همهچیز همهچیز، نشر نون
یک کتاب کیوت در ژانر یانگ ادالت
اگه دنبال کتابی مثل پنج قدم فاصله، یا من پیش از تو میگردید حتما پیشنهادش میدم.
این کتاب به مشکلات نوجوانان میپردازه، هم عشق داره هم نفرت. هم شاده هم غمگین
کتاب که نه اما
داستان کوتاه اندوه (یا سوگواری) از آنتوان چخوف. ترجمه ی احمد گلشیری رو چندین بار خوندم چون برای یکی از دروسم باید بررسیش میکردم و پیرنگ، تم و الباقی موارد رو درمیاوردم... اگه حوصله ی خوندن دارین و حوصله ی کارای دیگه رو ندارید پیشنهاد میکنم این چند صفحه سرچ کنید و بخونید.
الان کتاب مردی به نام اوه از فردریک بکمن رو دارم میخونم ولی قبل از این فکنم که کتاب پسران سرنوشت، آخرین جلد مجموعه قصه های سرزمین اشباح از دارن شان رو خوندم
تکه هایی از یک کل منسجم : پونه مقیمی
ساختار اصلی کتاب خیلی شبیه هنر شفاف اندیشیدن نوشته شده متن های کوتاهی که تهش نتیجه گیری هایی داره اما سطح متن ها و نتیجه گیری ها خیلی خیلی پایین تر از هنر شفاف اندیشیدن عه!
مشکل اصلی ام با کتاب این بود که هیچ جایی اشاره نکرده بود قراره انقدر در مورد رابطه باشه و حتی حس میکنم از اول قرار نبوده انقدر درمورد رابطه باشه چون فصل اولش کلاً بی ربط از رابطه بود و از فصل دوم که نویسنده یه چیزایی در مورد رابطه میگه دیگه بیخیال نمیشه تا آخر کتاب در حالی که تو توضیحات قرار بود تکه های از کل خودمون رو منسجم کنیم نه تکه هایی از رابطمون رو ((:انی وی "-:
میخواستم بگم اونایی که تا حالا رابطه ای رو شروع نکردن بخونن دیدم واقعاً خوندنش براشون فایده نداره چون قبل این که وارد رابطه بشن نمیتونن بفهمن قراره این مشکلات رو داشته باشه بقیه هم که اگه وارد رابطه شده باشن خودشون بعد یه تجربه این مشکلات رو میفهمن احتمالاً و حتی راه حل هاشو((:
و خب در آخر "-: به نظرم ارزش خوندن نداره.