Fireball.II
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- علوم پزشکی زاهدان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
و داشتن پاتوقو تفریحی شدن سایت یعنی تلف نشدن وقت هوم ؟ مضحکه
محمد : قبول دارم که برا جذب کاربرو ایناس ولی نباید هم زیاد از بقیه جدا بشن ، در حدی که جاهای دیگه قوانین اونقد خشکن و اونجا فرت و فرت اسپم بدن
یه سوال
کدوم عدالتی میگه این باید قفل شه و این تاپیک 6 صفحه باشه ؟
1- خوب اینکه کسی به دانشگاه علاقه داره چه سودی میتونه داشته باشه ، با همین ایده های شبیه به این میشه تاپیکای بهتری هم زد
در ثانی الان تعداد کاربرا زیاده چه فایده ای داره ؟ شده سایت دوستیابی طرف میاد حرف بزن میده بعدشم میره بانگ و پ.خ همین
من فایربال که تو حرف بزن پست میدم کسی دربارش نظر میده ؟ کسی میخونتش ؟به نقل از M A S U M E :قسمت فارغل التحصیل ها کم تر محبوب هست ولی چرا؟ دلیلش چیزی جز اینه که فضای لازم ایجاد نشده؟ تا حالا فکر کردید پس این همهخ آدم یه دفعه چی میشن؟ اساس بر تولید محتوا هم که باشه جذب و نگه داری فارغ التحصیل ها خودش باعث قوی شدن مطالب میشه..همین که یه سری آدم که این دوره ها رو گذروندن و تجربه شون بیشتره بیان مطلبارو بخونن باعث افزایش کیفیت کار میشه..اما الان جوریه که مثلا خود من فکر میکنم که دیگکه نباید بیام چون کم کم داره برام وقت تلف کردن میشه..چون همه ی مباحث وقت تلف کردنه..برای من و برای کسی تو سن من..پاتوق بدن چه مشکلی داره؟ وقتی بتونه فعالیت رو بیشتر کنه..شناخت رو بیشتر کنه..ما که نمیتونیم بیاییم تو حرف بزن هی بنویسیم امروز سر کلاس شیمی آلی فلان شد یا استاد فیزیولوژی این مطلب جالبو گفت..میون اون همه پست مربوط به دبیرستان..بالاخره ما هم دوست داریم یکی از سن خودمون بخونه و نظر بده..تو سایت پست های ما گمه..همین باعث میشه که فارغ التحصیلا کم رنگ شن..خود دانی..
و داشتن پاتوقو تفریحی شدن سایت یعنی تلف نشدن وقت هوم ؟ مضحکه
محمد : قبول دارم که برا جذب کاربرو ایناس ولی نباید هم زیاد از بقیه جدا بشن ، در حدی که جاهای دیگه قوانین اونقد خشکن و اونجا فرت و فرت اسپم بدن
یه سوال
کدوم عدالتی میگه این باید قفل شه و این تاپیک 6 صفحه باشه ؟
1- خوب اینکه کسی به دانشگاه علاقه داره چه سودی میتونه داشته باشه ، با همین ایده های شبیه به این میشه تاپیکای بهتری هم زد
در ثانی الان تعداد کاربرا زیاده چه فایده ای داره ؟ شده سایت دوستیابی طرف میاد حرف بزن میده بعدشم میره بانگ و پ.خ همین