اشک ـای خواهرش ...به نقل از معصومه :من ديروز بالاخره يه برنامه از اينايي كه شما ميگيد گريه ميكنيد باهاشو ديدم!
شما دقيقا به چيش گريه ميكنيد عايا؟؟؟ به جان خودم اگه حتي يك ذره احساسات در درونم زنده شده باشه..اين كه گريه نداشت خو.. #-o
والا چه خوبه رشتت رياضيه! با اين احساسات تو پزشكي ميپوكيدي!به نقل از .mary. :اشک ـای خواهرش ...
نگاه ـای کنجکـاو مامان ـش ...
لرزش همه بدن مامان ـش ...
قفل شدن دست ـای مامان ـش و برادرش ...
تعریف کردن ـای خانوم آقای گیرنده ...
اون جایی که آقا گفت : من رو نمیشه تو چشم ـای این مادر نگاه کنم ...
اون آخرش که همه ـشون وایساده بودن کنار هم گریه میکردن ، مخصوصا خواهرش ...
حتی بغض احسان علیخانی ...
کامل تو بحرش (؟) نبودی وگرنه توام بغض میکردی.
+
من الان یه چیزی خوندم یه ایده ای به ذهن ـم رسید.
مثلن یه بار قبل از اعلام نتایج کنکور یه نفر برتر ـارو بیارن بعد اونجا یهــویی به ـش بگن که عاغا تو رتبه ـت " 1 " شده ...
والا به خدا ، ما تا کی فقط صدا جیغ ـشون ـو از پشت تلفن بشنویم ؟! قیافه ـشون دیدنی ـه ...
خودم ـم چون میدونم نمیتونم هیچ وقت با این جور چیزا خودم ـو مواجه نکردم. مثلن مادربزرگ ـم که مریض بود گفتم تا وقتی خوب نشه نمیتـونم ببینم ـش که دیگه ندیدم ـش.به نقل از معصومه :والا چه خوبه رشتت رياضيه! با اين احساسات تو پزشكي ميپوكيدي!
والا داروخانه ميگن مواجهه مستقين نداره ولي دو سه روز يه بار ما از اين بساطا داشتيم..اينا الان مشكلي داشتن؟ صرفا كار خيري انجام شده و تمام شده و رفته بود..عزيزي هم فوت شده بود..در زمان حال هيچ چيزي نبود! وقتي كسي رو در زمان حال ميبيني كه همش داره حالش بدتر ميشه تو رشته هاي پزشكي بعد مثلا به خاطر فقر كاري نميتونه بكنه اون خيلي بيشتر درد داره..
..اين همه احساساتي بودن دست و پاي ادموميگيره..حتي اگه لازم باشه كمكي هم بكني نميتوني ديگه
بابا اون که همیشه درحال گریس اونقدر چشماش شفافه و توش آب جریان داره که من همیشه فک می کنم داره گریه می کنهبه نقل از Moh@d3 :واقن :لایک به احسان علی خانی این بشر چ طوری خودشو کنترل می کنه تو برنامه هاش گریش درنیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از دوران طلایی نوروز :یک سوال فنی دارم. مگه وقتی دار میزنن گردن آدم نمیشکنه؟ پس چجوری بعده یک دقیقه زنده مونده؟