پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

فککنم بیشتر مشکل از اسم انجمن باشه پاتوق یه کم زیادی ذهن رو میبره سمت فان و سرگرمی و اینا در حالی که به غیر از یکی دوتا تاپیک بقیه تاپیکا خیلی هم بحث فان و سرگرمی نیس، کلا فککنم هدف انجمن بیشتر جذب فارغ التحصیلاس.

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پری ناز :
بهتر نیست یه مدیر براش بزارین که اسپم دونی نشه؟!
مشکل اینه که تاپیکی زده شده که محتواش اسپمه و مدیرا هم چیزی نمیگن :| به دلیل یه سری بهانه های الکی :|

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از علی سینا :
توی شناخت نمیان پست بزنن اسمایل بعد مدرسه یا توی مدرسه یا هنگام کپ زدن :| اگه هم بزنن پاک میشه !
همه اينا رو در قالب تاپيك هايي به نام سمپادياي مشهد تهران و ... انجام ميدن

كلا اونقدر مسئله اي نيست كه اين طوري جبهه گرفتين!

و در ادامه حرف علي

• لایک
امتیازات: TMNT

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

خوب شد تاپیک شلوغ شد ! یکی هم جواب منو بده اینجا خوب میشه :-< 10 روز شد :|

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

خب نتونستی قانع کنی مدیرا رو. اشکالاتش رو گفتن. اگر موافق بودن که میگفتن دیگه.

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/&#39;̿&#39;̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

من الان یه سواله برام ، وقتی پیشنهادی دارین چرا 10 جا مطرحش میکنین ؟! الان تو خود انجمن مطرحش کردین و بنظرم منطقی جواب دادن. محتواش هم اسپم نیست صرفاً تاپیکش موضوع آزادی داره و نمیشه گفت بی محتوا هست . شما 4 سال از کسایی که تاپیک رو زدن و دارن شرکت میکنن کوچیک ترین مسلماً نمیشه گفت نظرتون و حدستون راجع به اون تاپیک کاملاً درسته . پس اگه کلاً قابل شرکت براتون نیست میتونین کلاً تو تاپیک شرکت نکنین نه اینکه اینجوری از زیر و بم زیر سوال ببرینش ، اونم بر حسب گمان و حدس و احساس ِ خودتون .

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

:|
به نقل از علی ع. :
فککنم بیشتر مشکل از اسم انجمن باشه پاتوق یه کم زیادی ذهن رو میبره سمت فان و سرگرمی و اینا در حالی که به غیر از یکی دوتا تاپیک بقیه تاپیکا خیلی هم بحث فان و سرگرمی نیس، کلا فککنم هدف انجمن بیشتر جذب فارغ التحصیلاس.
چرا اون یکی دو تاپیک باید وجود داشته باشه ؟:|
به نقل از lof :
همه اينا رو در قالب تاپيك هايي به نام سمپادياي مشهد تهران و ... انجام ميدن

كلا اونقدر مسئله اي نيست كه اين طوري جبهه گرفتين!

و در ادامه حرف علي
واللا من که چنین چیزی ندیدم ، اگه بوده تاپیک قفل شده و اسپما پاک شده ، به طور مثال حرفایی که تو تاپیک مذکور زده شده ، نهایت اسپمه ، من به شخصه چنین چیزایی رو تو اون تاپیکایی شناخت ندیدم :| و معتقدم حداقل اون تاپیک اسمایل شما باید حذف بشه

ضمنا فارغ التحصیلا اون قد زیاد نیستن که براشون این همه انجمن زدین ، همون حالت قبلی خیلی بهتر بود :rolleyes:

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

پاك مي‌شه آقا. گزارش بده، دليل بيار، پاك مي‌شه. مثلاً الان دو تا تاپيك مزخرف توي خلاقيت باشه، دليل مي‌شه كه بيايم درخواست بديم انجمن حذف شه؟!

+ اين همه انجمن دانش آموزي هس. شناخت، سمپاد، مطالعه درسي، پشتيباني كنكور! :-?? براي جذب فارغ‌التحصيلا، بد نيست اون انجمنا! مي‌توني ايگنورشون كني مث من مثلاً اگه نمي‌خواي بحثاشونُ ببيني!

@با توجه با پاييني‌: تاپيك اسمايلي خدايي ارزش دفاع نداره ؛)

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/&#39;̿&#39;̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

فارغ التحصیلا اونقدر زیاد بودن که وجود چنین انجمنی براشون احساس شد . صرفاً اینکه شما چیزی رو نمیبینین دلیل بر وجود نداشتنش نیست .

من واقعاً باورم نمیشه چطور به این مسئله میگین "تبعیض" ؟! غیر از اینه که 4 سال دیگه صب کنین خودتونم میتونین توش شرکت کنین ؟! بعدشم انقد تاپیک های متفرقه و جذاب تو فروم کلی هست که بتونین تخلیه شین اونوقت واسه خاطر چارتا اسمایلی جاروجنجال میکنین ؟! اتفاقاً بنظر من تاپیک خوبی هم هست . چون جو سایت راهنمایی و دبیرستانیه و وقتی آدم تازه وارد محیط دانشگاه میشه نیاز داره راجع به احساسای جدیدش هم حرف بزنه . حالا به هر نوعی . اسمایلی بنظرم قشنگ ترین کار بود حتی . شما هم اگه از پنجم دبستان میومدی اول راهنمایی سمپاد مسلماً همچین تاپیکی براتون میزدیم!!!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
فارغ التحصیلا اونقدر زیاد بودن که وجود چنین انجمنی براشون احساس شد . صرفاً اینکه شما چیزی رو نمیبینین دلیل بر وجود نداشتنش نیست .

من واقعاً باورم نمیشه چطور به این مسئله میگین "تبعیض" ؟! غیر از اینه که 4 سال دیگه صب کنین خودتونم میتونین توش شرکت کنین ؟! بعدشم انقد تاپیک های متفرقه و جذاب تو فروم کلی هست که بتونین تخلیه شین اونوقت واسه خاطر چارتا اسمایلی جاروجنجال میکنین ؟! اتفاقاً بنظر من تاپیک خوبی هم هست . چون جو سایت راهنمایی و دبیرستانیه و وقتی آدم تازه وارد محیط دانشگاه میشه نیاز داره راجع به احساسای جدیدش هم حرف بزنه . حالا به هر نوعی . اسمایلی بنظرم قشنگ ترین کار بود حتی . شما هم اگه از پنجم دبستان میومدی اول راهنمایی سمپاد مسلماً همچین تاپیکی براتون میزدیم!!!
شما برو قوانین سایتو بخون بعد بیا حرف بزن (وقتی هیچی نشده یه کاربرو مدیر میکنید این میشه :rolleyes:)

به نقل از نرگس¹ :
پاك مي‌شه آقا. گزارش بده، دليل بيار، پاك مي‌شه. مثلاً الان دو تا تاپيك مزخرف توي خلاقيت باشه، دليل مي‌شه كه بيايم درخواست بديم انجمن حذف شه؟!

+ اين همه انجمن دانش آموزي هس. شناخت، سمپاد، مطالعه درسي، پشتيباني كنكور! :-?? براي جذب فارغ‌التحصيلا، بد نيست اون انجمنا! مي‌توني ايگنورشون كني مث من مثلاً اگه نمي‌خواي بحثاشونُ ببيني!

@با توجه با پاييني‌: تاپيك اسمايلي خدايي ارزش دفاع نداره ؛)
خب الان دلیل اوردم ، ولی همه علیه مننن فعلا :rolleyes:، اون تاپیک باید و باید حذف بشه ، اصلا محتوا نداره

و بعد از اون بنظرم اونقد فارغ التحصیل اینجا نداریم که به این حالت جدید باشه ، همون حالت قبلی خیلی بهتر بود
اینو میشه از شلئغیشون فهمید که یه انجمن ، دو سه تا بیشتر تاپیک نداره

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

اون انجمن پاتوق (!!!) اگه اون تاپیکای اسپمش پاک بشه و یه مدیر براش انتخاب بشه خوب میشه، اون انجمنای رشته ها هم به صورت زیر انجمن برای همون انجمن باشن فک کنم بهترن ولی بودنشون از نظر من بهتر از نبودنشونه، چون بچه های دبیرستانی هم می تونن برن تاپیکا رو بخونن و درباره رشته ها تحقیق کنن.

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

بدون شرح :rolleyes::
مباحث درسی عمومی:0 ارسال 0 موضوع

رشته های مهندسی :53 ارسال 5 موضوع

رشته های تجربی : 14 ارسال 1 موضوع

رشته های علوم انسانی : 0 ارسال 0 موضوع

رشته های هنری : 22 ارسال 1 موضوع

آمار داره میگه که احتیاجی نیست اینقدر فضای سایت شلوغ بشه ، وقتی اینقدر ارسال ها و موضوعات کمه ، میتونه مثل حالت اول بشه :rolleyes:

زیر انجمن بشه بهتره !من به شخصه حوصله ندارم اونقد جا اضافه رو تو صفحه اصلی سایت برای چنین چیزای که اینقد نامحبوبه تحمل کنم :|

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

تو انجمن فارغ التحصیلان, مثلا فارغ التحصیلان رشته ی تجربی که نمیرن تو انجمن حرف های متفرقه بزنن حرف ها و بحث هایی میشه مربوط به رشته های تجربی حالا درسته که ممکنه کم باشن کسایی که دانشجو باشن و رشته شون تجربی و اینها ولی این انجمن ها میتونه واسه کسایی هم که میخوان تجربی و پزشکی بخونن خیلی خوب باشه
میتونه فقط مختص فارغ التحصیلان هم نباشه این انجمن ها و استفاده های مفید کرد ازش برای مثال:d این ایده ی که من واسه این تاپیک داشتم رو میشه خیلی بهتر و منظم تر اونجا پیادش کرد :-"
پس بودنشون بد که نیست هیچ، خوب هم هست :d
در مورد تاپیک هایی که محتوایی ندارن هم رسیدگی میکنیم دلخوری نداره دیگه :d

• لایک
امتیازات: dorna

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از fireball II :
بدون شرح :rolleyes::
مباحث درسی عمومی:0 ارسال 0 موضوع

رشته های مهندسی :53 ارسال 5 موضوع

رشته های تجربی : 14 ارسال 1 موضوع

رشته های علوم انسانی : 0 ارسال 0 موضوع

رشته های هنری : 22 ارسال 1 موضوع

آمار داره میگه که احتیاجی نیست اینقدر فضای سایت شلوغ بشه ، وقتی اینقدر ارسال ها و موضوعات کمه ، میتونه مثل حالت اول بشه :rolleyes:
ببینید یه سری انجمن ها حس نیاز بهشون میشه.یه مثلاً انجمن سمپادیا و بنیاد کودک اون زمان که ایجاد شد صفر ارسال بود.دلیل میشه که حذف بشه؟ طبیعتاً نه.
این انجمن ها برای من و شمای دبیرستانی طبیعتاً زیادکاربردی نداره.اما شاید بتونه برای دانشجو ها جای مفیدی باشه.
به قول یکی از دانشجوها مثلاض اگه بخوان راجع به نرم افزار های خاص رشته ی خودشون حرف بزنن هیچ وقت نمیان تو نرم افزارتاپیک بزنن.اما اگه انجمن مخصوص داشته باشن راحت تر میتونن سر همچین چیزایی تبادل نظر کنن.

راجع به اسم پاتوق هم به شخصه مواقم.اگه بقیه هم موافق باشن به چیزی مثل بحث های عمومی دانشجوها و فارغ التحصیلان یا همچین چیزی میتونه تغییر کنه.

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

به فایرال: دوست عزیز شما اگه همون انجمن قوانین و راهنمایی استفاده از فروم اینا رو خونده باشی، می بینی یه قسمتی هس گوشه سربرگ های گروه های انجمنی، می تونه ببندیش که یه محتویات یه سربرگ اصن نمایش داده نشه و جای زیادی نگیره! دلیل از این بهتر برای زیرگروه شدن اونا پیدا نکردی؟!

همین الان بچه ها درخواست دادن که همین رشته ها هم زیرگروه داشته باشه بعد شما داری می گی خودش رو زیرگروه کنیم؟! هرچند من با اون حالت هم دیگه موافق نیستم چون خیلی انجمن های شلوغی نیست که بیایم تیکه تیکه اش هم بکنیم.

به هر حال فعالیت این انجمن ها جدای از پاتوقه! قراره توش کار عملی بشه، قراره توش آشنایی با رشته های دانشگاهی واسه بقیه کاربرای دبیرستانی داده بشه. و ... چیزایی که اصلا منطبق بر کار پاتوق نیس.

اینقدر سخت گیر نباشین! خواجه در بند نقش ایوان است .. خانه از پای بند ویران است

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dorna :
ببینید یه سری انجمن ها حس نیاز بهشون میشه.یه مثلاً انجمن سمپادیا و بنیاد کودک اون زمان که ایجاد شد صفر ارسال بود.دلیل میشه که حذف بشه؟ طبیعتاً نه.
این انجمن ها برای من و شمای دبیرستانی طبیعتاً زیادکاربردی نداره.اما شاید بتونه برای دانشجو ها جای مفیدی باشه.
به قول یکی از دانشجوها مثلاض اگه بخوان راجع به نرم افزار های خاص رشته ی خودشون حرف بزنن هیچ وقت نمیان تو نرم افزارتاپیک بزنن.اما اگه انجمن مخصوص داشته باشن راحت تر میتونن سر همچین چیزایی تبادل نظر کنن.

راجع به اسم پاتوق هم به شخصه مواقم.اگه بقیه هم موافق باشن به چیزی مثل بحث های عمومی دانشجوها و فارغ التحصیلان یا همچین چیزی میتونه تغییر کنه.
میشه یه انجمن مرجع درست کرد و همشونو زیر انجمن کرد ، هوم ؟

تکلیف اون تاپیک چی میشه؟؟ اسپم دونی در واقع :))

بی بلاکر : ترجیحمیدم مشکلات سایتو اعلام کنم تا حل شه ، نه اینکه یه جوری صورت مساله رو پاک کنم

من هم نگفتم از بن حذفشون کنینن ک خودمم معتقدم مفیده ولی باید زیر انجمن بشن

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

خیلی جالبه هر دفعه که اعتراض میکنم ، قضیه به خوبی و خوشی حل میشه کلاغه میرسه خونشون ، کسی جواب نمیده و تاپیکایی که بی محتوا هستن پایدار میمونن :rolleyes:

علاوه بر این که صحه اصلی رو سنگین کردن اونقد هم محبوب و پربازدید نیستن که هر کدوم یه انجمن شده
همشون زیر انجمن بشن تو یه انجمن مرجع خیلی بهتره :rolleyes:

پ.ن : واقعا خوشحال میشم یکی جواب بده :|
پ.ن 2: اسم اون پاتوق هم قرار بود عوض شه :|

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

بی بلاکر : ترجیحمیدم مشکلات سایتو اعلام کنم تا حل شه ، نه اینکه یه جوری صورت مساله رو پاک کنم

من هم نگفتم از بن حذفشون کنینن ک خودمم معتقدم مفیده ولی باید زیر انجمن بشن

سایت اونقد مشکل قابل توجه داره که گیرمون توی این نباشه که این انجمن ها حالا به شکل انجمن باشن یا زیرگروه!

وقتی می گم "مشکل" فقط منظورم "مشکل" نیست! یعنی مشکل الزما چیزی که الان وجود داره و خرابه تعریف نمیشه. چیزایی هم که وجود نداره و اگه باشه خیلی خوبه مشکل تلقی میشه. یعنی خیلی جاهای دیگه هم میشه کار کرد. به جای انرژی گذاشتن سر این کل کل های بیهوده سر یه همچین چیزی، میشه فک کرد ایده زد چهارتا تاپیک خوب زد چهاتار طرح جدید داد مسابقه راه انداحت کلی کار کرد اگه فقط فکرمون این نباشه که اینجای سایت کجه، اونجاش کجه!

خوبه که خودت به تولید محتوا اعتقاد داری!!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از β ßlôкег :
سایت اونقد مشکل قابل توجه داره که گیرمون توی این نباشه که این انجمن ها حالا به شکل انجمن باشن یا زیرگروه!

وقتی می گم "مشکل" فقط منظورم "مشکل" نیست! یعنی مشکل الزما چیزی که الان وجود داره و خرابه تعریف نمیشه. چیزایی هم که وجود نداره و اگه باشه خیلی خوبه مشکل تلقی میشه. یعنی خیلی جاهای دیگه هم میشه کار کرد. به جای انرژی گذاشتن سر این کل کل های بیهوده سر یه همچین چیزی، میشه فک کرد ایده زد چهارتا تاپیک خوب زد چهاتار طرح جدید داد مسابقه راه انداحت کلی کار کرد اگه فقط فکرمون این نباشه که اینجای سایت کجه، اونجاش کجه!
واقعا ؟ چون مشکلات بزرگ لاینحل داریم ، مشکلات کوچیک رو هم بیخیال شیم

فاتحه سایت خونده شه ، اینه منطق شما ؟ :))

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

اینه منطق شما ؟ :))

آره منطق من که تصادفا شما داری بهش می خندی (!)، بهم میگه توی سایت برای تولید محتوا و فعالیت مفید میشه کلی کار دیگه کرد و منطق من بازم برای شما این شعر رو می خونه: خواجه در بند نقش ایوان است .. خانه از پای بند ویران است

الان شما اون سربرگ انجمن های دانشگاهی که گویا جای زیادی ازت گرفته رو برای خودت ببند، هم ما رو راحت کن هم این مشکل لاینحل سایت را!

بالا