آخرین کتابی که خوندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کابوک
نشر باژ
خ خوب بود...جالبیش این بود ک وقتی تمومش کردم کرونا داستان شد! ...
فیلمشم هست ک اسمش لانه پرندست=)
پیشنهاد میشه=)

مثل یک مرد فکر کن ، مثل یک زن رفتار کن
اثر استیو هاروی
از عنوان کتاب مشخصه موضوعش . حول طرز فکر و شخصیت و خواسته های مردا تو ی رابطه توضیح میده و اینکه چجور ب عنوان ی زن باهاشون برخورد کنی . برا کسی ک تو رابطه باشه خوبه بنظرم .
کتاب خوبی بود . متن روونی داشت . ولی خب ی سری جاهاش حس میکنم از روی سلیقه و نظر شخصی نوشته شده بود ینی از مردایی ک میپرسیدم می گفتن اینجور نیست . ولی ی کلیت خوبی دست ادم میده . حجمش هم کمه و وقت زیادی نمیگیره خوندنش . توی فیدیبو هست میتونین تهیش کنین .

تکه هایی از یک کل منسجم : پونه مقیمی
ساختار اصلی کتاب خیلی شبیه هنر شفاف اندیشیدن نوشته شده متن های کوتاهی که تهش نتیجه گیری هایی داره اما سطح متن ها و نتیجه گیری ها خیلی خیلی پایین تر از هنر شفاف اندیشیدن عه!
مشکل اصلی ام با کتاب این بود که هیچ جایی اشاره نکرده بود قراره انقدر در مورد رابطه باشه و حتی حس میکنم از اول قرار نبوده انقدر درمورد رابطه باشه چون فصل اولش کلاً بی ربط از رابطه بود و از فصل دوم که نویسنده یه چیزایی در مورد رابطه میگه دیگه بیخیال نمیشه تا آخر کتاب در حالی که تو توضیحات قرار بود تکه های از کل خودمون رو منسجم کنیم نه تکه هایی از رابطمون رو ((:انی وی "-:
میخواستم بگم اونایی که تا حالا رابطه ای رو شروع نکردن بخونن دیدم واقعاً خوندنش براشون فایده نداره چون قبل این که وارد رابطه بشن نمیتونن بفهمن قراره این مشکلات رو داشته باشه بقیه هم که اگه وارد رابطه شده باشن خودشون بعد یه تجربه این مشکلات رو میفهمن احتمالاً و حتی راه حل هاشو((:
و خب در آخر "-: به نظرم ارزش خوندن نداره.
تیکه های از یک کل منسجم این نیست:|:|:|:-?

من یه حالتی دارم اصن نمیتونم کتاب بخونم هلپ می
به جز درسی البته

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
من یه حالتی دارم اصن نمیتونم کتاب بخونم هلپ می

شاید کتابی ک میخونی متناسب با سلیقت نیست . اگه برات جذاب باشه ادامش میدی و یهو نگاه میکنی میبینی کلی زمان گذشته و غرق کتاب بودی .
و اینکه من خودم مثلن خود کتاب رو دوست دارم و ن روی صفحه گوشی و یا لپ تاپ .

برتری خفیف
جف اولسون

نسخه الکترونیکش 2800تومنه تو کتابراه
ارزش خوندنو داره. توی کل کتاب از ایجاد عادت های کوچک و نتایج بزرگ بحث شده بود. مثلا میگفت هرروز 10ص کتاب خوب بخونید و اخز سال حدود 12 کتاب خوب خوندید. یه جای جالبی داشت ک میگه: مدال طلای دوی المپیک هر هفتنه 168 ساعت وقت داره و کسی هم که 15کیلو اضافه وزن داره همینقدر وقت داره. تفاوت در انجام کارهای ساده نیست بلکه در انتخاب کارهای ساده ایست که انجام میدهیم.....

تاریخ مستطاب آمریکا:-"

بخونید و حرص بخورید... = )))))

حباب شیشه-سیلویا پلات
توصیف زیبا و در عین حال تلخ از دست و پنجه نرم کردن با افسردگی!

مادربزرگ سلام رساند و گفت متأسف است - فردریک بکمن

الان دارم ((جستجوگران دره نیستی)) نوشته انریکه ویلا ماتاس رو میخونم

دیروز تموم شد
"شگفتی" نشر افق
قصه پسری که صورتش خیلی داغونه. بعد که تموم شد یکی بهم گفت فیلمشم هست تازه دوبله هم شده

شهر خرس (فردریک بکمن)
شرمنده نباش دختر (ریچل هالیس)
خودت باش دختر (ریچل هالیس)
ملت عشق(الیف شافاک)
من پیش از تو (جوجو مویز)
اینارو از پاییز امسال تا الان خوندم:D

آخرین ویرایش:
سیزده دلیل اثر جِی آشِر
داستانش هیجانی هست!:)
جزو لیست کتاب‌های برتر مجله تایمز نیویورک هم هست
توصیه میکنم زبان اصلیشو بخونین(thirteen reasons why)
چون هم سانسور نداره هم گرامر ساده(اکثرا زمان حال ساده)و لغات در سطح متوسط داره:)

Why nations fail, the origins of power,prosperity and poverty
به هرکسی که براش سواله که چرا ما عقب مانده ایم و صنعت و تکنولوژی و اقتصاد درست و حسابی نداریم شدیدا توصیه میکنم این کتابو بخونه.
من فکر میکنم اگر 25 تا 50 درصد مردم ما این کتاب رو بخونن آینده خیلی متفاوتی خواهیم داشت.
ساختار کتاب به این صورت هست که یه تئوری برای پیشرفت یا عقب ماندگی کشور ها ارائه میده و چند ده مثال تاریخی و معاصر در توجیهش میاره.
ترجمه اش توی فیدیبو هست(که نمیدونم خوبه یا نه)، زبان اصلیش هم که رایگان از libgen میتونید بگیرید.

Back
بالا