- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
من قبلا گفتم، باز هم میگم: توی این بخش میشه بحث های مفیدی مثل تحلیل فیلم ها، مسائل فنی در حد ابتدایی، آشنایی با مراحل و روش ساخت فیلم ها (از فیلمنامه نویسی و کارگردانی و تدوین گرفته تا تکنولوژی های مدرن و...) بحث کرد، کاری که خود من هم زمان مدیریتم در اون بخش شروع کرده بودم اما بعد ادامه دادنش ول شد
اون انجمنی که قبل از فیلتر بود مصداق بارز کلمه فاجعه بود! "لینک دانلود فیلم ها، بازیگر مورد علاقتون کیه؟، کدوم بازیگر خوشگل تره؟ بهترین بازیگر مرد؟ بهترین بازیگر زن؟ بهترین بازیگر ایرانی؟ نظرتون درباره آنجلینا جولی؟" و دریغ از یک بحث مفید... در صورت اعتراض هم که...
(خودت دسترسی داری، ببین!)
پیشنهادی که من داده بودم، یک بخش نیمه خصوصی بود با کنترل قوی و جو علمی، همچین چیزی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
اگه هم مشکلتون با قبول مسئولیته، اگه کسی نبود من میتونم قبول کنم! امتحانم رو هم قبلا پس دادم
ژانر مورد علاقه و امثالهم مال زمانیه که مدیر بخش خودش لینک دانلود بزاره و به همچین تاپیکایی اجازه رشد بدهبه نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :در مورد خود موسیقی میشه بحث کرد ولی مثلا در مورد خود سینما فوقش در مورد اینکه ژانر مورد علاقهی هر کی چیه میشه صحبت کرد !!! بچههای فروم که اونقدر تخصص ندارن در مورد کارگردانی و مثلا فیلمبرداری و نورپردازی و اینا بحث بخوان بکنن !در مورد اینجور چیزها میشه بحث کرد که خلاف قوانین نباشه ! اگر فکر میکنین خوبه توی انجمن هنر شروع کنین بحثهاتون رو و اگر زیاد شد براش یک انجمن میزنیم !
چون سمپادیا یک بار ف****ر شده و ما تعهد دادیم نمیشه ریسک کرد.
من قبلا گفتم، باز هم میگم: توی این بخش میشه بحث های مفیدی مثل تحلیل فیلم ها، مسائل فنی در حد ابتدایی، آشنایی با مراحل و روش ساخت فیلم ها (از فیلمنامه نویسی و کارگردانی و تدوین گرفته تا تکنولوژی های مدرن و...) بحث کرد، کاری که خود من هم زمان مدیریتم در اون بخش شروع کرده بودم اما بعد ادامه دادنش ول شد
اون انجمنی که قبل از فیلتر بود مصداق بارز کلمه فاجعه بود! "لینک دانلود فیلم ها، بازیگر مورد علاقتون کیه؟، کدوم بازیگر خوشگل تره؟ بهترین بازیگر مرد؟ بهترین بازیگر زن؟ بهترین بازیگر ایرانی؟ نظرتون درباره آنجلینا جولی؟" و دریغ از یک بحث مفید... در صورت اعتراض هم که...
(خودت دسترسی داری، ببین!)پیشنهادی که من داده بودم، یک بخش نیمه خصوصی بود با کنترل قوی و جو علمی، همچین چیزی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
اگه هم مشکلتون با قبول مسئولیته، اگه کسی نبود من میتونم قبول کنم! امتحانم رو هم قبلا پس دادم

در مورد اینجور چیزها میشه بحث کرد که خلاف قوانین نباشه ! اگر فکر میکنین خوبه توی انجمن هنر شروع کنین بحثهاتون رو و اگر زیاد شد براش یک انجمن میزنیم !