پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از M A S U M E :
قسمت فارغل التحصیل ها کم تر محبوب هست ولی چرا؟ دلیلش چیزی جز اینه که فضای لازم ایجاد نشده؟ تا حالا فکر کردید پس این همهخ آدم یه دفعه چی میشن؟ اساس بر تولید محتوا هم که باشه جذب و نگه داری فارغ التحصیل ها خودش باعث قوی شدن مطالب میشه..همین که یه سری آدم که این دوره ها رو گذروندن و تجربه شون بیشتره بیان مطلبارو بخونن باعث افزایش کیفیت کار میشه..اما الان جوریه که مثلا خود من فکر میکنم که دیگکه نباید بیام چون کم کم داره برام وقت تلف کردن میشه..چون همه ی مباحث وقت تلف کردنه..برای من و برای کسی تو سن من..پاتوق بدن چه مشکلی داره؟ وقتی بتونه فعالیت رو بیشتر کنه..شناخت رو بیشتر کنه..ما که نمیتونیم بیاییم تو حرف بزن هی بنویسیم امروز سر کلاس شیمی آلی فلان شد یا استاد فیزیولوژی این مطلب جالبو گفت..میون اون همه پست مربوط به دبیرستان..بالاخره ما هم دوست داریم یکی از سن خودمون بخونه و نظر بده..تو سایت پست های ما گمه..همین باعث میشه که فارغ التحصیلا کم رنگ شن..خود دانی..
من فایربال که تو حرف بزن پست میدم کسی دربارش نظر میده ؟ کسی میخونتش ؟ :rolleyes:

و داشتن پاتوقو تفریحی شدن سایت یعنی تلف نشدن وقت هوم ؟ مضحکه :rolleyes:

محمد : قبول دارم که برا جذب کاربرو ایناس ولی نباید هم زیاد از بقیه جدا بشن ، در حدی که جاهای دیگه قوانین اونقد خشکن و اونجا فرت و فرت اسپم بدن :|
یه سوال :rolleyes:
کدوم عدالتی میگه این باید قفل شه و این تاپیک 6 صفحه باشه ؟
1- خوب اینکه کسی به دانشگاه علاقه داره چه سودی میتونه داشته باشه ، با همین ایده های شبیه به این میشه تاپیکای بهتری هم زد
در ثانی الان تعداد کاربرا زیاده چه فایده ای داره ؟ شده سایت دوستیابی طرف میاد حرف بزن میده بعدشم میره بانگ و پ.خ همین :rolleyes:

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اسمش پاتوقه که اولش جذاب باشه. همین. وگرنه مسلما محل قلیان کشیدن نخواهد بود !

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از fireball II :
من فایربال که تو حرف بزن پست میدم کسی دربارش نظر میده ؟ کسی میخونتش ؟ :rolleyes:

و داشتن پاتوقو تفریحی شدن سایت یعنی تلف نشدن وقت هوم ؟ مضحکه :rolleyes:

محمد : قبول دارم که برا جذب کاربرو ایناس ولی نباید هم زیاد از بقیه جدا بشن ، در حدی که جاهای دیگه قوانین اونقد خشکن و اونجا فرت و فرت اسپم بدن :|
یه سوال :rolleyes:
کدوم عدالتی میگه این باید قفل شه و این تاپیک 6 صفحه باشه ؟
1- خوب اینکه کسی به دانشگاه علاقه داره چه سودی میتونه داشته باشه ، با همین ایده های شبیه به این میشه تاپیکای بهتری هم زد
در ثانی الان تعداد کاربرا زیاده چه فایده ای داره ؟ شده سایت دوستیابی طرف میاد حرف بزن میده بعدشم میره بانگ و پ.خ همین :rolleyes:
تو جمع کنونی ما احساس انزوا میکنیم و باید یه جمعی باشه که ما حد اقل ببینیم بقیه هم هستن و وقتی یکی میاد از فارغ التحصیل ها با دیدن اون کم کم موندگار شه..

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

سلام دوستان

احتمالا این چن روز خیلی از شما تاپیک kiki و buba رو دیدید، خب من با توجه به استقبالی که شد و علاقه کاربرا دیدم که چه خوبه که یه انجمن نوروساینس توی سایت داشته باشیم. خب شاید شما باهاش خیلی آشنایی نداشته باشین. نوروساینس در واقع یه علم میان رشته ایه که مربوط به آناتومی و فیزیولوژی دستگاه عصبی، هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر و برنامه نویسی، برخی مفاهیم فیزیک (فیزیک کوانتم)، روانشناسی، جامعه شناسی، زیباشناسی و فرهنگ شناسی و حتی فلسفه و ادبیاته.

وضعیت فعلی نوروساینس چیزی مشابه 100 سال پیش علم شیمی و زمان نظریه های اتمی بور، رادرفورد و اینا هست. یه جورایی الان همه نوروساینتیستا جو زده ان! علم جوونیه که خیلی جای کار و تحقیقات داره و داره با سرعت زیادی گسترده میشه. طوری که بخش قابل توجهی از ژورنال ها و اخبار علمی مربوط به همین علمه. مطمئنا همه تون تا حدی از موضوعاتش شنیدین، فقط شاید با اسم و عنوانش به طور کلی آشنا نبودین. و شاید بعضی ها هم بودن! به هر حال اگه آشنایی ندارین، فک کنم این پیج از ویکی پدیا به دردتون بخوره.

بد نیست همچین انجمنی داشته باشیم. قبلا هم یه جاهایی گفتم یه سری تحقیقات در این زمینه داشتم و دارم. خودم حاضرم مسئولیتش رو به عهده بگیرم و جلوش ببرم. سوژه های واقعا جالبی هم داره که به نظرم فقط برای من جالب نیست و خیلی ها علاقه نشون خواهند داد و از این جهت که به طور عمومی در سطح جهانی یه رشته نوپا و پرطرفداره، شاید این آشنایی اولیه برای بعضی ها اینجا زمینه ساز این شد که بعدا یه تصمیم هایی برای ادامه تحصیلشون توی این رشته بگیرن.

قبلا هم توی گوشه و کنار سایت توی انجمن مباحث زیستی، روانشناسی، علمی و فلسفه و فراسرشت تاپیک هایی زده شده که خب چون در قالب یه انجمن انسجامی نداشتن، شکل پراکنده ای گرفتن. دیدم بعضی جاها هم زننده های تاپیک واقعا مونده بودن تاپیکشون رو توی کدوم انجمن جا بدن. چون انجمن درستش رو نداشتیم. به علاوه من می خوام یکم علاوه بر موضوعات نوروساینس، در مورد خود این رشته و تحصیل درش بگم.

تاپیک هایی که از نظر موضوعی با این انجمن مربوطه (نه به طور 100% اما تا حد زیادی .. چون توی نوروساینس تمام این مباحث مطرح می شه)

انجمن علمی

خصوصیات شخصیتی افراد چپ و راست دست
برخی افراد واقعا درد شما را احساس می کنند!!!
تداخل سمت چپ و راست مغز در تشخیص رنگ ها
تفهیم زبان انسان در حیوان
کدام kiki است و کدام Buba ؟
درک سرعت گذر زمان از دیدگاه دیگران
چپ‌چشم هستید یا راست‌چشم؟

انجمن فسلفه و منطق

فلسفه‌ی قیاس
قبول منطق دیگران
عقل برای اراده یا اراده برای عقل ؟
ماهیت زمان
آیا اشیا را در مغز درک یا تصور میکنیم؟
رنگ ها
حیوانات بی شعور یا با شعور؟
تمام مباحث مربوط به رویا و خواب 0 ( به جز اون خرافه های تعبیر خواب!)
wwwjadooga_6631440_4826396.gif

انجمن روان شناسی

دژاوو يا آشنا پنداري
چرا ایشون می‌خنده؟
تمرکز
بیش فعالی
چرا از عنکبوت می ترسیم؟
ترس، چرا و چگونه؟
علاقه به موسیقی و ریتم
کشف عجیب
تمایز بین فطرت ضمیر نا خود اگه و خود اگاه و ذهن چیست؟
شیزوفرنی یا افسردگی دو قطبی یا اسکیزو فرنی
اعتیاد چیست؟ معتاد کیست؟!!
افکار مزاحم
ررسی مساله تلقین و تصور در مدل سلسله مراتبی حافظه
حافظه خود را تقویت كنید
چرا خمیازه مسریه؟؟؟
اعتیاد به موسیقی
مغز انسان
فوبیا
آیا واقعا کشتن لذت بخش است؟
وسواس
حافظه، فراموشی

انجمن مباحث زیستی

ارتباط بین تولید سلول های عصبی جدید با تقویت حافظه
چرا با بالا رفتن سن عاقل تر می شویم ؟!
خمیازه نکش!
مطالبی درمورد مغز انسان

انجمن جامعه شناسی

سطح فکری افراد جامعه
(اتفاقا توی مبحث جامعه شناسی خیلی مقوله ها هس اما خب تاپیک هایی با این دید کسی نزده اینجا)

البته خب خیلی از این تاپیک ها سر و سامون نداره. اطلاعاتش منبع نداره و پر از حرف ها و نظریه های من در آوردیه!! مشکلی نیس. می شه نظمش داد.

بازم تاکید می کنم دیدگاه نوروساینس و علوم اعصاب شاید فقط در تعداد معدودی از پست های این تاپیک ها باشه اما خب همه اینا مربوط به نوروساینسه. تمام این مباحث یه بیس بیولوژیک و همچنین یه بیس روانشناختی داره. یعنی لازم نیس همه تاپیک هاش منتقل شه. حالا اگه موافقت شد بعدا هماهنگ می کنیم که کدوماش بیاد توش.اینا رو گفتم که صرفا مثالی از گستردگی و بین رشته ای بودن این علم رو زده باشم. و اینکه اگه قرار شد همچین انجمنی زده بشه، به صورت یه زیرگروه تعریف نشه چون خیلی مفصل و مستقله.

خب فعلا همین .. ممنان!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

موضوع اینه که یک موضوع می‌تونه به طور مشترک در چند زمینه باشه. مثلا موضوعات مرتبط با فیزیک-شیمی هم در حوزه‌ی شیمی هستند و هم در حوزه‌ی فیزیک. اکثر تاپیک‌هایی که زحمت کشیدی و کالکت کردی، می‌تونن در چند موضوع کلی مشترک باشن.

مثلا فلسفه‌ی قیاس تقریبا یک بحث فلسفیه. ماهیت زمان یه بحث فلسفی،متافیزیکی هست. چرا ایشون می‌خونده، کاملا بحث روان‌شناسیه. لذت بردن از کشتن، بحث روان‌شناسیه تقریبا.

خیلی از موضوعاتی که مطرح کردی، می‌تونن در حوزه‌ی نوروساینس باشن، ولی خیلی از این موضوعات هم می‌تونن کاملا مرتبط با بحث روان‌شناسی باشن. به نظرم تا وقتی موضوعی کاملا مستقل از موضوعات موجود نیست، به صلاح نیست که انجمن جدا براش درست کنیم.

البته به شخصه چون در رابطه با نوروساینس آشنایی خاصی ندارم، مرز بین نوروساینس و روان‌شناسی برام مشخص نیست.

ولی بازم به خاطر زحمت و پیشنهادت ممنون

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

نه نه ببین .. خب ما الان یه علم داریم به نام روانشناسی یه علم داریم کاملا مستقل به نام نوروساینس .. حوزه اینا از هم جداست. همونطور که دلیل نمی شه چون فیزیک معادلات ریاضی داره پس ریاضی حسابش کنیم. الان مثلا همین تاپیک kiki و buba و چندتا از تاپیک های دیگه (مثلا تاپیک چرا ایشون می خنده) خودت، همه اینا نوورساینسه اما دیدگاه عصب شناختی بهش داده نشده خیلی. من می خوام بچه ها رو با این دیدگاه اشنا کنم. + با تحصیلات توی این رشته و مراکز تحقیقاتی این رشته توی ایران و کارایی که کردن و ... اصلا ربطی نداره چون یه علم بین رشته ای هست پس دیدگاهش باید سرکوب شه

تازه یه جورایی می خوام بگم اگه قراره زیر شاخه بندی بشه، روانشناسی زیرشاخه نوروساینسه!!

+ خواهش می کنم
++ اون بحث ها همه اش کاملا مربوط به نوروساینسه .. حتما قبلا بررسی کردم که می گم.

ویرایش: همین که بچه ها ببینن یه انجمن واسه نوروساینس داریم و این چیزایی از مغز که شاید علاقه دارن (مثلا خودت تو!) رو نه در روانشناسی می شه درست و حسابی دنبال کرد، نه در فلسفه و نه در زیست شناسی به نظرم این خیلی اثر گذاره. اونوقت آشنایی شون می ره بالا و با این دیدگاه مستقل می بیننش و به بیراهه نمی رن!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

خب ببین طبق حرف تو، دیدگاه عصب شناختی بهش نشده. ولی نکته اینجاست که ما قرار نیست به صورت تخصصی به علومی مانند نوروساینس بپردازیم. مثلا اینکه خیلی‌ها از جمله من، با این موضوع آشنا نیستن دلیلش اینه که بحثش یه مقدار تخصصی‌تر از بحث روان‌شناختی هستش و خب اینجا بحث‌های تخصصی خوب نتیجه نمی‌ده معمولا. البته من هنوز میزان تخصصیت مباحث نوروساینس رو نمی‌دونم.

بعد الان خب اگه بچه‌ها بخوان نگاه روان‌شناختی بکنن تکلیف چیه؟ خیلی از بچه‌ها بیشتر نگاه روان‌شناختی دارن تا نوروساینسی و خب حتی اگه بخش نوروساینس درست کنیم و اینا رو ببریم اونجا، بازم بچه‌ها به صورت روان‌شناختی نظراتشون رو می‌گن. خب در این صورت وقتی همه‌ی پاسخ‌ها و نظرات و تحلیل‌ها از جنبه‌ی روان‌شناختیه، بهتر نبود این‌ها داخل بخش روان‌شناسی باشن؟

الان واقعا لزوم مفرط به یک بخش مجزا نداریم. چون نظرات و تحلیل‌هایی که بچه‌ها می‌کنن کاملا مرتبط با روان‌شناسی هست. مثلا تاپیک‌های بخش روان‌شناسی، بچه‌ها به صورت روان‌شناسانه دربارش نظر می‌دن و تحلیل می‌کنن. کسی نوروساینسی بحث نمی‌کنه ( شایدم من نمی‌دونم)

به نظرم تو باید اول بیای درباره‌ي نوروساینس صحبت کنی و بچه‌ها رو آشنا کنی و جا بندازی این موضوع رو و وقتی بچه‌ها نگاهشون نسبت به این موضوعات، نگاه نوروساینسی شد، اون وقت می‌شه گفتش که می‌شه یک بخش مجزای نوروساینس ایجاد کرد.

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

خب دیگه بحث همینه! این نقل قول از خود من توی دوتا پست قبل تر هست:

بازم تاکید می کنم دیدگاه نوروساینس و علوم اعصاب شاید فقط در تعداد معدودی از پست های این تاپیک ها باشه اما خب همه اینا مربوط به نوروساینسه. تمام این مباحث یه بیس بیولوژیک و همچنین یه بیس روانشناختی داره. یعنی لازم نیس همه تاپیک هاش منتقل شه. حالا اگه موافقت شد بعدا هماهنگ می کنیم که کدوماش بیاد توش.

من اصلا نگفتم قراره این حجم عظیم تاپیک یه دفعه بره توی انجمن نوروساینس. اصن بچه ها اونجا هیچی نگفتن در این باره اما خب صرفا موضوعاتش همه مربوط به مغزه. من می گم که همین بحث ها و مباحث مشابه اش رو با دید نوروساینس توی یه انجمن نوروساینس داشته باشیم تا آشنا بشن با این رشته. خود من یه زمانی اون اوایل نمی دونستم نوروساینس چیه و به طور مستقل این علم رو تو خونه کشف و پایه گذاری اش کردم!! بعد از یک سال دیدم اصن یه همچین چیزی هست. یه رشته دانشگاهیه و فقط چون توی دانشگاه های کوفتی ما نیس، خیلی در موردش تبلیغات نشده. چه خوب بود یک سال از عمرم رو توی هپروت زندگی نمی کردم و می یومدم اینجا می دیدم اینا همه اش نوروساینسه!

بحث داشتن همچین انجمنی بحث همون تبلیغاته!

این پست من در چرا ایشون می خنده و فعالیت اخیرم در تاپیک kiki و buba همه اش یه دید نوروساینسی داره.

و می دونی مشکل کجاست؟! که دیدگاه عصب شناختی رو نمی شه خیلی وارد روانشناسی کرد اما دیدگاه روانشناسی کلا توی نوروساینس جدا داره!

من اصلا نگفتم تاپیکا منتقل شه همه اش. گفتم مباحث با اون دید پیگیری بشه. + آشنایی در مورد تحصیلات توی این رشته و روش ها و مسیر دانشگاهی اش

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

به نظرم تو باید اول بیای درباره‌ي نوروساینس صحبت کنی و بچه‌ها رو آشنا کنی و جا بندازی این موضوع رو و وقتی بچه‌ها نگاهشون نسبت به این موضوعات، نگاه نوروساینسی شد، اون وقت می‌شه گفتش که می‌شه یک بخش مجزای نوروساینس ایجاد کرد.

خب باید یه انجمنی باشه که این کارا رو کرد. مثلا همین انجمن های رشته های دانشگاهی که جدیدا زدن هم خالیه! اما خب زدن دیگه چون لازم بوده.

تازه این انجمن نوروساینس که از اولش خالی نیست. دقیقا می تونم چندتا از تاپیک ها مخصوصا توی علوم زیستی و انجمن علمی رو نام ببرم که اصلا توی حوزه روانشناسی نمی گنجه. بازم می گم توی تقسیم بندی جدید روانشناسی زیررده نوروساینسه!

اصن دلیلی که بچه ها توی تاپیک هایی که توی انجمن روانشناسی زده می شه بحث رو یکم زیست شناسی نمی کنن همینه. چون که فک می کنن چون این تاپیک مربوط به روانشناسیه پس فقط باید روانشناسی بحث کرد و به یه دید جدید نرسیدن در این زمینه و همن مهم ترین دلیل داشتن یه انجمن نوروساینسه

من همین الان هم تا حدودی بچه ها رو با این دیدگاه در تاپیک کیکی و بوبا آشنا کردم. این تاپیک ها رو ببین:

کدام kiki است و کدام Buba ؟

مطالبی درمورد مغز انسان
ارتباط بین تولید سلول های عصبی جدید با تقویت حافظه
چرا با بالا رفتن سن عاقل تر می شویم ؟!
درک سرعت گذر زمان از دیدگاه دیگران
تداخل سمت چپ و راست مغز در تشخیص رنگ ها

حافظه، فراموشی

و اگه بخوام بگم باز مجبور می شم تمام اون تاپیک ها رو بگم. چون واقعا همه اش در همین حوزه اس. اما حداقل این چندتا رو اصلا نمی تونی جز نوروساینس جایی جاش بدی

ویرایش1: بعد ضمنا در مورد معرفی این رشته و تحصیل درش من بیام تو کدوم انجمنی تاپیک بزنم بگم الان مثلا چه گروه هایی توی ایران دارن نوروساینس کار می کنن؟! توی علمی؟ توی روانشناسی؟! زیست شناسی؟!!؟ (:|

ویرایش 2: من دیگه تمام حرفام رو زدم، ادامه نمی دم. تصمیم گیری با خودتونه!

ویرایش3: ها یه چی دیگه هم بگم :D .. این نظرسنجی توی کیکی و بوبا رو از عمد گذاشتم. ببینین:

یه آمارگیری: آیا بعد از توضیحاتم در مورد پدیده هم حسی و اینا، خودتون هم توی اینترنت چیزی ازش خوندین؟

بله - هم منابع فارسی هم انگلیسی 5 (8.6%)
بله - البته فقط منابع فارسی 1 (1.7%)
خیر - خوب شد گفتی الان می رم دنبالش 12 (20.7%)

خیر - نه بابا تو هم حوصله داریا! 40 (69%)

برخلاف خیلی ها که به نتایج این آمار خندیدن و گفتن نگاه 40 نفر!! من اتفاقا انتظار همچین چیزی رو داشتم و نتیجه مطلوب رو هم گرفتم. قرار نیست که همه برن سمت یه چیزی. اما ما الان 5+1+12 = 18 نفر علاقه مند به این موضوعات داریم در حدی که برن توی نت جستجو کنن، فکر کنن روش و لایک بزنن به پست اولیه من در تایپک kiki و buba .. اونایی که لایک زدن یعنی اونایی که علاقه مند بودن و فک کنم 30 40 تا لایک خورد. این تعداد قابل توجهی هست فک می کنم!

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

اگر هر موضوع دیگه ای بود نمیشد با قاطعیت گفت که لازم هست یا نه ولی نوروساینس خیلی جای بحث بیشتری داره این جا با توجه به اینکه یک بحث جدیده و کلی اطلاعات هستن که جاهای دیگه نمیشه پیداشون کرد + موضوع خیلی جالبیه و استقبال کم نخواهد بود. من موافقم با ایده کلّی زدن انجمن.

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

من فک میکنم اون شرایطی که برای یه انجمن شدن لازم باشه رو داره این نوروساینس ، خب ببینین علم خیلی جدیدیه و مسلماً برای سایت هم خیلی جدید و تا حدی عجیب بنظر میاد وارد کردنش . البته چیز خیلی خفن و شاخیه . یعنی مثلاً انجمنای دیگه تو نت بچه ها نمیشینن خیلی با علاقه سر اینچیزا بحث کنن . کلاً علم بحث برانگیزیه ، فعالیت خیلی میشه توش کرد در واقع فلسفه و منطق و روانشناسی رو میزاره تو جیبش .

البته اینم بگم که هنوز ایده ای ندارم که جای انجمن دقیقاً تو کدوم کتیگوریه اما کمبودش تو آینده ای نه چندان دور احساس میشه و فک میکنم همیشه پیشقدم بودن بهتر از دنباله رو بودنه .

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
من فک میکنم اون شرایطی که برای یه انجمن شدن لازم باشه رو داره این نوروساینس ، خب ببینین علم خیلی جدیدیه و مسلماً برای سایت هم خیلی جدید و تا حدی عجیب بنظر میاد وارد کردنش . البته چیز خیلی خفن و شاخیه . یعنی مثلاً انجمنای دیگه تو نت بچه ها نمیشینن خیلی با علاقه سر اینچیزا بحث کنن . کلاً علم بحث برانگیزیه ، فعالیت خیلی میشه توش کرد در واقع فلسفه و منطق و روانشناسی رو میزاره تو جیبش .

البته اینم بگم که هنوز ایده ای ندارم که جای انجمن دقیقاً تو کدوم کتیگوریه اما کمبودش تو آینده ای نه چندان دور احساس میشه و فک میکنم همیشه پیشقدم بودن بهتر از دنباله رو بودنه .
خوب خودت الان داری می گی علم جدیدیه.
من فک نمی کنماطلاعات تو این مورد خیلی زیاد باشه.
آره شاید برا بچه ها جالب بشه ولی آدمی که راجه بش اطلاعات داشته باشه و اینا کمه!
برا همین تولید محتوا و اینا یکم...

کلا خیلی چیز خاصیه.انجمن...نمی خواد

• لایک
امتیازات: lof

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از گولـی :

علم جدیده تو ایران . و علم جدید مسلماً برای سایت . نه کل دنیا و نه اینکه اطلاعات چندانی ازش در دسترس نباشه .
آدمی که راجع بهش اطلاعات کافی داشته باشه کمه ولی داریم ، الان کسی که این ایده رو مطرح کرد خودش مطمئن اونقد دستی داره تو این زمینه که اینجوری با اعتماد بنفس درخواست داده .
بچه ها رو هم کم کم میشه راه انداخت ..
البته تولید محتوا هم داره و اونقدر تولید محتوای باارزش و بنیادی ای میشه توش راه انداخت که به یه کشفی چیزی بکشه .. واقعاً پوئن + هم هست برای سایت کلاً ساده نگذرین ازش (; صرفاً نظر من .

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

به نقل از گولـی :

دوست عزیز گفتم که خودم در این زمینه مطمئنا اونقدرا اطلاعات دارم که بتونم یه انجمن واسش راه بندازم! هیچ مشکلی نیس. اصلا منطقی نیس چون افراد کمی می دونن پس باید بقیه هم بی اطلاع باشن و انجمن نداشته باشه. اتفاقا برعکس!

یادتون باشه که هدف اونه که بچه های آشنا بشن با این قضیه!

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

در مورد اینکه توی چه جایی هم باید بشه بازم تاکید می کنم باید به صورت یه انجمن مستقل باشه نه زیر گروه ... چون اگه هم اصن قرار بر زیرگروه گذاری باشه، انجمنی مثه روانشناسی زیر گروه این میشه.

اما به هر حال من بخش "متفرقه" که پایین فرومه رو براش پیشنهاد می کنم. بالای انجمن پزشکی و بهداشت و سلامت

دلیل این انتخاب هم ایناست:

1 که هم نمیشه جز علوم پایه گذاشتن
2 میاد کنار انجمنی مثه مقالات، پروژه و همکاری
3 توی بخشی هست (متفرقه) که انجمن خلاقیت و معما و هوش و گفت و شنود و اینا رو داریم. اینا انجمن های پرطرفداریه و معمولا بچه ها سربرگش رو نمی بندن. اما شاید مثلا علوم پایه رو ببندن. بعد این باعث دیده شدن بیشترش می شه و برای جون گرفتنش لازمه.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

این که دیده بشه یا نشه دلیل خوبی نیست برای انتخاب محلش ولی نظر من اینه که اگر همچین انجمنی داشته باشیم، سمپادیا به نوعی متمایز میشه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من با ایجاد این انجمن موافقم، اما شیوه اجراش باید جوری باشه که در انجمن های دیگه دخالت نکنه (یعنی نخواین تاپیک هایی که میگین مرتبط با نوروساینس هست منتقل بشن به اونجا) بلکه به صورت کاملا آموزشی و از پایه رشد کنه و کپی پیستی هم درکار نباشه [nb]هرچند با وجود β ßlôкег از مورد آخر خیالم راحته :Pـ[/nb]

اگه این 3 مورد قبوله من به شخصه موافقم

Behrad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب یک
دانشگاه
دانشگاه تهران

اول بگم كه من موافقم با اين انجمن
ببينيد، اين انجمن علاوه بر علمي كه منتقل ميكنه به مخاطب، ميتونه كارگشا هم باشه براش حتي! در هر حال داده هايي بدست اومده كه ميتونه در فرآيند هاي فكري و تجزيه و تحليل مسائل بهمون كمك كنه و خب اين خيلي خوبه؛ يه مثالش اينه كه نوشتن در حين حل مسائل باعث تولد ايده ها ميشه و حركت پاها و دست ميتونه بهش كمك كنه! كه خب اين جاي بحث مفصلي داره!!
كلاً ميتونه بسيار مفيد واقع بشه...
چنتا از عنوان ها رو مي گم بيشتر آشنا شين:
زمان و تصميم گيري
ساعت مغز و نياز مغز به ساعت
آگاهي از زمان حال
ساختار زماني شعر
كسالت
حافظه
آگاهي نامحدود از رويا ها
لذت و درد
نا آگاهي
و...
ببينيد اينكه علم نوپاييه دليل بر اين نميشه كه معلوم نيست چيه!! سلول هاي بنيادي همچين علم خيلي قديمي اي نيست و سنتش تقريباً به سن نوروساينسه ولي پيشرفت هاش زياد بوده! علتش اينه كه اومدن تو ايران سرِ وجود رويان كلي اطلاع رساني كردن و حتي تبليغات!!
نوروساينس هم همينه... نياز به تبليغ انحصاري داره... خيلي ضايست من بيام موقع تبليغ ِ ماي بي بي از نوروسانينس صحبت كنم!!
نياز انجمن حس ميشه!

+پويا اگه اين انجمنُ بزني ازت به عنوان پدر نوروساينس ايران ياد ميكنن نوه هات!!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

من مدیر نیستمو صرفا نظره اما حس میکنم با اینکه عالیه و خیلی خوب اما اگه بخاین از اول کار یهو یه انجمن مجزا براش بزنن زیاد جالب نیست
بهتره اول بشه یک زیر شاخه تو علمی(موقتا و آزمایشی)یه مدت اونجا باشه و اخبارم ازش تبلیغ کنه و اطلاع رسانیاشو انجام بدین توشو خوب که جا افتادو ملت فهمیدن چی به چیه میتونید یک انجمن جدا گانه براش بزنیدو خیلی کار پخته ترم پیش خواهد رفت

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

منم موافقم خیلی.
ولی نکته اینجاست که ما قرار نیست به صورت تخصصی به علومی مانند نوروساینس بپردازیم. مثلا اینکه خیلی‌ها از جمله من، با این موضوع آشنا نیستن دلیلش اینه که بحثش یه مقدار تخصصی‌تر از بحث روان‌شناختی هستش و خب اینجا بحث‌های تخصصی خوب نتیجه نمی‌ده معمولا. البته من هنوز میزان تخصصیت مباحث نوروساینس رو نمی‌دونم.

الان دیگه قرن 18 نیستیم که مطالعات همه ابتدایی باشن و چیز تخصصی توش وجود نداشته باشه. ناخود آگاه موضوعایی که بچه ها رو جذب میکنه هرچی جلو تر میره تخصصی تر میشه. و خب از اونجایی که معمولن بچه های سمپاد پیشتازند توی بحث کردن روی مباحث جدید (و هممون هم میدونیم به نوعی بگیم که از بقیه به روز تریم و بیشتر حالیمونه و سعی میکنن همه علمی تر حرف بزنن) به نظر من نزدن انجمنش عقب افتادن از قافلست-حتی برای ما هایی که ریاضی هستیم.

و همچنین موافق با فرشیدم, اگه هی هر تاپیکی زده میشه اولش کلی بحث شه روش که مال نوروساینسه یا روانشناسی راندمان کار میاد پایین, واسه همین حد و مرز جفتش کاملا مشخص بشه خوب میشه. که امین خودش وارده به این مرز حتما.

بالا