no one
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : Champions League
چرا از آلمانیا انتظار بازی قشنگ رو نداشتی؟؟!! کلا آلمان ها بازی زیبا و چشک نوازی رو نشون میدن! دلیلشم اینه که اصرار به تک روی ندارن(البته غیر روبن! که اون هم هلندیه! فکر کنم در کل بازی 3 تا بیشتر پاس نداد! عادل باحال بود میگه بیاید بین کرسی و روبن مسابقه بزاریم ببینیم کدومشون کمتر پاس میدن!؟! (جواب: روبن))
و سبک بازی اون تاکتیک افسانه ای شونه!
فکر نکنم 4030 بتونه کاری کنه! انگلیس همیشه جولوی تیمای آلمانی کم اورده! هنوز این بایرن بارسا نیست که دی متئو بخواد تیمو بپوکونه تو دفاع! فوقش میره پنالتی دوباره نویر عزیز من میگیره!
واقعا موافقم در مورد روبن! تنگ پوشیده بعد این شیکمش عین شیکم غفوریان یک کره ی مجازی رو درست کرده!
به نقل از پویا م :بایرن واقن پاسکاریهاشون عالی بود. در حد ژاوی. خیلی قشنگ بازی میکردن. از آلمانیها انتظار بازی قشنگ نداشتم.
هر دو تیم انصافا انصافا شایستگیش رو داشتن البته موقعیتهای بایرن به مراتب بیشتر و بهتر بود.
چرا از آلمانیا انتظار بازی قشنگ رو نداشتی؟؟!! کلا آلمان ها بازی زیبا و چشک نوازی رو نشون میدن! دلیلشم اینه که اصرار به تک روی ندارن(البته غیر روبن! که اون هم هلندیه! فکر کنم در کل بازی 3 تا بیشتر پاس نداد! عادل باحال بود میگه بیاید بین کرسی و روبن مسابقه بزاریم ببینیم کدومشون کمتر پاس میدن!؟! (جواب: روبن))
و سبک بازی اون تاکتیک افسانه ای شونه!
به نقل از reza.d :وقت پنالتی یاد لمپاردو جراردو بکام بودم
---------------
کاکا خوب نبود همین به نظرم فینالو چلسی میبره چون حقشه حداقل امسال این جامو ببره
بایرن هم مثه اون دفعه که بیشترین باختو داشتو رفت فینال اونجا گند میزنه تو فینال تجربه بازیکنا
خیلی تاثیر داره
-----------------
روبن چی فکر کرده با خودش اینهمه تنگ میپوشه؟
فکر نکنم 4030 بتونه کاری کنه! انگلیس همیشه جولوی تیمای آلمانی کم اورده! هنوز این بایرن بارسا نیست که دی متئو بخواد تیمو بپوکونه تو دفاع! فوقش میره پنالتی دوباره نویر عزیز من میگیره!
واقعا موافقم در مورد روبن! تنگ پوشیده بعد این شیکمش عین شیکم غفوریان یک کره ی مجازی رو درست کرده!