ibtkm
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
این تاپیک استقبال خاصی نشد و افراد زیادی شرکت نکردن. چرا؟ چون افراد اطلاعات کافی نداشتن. بحث به ظاهرا ساده اما تخصصی بود. البته شاید این بحث جای دیگهای ادامه داشته باشه که من ندیدم البته.
این تاپیک رو ببینید. من ندیدم به سوال ایشون پاسخ داده باشه. ولی چرا سوال ایشون بیجواب موند؟ خیلی بحث تخصصی نبود ولی باز هم یه مقدار فراتر از تئوریهای هست که روزانه باهاش مواجه میشیم.
این تاپیک رو ببینید. فکر نمیکنید دلیل دفن شدنش تخصصی بودنش بود؟
این تاپیک خیلی تخصصی نبود، ولی نیاز به مطالعهی بیشتری نسبت به حالت داشت. نتیجه؟
این تاپیک بسیار تاپیک خوبی میشد، ولی به نظرتون چرا ازش استقبال کافی نشد؟
یا مثلا این تاپیک خیلی تخصصی نیست. یه مقدار مطالعه دربارهی مکاتب نیازه ولی آیا به جایی رسید؟
این تاپیک رو ببینید. احساس نمیکنید چون یه مقدار تخصصی بود استقبال خاصی نداشته؟
به نظر من، اینکه یهو بخوایم سوییچ کنیم به چیزهای تخصصیتر کار مناسبی نیست. از این تاپیکها خیلی زیاده که به دلیل نیاز به مطالعه یا کلا یه مقدار تخصصی بودن، مدفون شدن. به نظر من مباحث نوروساینس حداقل از مباحث روانشناسی تخصصیترن و به نظرم خیلی نتیجهی خوبی نخواهد داشت. فروم پتانسیلشو نداره.
اگه اصرار دارید، من مشکلی ندارم.
این تاپیک استقبال خاصی نشد و افراد زیادی شرکت نکردن. چرا؟ چون افراد اطلاعات کافی نداشتن. بحث به ظاهرا ساده اما تخصصی بود. البته شاید این بحث جای دیگهای ادامه داشته باشه که من ندیدم البته.
این تاپیک رو ببینید. من ندیدم به سوال ایشون پاسخ داده باشه. ولی چرا سوال ایشون بیجواب موند؟ خیلی بحث تخصصی نبود ولی باز هم یه مقدار فراتر از تئوریهای هست که روزانه باهاش مواجه میشیم.
این تاپیک رو ببینید. فکر نمیکنید دلیل دفن شدنش تخصصی بودنش بود؟
این تاپیک خیلی تخصصی نبود، ولی نیاز به مطالعهی بیشتری نسبت به حالت داشت. نتیجه؟
این تاپیک بسیار تاپیک خوبی میشد، ولی به نظرتون چرا ازش استقبال کافی نشد؟
یا مثلا این تاپیک خیلی تخصصی نیست. یه مقدار مطالعه دربارهی مکاتب نیازه ولی آیا به جایی رسید؟
این تاپیک رو ببینید. احساس نمیکنید چون یه مقدار تخصصی بود استقبال خاصی نداشته؟
به نظر من، اینکه یهو بخوایم سوییچ کنیم به چیزهای تخصصیتر کار مناسبی نیست. از این تاپیکها خیلی زیاده که به دلیل نیاز به مطالعه یا کلا یه مقدار تخصصی بودن، مدفون شدن. به نظر من مباحث نوروساینس حداقل از مباحث روانشناسی تخصصیترن و به نظرم خیلی نتیجهی خوبی نخواهد داشت. فروم پتانسیلشو نداره.
اگه اصرار دارید، من مشکلی ندارم.