطور که از صحبت زنه هم پیدا بود همین مادی بودن بیش از حد زندگی ضمینه ساز جستجوی خدا از طرف اون شد.
من اتفاقا با برنامه های اینجوری بیشتر حال میکنم. یعنی کسانی که کاملا از دین تهی بودن و بعد به این درجه رسیدند. باید دین رو از منظر اینها دید و دربارش قضاوت کرد.

پ.ن: خیلی دلم میخواست پدره رو ببینم!

آره منم از اول اولش نتونستم ببینم هی به بابام میگفتن چرا مرده رو نمیارن؟!
واقعا واسم جالب بود اگه مرده هم میومد...

Mahshad-nasr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سيرجان
رشته دانشگاه
کاش می دونستم.

قضيه ى برنامه ى امشب چى بود؟؟
من نتونستم ببينم :|
فقط اين اخراشو ديدم كه انگار قلب يكيو دادن به يكى ديگه 8-> اره؟

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

من اول برنامه امروز رو ندیدم,این پسره مهران چ طوری مرگ مغزی شده بود؟ :-?

maryammovahedzadeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
97
دانشگاه
یزد
رشته دانشگاه
مهندسی معماری
اینستاگرام

الهی بمیرم...احسان بغض کرده بود...

من همین جا میگم

هر وقت مُردم ... اعضای منو اهدا کنین...

هعی...خواهره چه بغضی کرده بود..الهی بمیرم براش...

:-<

تو روح اون راننده پست فطرت :-&

goldokhtar

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
همینجا
رشته دانشگاه
حقوق

برنامه ی امشب ماه عسل برای من خیلی خاص بود...خیلی!
من 17مهرماه 91بهترین همبازی دوران کودکیم رو از دست دادم...تنها 16سال سن داشت..توی ی اتفاق خیلی عجیب وضربه خوردن سرش...
یک شب به کما رفت...
اما شب بعدی به 8نفر دیگه جون بخشید...زندگی دوباره بخشید...
قلبش..کبدش..کلیه هاش..ریه...و...
ناصر هیچوقت برای من نمرده...هنوز هست وهست...نفس میکشه...زندگی میکنه..ولی کنار من وخانوادش نیست..

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از فَــرز :
من اول برنامه امروز رو ندیدم,این پسره مهران چ طوری مرگ مغزی شده بود؟ :-?
تصادف کرده بود.

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

سالای گذشته زیاد ماه عسل نمیدیدم ولی امسال واقعا داره میترکونه ها! چقدر برنامه های خوبی داره... مرسی احسان >:D<

gaucho

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
دانشگاه
پلی تکنیک. (امیر کبیر)
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر
اینستاگرام

خب رسيديم به ماه عسل.

ماه عسل تا حد زيادي يَني احسان علي خواني. احسان علي خاني صرفن برا قابل احترامه. اونم به خاطر زنده کردن اين سبک برنامه تو تلويزيون. م3 عادل فردوسي پور که قابل احترامه به خاطر برنامش. ولي در مورد مجري گري خب قبول کنيم که خيلي جا داره هنوز. مهمون مياره همون جا وسط برنامه برا اينکه بگه برنامه ما شعاري نيست با خاک يکيش ميکنه بعد ميگه ببنيد برنامه ما شعاري نيست :/

بعد اينکه دارم احساس ميکنم که برنامه ش يه جورايي ميخواد به احساسات مردم بازي کنه. يَني مياره يه چيزاييو يه کارايي ميکنه يه سوالايي ميپرسه که مردم رو احساساتي کنه.
مثن برداشته يه بچه يتيمو آورده رو آنتن زنده تلويزيون بعد جلو همه جلو اين همه بيننده بهش ميگه عزيزم دوست داشتي تو هم بابا مامان داشتي ميرفتيم خونه مامان بابات منتظرت بودن!؟ :||||| بعد ملت هم نشستن پايه تلويزيون زار ميزنن که چه برنامه قشنگي :| وان بازي با احساسات ديگه در چه حد. خو چي بياد بگه بچه؟!. اصن گيريم که همه اينارو بخوااد تو بايد اينجوري خوردش کني جلو اين همه آدم!؟

بعد اينکه به طور بيسيکالي با ساعت برنامش مشکل دارم. قبل افطار ملت خوش و خرم که بايد بشينن افطار کنن مياد يه کساييو مياره که بايد گريه کنن.

هي گفتم بنويسم هي گفتم ولش کن.آخرش نوشتم.

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

موافقم کاملا". کلا" فاز اشک و آه!