- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
خب ، ببین پارسا جون ،
اول از مورد ِ دوم شروع میکنم ؛ کپی پیست!!!
اگر قراره به کپی پیست بودن و نبودن باشه و خصوصا ،الزاما بحثی که در مورد ِ منجر به بحث شدنش کردی!
من فقط چند تا نمونه واست میارم ، بی زحمت با دقت نگاه کن --->
اینجا
یکی دیگه
ایشون هم هستن *
(* : قرار دادن ِ keynote های apple هم کار ِ سختی نیست
)
من هیچ دخالتی به مدیریت و نحوه ی عملکرد ِ شخص آقا پویا ندارم و خیلی هم دستشون درد نکنه ،
اما بحث اینه که به نظرت تولید ِ بحث و به قول ِ معروف discussion یعنی این؟
که هر چند روز شایدم هر چند ساعت یک نرم افزار معرفی کنی و هیــــــــــــــــــــــــچ احدی هم توش شرکت نکنه؟
یا این!
میبینی که طبق ِ حرف ِ مستر مطهری هم ، خلافه اون ثابت شده و آیه نخوندن که حتما تو خط ِ چیزی باشی و یک کاری در موردش انجام بدی
با اینکه خیلی ها هستن که حداقل اطلاعات ِ Basic ای دارن مث ِ خود من اگه بشه حساب کرد ، همین لینوکس َم اول توی OS بود؟
تاپیک ِ آموزش فکر میکنم خلاف ِ اون چیزی باشه که گفتی (Underlined ).
از نظر حجم هم که ... این عکس رو ببین --->
تولید حجم خیلی کار ِ سختی نیست و مطمئن باش اونقدری بحث داره که به خاطرش 1 KB فضای هاست اشغال شه و این انجمن رو بزنیم!
(بابا نوشتن ِ یک تیکه متن تو sql انقد کار ِ سختیه؟
)
الان دقیقا به چی ِ این انجمن شک هست؟
از لینوکس بیشتر بحث نداشته باشه ، مطمئن باش کمتر نداره!
و از همه مهمتر اینه که ما هنوز تو مرحله ی درخواستیمو یک بحث ِ خیلی جالب که از جواب دادنش اینجا صرف ِ نظر کردی شروع کردیم ...
بقیش رو خودت توی انجمن ِ مربوط ِش پیش بینی کن
در انتها هم اینو بگم که اینجا ما نمیخوایم کل ِ کل ِ macintosh ی و linux ی کنیم ، فقط در حد ِّ یک درخواست بود که من به شخصه قانع نمیشم!
به نقل از پارسا :1- الان نمی خوام اینجا بحث مک و ویندوز راه بندازم! اونا مثال بود (هرچند که برای خیلی از بخش های حرفت دلم می خواد جواب بدم!در مورد هنگ هم فعلا بگذریم، هر چند که حرف زیاده
)
2- در مورد کپی پیست، قانون جدید انجمن ( تاپیکی که آوردی مال قبل از تصویب این قانون هست ) اینه که هر گونه کپی پیست و در کل تاپیکی که منجر به بجث نشه، باید پاک بشن! پس مهمه که شما بتونید بحث ایجاد کنید.
آیا می تونید همچین کاری بکنید؟ یعنی بحث ایجاد بکنید؟ اگه آره و فکر می کنید که می تونید تولید بحث داشته باشید، شما کارتون رو توی انجمن OS شروع کنید، اگه واقعا خوب پیشرفت می کردید، و حجم و کیفیت کارتون مناسب بود، زیر انجمن ساخته می شه براتون
خب ، ببین پارسا جون ،
اول از مورد ِ دوم شروع میکنم ؛ کپی پیست!!!

اگر قراره به کپی پیست بودن و نبودن باشه و خصوصا ،الزاما بحثی که در مورد ِ منجر به بحث شدنش کردی!
من فقط چند تا نمونه واست میارم ، بی زحمت با دقت نگاه کن --->
اینجا
یکی دیگه
ایشون هم هستن *
(* : قرار دادن ِ keynote های apple هم کار ِ سختی نیست
)من هیچ دخالتی به مدیریت و نحوه ی عملکرد ِ شخص آقا پویا ندارم و خیلی هم دستشون درد نکنه ،
اما بحث اینه که به نظرت تولید ِ بحث و به قول ِ معروف discussion یعنی این؟
که هر چند روز شایدم هر چند ساعت یک نرم افزار معرفی کنی و هیــــــــــــــــــــــــچ احدی هم توش شرکت نکنه؟

یا این!
میبینی که طبق ِ حرف ِ مستر مطهری هم ، خلافه اون ثابت شده و آیه نخوندن که حتما تو خط ِ چیزی باشی و یک کاری در موردش انجام بدی
با اینکه خیلی ها هستن که حداقل اطلاعات ِ Basic ای دارن مث ِ خود من اگه بشه حساب کرد ، همین لینوکس َم اول توی OS بود؟

تاپیک ِ آموزش فکر میکنم خلاف ِ اون چیزی باشه که گفتی (Underlined ).
از نظر حجم هم که ... این عکس رو ببین --->
تولید حجم خیلی کار ِ سختی نیست و مطمئن باش اونقدری بحث داره که به خاطرش 1 KB فضای هاست اشغال شه و این انجمن رو بزنیم!
(بابا نوشتن ِ یک تیکه متن تو sql انقد کار ِ سختیه؟
)الان دقیقا به چی ِ این انجمن شک هست؟
از لینوکس بیشتر بحث نداشته باشه ، مطمئن باش کمتر نداره!
و از همه مهمتر اینه که ما هنوز تو مرحله ی درخواستیمو یک بحث ِ خیلی جالب که از جواب دادنش اینجا صرف ِ نظر کردی شروع کردیم ...
بقیش رو خودت توی انجمن ِ مربوط ِش پیش بینی کن

در انتها هم اینو بگم که اینجا ما نمیخوایم کل ِ کل ِ macintosh ی و linux ی کنیم ، فقط در حد ِّ یک درخواست بود که من به شخصه قانع نمیشم!