پاسخ : ماه عسل
این مسئله چندبار بیان شده اینجا.
صرفن بحثِ متاثر شدن نیست، بحثٍ دیدنه..همیشه تویِ رسانهها یه سری افراد مُهم میشن که یا از سیاسیون هستن، یا روحانیون، یا افرادِ علمی و .. حالا کسی به خاطرِ زندگیش مُهم بشه، این جذابه، کسی مثلِ همهیِ ما، شُغلهایِ متفاوت، کسانی که هیچ وقت دیدهنشدن، هیچ وقت جدی گرفته نشدن، الان دیده میشن.
یک باربر، یک کسی که ما به واسطهیِ کوتاهیِ قدش و مشکلاتِش ما معلول میدونیمش و شغلی داره که فقط خودِش میتونه انجام بده و یک فردِ سالم از نظرِ ما نمیتونه، یک غسال، یه کسی که ایدز داره و...
این جور برنامهها میتونه نگاهِ جامعه رو به خیلی چیزا عوض کُنه، نگاههایِ تعصبی که وجود داره.
در موردِ ریا گُفته شد؛ قبول دارم احسان علیخانی کمی از خودشاخپنداری رنج میبره و گاهی جوگیر میشه و یه حرفایی میزنه و... گاهی هم مهمونا هم گاهی اوقات صداقت توشون دیده نمیشه یا کمتره..
اینا همه دست به دستِ هم میده که گاهی به نظر بیاد ریا شده و شاید هم گاهی واقعی ریا بشه اما خیلی خیلی کم و قابلِ چشمپوشیه.
ضمنِ این که به هرحال علیخانی محبوبه و با این که خودم ازش خوشم نمییاد اما میپذیرم که میتونه الگویِ خیلیا باشه و هست..یه سری حرفا باید گُفته بشه به نظرِ من. اما این به معنایِ ریا شدن نیست.