پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از β ßlôкег :
اره منطق من که تصادفا شما داری بهش می خندی بهم میگه، توی سایت برای تولید محتوا و فعالیت مفید میشه کلی کار دیگه کرد و منطق من بازم برای شما این شعر رو می خونه: خواجه در بند نقش ایوان است .. خانه از پای بند ویران است

الان شما اون سربرگ انجمن های دانشگاهی که گویا جای زیادی ازت گرفته رو برای خودت ببند، هم ما رو راحت کن هم این مشکل لاینحل سایت را!
:| و این است پاک کردن صورت مسئله :|

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

:| و این است پاک کردن صورت مسئله :|

نه آقا کی گفته صورت مسئله قراره پاک بشه؟! من هنوزم روی حرفم هستم که اصلا نباید زیرگروه بشه! اصن زشته فقط یه انجمن به نام پاتوق برای همه دانشگاهی ها باشه. ضمنا جز زشت بودنش، فعالیتشون هم در یه راستا نیس که زیرگروه شه.

پس من قبول نکردم حرفت رو که حالا بعدش بگم بیخیالش گیر نده. این پاک کردن صورت مسئله نیس. من اصن می گم اشتباهه زیرگروه شه و پیشنهاد می دم به جای ادامه این بحث بری دوتا تاپیک تپل مپل بزنی روح مطهری شاد شه!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از β ßlôкег :
نه آقا کی گفته صورت مسئله قراره پاک بشه؟! من هنوزم روی حرفم هستم که اصلا نباید زیرگروه بشه! اصن زشته فقط یه انجمن به نام پاتوق برای همه دانشگاهی ها باشه. ضمنا جز زشت بودنش، فعالیتشون هم در یه راستا نیس که زیرگروه شه.

پس من قبول نکردم حرفت رو که حالا بعدش بگم بیخیالش گیر نده. این پاک کردن صورت مسئله نیس. من اصن می گم اشتباهه زیرگروه شه و پیشنهاد می دم به جای ادامه این بحث بری دوتا تاپیک تپل مپل بزنی روح مطهری شاد شه!
خوب میتونن همه برن تو یه انجمن مرجع و زیر انجمن بشن :rolleyes:
اسم پاتوق خودش مشکل داره باید عوض شه ، و اون تعداد زیاد ارساهاشم نصفش اسپمه از جمله تاپیک اسمایل بعد از دانشگاه ، خرخونی ، که اومدن فقط گفتن آی هِیت خرخونها ، دقیقا همینه ها :|

دو جهت داره تولید محتوا یکی اینیکی گفتیه ، یکی هم اینه که چیزای بی محتوا پاک شن هوم ؟

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

اگه اسپمی قراره پاک بشه، من اول به مدیرا پیشنهاد می دم بیان پست های من و شما رو از اینجا پاک کنن که بحث های الکی می کنیم!!!

پ.ن: ببند اون سربرگ رو حتما! خوش باشی و ممنان

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

به نقل از fireball II :
خوب میتونن همه برن تو یه انجمن مرجع و زیر انجمن بشن :rolleyes:
اسم پاتوق خودش مشکل داره باید عوض شه ، و اون تعداد زیاد ارساهاشم نصفش اسپمه از جمله تاپیک اسمایل بعد از دانشگاه ، خرخونی ، که اومدن فقط گفتن آی هِیت خرخونها ، دقیقا همینه ها :|

دو جهت داره تولید محتوا یکی اینیکی گفتیه ، یکی هم اینه که چیزای بی محتوا پاک شن هوم ؟
آها...چون دوتا تاپیک بیخود دارن کلش باید عوض بشه؟اصلا شما مشکلت با اسمش چیه؟!
ببخشید اگه راجع به خوابگاهاشون و مسائل و مشکلاتشون حرف بزنن اسپمه؟!اگه بخوایم بگردیم توی هر کدوم از تاپیکای فروم تعداد زیادی اسپمم داریم!دلیل نمیشه بیایم فروم رو نابود کنیم بره پی کارش...

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از شقایقs :
آها...چون دوتا تاپیک بیخود دارن کلش باید عوض بشه؟اصلا شما مشکلت با اسمش چیه؟!
ببخشید اگه راجع به خوابگاهاشون و مسائل و مشکلاتشون حرف بزنن اسپمه؟!اگه بخوایم بگردیم توی هر کدوم از تاپیکای فروم تعداد زیادی اسپمم داریم!دلیل نمیشه بیایم فروم رو نابود کنیم بره پی کارش...
من چنین حرفیو نزدم ، 1- گفتم اسپما پاک شه ، 2- همه زیر انجمن شن در یه انجمن مرجع

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از fireball II :
فک نمیکنم اسپم باشه :| و شمایی که میخاید بگید دهنتو ببند :rolleyes:
در ثانی با تفکر شما کل این سی صفحه چون یه جورایی بحث باید پاک شه :))
الان بحث مسخره ای راه افتاده :| میتونستی خیلی راحت بری به یه مدیر گزارش بدی که به نظرم این تاپیک داره اسپمدونی میشه لطفا پاکش کنید.این چیه دیگه که میگی کل انجمنو بردارین چون صفحه ی اول سنگین میشه؟ :|دلیل دیگه ای پیدا نکردی واقعا؟
انقدر که به گفته ی خودت به قوانین پایبندی چرا پست متوالی میدی؟

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

به نقل از fireball II :
من چنین حرفیو نزدم ، 1- گفتم اسپما پاک شه ، 2- همه زیر انجمن شن در یه انجمن مرجع
باهاتون رسما موافقم در مورد زیر انجمن شدنشون.

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

اول: اینکه ما اینجا دعوا نداریم.اگه بحث میکنید با آرامش بحث و تبادل نظر کنین. B-)
دوم:آقای فایر بال،سایت مشکلات بیشتری داره که ما بخواییم به این که چرا زیر انجمنا زیادن توجه کنیم یا اسپمها...نمیگم توجهی نباید بشه بهشون اما توجه به چیزای دیگه تو اولویت کار قرار دارن.مشکلات اینچنینی چندان اولویتی ندارن به نظرم!این طور مشکلات زود حل میشن...شما فعلا به مشکلات مهم تر توجه کن و وقتت رو روی اونها صرف کن.. مفید تره :)
پ.ن:منظور اینه که نیازی به بزرگ کردن مسئله و بحث روش نیست!پیشنهاد دادید پس بررسی میشه!پس بحثی لازم نیست در این باره انجام بشه!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پری ناز :
الان بحث مسخره ای راه افتاده :| میتونستی خیلی راحت بری به یه مدیر گزارش بدی که به نظرم این تاپیک داره اسپمدونی میشه لطفا پاکش کنید.این چیه دیگه که میگی کل انجمنو بردارین چون صفحه ی اول سنگین میشه؟ :|دلیل دیگه ای پیدا نکردی واقعا؟
انقدر که به گفته ی خودت به قوانین پایبندی چرا پست متوالی میدی؟
چون موضوعاتش تفاوت داره ، حرفی هم ندارم یکی ترکیب کنه :rolleyes:

من الان دارم استدلال میارمو بحث میکنم وضع اینه :-< بعد میگفتم به نظرم رسما میگفتن ××× خوردی نظرت اینه

خیلی منطق اشتبا و مسخره ایه که میگین اشتباهاتو کوچیکو ولش کن
با این طرز برخورد کاربر دیگه رغبت نمیکنه انتقاد کنه :| ، باید این انتقادای کوچیکش پاسخ داده شه ، تابعدش انتقادای بهتر کنه

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

در حال حاضر به جز پیشنهاد ادغام این انجمن ها در یک انجمن فکر نمیکنم حرف دیگه ای باشه که به این تاپیک مربوط شه.
پیشنهادتون بررسی میشه.در حال حاضر باهاش موافقت نشده.دیگه نیاز نیست تکرارش کنید و دلیلی هم برای بحث نیست.بررسی میشه.

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dorna :
در حال حاضر به جز پیشنهاد ادغام این انجمن ها در یک انجمن فکر نمیکنم حرف دیگه ای باشه که به این تاپیک مربوط شه.
پیشنهادتون بررسی میشه.در حال حاضر باهاش موافقت نشده.دیگه نیاز نیست تکرارش کنید و دلیلی هم برای بحث نیست.بررسی میشه.
کاربران خوشحال خواهند شد اگه بدونن چرا نه :rolleyes:
و همچنین تغییر نام اون انجمن
تا با استدلال بهش نگن ما حق اسپم دادن داریم :|

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از fireball II :
گفتیم چرا نه.دوباره میگیم!
چون انتظار داریم هر کدوم از اون انجمن ها یه انجمن خوب و تخصصی مختص رشته های مختلف شن.به نوعی روشون سرمایه گزاری کردیم فعلاً.تا ببینیم چی میشه.

راجع به اسم اون انجمن هم گفتم بهتون.نظر شخصیم اینه که به بحث های عمومی یا همچین چیزی تغییر کنه.ولی شما باید صبرکنید چون بنده نمیتونم نظر خودم رو اعمال کنم.البته ختیار فنی ش رو هم ندارم.صبر کنید جوابتون رو میدن مدیران کل.

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از Dorna :
به نقل از fireball II :
شما صبر کنید بررسی کامل بشه مسلما مدیرها دلایل خودشون رو دارن و اونقدر هم منطقی هستن که دلایل رو بگن...اگه گفتن تصمیم قطعی اینه و دلیلی هم براش نیاوردن شما جوش بزن من خودم هم همراهیتون میکنم فعلا واقعا بحثی لازم نیست!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mahsa.z :
شما صبر کنید بررسی کامل بشه مسلما مدیرها دلایل خودشون رو دارن و اونقدر هم منطقی هستن که دلایل رو بگن...اگه گفتن تصمیم قطعی اینه و دلیلی هم براش نیاوردن شما جوش بزن من خودم هم همراهیتون میکنم فعلا واقعا بحثی لازم نیست!
بررسی میشه :rolleyes:
آره شنیدم ازین حرفا خیلی :rolleyes:
معنیشم اگه خواستی پ.خ بده بهت بگم بررسی میشه این معنی ظاهریشو نداره البته :rolleyes:

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

اون تاپیک اسمایلی شما بعد ازدانشگاه ظاهرش شبیه اسپمه ولی اسپم نیست. اسمایلی شما بعد دانشگاه یعنی اینکه دانشگاه چجوریه ؟ مثلا >:D< یعنی خیلی علاقه داره به دانشگاه.

ببین آقاجون ما هم روش های خودمون رو در جذب مخاطب داریم. فروم سمپادیا در اولین روزهای فعالیتش پربود از کپی پیست. اصلا خود من کپی پیست میکردم چیزهای مختلف رو از جاهای مختلف. تاپیک های تفریحی زیادی وجود داشت. خیلی چیزها آزاد بود. اینها برای این بود که افراد مختلف بیان تو سایت عضو بشن کمی فعالیت بکنن تا سایت جون بگیره. بعد رفته رفته که شلوغتر شد کم کم قوانین جدی تر شدند و محیط سایت جدی تر شد و مطالب کپی پیست کمرنگ شدند و ... یک زمانی ما همه رو به اسم کوچیک میشناختیم و صدامیکردیم توی بجث هامون. اینطوری ما مخاطب جذب کردیم و کم کم کیفیت فروم رو هم بالا بردیم. در مورد اون شاخه فارغ التحصیلان هم چنین چیزی صادقه. اگر اونها همشون رو زیرمجموعه بکنی و تاپیک هایی مثل چیزایی که شما گیردادی رو حذف کنیم فارغ التحصیل محترم میاد مثلا بره توی زیرانجمن مهندسی تاپیک بزنه که فلان قسمت نرم افزار CATIA چرا اینجوریه؟

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمّد :
اون تاپیک اسمایلی شما بعد ازدانشگاه ظاهرش شبیه اسپمه ولی اسپم نیست. اسمایلی شما بعد دانشگاه یعنی اینکه دانشگاه چجوریه ؟ مثلا >:D< یعنی خیلی علاقه داره به دانشگاه.

ببین آقاجون ما هم روش های خودمون رو در جذب مخاطب داریم. فروم سمپادیا در اولین روزهای فعالیتش پربود از کپی پیست. اصلا خود من کپی پیست میکردم چیزهای مختلف رو از جاهای مختلف. تاپیک های تفریحی زیادی وجود داشت. خیلی چیزها آزاد بود. اینها برای این بود که افراد مختلف بیان تو سایت عضو بشن کمی فعالیت بکنن تا سایت جون بگیره. بعد رفته رفته که شلوغتر شد کم کم قوانین جدی تر شدند و محیط سایت جدی تر شد و مطالب کپی پیست کمرنگ شدند و ... یک زمانی ما همه رو به اسم کوچیک میشناختیم و صدامیکردیم توی بجث هامون. اینطوری ما مخاطب جذب کردیم و کم کم کیفیت فروم رو هم بالا بردیم. در مورد اون شاخه فارغ التحصیلان هم چنین چیزی صادقه. اگر اونها همشون رو زیرمجموعه بکنی و تاپیک هایی مثل چیزایی که شما گیردادی رو حذف کنیم فارغ التحصیل محترم میاد مثلا بره توی زیرانجمن مهندسی تاپیک بزنه که فلان قسمت نرم افزار CATIA چرا اینجوریه؟
تفهیم شدم آقاع :-" ;;) دانشجویان محترم بفرمایید اسپم :D :-" ،

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از محمّد :
اصلا خود من کپی پیست میکردم چیزهای مختلف رو از جاهای مختلف. تاپیک های تفریحی زیادی وجود داشت. خیلی چیزها آزاد بود. اینها برای این بود که افراد مختلف بیان تو سایت عضو بشن کمی فعالیت بکنن تا سایت جون بگیره. بعد رفته رفته که شلوغتر شد کم کم قوانین جدی تر شدند و محیط سایت جدی تر شد و مطالب کپی پیست کمرنگ شدند و ... یک زمانی ما همه رو به اسم کوچیک میشناختیم و صدامیکردیم توی بجث هامون.
حتی به هر یوزری عضو میشد pm میداد می گفت خوش اومدی :D یا یه هفته نمیومدی سایت سراغتو میگرفت و...
مثل الان نبود که بعد از دو-سه روز یک پست ازش ببینیم و ملزوم شیم چک کنیم که آفتاب از کدوم طرف در اومده :-"

خلاصه عرض می کنم؛ وقتی 2+2 میشه 4 اگه منه فرشید بگم باید بشه 5 و نشد 5، درست نیست که بگم "چون من گفتم باید بشه 5 نشده، اگه فلانی میگفت میشد" یا "ریاضی دانا میخوان فقط حرف حرف خودشون باشه"، بلکه صرفا چون 2+2=4، 2+2=4

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

خب صبر کنید برادر من اسپم دونی چیه؟ این انجمن برای فارق التحصیلانه چون زمینه فعالیت براشون کم شده تو سایت همین مدیر کل(آقا محمد) سایت مال خودشه اما از سایت دلبریده و... خب چون سایت شده محل بازی بچه دبیرستانیا و این اواخر راهنماییا...

خب فارق التحصیلا هم تو این سایت حقی دارن یه انجمن جدا کمترین حقشونه حالا توش ۲تا تاپیک طنز هم باشه

به نقل از GCD :
خلاصه عرض می کنم؛ وقتی 2+2 میشه 4 اگه منه فرشید بگم باید بشه 5 و نشد 5، درست نیست که بگم "چون من گفتم باید بشه 5 نشده، اگه فلانی میگفت میشد" یا "ریاضی دانا میخوان فقط حرف حرف خودشون باشه"، بلکه صرفا چون 2+2=4، 2+2=4
ا
خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟چه ربطی داشت؟ :D(تو دلم مونده بود تلافی کنم :-")

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

قسمت فارغ التحصیل ها کم تر محبوب هست ولی چرا؟ دلیلش چیزی جز اینه که فضای لازم ایجاد نشده؟ تا حالا فکر کردید پس این همه آدم یه دفعه چی میشن؟ اساس بر تولید محتوا هم که باشه جذب و نگه داری فارغ التحصیل ها خودش باعث قوی شدن مطالب میشه..همین که یه سری آدم که این دوره ها رو گذروندن و تجربه شون بیشتره بیان مطلبارو بخونن باعث افزایش کیفیت کار میشه..اما الان جوریه که مثلا خود من فکر میکنم که دیگه نباید بیام چون کم کم داره برام وقت تلف کردن میشه..چون همه ی مباحث وقت تلف کردنه..برای من و برای کسی تو سن من..پاتوق بدن چه مشکلی داره؟ وقتی بتونه فعالیت رو بیشتر کنه..شناخت رو بیشتر کنه..ما که نمیتونیم بیاییم تو حرف بزن هی بنویسیم امروز سر کلاس شیمی آلی فلان شد یا استاد فیزیولوژی این مطلب جالبو گفت..میون اون همه پست مربوط به دبیرستان..بالاخره ما هم دوست داریم یکی از سن خودمون بخونه و نظر بده..تو سایت پست های ما گمه..همین باعث میشه که فارغ التحصیلا کم رنگ شن..خود دانی..

بالا