پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

بله خب اینهمه توضیح دادیم میخاید بگید یعنی کافی و توجیح کننده نبود آیا ؟

• لایک
امتیازات: N.M

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

گویا این جا جای پیشنهاد دادن برای ایجاد تاپیک نیست , ولی چون آقا محمّد گفتن که به پیشنهادات فقط تو تاپیک پیشنهادات پاسخ میدن مجبور شدم اینجا مطرح کنم [nb]ماشالا انجمن شناخت یه تاپیک پیشنهادات نداره که [/nb] [nb]مدیرش هم چند وقته نیست منم میخواستم تکلیفم زود تر مشخص شه اینجا مطرح کردم![/nb]

خب ! من میخواستم یه تاپیک با اسم " منُ بیشتر بشناس ...! " تو انجمن شناخت باز کنم , این تاپیک کاملا با تاپیک هایی از قبیل دیسوگرافی , زیر ذره بین و ... فرق داره !
خب حالا محتوای تاپیک ؛ کاربرا میان یه سری اخلاقیات خاص , عادت ها , علاقه مندی های خاص و ویژه و خلاصه چیز هایی از این قبیل رو تو تاپیک میگن ؛ یه چند تا مثال براتون می زنم :
بعضی وقتها از بعضی کارای خودم خوشم نمیاد ... همش میگم دیگه اینو انجام نمیدم ولی تا ی ِ چیزی میشه دوباره انجامش میدم ... میخوام کم باشم همیشه دور و برشون ولی هیچوقت نتوستم انجامش بدم .. هیچوقت رو حرفم نبودم ... هیچوقت نتوستم ... این یکی از #اخلاقای من ِ که خودم دارم واستون میگم : )
اکثرِ اوقات از یسری حرفایی که میزنم بعدِ یه مدت پشمون میشم و به خودم میگم ای کاش این حرفو نمیزدم نمیدونم چرا اینجوریم!
در ادامه ... برای این که نگید همش شد روضه و اینا ;;)
همیشه کادوی تولدای مهم رو از دو سه هفته زودتر می خرم :D بعد باید جون بکنم که نگم چی خریدم :D اینم یه نوع بیماریه :D
وقتی بگم نه ، یعنی نه . :|

این نمونه ها خیلی زیادن و البته بگم وقتی اخلاقیات یه سری دیگه آدم رو ببینیم جالب میشه تاپیک ... { ینی از سوالای دیسوگرافی بهتر نیست ؟! :D }

خب ؛ این تاپیک تا حدی میتونه از ترافیک پستای این چنینی تو حرف بزن کم کنه , کپی پیست نداره , اسپم خیلی کم داده میشه , و از همه مهم تر این که کاربرا با اخلاقیات #خاص همدیگه آشنا میشن ...!

خلاصه این که میخواستم بدونم نظر شما مدیرا چیه ؟! اجازه ی فعالیت میدین !؟ از نظر خودم تاپیک خیلی خوبی میشه ... مخصوصا اگه "مهم" شه که بین تاپیکای شهرا گم نشه ...
( ینی همچین کاربر قانون مداری هستم من ;;) حاضر نیستم تاپیکم قفل شه !)

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

یعنی یه نوع حرف بزن جدید با این تفاوت که میایم توش عادت ها و رفتارامون رو میگیم؟ ؟هدف چیه؟

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

به نقل از نسترنّگار :
یعنی یه نوع حرف بزن جدید با این تفاوت که میایم توش عادت ها و رفتارامون رو میگیم؟ ؟هدف چیه؟
بعد از این همه توضیح میگید " حرف بزن جدید " !؟ :D
اولا هدف رو تو چند سطر آخر پست قبلیم نوشتم تقریبا !

"عادت ها و رفتار ها " ها نه ! ؛ "عادت ها و رفتار های خاص و به نوعی منحصر به فرد " ...!

مثلا اگه طرف میاد میگه :
شبا قبل خواب یه لیوان شیر میخورم , یه دونه هم " ;;)" بذاره تهش که دیگه اصلا جایی تو این تاپیک نداره !!

از همه مهم تر این که کاربرا با اخلاقیات #خاص همدیگه آشنا میشن ...!

هدف هم یه نوع اینه ؛ بالاخره انجمن شناخته دیگه !

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Ham!D Shojaee :
"عادت ها و رفتار ها " ها نه ! ؛ "عادت ها و رفتار های خاص و به نوعی منحصر به فرد " ...!

مثلا اگه طرف میاد میگه :
شبا قبل خواب یه لیوان شیر میخورم , یه دونه هم " ;;)" بذاره تهش که دیگه اصلا جایی تو این تاپیک نداره !!
یعنی مثلا اگه بجای "شبا قبل از خواب یه لیوان شیر میخورم ;;)" بگه "شبا قبل از خواب یه لیوان شیر میخورم" در این تاپیکی که میگی جا خواهد داشت؟
بالاخره قبل از خواب شیر خوردت یک رفتار منحصر به فرده، یعنی یک فرد میخوره و یک فرد نه
پس تفاوت این دو فقط ;;) هست؟
چه تضمینی هست که همچین تاپیکی نشه اسپم دونی؟

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

به نقل از GCD :
یعنی مثلا اگه بجای "شبا قبل از خواب یه لیوان شیر میخورم ;;)" بگه "شبا قبل از خواب یه لیوان شیر میخورم" در این تاپیکی که میگی جا خواهد داشت؟
بالاخره قبل از خواب شیر خوردت یک رفتار منحصر به فرده، یعنی یک فرد میخوره و یک فرد نه
پس تفاوت این دو فقط ;;) هست؟
چه تضمینی هست که همچین تاپیکی نشه اسپم دونی؟
منظور اینه که رفتار یا عادت باید خیلی خاص تر از این حرفا باشه :-" حالا شما ببخش !
فرشید جان اگه بنا بر اینه که اینجوری فکر کنیم ؛ درسته ! ممکنه تاپیک اسپم دونی بشه ؛ ولی وقتی کاربرا توجیه باشن که چجور مطالبی رو پست کنن این مشکل کم میشه ! در ضمن شما میذارین تاپیک یه مدت باز باشه ؛ اگه اسپم دونی شد قفل کنید :)
به علاوه این که دونستن این اخلاقیات و عادات افراد بهتر از دونستن " سایز کفششون" هست دیگه ؟! :-"
یا مثلا حیوان مورد علاقه شون و مدل گوشیشون ! :-??
همین چیزا میتونه روابط رو درست تر پیش ببره تو دنیای مجازی ! :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

میشه به راحتی همه سوالات مورد نیاز برای اطلاعات کلی رو در دیسوگرافی جدید (در دست احداث :-") گنجوند، بدون ریسک یک تاپیک حساس که به راحتی ممکنه از کنترل خارج شه

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

بعد یه سوال فنی. الان ملت اومدن اخلاقاشون رو تو یه تاپیک گفتن. پس فردا دوستان میان می‌گن "ا! ا! چه جالب! ما چقد تفاهم داریم! نه؟ ;;) " بعد همینطور ادامه پیدا می‌کنه و .... نمیان بگن؟ همین الانش یارو هیچ پستی نداده بهش پ.خ می‌دن این شماره‌ی منه.
خلاصه خیلی داغون می‌شه جو سایت.

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

به نقل از پویا م :
بعد یه سوال فنی. الان ملت اومدن اخلاقاشون رو تو یه تاپیک گفتن. پس فردا دوستان میان می‌گن "ا! ا! چه جالب! ما چقد تفاهم داریم! نه؟ ;;) " بعد همینطور ادامه پیدا می‌کنه و .... نمیان بگن؟ همین الانش یارو هیچ پستی نداده بهش پ.خ می‌دن این شماره‌ی منه.
مواضعتون واقعا جالبه ها :D
آقا جان ! اگه قرار باشه از این اتفاقات بیفته همه جای انجمن میتونه بیفته ! این که شما میگی یه چیز عجیبیه ! :-"
تاپیک منُ بیشتر بشناسه ! نه تاپیک همسر یابی :rolleyes: تو خواستگاری از این کارا نمی کنن والا 8->
همین الانش تقریبا تو حرف بزن داره این اخلاقیات و خلقیات گفته میشه ! :rolleyes:
با این تفاوت که :
1- پراکنده هستن
2- معمولا مخاطب موقت دارن :|
3 - خیلی از کاربرا هنوز این عادات رو بیان نکردن ؛

بهر حال نظرتون زیاد قابل قبول نیست برای من :D

به نقل از GCD :
میشه به راحتی همه سوالات مورد نیاز برای اطلاعات کلی رو در دیسوگرافی جدید (در دست احداث :-") گنجوند، بدون ریسک یک تاپیک حساس که به راحتی ممکنه از کنترل خارج شه
فرشید جان شما که هنوز داری از صراط مستقیم خودت میری :-"
ببینید ! دیسو گرافی در مجموع :
- از تعدادی "سوال" تشکیل میشه !
- نهایتا میخواید بگید : 3 تا از عادت ها یا اخلاق های منحصر به فردتون رو بگید ! غیر از اینه ؟!

ولی این تاپیک اینطور نیست ! کاربر میتونه بیاد و هر وقت که خواست عادات و اخلاقیاتشو بگه ...!

مشکل اینه که قضیه رو خیلی بزرگش کردید و میخوایدهر طور شده حساس جلوه بدید موضوع رو !
آقای X میاد میگه من از اسمایلی (; و :) بدم میاد به این دلیل و این دلیل !
دیگری یه چیز میگه و دیگری هم یه چیز دیگه ... قضیه اینقدرا بزرگ نیست !

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

مسئله اینجاست که نفس همچین تاپیکی اصلاً قابل قیاس با دیسوگرافی و امثالهم نیست.
دیسوگرافی عمدتاً تشکیل شده از جواب های تک کلمه ای و بدون حق تغییر هست. پاسخ هایی که اجازه ی خروج کاربر از محدوده ی سوالات رو نمیدن. اما این تاپیکی که شما میگی، به جای پرداختن به شناخت بیشتر و مسائل آماری و خلاصه اینا، به سمت بحث های احساسی پیش میره.

به قول فرشید، حالا چه حرف شخص X که میگه "من شب ها قبل از خواب یک لیوان شیر میخورم :)" یا شخص Y که میگه "جیگَلَم من شبا قبل از خواب یه لیوان شیر میخورم حمید جونیـــع ;;)" فرقی توی اهداف و محتوا ایجاد نمیکنن.

شما میگی کاربران باید توجه کنن. خب این بدیهیه که داخل انجمنی مثل شناخت این حرف خنده داره! :D
نباید از اول فوندانسیون اسپم کاربران و عدم توانایی کنترل مدیران پی ریزی بشه. از نظر من هم این تاپیک بیشتر مکملی برای "حرف بزن" ـه، نه شناخت.

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

به نقل از Kinder :
مسئله اینجاست که نفس همچین تاپیکی اصلاً قابل قیاس با دیسوگرافی و امثالهم نیست.
دیسوگرافی عمدتاً تشکیل شده از جواب های تک کلمه ای و بدون حق تغییر هست. پاسخ هایی که اجازه ی خروج کاربر از محدوده ی سوالات رو نمیدن. اما این تاپیکی که شما میگی، به جای پرداختن به شناخت بیشتر و مسائل آماری و خلاصه اینا، به سمت بحث های احساسی پیش میره.

به قول فرشید، حالا چه حرف شخص X که میگه "من شب ها قبل از خواب یک لیوان شیر میخورم :)" یا شخص Y که میگه "جیگَلَم من شبا قبل از خواب یه لیوان شیر میخورم حمید جونیـــع ;;)" فرقی توی اهداف و محتوا ایجاد نمیکنن.

شما میگی کاربران باید توجه کنن. خب این بدیهیه که داخل انجمنی مثل شناخت این حرف خنده داره! :D
نباید از اول فوندانسیون اسپم کاربران و عدم توانایی کنترل مدیران پی ریزی بشه. از نظر من هم این تاپیک بیشتر مکملی برای "حرف بزن" ـه، نه شناخت.
خب ؛ مثِ این که عملا باید یه تنه در برابر انتقادات وایسم :-"
ببینید ؛ الان بحث سر این نیست که دیسو گرافی و ... جوری چیده شدن که قابلیت منحرف شدن بحث وجود نداره , وگرنه حرف بزن که اینقدر انعطاف پذیر تره ... یا امثالهم ! قابلیت انحراف از بحث داره , قابلیت بحثای خیلی فراتر از اینجارو هم داره !
پس لطف کنید و به تاپیک پیشنهادی به چشم یک "تاپیک با قابلیت منحرف شدن از بحث" نگاه نکنید ! به چشم " یک تاپیک باانعطاف پذیری بالا " ینگاه کنید :)

خب ؛ هنوز هم شما فکر میکنید که تاپیک به سمت احساسی شدن میره ! ولی قرار نیست از حد معقول خارج بشه ! همون طور که تو حرف بزن اجازه داده نمیشه ...!
حالا شما اون مثال لیوان شیر رو که بگذرید ! :D من یه مثال دیگه هم میزنم :
یه عادتی دارم که دلم نمیاد ایمیلام رو , اس ام اس هام رو , پ.خ هام رو و ... رو پاک کنم ! یه جورایی انگار بهشون وابسته ام :) انگار باهاشون کلی خاطره دارم و پاک کردنشون مساویه با پاک شدن خاطره هام .. به سادگی نمی تونم از کنارشون بگذرم ...!
خب الان ما چقد تفاهم داریم نه !؟ الان عملا نظر پویاخنثی میشه اینجا ! چون بحث ها داره طبق چارچوب پیش میره !

بعد این که یکی از صحبتایی که قبلا با فرشید داشتم این بود که :
میخواستم یه تاپیک با نام " من رو بیشتر بشناس ..." تو انجمن شناخت یا گفت و شنود باز کنم
خودم معتقد بودم که این تاپیک بهتره تو گفت و شنود باشه ... دلایلی هم داشتم !

+ در ضمن عزیزان ! لطفا کمی به نقطه نظرات بنده هم توجه داشته باشید ! :-" این همه نکات مثبت , تفاوت ها با تاپیکای دیگه , توجیه ها , و ... که ذکر شد رو میذارید کنار صاف میاید نظر خودتون رو می گید :D نشد که !

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از پویا م :
من با اين حرف موافق نيستم، اما خدايي درست دفاع كنيد. اگر اين طوره، خانواده كلاً بايد به زباله دان سمپاديا بپيونده چون جوُ خيلي ناسالم تر مي‌كنه. :-? :-??

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

در مورد جو بچه ها...
واقعا سایت جوش عالیه...حقیقتا عالیه...
از جایی مثل .نت یا سیتی که همین چیزا داره خرابشون میکنه خیلی بهتره...
ضمنا...
اولا مورد های شماره دادن هیچ ربطی به نظرم به تاپیک ها نداره...گزارش هم باید بشه...همین :|
افرادی هم که مرض داشته باشن در هر صورت مرض دارن...به سایت ربطی نداره...

• لایک

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از آینه ی تو... :
در مورد جو بچه ها...
واقعا سایت جوش عالیه...حقیقتا عالیه...
از جایی مثل .نت یا سیتی که همین چیزا داره خرابشون میکنه خیلی بهتره...
ضمنا...
اولا مورد های شماره دادن هیچ ربطی به نظرم به تاپیک ها نداره...گزارش هم باید بشه...همین :|
افرادی هم که مرض داشته باشن در هر صورت مرض دارن...به سایت ربطی نداره...
ما نباید خودمون رو با پایین تر از خودمون مقایسه کنیم پوریا جان . این جلوی پیشرفت رو میگیره .
منم قبول دارم جو سایت نسبت به سیتی بهتره ولی مثلا می تونیم بیایم بگیم : محتوای سمپادیا هم بهتر از سیتیه پس ما بهتریم دیگه بیخیال .
یعنی کلا جو بهتر از این هم می تونه باشه و به قول نرگس چیزی مثل خانواده که بدتره .

• لایک

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از SaϔnA.M :
ما نباید خودمون رو با پایین تر از خودمون مقایسه کنیم پوریا جان . این جلوی پیشرفت رو میگیره .
منم قبول دارم جو سایت نسبت به سیتی بهتره ولی مثلا می تونیم بیایم بگیم : محتوای سمپادیا هم بهتر از سیتیه پس ما بهتریم دیگه بیخیال .
یعنی کلا جو بهتر از این هم می تونه باشه و به قول نرگس چیزی مثل خانواده که بدتره .
خب میخوای با بالاتر مقایسه کنم؟ :-"...خب وقتی بین سمپادی ها بالاتر از این سایت نیست x:چی بگم؟ :D

باو چند وقت پیش یکی از کاربران دختر اومده بود تو حرف بزن نوشته بود"چقدر تنهایی سخته..."
پسره بش شمارشو پ.خ کرده بود و گفته بود"لازم نیست تنها باشی..."
:-&
دختره دوستم بود به کسی نگفت تا نپیچه جایی این چیزا...از منم قول گرفته بود به کسی نگم(چقدرم که نگفتم :-")

منظورم اینه که اصلا ربطی به سایت و تاپیک ها نداره...
خانواده حقیقتا برای فانه...ولی راست میگین...پتانسیل این چیزا رو داره...

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

نه خب ولی حتی اگر بالا تر از سایت هم سایتی نباشه دلیل نمیشه ما بهترین چیزی هستیم که می تونیم باشیم .
× در کل بحث پیشنهاد حمید بود ولی خواستم این یه موردم پارازیت وار اشاره کنم بش . :D

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نرگس¹ :
من با اين حرف موافق نيستم، اما خدايي درست دفاع كنيد. اگر اين طوره، خانواده كلاً بايد به زباله دان سمپاديا بپيونده چون جوُ خيلي ناسالم تر مي‌كنه. :-? :-??
محض اطلاع. برنامه‌ی اصلاح خانواده بحثش بین معاونین و مدیران کل بودش. چونکه واقعا افتضاح شده!

پس وقتی می‌گم حواستون به این چیزا هم باشه، دلیل دارم! هر چند روز یکبار از این موارد گزارش می‌شه.

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

خب آقا بحث منحرف شد !
حالا دیگه صلاحیت و اهداف تاپیک براتون روشن شد انشاالله !؟
بزنم تاپیک رو !؟ :-"

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

کلا یه قانونی وجود داره که همه ی تاپیک های سایت باید جهت دهی مشخص داشته باشن.یا یه چارچوب مشخص کلا.وگر نه به راحتی از کنترل خارج میشن.حالا این وسط یه استثنایی هست به اسم حرف بزن.که جدا یه معضله برای خودش.نه این که تاپیک بدی باشه ها.نه.اصلا.اما کنترلش همیشه یه موضوعی بوده که اهمیت داشته وتا حدودی سخت هم بوده.
این ایده ی این تاپیک هم به نفسه خوبه اما از نظر نوع شبیه به حرف بزنه.مثل دیسوگرافی نیست که چارچوب مشخص داشته باشه.کلا بعد کنترل همچین تاپیکی دردسر میشه.یه حرف بزن دو در واقع!
فکر میکنم این چیزا بهتره توی همون حرف بزن متمرکز باشه.چون میشه خیلی چیزها رو جدا کرد.به نفسه بد هم نیست.ولی از نظر کنترل و تاثیرات حانبی و ثانویه دردسره.

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

به نقل از Dorna :
کلا یه قانونی وجود داره که همه ی تاپیک های سایت باید جهت دهی مشخص داشته باشن.یا یه چارچوب مشخص کلا.وگر نه به راحتی از کنترل خارج میشن.حالا این وسط یه استثنایی هست به اسم حرف بزن.که جدا یه موضله برای خودش.نه این که تاپیک بدی باشه ها.نه.اصلا.اما کنترلش همیشه یه موضوعی بوده که اهمیت داشته وتا حدودی سخت هم بوده.
این ایده ی این تاپیک هم به نفسه خوبه اما از نظر نوع شبیه به حرف بزنه.مثل دیسوگرافی نیست که چارچوب مشخص داشته باشه.کلا بعد کنترل همچین تاپیکی دردسر میشه.یه حرف بزن دو در واقع!
فکر میکنم این چیزا بهتره توی همون حرف بزن متمرکز باشه.چون میشه خیلی چیزها رو جدا کرد.به نفسه بد هم نیست.ولی از نظر کنترل و تاثیرات حانبی و ثانویه دردسره.
من هنوز دلایل رو منطقی نمیدونم ! (:|
اگه بحث سر" چارچوب مشخصه " که الان قریب به اتفاق تاپیکای گفت و شنود این چارچوب رو ندارن ! کلا اینجا همه دارن دیسوگرافی رو { که هیچ ارتباطی هم به این تاپیک پیشنهادی نداره } چماق می کنن می کوبن سر ما :-"
متوجه نمیشم که چرا باید کنترلش سخت باشه ! این تاپیک هم چارچوب هایی داره ! قوانینی داره ! محدودیت هایی داره ! پس نباید فرقی با تاپیکای دیگه ی گفت و شنود داشته باشه ! :-<
الان این صحبتا به نظرم به جای " پیش بینی اوضاع " تبدیل شده به " قصاص قبل از عمل " :-"
میگید از نظر نوع شبیه به حرف بزنه ؛ این رو تا حدی قبول دارم ؛ { هر چند که این تاپیک تفاوت های بسیاری با حرف بزن خواهد داشت ...} ولی متمرکز کردن یه قضیه روی یه تاپیک اتفاقا هم کنترل رو آسون تر می کنه , هم از پراکندگی جلوگیری می کنه !
به نوعی این تاپیک رو زیر شاخه ی مستقل شده ی حرف بزن میدونم ؛ هر چند این دلیلی نمیشه که بگیم تاپیک جزئیه ! به خاطر اینه که حرف بزن به قدری گسترده شده که الان هر دسته بندی ای رو میشه توش جا داد !!!

بالا