پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
به نظر منم واقعا جای همچین چیزی توی فرومی مثل سمپادیا خالیه. جو بچه های سمپاد و پژوهش و تحقیق همه به هم گره خورده. به علاوه همونطور که گفتی این فقط مربوط به پژوهش نیست،
هر چیزی، هر موضوعی که نیاز به کمک یا همکاری داره
در مورد مزایا صحبت شد...
۱. اینجور تاپیکها مسنجم میشه. ینی فرض کنید منی که صرفا میخوام یه کاری انجام بدم، به جای اینکه تو تک تک بخشها بگردم و ببینم که آیا کسی همکاری چیزی میخواد، میام اینجا و از اینجا میتونم به همهی این تاپیکها دسترسی داشته باشم.
به نظر من شاید جاهایی نیاز شه در مورد یه طرح وارد جزئیاتی بشن که این امکان دزدیده شدن یه ایده خاص رو در پی داشته باشه. یعنی جایی که هنوز دو نفر همکار نشدن و فرد می خواد توضیحاتی بده بده فردی که توی مرز تبدیل شدن به همکاره اما این صحبتا فقط برای یه فرد روی مرزه و بقیه نباید بفهمن. اگه امکانش باشه که طرح ها رو خصوصی کرد با یه پسوردی. یا امکان هیدن کردنش باشه خوبه.
۲. کمک میکنه تا گروههای علمی و پژوهشی بیشتری تشکیل شه و دور هم جمع شن و کارشون رو انجام بدن.
البته این عامل انگیزه نیست که مثلا بگیم بچه ها به خاطر این سیستم ها می رن سراغ پژوهش!! بچه ها انگیزه های پژوهشی شون رو دارن اما این مثل بستر کار و امکانات می مونه (رفاه پژوهشی اسمش رو بزار!)
۳. خب افرادی که در زمینهای مثلا برنامهنویسی تخصص دارند، از این طریق میتونن هم به تجربهی خودشون اضافه کنند و هم درآمدی کسب کنند.
میشه در مورد این توضیح دقیق تری بدی. یعنی این مزیت دقیقا چی هست و اینا؟! ( واضح تر ربطش بدی )
همون ایرادی که به انجمن "اتومبیل" وارد بود میتونه به این هم وارد باشه.
انجمن اتومبیل معایبش چی بوده؟
و اما یه دونه عیبش... ببینید عیب همچین انجمنی مربوط به ماهیت این سیستم ها نیست. گفتم که کاملا مزایاش هم مشخصه و اینا واقعا سیستم های قوی ای هستن که توی جامعه های واقعی تر هم به کار گرفته می شن.
عیبش مربوط به پیاده سازیش در محیط هایی مثل فروم و انجمن هاست. یعنی مثلا همچین چیزی رو اگه می خواستی براش یه مرکز یا نهاد توی دنیای واقعی بزنی، اونجا هم عیب های خودش رو داشت. اصل سیستم مشکلی نداره ولی. خب این عیب که می گم چیه؟!
تنها عیبی که به نظرم می رسه اینه که اگه همچین انجمنی زده بشه و رده بندی موضوعی نشده باشه میشه یه انجمن شلم شولبا (شاید اتومبیل هم همین بوده؟؟!) که تاپیک تحقیق علمی فیزیک کنار تحقیق زیسته و شاید مثلا من که تخصصم زیسته بخوام دنبال تاپیک هایی بگردم که فقط مربوط به زیست هست. خب چه کنم؟!؟
حالا اینجا من یه سری پیشنهاد می دم:
1. کلا یه راهش اینه که همچین سیستم هایی رو در قالب انجمن پیاده نکنیم، بلکه در قالب یه زیرگروه برای هر انجمن تعریف کنیم. در واقع ب جای این که یه انجمن واسه این داشته باشیم، این ویژگی رو به انجمن هایی که داریم تک تک بدیم. متوجه اید که چی می گم
2. به شکل انجمن پیاده سازیش کنیم و بعد به زیر گروه های مختلف تقسیمش کنیم.
3. کلا فکر انجمن کردنش رو از سرمون بیرون کنیم و اینو تبدیل به
یه بخش از سایت کنیم و باکلاس تر از رویه انجمن و تاپیک زنی!
4. آخری که من از بقیه بیشتر می پسندمش، امکان تگ گذاشتن برای تاپیک هاست. من هیچی از فنی سر در نمیارم. یعنی این که امکانش هست همچین چیزی رو به برنامه های سایت اضاف کنید نمی دونم. اما اگه بشه وقتی تاپیک ها رو می زنی، بر اساس چندین تگ از قبل تعیین شده (که همون رده بندی هاست) از نظر موضوعی مشخص سازی بکنی خیلی عالیه. اونوقت کسی هم که می خواد دنباله طرح بی همکار بگرده راحت تر سرچ می کنه. یه جورایی اگه روی تگی کلیک نکنه، تاپیک هایی که اون تگو خوردن نشون داده نمی شن. یا برعکسش که بهتره به نظرم (یعنی اونایی که کلیک کرده نشون داده بشن!)
پ.ن: کاش برای این یه تاپیک زده بودی، احتمالا صحبت روش زیاده. الان هم اگه امکان فنی اش هست، پست های مروبطه اش رو بردار، تبدیلش کن به یه تاپیک مستقل چون صحبت فقط از انجمن کردنش نیست. خیلی چیزاست که باید در موردش حرف زد.