پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

این تاپیک استقبال خاصی نشد و افراد زیادی شرکت نکردن. چرا؟ چون افراد اطلاعات کافی نداشتن. بحث به ظاهرا ساده اما تخصصی بود. البته شاید این بحث جای دیگه‌ای ادامه داشته باشه که من ندیدم البته.

این تاپیک رو ببینید. من ندیدم به سوال ایشون پاسخ داده باشه. ولی چرا سوال ایشون بی‌جواب موند؟ خیلی بحث تخصصی نبود ولی باز هم یه مقدار فراتر از تئوری‌های هست که روزانه باهاش مواجه می‌شیم.

این تاپیک رو ببینید. فکر نمی‌کنید دلیل دفن شدنش تخصصی بودنش بود؟

این تاپیک خیلی تخصصی نبود، ولی نیاز به مطالعه‌ی بیشتری نسبت به حالت داشت. نتیجه؟

این تاپیک بسیار تاپیک خوبی می‌شد، ولی به نظرتون چرا ازش استقبال کافی نشد؟

یا مثلا این تاپیک خیلی تخصصی نیست. یه مقدار مطالعه درباره‌ی مکاتب نیازه ولی آیا به جایی رسید؟

این تاپیک رو ببینید. احساس نمی‌کنید چون یه مقدار تخصصی‌ بود استقبال خاصی نداشته؟

به نظر من، اینکه یهو بخوایم سوییچ کنیم به چیزهای تخصصی‌تر کار مناسبی نیست. از این تاپیک‌ها خیلی زیاده که به دلیل نیاز به مطالعه یا کلا یه مقدار تخصصی بودن، مدفون شدن. به نظر من مباحث نوروساینس حداقل از مباحث روان‌شناسی تخصصی‌ترن و به نظرم خیلی نتیجه‌ی خوبی نخواهد داشت. فروم پتانسیلشو نداره.

اگه اصرار دارید، من مشکلی ندارم.

• لایک
امتیازات: L.E

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

بچه ها يه پيشنهاد مي شه يه حالت ميز گردي با اين موضوع راه انداخت آدما ترغيب بشن ببينن چيه اصلا چي مي خواد بگه بعد اگه اين تاپيکا بيان بالا يا انجمنش زده بشه آدما يه اطلاعات اوليه دارن و بحثاي تخصصي تر رو دنبال مي کنن و اين مشکلي که پويا گفت پيش نمي آد

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

اگه اصرار دارید، من مشکلی ندارم.

ببخشیدا مثه که یه سوتفاهمی شده! من هیچ اصراری ندارم. صرفا دیدم برای بچه ها می تونه مفید باشه گفتم پیشنهادش رو بدم و در حد خودم یه کاری کنم. حالا شما اگه می خوای اینقدر قبل از اجرای یه پیشنهاد سنگ جلوی پای ملت بندازی و اینقدر پا فشاری کنی که بعدشم یه منتی هم بزاری شرمنده! (خیر سرت خودتم به مباحثش کلی علاقه مندی) دچار کج فهمی شدی پویا جان. این سایتت با این که می آی صاف می زنی سر پوز هر پیشنهادی به جایی نمی رسه :|

اين مشکلي که پويا گفت پيش نمي آد

با زدن یه همچین انجمنی و فضا دادن به یه همچین فعالیتی هیچ مشکلی پیش نمی یاد! هیچ مشکلی!!

این تاپیک استقبال خاصی نشد و افراد زیادی شرکت نکردن. چرا؟ چون افراد اطلاعات کافی نداشتن. بحث به ظاهرا ساده اما تخصصی بود. البته شاید این بحث جای دیگه‌ای ادامه داشته باشه که من ندیدم البته.

این تاپیک رو ببینید. من ندیدم به سوال ایشون پاسخ داده باشه. ولی چرا سوال ایشون بی‌جواب موند؟ خیلی بحث تخصصی نبود ولی باز هم یه مقدار فراتر از تئوری‌های هست که روزانه باهاش مواجه می‌شیم.

این تاپیک رو ببینید. فکر نمی‌کنید دلیل دفن شدنش تخصصی بودنش بود؟

این تاپیک خیلی تخصصی نبود، ولی نیاز به مطالعه‌ی بیشتری نسبت به حالت داشت. نتیجه؟

این تاپیک بسیار تاپیک خوبی می‌شد، ولی به نظرتون چرا ازش استقبال کافی نشد؟

یا مثلا این تاپیک خیلی تخصصی نیست. یه مقدار مطالعه درباره‌ی مکاتب نیازه ولی آیا به جایی رسید؟

این تاپیک رو ببینید. احساس نمی‌کنید چون یه مقدار تخصصی‌ بود استقبال خاصی نداشته؟

من حتی این لینک های که گذاشته بودی رو باز هم نکردم! چون اصلا به حرفی که می زنی اعتقاد ندارم که می گی چون استقبال نشده پس انجمن نزنیم واسش!

نکنه فک کردی انجمن فوتبال قراره بزنیم یا مثلا حرف بزنه؟! یا شایدم نه! شاید سیاست های و اهداف بلندمدت سایت شما فقط به فعالیت هایی مثل حرف بزن و انجمن ورزش رضایت می ده؟!

آمار رو که دیدی! چهل نفر گفته بودن برو بیـنـیم بابا با این حرفات اما حواست باشه 25 نفر در مورد اون kiki و buba علاقه مند شده بودن در حدی که برن یه سرچی توی اینترنت بکنن و بر اساس لایک هایی هم که پستم خورده 40 نفری در کل خوششون اومده بود. حالا بازم می گیم kiki و buba یه مطلب همه پسند بوده و تعداد زیادی خوششون اومد به خاطر اون آمار عجیب. اصن می گیم یک چهارم یک پنجم این مخاطب داشته باشه. بازم غیر قابل چشم پوشیه. اصن هیشکس هم که مخاطبش نباشه نسترنگار حرف خوبی زد: این انجمن سایت رو متمایز می کنه. فک کردی چندتا سایت و وبلاگ فارسی کلا در مورد نوروساینس داریم؟! به خدا اگه بالای 10تا باشه .. حالا اصن می گیم 20تا. حتی اگه بخوایم وبلاگ ها رو حساب کنیم. (منظورم جاییه که فعالیت پیگیر در این زمینه داشته باشن نه صرفا یه خبر مفت کپی پیستی) اصن دقت کردی مطلب kiki و buba رو خودم نوشتم و حتی کمی از تحلیل های خودمم قاطی اش کردم و یه ذره اش هم کپی پیست نبوده؟!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از β ßlôкег :
ببخشیدا مثه که یه سوتفاهمی شده! من هیچ اصراری ندارم. صرفا دیدم برای بچه ها می تونه مفید باشه گفتم پیشنهادش رو بدم و در حد خودم یه کاری کنم. حالا شما اگه می خوای اینقدر قبل از اجرای یه پیشنهاد سنگ جلوی پای ملت بندازی و اینقدر پا فشاری کنی که بعدشم یه منتی هم بزاری شرمنده! (خیر سرت خودتم به مباحثش کلی علاقه مندی) دچار کج فهمی شدی پویا جان. این سایتت با این که می آی صاف می زنی سر پوز هر پیشنهادی به جایی نمی رسه :|

با زدن یه همچین انجمنی و فضا دادن به یه همچین فعالیتی هیچ مشکلی پیش نمی یاد! هیچ مشکلی!!

من حتی این لینک های که گذاشته بودی رو باز هم نکردم! چون اصلا به حرفی که می زنی اعتقاد ندارم که می گی چون استقبال نشده پس انجمن نزنیم واسش!

نکنه فک کردی انجمن فوتبال قراره بزنیم یا مثلا حرف بزنه؟! آمار رو که دیدی! چهل نفر گفته بودن برو بینیم بابا با این حرفات اما حواست باشه ده دوازده نفر علاقه مند هم پیدا شده بود.
منم با زیر شاخه موافق ترم.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از β ßlôкег :
دوست من، من با کسی پدرکشتگی ندارم که بخوام سنگ جلوی پای ملت بذارم و صادقانه هم می‌گم که منتی نذاشتم :) اگه اینطور تلقی شده که من دارم منت می‌ذارم، به بزرگی خودتون ببخشید.
من پوز پیشنهاد شما نزدم. صرفا گفتم به نظر من، پتانسیل‌ اینجور بحث‌ها نیست. چند تا تاپیک هم مثال زدم که به همین دلیل استقبال مناسب نشد. راستی سایت هم واسه‌ی من نیست.

منظورم از اینکه اگه اصرار دارید، شخص تو نبود، منظورم کاربرای سایت بود :)

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

بعله من می دونم سایت مال شما نیست! اونقدرام توی سایت بودم که بفهمم صاحبش کیه (و چجور آدمیه نسبت به سایتش و کاربرانش که جز یه عده معدودی (!) دیگه بقیه براش مهم نیست)

اون پادشاه بزرگ که اون بالا نشسته داره مدیر کلی اش رو می کنه اما بحثم اینه که تو به عنوان شاهزاده سایت و یه مدیر پویا (!) کارت اینه که اینقدر داری جلوی یه چیزی می ایستی که گویا واقعا داری از مال خودت می بخشی! ( من واقعا به این رفتارت نقد بزرگی دارم.)

ببین اصن اینطوری فرض کن من یه رهگذر .. یه کاربر معمولی کاملا معمولی .. فک کردی با این کارات چقد می زنی تو سر انگیزه بنده و امثال بنده؟! می دونی بیرون کشیدن اون همه تاپیک از اون انجمنا و لینک کردنشون چه زحمتی برای من داشته؟!

نمی خوام اینطور نتیجه گیری کنم که چون زحمتش بالا بوده پس حرف من درسته! مطمئنا منطق اینو دارم دوست عزیز .. و همچنین نخواستم که مثلا واسش تشکر کنی. پستی که بعد از پست اول پیشنهادم زدی، تشکر داشت. اون تشکر تو بدون همکاریت به هیچ درد نه من می خوره، نه کاربرای سایت و نه خودت! می خوام بگم من که برای یه پست پیشنهادی همچین انرژی ای می زارم، مطمئنا بلدم و می دونم می خوام چیکار کنم! پس خیلی خوبه به جای اینکه گند بکشی به انگیزه این و اون، یکم فضا بدی به طرف مقابلت شاید تونست دوتا کار مفید کنه که به درد یکی مثل امثال خودت که علاقه داره بخوره.

حالا هم اگه می گی قصدت این نیست که گند بزنی توی انگیزه ملت باید بگم توی یه سیستم مدیریتی، اصلا مهم نیست که قصد تو چیه، مهم اینه که طرف مقابلت چی برداشت می کنه!

صرفا گفتم به نظر من، پتانسیل‌ اینجور بحث‌ها نیست. چند تا تاپیک هم مثال زدم که به همین دلیل استقبال مناسب نشد. راستی سایت هم واسه‌ی من نیست.

این نظر توهه پویا جان! منم بهت گفتم بر اساس یه آمارگیری که کردم چقد مشتاق برای این بحث ها هست. من بهت گفتم بر اساس اون حجم تاپیکی که در مورد این موضوعات خورده قبلا، چقد مشتاق واسه اینا هست. دوستان دیگه هم که اومدن توی این تاپیک گفتن. اونوقت تو اگه اجراش نکنی میشه همون تو پوز پیشنهاد زدن. اسمش رو دیگه هیچی نمی زارن!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من همون تاپیک هایی که گفته شد که فعالیت نبوده اگه درست برنامه ریزی میشده و اطلاعات بیشتری داده میشده و از پایه پیش میرفته و یه جورایی تبلیغ میشده براش این طور پیش نمیرفت ولی برای شروع بهتر نیست که تو یه زیر مجموعه شروع کنی..بعد یه ماه انجمن شه؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

خب کسی که سرسخت نگفت مخالفه . یک پیشنهاد داده شده ، هر کس داره نظرش رو در اون باره میگه . مشکل چیه الآن ؟ کسی گفت : این انجمن زده نمی شود ؟
نظرات افراد متفاوته . توی این موارد هر کس با نظرش سعی داره قانع کنه طرف مقابل رو . قانع شدن هم به معنی شکست خوردن و قانع کردن به معنای ِ گول زدن یا زدن توی سر انگیزه نیست . یک سری نظر هست ، هر کی میاد نظر خودش رو میگه دیگه .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

اون پادشاه بزرگ که اون بالا نشسته داره مدیر کلی اش رو می کنه اما بحثم اینه که تو به عنوان شاهزاده سایت و یه مدیر پویا (!) کارت اینه که اینقدر داری جلوی یه چیزی می ایستی که گویا واقعا داری از مال خودت می بخشی! ( من واقعا به این رفتارت نقد بزرگی دارم.)
سیستم این سایت، شاه و پادشاهی و شاه‌زاده‌ای نیست. صادقانه می‌گم. سمت‌های مدیریتی، مثل مدیریت کل، سود شخصی خاصی ندارن و اینکه بگیم مثل پادشاهیه، کاملا حرف نادرست و ناعادلانیه. هر کسی هر چقدر وقت، چه کم چه زیاد می‌ذاره، برای خود سیستمه و نه برای هیچ دلیل شخصی دیگه. واقعا لفظ بدیه لفظ پادشاهی.

پسر خوب، من نگفتم این کار انجام نمی‌شه. ( و البته قول هم ندادم که انجام می‌شه. چون باید نظر بقیه مدیرا هم ببینیم چیه).
گفتم نظر من اینه که زدنش مناسب نیست. اشتباه کردم که نظرمو گفتم؟

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

پویا من یه سری از حرفاتو نقل قول می کنم و دونه دونه جواب می دم. به نظرم این پست برای یه نتیجه گیری از بحث ارزش خوندن رو داره!

مثلا فلسفه‌ی قیاس تقریبا یک بحث فلسفیه. ماهیت زمان یه بحث فلسفی،متافیزیکی هست. چرا ایشون می‌خونده، کاملا بحث روان‌شناسیه. لذت بردن از کشتن، بحث روان‌شناسیه تقریبا.

آره اگه تو هم از قید کاملا و هم از قید تقریبا استفاده می کنی که بگی اینا یه بحث روانشناسی و فلسفیه، برعکس من در جوابت می گم فقط و فقط از یه قید استفاده می کنم و اونم اینکه اینا کاملا یه مبحث در حوزه نوروساینس هم هست!

من پوز پیشنهاد شما نزدم. صرفا گفتم به نظر من، پتانسیل‌ اینجور بحث‌ها نیست. چند تا تاپیک هم مثال زدم که به همین دلیل استقبال مناسب نشد.

ترجمه می کنم حرفش رو: کسی که استقبال نمی کنه در نتیجه (؟!) به نظر من مناسب نیست!!

به نظر من، اینکه یهو بخوایم سوییچ کنیم به چیزهای تخصصی‌تر کار مناسبی نیست.

ترجمه می کنم حرفش رو: چون که توی سایت کسی خیلی از این مباحث اطلاعی نداره، با این رشته آشنا نیس و ... در نتیجه (؟!) به نظر من مناسب نیست!!!

ضمنا تعریف یهوو چیه این وسط؟! نکنه اینه که حتما باید ده روز با ملت سر زدن همچین انجمنی با این اهداف چونه بزنیم؟ تصمیم کبری که می گن همینه.

فروم پتانسیلشو نداره.

آره منم موافقم. به نظرم این فروم با این مدیریت فقط ظرفیت یه سری تاپیک مثه حرف بزن رو داره که به هزار صفحه برسه...

ولی نکته اینجاست که ما قرار نیست به صورت تخصصی به علومی مانند نوروساینس بپردازیم.

آره می دونم. قراره خانواده سمپادیا بزنیم، جفت گیری کنیم!

این قسمت اش خیلی مهمه:

خیلی‌ها از جمله من، با این موضوع آشنا نیستن دلیلش اینه که بحثش یه مقدار تخصصی‌تر از بحث روان‌شناختی هستش و خب اینجا بحث‌های تخصصی خوب نتیجه نمی‌ده معمولا.

نیس که من خواستم از توی این انجمن پروژه تحقیقاتی بیرون بیاد، حالا این پروژه از نظر پویا جواب نمی ده! تا حالا به خودت فک کردی من چرا می خوام این انجمن رو بزنم؟! تا حالا فک کردی چرا ده بار توی پخ با خودت صحبت کردم و شخصا بهت گفتم خوشحالم که به این موضوعات روانشناسی علاقه مندی و خوشحالم علاقه مندترت کنم؟!

+ می دونم اینجا 221B بیکر استریت نیست اما بگذارین توی پرانتز یه استنتاجی هم از پویا بکنم. به نظر من پویا توانایی بالایی از درون نگری داره. اینو من از اون همه تاپیک روانشناسی که زده بود برداشت کردم.

واسه کسایی که نمی دونن درون نگری متفاوت از درون گراییـه. درون نگری یه توانایی در فهم و مشاهده اعمال ذهنی خود فرده. مثلا اینکه فرد تا چه حد بصریت داره و می فهمه که تمرکز چیه؟! چقد می تونه تحلیل روانشناسی بزنه و سوالات این چنینی ایجاد کنه. این توانایی دقیقا هم مرتبط با کیفیت عملکرد قشر پیش پیشانی مغزه. اون لیست تاپیک ها خیلی هاش مربوط به پویا هست و این نشون می ده خیلی به این چیزا فک می کنه. اما شاید موقعیتش فراهم نبوده به جای اینکه این توانایی و علاقه اش رو بشناسه(که همون فیلد نوروساینسه)، صرفا خودش رو در حوزه روانشناسی گیر انداخته.

++ بازم توی پرانتز بهترین نظریه پردازان نوروساینس کسانی می تونن باشن که درون نگری بالایی در درک اعمال ذهنی و تحلیل کردنشون دارن. مثلا درون نگری به اینکه تمرکز چیه؟! خلاقیت چیه؟! چرا می خندیم؟! پویا خود تو نبودی همین تاپیک ها رو زده بودی؟!

+++ تعریف از خود نباشه (شاید گاهی تبلیغات واسه کاری که می کنی لازمه) منم یه زمانی دقیقا به خاطر همین توانایی بالام در درون نگری به نوروساینس علاقه مند شدم و به ایده های نابی هم رسیدم و حالا هم می دونم باید ایده هام رو چیکار کنم. چون اون زمان علایق و توانمندی ام جهت دهی شد و حالا هم خوشحال می شدم علاقه و توانمندی چن نفر دیگه رو جهت دهی کنم!

بعد الان خب اگه بچه‌ها بخوان نگاه روان‌شناختی بکنن تکلیف چیه؟

نیس که من الان گفتم کلا انجمن روانشناسی رو پاک کنیم! نیس که نوروساینس کلا بیگانه از روانشناسیه!

خیلی از موضوعاتی که مطرح کردی، می‌تونن در حوزه‌ی نوروساینس باشن، ولی خیلی از این موضوعات هم می‌تونن کاملا مرتبط با بحث روان‌شناسی باشن.

دوست عزیز، کلا روانشناسی زیرمجموعه نوروساینسه!

البته من هنوز میزان تخصصیت مباحث نوروساینس رو نمی‌دونم.

خب پس این همه نظراتت که نقل قول شده رو بر چه مبنایی می گی؟!

به نظرم تو باید اول بیای درباره‌ي نوروساینس صحبت کنی و بچه‌ها رو آشنا کنی و جا بندازی این موضوع رو و وقتی بچه‌ها نگاهشون نسبت به این موضوعات، نگاه نوروساینسی شد، اون وقت می‌شه گفتش که می‌شه یک بخش مجزای نوروساینس ایجاد کرد.

شرمنده منم واسه انجام کار خودم یه سری روش ها رو بهتر می دونم. خوبه که یکم اختیار بدین!

ولی بازم به خاطر زحمت و پیشنهادت ممنون

خواهش می کنم .. منم ممنانم که اینقدر منطقی برخورد می کنی با قضایا :|

اون نتیجه گیری که گفتم با خودتون ...

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

بابا، چيزى كه هست اينه كه توى زدن/نزدن اين انجمن فقط نظر پويا مطرح نيست. پس به هر حال، هر نظر شخصي اى هم داشته باشه نظر بقيه ى مديرائم تاثير داره. حالا گفتي كه خوب برخورد نشد با نظرت، قبول. اما ديگه ادامه نده، صب كن ببين كادر مديرا به چه نتيجه اى مي رسن! :-??

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

من الان کاری به زدن یا نزدن انجمن ندارم. پست قبلی که به نظرم ارزش خوندن رو داره داشت فقط در مورد اینــه که اصلا چرا پویا شخصا با نظر بنده مخالفت کرده؟ و اصلا چرا باید مخالفت کنه؟ و در مورد این خصوصیتش که در این مسائل هیچ وقت هم نظر شخصی اش بر نمی گرده!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از β ßlôкег :
من الان کاری به زدن یا نزدن انجمن ندارم. پست قبلی که به نظرم ارزش خوندن رو داره داشت فقط در مورد اینــه که اصلا چرا پویا شخصا با نظر بنده مخالفت کرده؟ و اصلا چرا باید مخالفت کنه؟ و در مورد این خصوصیتش که در این مسائل هیچ وقت هم نظر شخصی اش بر نمی گرده!
ینی چون مدیره نمیتونه نظر شخصیشو به عنوان کاربر داشته باشه؟ :D

به نقل از پویا م :
به نظر من، اینکه یهو بخوایم سوییچ کنیم به چیزهای تخصصی‌تر کار مناسبی نیست. از این تاپیک‌ها خیلی زیاده که به دلیل نیاز به مطالعه یا کلا یه مقدار تخصصی بودن، مدفون شدن. به نظر من مباحث نوروساینس حداقل از مباحث روان‌شناسی تخصصی‌ترن و به نظرم خیلی نتیجه‌ی خوبی نخواهد داشت. فروم پتانسیلشو نداره.
اون تیکه مستقل کار کردن رو من برای این نوشتم که حالت سوئیچ کردن نباشه و به صورت مجازی محتوا تولید کنه، هرچند که آنچنان هم استقبال از تاپیک های روانشناسی و علمی کم نیست و فکر کنم انجمنای علوم پایه بخاطر یکسان بودن اسمشون با مباحث درسی و پر از فرمول بودن زیاد استقبالی نداشتن، که تو نوروساینس مثل این که این مشکلات نخواهد بود :-?

• لایک
امتیازات: dorna

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

من با استقبال کم مخالفم چون همین الان تاپیک کیکی و بوبا استقبال خوبی داشت + درسته که بگیم چون اسقبال کمه بیخیالش بشیم؟ + پیشنهاد من اینه که تاپیک های نورورساینس توی روان شناسی یا علمی زده نشن چون اگر یک انجمن جدا یا زیرگروه داشته باشن میشه از پایه شروع کرد و همه چی رو توضیح داد و یک رویه منظم طی میشه.

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نسترنّگار :
من با استقبال کم مخالفم چون همین الان تاپیک کیکی و بوبا استقبال خوبی داشت + درسته که بگیم چون اسقبال کمه بیخیالش بشیم؟ + پیشنهاد من اینه که تاپیک های نورورساینس توی روان شناسی یا علمی زده نشن چون اگر یک انجمن جدا یا زیرگروه داشته باشن میشه از پایه شروع کرد و همه چی رو توضیح داد و یک رویه منظم طی میشه.

فکر کنم یکی از مشکلات اینه! زیر گروه کدومشون بشن! و کسانی که می خوان تاپیک بزنن باید کاملا بدونن این تاپیک باید بره روان شناسی یا علمی یا این نوروساینس!
به نظرم بهتره یه تاپیک در علمی زده بشه و یه مدت در مورد خود این موضوع بحث به دو دلیل!!:1) بچه ها با این موضوع آشنا بشن 2) انجمن علمی هم حرکتی کنه!
در صورت موفقیت در این مرحله(که دال بر علاقه ی بچه به این زمینه و روشن شدن موضوع) یه زیر گروه در همون علمی زده بشه!
نظرتون چیه؟ فکر کنم این که من گفتم خوب باشه! اینجوری اول یه امتحان میشه در سطح تاپیک بعدش در صورت موفقیت گسترش پیدا میکنه!

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

انجمن نوروساینس ایجاد شد. امیدوارم تمام تلاشتون رو بکنید انجمن خوب مفید و فعالی باشه.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

یه تاپیک بودا! امتحان شده موفقیتش!

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

انجمن نوروساینس ایجاد شد. امیدوارم تمام تلاشتون رو بکنید انجمن خوب مفید و فعالی باشه.

مطمئنا مفید واقع خواهد شد اما هیچ قولی نمی دم فعال بشه! خیلی خوبه که فعال باشه چون هرچی بیشتر فعال باشه نشون می ده بیشتر مفید بوده اما به هر حال نباید انتظارات فضایی داشت! ضمنا بعضی مطالب هم آموزشی و توضیحی خواهد بود. مثل کنفرانس های دانشگاهی. خب همونطور که قرار نیست همه توی کنفرانس فعال باشن و حرف بزنن، این هم به همین صورته. البته الان فعلا دارم براش برنامه ریزی می کنم.

فکر کنم یکی از مشکلات اینه! زیر گروه کدومشون بشن! و کسانی که می خوان تاپیک بزنن باید کاملا بدونن این تاپیک باید بره روان شناسی یا علمی یا این نوروساینس!
به نظرم بهتره یه تاپیک در علمی زده بشه و یه مدت در مورد خود این موضوع بحث به دو دلیل!!:1) بچه ها با این موضوع آشنا بشن 2) انجمن علمی هم حرکتی کنه!
در صورت موفقیت در این مرحله(که دال بر علاقه ی بچه به این زمینه و روشن شدن موضوع) یه زیر گروه در همون علمی زده بشه!
نظرتون چیه؟ فکر کنم این که من گفتم خوب باشه! اینجوری اول یه امتحان میشه در سطح تاپیک بعدش در صورت موفقیت گسترش پیدا میکنه!

نه اصلا کار این انجمن ها ربطی به هم نداره. من خودم بیشترین وسواس رو برای اینکه مباحث از حوزه خودش خارج نشه به خرج می دم و نمی زارم چیزی که روانشناسی محضه بیاد داخل نوروساینس. اما خب مسلما بخش زیادی از کار هم تحلیل های روانشناسیه.

انجمن علمی جاییه که وقتی می مونی مطلبت رو کجا بزاری می زنی اونجا. نوروساینس اومد که در مورد بعضی از این موضوعات دیگه این مشکل پیش نیاد.

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

اینجا همه رو کاغذ کار میکنند یا عملی هم بلدند؟؟؟
حیفه که یه قسمت برای کار های عملی و فنی نزاریم مثلا الکترونیک مکانیک و ...

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

سلاااااااااااااام
ی چیزی
فک کنم با توجه ب روحیات بچه ها و خستگی های روزمرشون و اینکه همه سمپادی ان و بعد از مدرسه خسته و اینا میان خونه ی چیزی اینجا کمهههههههه:
انجمن خنده
واقعا لازمه
توش چیزای خنده دار و جوک و اینا میذاریم ک بیشتر جنبه ی خندشون مد نظر باشه
اگه گذاشتین میشه من مدیرش بشم؟ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

بالا