• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از پارسا :
1- الان نمی خوام اینجا بحث مک و ویندوز راه بندازم! اونا مثال بود (هرچند که برای خیلی از بخش های حرفت دلم می خواد جواب بدم! ;D در مورد هنگ هم فعلا بگذریم، هر چند که حرف زیاده ;D )

2- در مورد کپی پیست، قانون جدید انجمن ( تاپیکی که آوردی مال قبل از تصویب این قانون هست ) اینه که هر گونه کپی پیست و در کل تاپیکی که منجر به بجث نشه، باید پاک بشن! پس مهمه که شما بتونید بحث ایجاد کنید.
آیا می تونید همچین کاری بکنید؟ یعنی بحث ایجاد بکنید؟ اگه آره و فکر می کنید که می تونید تولید بحث داشته باشید، شما کارتون رو توی انجمن OS شروع کنید، اگه واقعا خوب پیشرفت می کردید، و حجم و کیفیت کارتون مناسب بود، زیر انجمن ساخته می شه براتون

خب ، ببین پارسا جون ،
اول از مورد ِ دوم شروع میکنم ؛ کپی پیست!!! :-?
اگر قراره به کپی پیست بودن و نبودن باشه و خصوصا ،الزاما بحثی که در مورد ِ منجر به بحث شدنش کردی!
من فقط چند تا نمونه واست میارم ، بی زحمت با دقت نگاه کن --->
اینجا
یکی دیگه
ایشون هم هستن *
(* : قرار دادن ِ keynote های apple هم کار ِ سختی نیست ;) )
من هیچ دخالتی به مدیریت و نحوه ی عملکرد ِ شخص آقا پویا ندارم و خیلی هم دستشون درد نکنه ،
اما بحث اینه که به نظرت تولید ِ بحث و به قول ِ معروف discussion یعنی این؟
که هر چند روز شایدم هر چند ساعت یک نرم افزار معرفی کنی و هیــــــــــــــــــــــــچ احدی هم توش شرکت نکنه؟ :-?
یا این!
میبینی که طبق ِ حرف ِ مستر مطهری هم ، خلافه اون ثابت شده و آیه نخوندن که حتما تو خط ِ چیزی باشی و یک کاری در موردش انجام بدی
با اینکه خیلی ها هستن که حداقل اطلاعات ِ Basic ای دارن مث ِ خود من اگه بشه حساب کرد ، همین لینوکس َم اول توی OS بود؟ 8-|
تاپیک ِ آموزش فکر میکنم خلاف ِ اون چیزی باشه که گفتی (Underlined ).

از نظر حجم هم که ... این عکس رو ببین --->

تولید حجم خیلی کار ِ سختی نیست و مطمئن باش اونقدری بحث داره که به خاطرش 1 KB فضای هاست اشغال شه و این انجمن رو بزنیم! ;D (بابا نوشتن ِ یک تیکه متن تو sql انقد کار ِ سختیه؟ :-/ )
الان دقیقا به چی ِ این انجمن شک هست؟
از لینوکس بیشتر بحث نداشته باشه ، مطمئن باش کمتر نداره!

و از همه مهمتر اینه که ما هنوز تو مرحله ی درخواستیمو یک بحث ِ خیلی جالب که از جواب دادنش اینجا صرف ِ نظر کردی شروع کردیم ...
بقیش رو خودت توی انجمن ِ مربوط ِش پیش بینی کن ;)

در انتها هم اینو بگم که اینجا ما نمیخوایم کل ِ کل ِ macintosh ی و linux ی کنیم ، فقط در حد ِّ یک درخواست بود که من به شخصه قانع نمیشم! :-??

ای بابا! شدید مثل اینایی که می گن : "انجمن فلان خوابیده! من می خوام مدیرش بشم درستش کنم" :))

بابا شما اصلا چند تا تاپیک الان دارید که یه زیرانجمن جدید درست بشه؟ شما شروع بکنید، بعد سر زیرانجمنش چونه بزنید! ای بابا! ;D

سلام
من میخواستم یه پیشنهاد واسه ایجاد انجمن اتومبیل یا کلا وسایل نقلیه رو بدم
چون تو فروم کلا تاپیکی در این مورد هم نیست
با یکی از مدیر ها هم مشورت کردم گفتن یه تفریحگاه اسپمی میشه
ولی من قول میدم همچین چیزی اتفاق نیفته
داخل انجمن هم تاپیک هایی مثل جدید ترین ماشین هایی که وارد بازار میشه و مشخصات ماشین های مطرح در دنیا
یا از چه وسیله ی نقلیه ای استفاده می کنید؟ و کلا تاپیک هایی از این قبیل که نمیشه توش اسپم داد :-[

به نقل از !Poorya! :
سلام
من میخواستم یه پیشنهاد واسه ایجاد انجمن اتومبیل یا کلا وسایل نقلیه رو بدم
چون تو فروم کلا تاپیکی در این مورد هم نیست
با یکی از مدیر ها هم مشورت کردم گفتن یه تفریحگاه اسپمی میشه
ولی من قول میدم همچین چیزی اتفاق نیفته
داخل انجمن هم تاپیک هایی مثل جدید ترین ماشین هایی که وارد بازار میشه و مشخصات ماشین های مطرح در دنیا
یا از چه وسیله ی نقلیه ای استفاده می کنید؟ و کلا تاپیک هایی از این قبیل که نمیشه توش اسپم داد :-[
من هم فکر کنم یه سه روزی هست منتظرم :-w
خواهشا مخالفت نکنین [-o<

انجمن اتومبیل زیاد ربطی به ما نداره ! آخه اتومبیل رو چه به درس و سمپاد؟ حتی جنبه تفریح هم نداره !

اگر می خواهید آموزشی در مورد سایت بنویسید، بنویسید و توی پیشنهادات ارسال کنید. من با تاپیک آموزش استفاده از سایت ادغام میکنمش.

به نقل از محمّد :
انجمن اتومبیل زیاد ربطی به ما نداره ! آخه اتومبیل رو چه به درس و سمپاد؟ حتی جنبه تفریح هم نداره !

مگه انجمن سینما و تلویزیون یا بازی کامپیوتری ربطی به سمپاد و درس داره؟؟ :-?

همش که در مورد اتومبیل نیست یه نوع جنبه ی اجتماعی هم بهش میدیم یا ساختار یک اتومبیل و کار هر وسیله ی اون یا اینکه چجورری

یه ماشین کار میکنه و خیلی چیزای دیگه

خیلی کارها میشه تو این انجمن کرد خودم هم نتونستم اسم مشخصی براش پیدا کنم
[-o< [-o<

یه انجمن واسه کل کل سمپادیا بذارید.........

;D این دیگه خدا بود!
سمپادسیتی فکر کنم داشته باشه (قبلنا که داشت)

الان سیاست جهت دهی به جو فروم، بر اساس بار علمیه! یعنی موضوعات انجمن هایی که بار علمی رو افزایش بدن اضافه میشن، اما بخش هایی که هیچ هدفی ندارن و فقط برای تفریح هستن ایجاد نمیشن، دلیلشم واضحه! مثل این که توی دانشگاه یه استخر توپ بزارن

اقا فعالیت سایت کمه تابستون نصف شد فان سایت کمه باور کنید پارسال خیلی خوب بود چون اینجوری همه چیز راکد نبود حداقل وا این یک ماه ونیم باقی مونده تابستون انجمن سرگرمی بزنید یکم بچه ها سرگرمی داشته باشن تو این۵۰ روز اقا الان واقعا انمن کسل کنندس خب مدیرای بالا یکم اگه فکر کنند میبینند الان انجمن های درس تو تابستون که خبری نیست بقیه انجمن ها هم همه جا همه وقت پتانسیل خاص داره الان بچه ها تو این تعطیلات نیاز به سرگرمی و تفریح دارن در کناره بحثای دیگه همینجوری میشه کاربر فعال جذب کرد

فان رو باید لابلای بحثا تزریق کرد، توی فروم پخش شه، نه این که یک بخش متمرکز بزنیم واسه فان
مثلا فعالیت های جدید انجمن خلاقیت یه جورایی بار فان هم داره و من قبولشون دارم! سختگیری ها هم خیلی کمتر شده، شب نشینی رو هم بیشتر می کنیم
ولی نه این که انجمن بزنیم واسه کل کل یا این که ملت بیان بپرسن نظرت درباره رنگ شورت بالاییت چیه؟ (تازگیا مد شده میگن نظرتون درباره... بعد خوشالن که تاپیکشون خوبه ;D)

Back
بالا