پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

اگر ارتفاع رو افزایش بدید صفحات بهم نمیریزه!

مثلا 100x200 اگر باشه خوبه!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از محمّد :
متاسفانه تنظیمی برای محدودیت حجم نداره.

محدودیت برای بارگذاری از طریق یه مکان مشخص چطور؟ مثلا فقط یه راه واسه گذاشتنش باشه که خود اون راه جلوی حجم زیادو بگیره. :-?

backslash

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نظرتون سایت توی یه سری تاپیک های اندک محدود نشده؟
مثلا تاپیک حرف بزن 1500صفحه است ولی بقیه تاپیک ها کممه
خیلی از تاپیک ها به دلیل نداشتن جای بحث پاک میشن
خیلی ها سطحشون پایینه....خیلی ها هم...
به نظر من یه جورایی سایت حال و هواش گرفتس!!!(حس منه)
بهتره توی این مورد یه باز بینی کلی بشه...
نظر شما چیه؟

راستی یادتون نره که ما کاربر 10.11ساله داریم به بالا که میرسه به بچه های دانشگاهیمون

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

بالای سایت اگه بشه ‏mobileرو فارسی کنید
ی جوریه :D

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

البته این انتقادتون فک نکنم به مسائل فنّی ربط داشته باشه ها ... :D

تاپیکِ خوبم زیاد هست ، تو همین دوره ی امتحاناـَم حتّی بحثایِ خوبی جریان داره . دیگه فک کنم علتشُ باید از بعضی کاربرا پرسید ... حس میکنم خیلیا فقط برایِ حرف بزن میان سایت ، و بخاطرِ همینم هس که اون تاپیکای خوب خلوت ترن و کمتر به چش میان :-??

امّا تاپیک سطح بالا برایِ کسی که اهلِ شرکت توش باشه ، کم نیس ! :-??

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

بچه ها تاپیک میدن ؛ منتها اصولا مدیران عزیزمون این تاپیک ـارو انـــقدر پاس میدن به انجمن های هم تا یکیشون قفل کنه بالاخره !

سطح بحث ها هم ممکنه از نظر مدیران محترم پایین باشه ؛ اما اینجا راهنمایی ها هم عضون و مدیران دانشگاهین .

سایت نه اشباع شده و نه هیچ چیز دیگه ؛ فقط مدیران از وظایفشون تنها " پیدا کردن بی ربطی " رو یاد گرفتن.

ببخشید نه قصد توهین دارم و نه هیچ چیز دیگه ؛ من عاشق اینجام .

لطفا مثل یک انتقاد برداشت کنید از یک کاریر ! همین ! :-??

( در جهـت رضایت بیشتر کاربرا از سایت :) )

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از M'eYo :
محدودیت برای بارگذاری از طریق یه مکان مشخص چطور؟ مثلا فقط یه راه واسه گذاشتنش باشه که خود اون راه جلوی حجم زیادو بگیره. :-?
یک راه داره اونم آپلود روی سرور سمپادیاست که اونم به دلایل امنیتی نمیتونیم اجازه بدیم چیزی روی سایت آپلود کنن کاربران. قبلا اینکارو کردیم و سایت هک شد.

به نقل از M o b i n :
اگر ارتفاع رو افزایش بدید صفحات بهم نمیریزه!

مثلا 100x200 اگر باشه خوبه!
اینطوری طول پست ها و صفحات بیخودی افزایش پیدا میکنه. نمیخوایم صفحات طولانی بشن.

به نقل از backslash :
به نظرتون سایت توی یه سری تاپیک های اندک محدود نشده؟
مثلا تاپیک حرف بزن 1500صفحه است ولی بقیه تاپیک ها کممه
خیلی از تاپیک ها به دلیل نداشتن جای بحث پاک میشن
خیلی ها سطحشون پایینه....خیلی ها هم...
به نظر من یه جورایی سایت حال و هواش گرفتس!!!(حس منه)
بهتره توی این مورد یه باز بینی کلی بشه...
نظر شما چیه؟

راستی یادتون نره که ما کاربر 10.11ساله داریم به بالا که میرسه به بچه های دانشگاهیمون
این مربوط به مسائل فنی نیست ولی چون گفتین منم دیگه جواب میدم.
خب این چیزها مربوط به کاربرانه. فکر کنم سمپادیا توی این ۴ سال فعالیت به حد کافی تاپیک داره که بچه ها در موردش بحث بکنند. به هرحال کلی آدم قبلا توی سمپادیا بودند و شاید الان هم هستند که تاپیک هایی رو ایجاد کردند که مسلما جذاب بوده براشون. از سنین مختلف. این الان بستگی به جو فعلی کاربران داره که بیان بحث بکنن. دست ما که نیست. ما تا حد امکان تاپیک‌ها رو زنده میکنیم اما خب کار چندان گنده ای نمیشه انجام داد.

به نقل از ¤ كـَـَـــوزتـَـَـ ¤ :
بالای سایت اگه بشه ‏mobileرو فارسی کنید
ی جوریه :D
به enter علاقه داری؟
اونم فرصت شد فارسیش میکنیم :D

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

الان این پرامتیازترین پست‌ها رو اضافه کردید، ارزش لایک برای کاربرا بیش از قبل می ره بالا. سر همین لایک کم بدبختی بود، اینم اضافه شد.
کار خوبی نبود ...

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

این تغییر رنگ ، چرا همه رنگا فارسین بعد اون پایین یهو " white " ؟ :D

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

این قضیه ی پر امتیاز ترین پست ها (!) می تونه بهتون ثابت کنه که اینجا یک انجمن ِ فان و مسخره بازی ِ ! (لطفا" نگید جاهای خوب هم داریم پست و تاپیک خوب هم داریم اما کسی نمیره یا امتیاز نمیدن)
دقت کنید من نمیگم فان بده یا نباید باشه ، خودم همیشه جزء کسایی بودم که دعوا داشتم سر تاپیک و انجمن ِ فان !
اما جو فروم به نحوی ِ که کاربرا رو سوق میده به سمت ِ همین چیزا ، تک و توک کاربری بیاد که بخواد درست از انجمن استفاده کنه ، که اونم به شخصیت خودش ربط داره و کار ِ خودش ِ و الا انجمن نقشی درش نداره
تاپیک هایی خوب که باعث بحث و افزایش اطلاعات میشه یه سری کاربرا هستن که توش فعالن شاید 10نفر هم نشن ته امتیازی ام که یک پست بگیره تو اون تاپیک ها +9 هست و هیچوقت 2 رقمی نمیشه !!
این امکان جدید هم کابران تازه وارد رو به سمت امتیاز سوق میده و تاپیک های ... ، حالت کلی فروم هم که شبیه ِ مهدکودک ِ که همه خیلی خوب با هم کنار میان

قبلا" گفتم ، قدیما یا چند وقت پیش ، چون جمعیت کمتر بود و تاپیک کمتر بود وقتی یه بحثی میشد کاربرا بیشترن میرفتن سمتش و راحت تر میشد همه رو از موضوع مطلع کرد و چون مثلا" نصف ِ جمعیت در مورد اون حرف میزدن و بحث می کردن بقیه هم کشیده میشدن به اون سمت ، اما الان متأسفانه برعکس شده ! یعنی اونی هم که تاپیک خوب میزنه می بینه خبری نیست میره سمت "سوتی" و "حرف بزن" و ...
والا این تاپیکا بقیه سایت ها و فروم ها هم هست ، ولی من هیچ جا رو ندیدم اینجوری باشه و مثه اینجا ازش استفاده کنن !

این حرکت اگه سایت در جهت مثبت و خوب بود ، میتونست مفید باشه تا بقیه رو ترغیب به فعالیت کنه و امتیاز یک بهانه برای ارزش واقعی فعالیت و تاپیک زدن و پست خوب دادن و بحث کردن بشه ، اما الان ... فقط می تونه بدتر کنه وضعیت رو

کار نداریم ، هر کاری عشقتونو انجام بدین
فقط این موبایل که گذاشتین ، یکی 2جا اشتباه نوشته شده فک کنم، بازگشت به عقب تو یه قسمتیش نوشته پاسخ جدید یا پیغام خصوصی فک کنم یه جای دیگه ام یه مشکل ِ اینجوری داشت که یادم نی، رفعش کنید

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

فکر کنم اگر یه کم خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و صبر پیشه کنیم ، سیاست درستی هم برای این قسمت پرلایک ترین ها در نظر گرفته میشه .

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

برخی تاپیک‌ها از سیستم امتیازدهی مستثنی بشن بهتره و لیست برترها بمونه بهتره یا کلا لیست برترها حذف بشه؟

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمّد :
برخی تاپیک‌ها از سیستم امتیازدهی مستثنی بشن بهتره و لیست برترها بمونه بهتره یا کلا لیست برترها حذف بشه؟
حذف بشه ما حسودیمون میشه :D

s.l.v.n

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

آقا یک فکری
مال هر انجمن جدا باشه مثلا المپیاد جدا علوم انسانی جدا...یعنی ۱۳ تا انجمن بعد از هر انجمن ۲ یا ۱ یا ۳ تا ‍پست برتر نمایش داده بشه
تازه این طوری باعث هر کس تو انجمن دلخواه به نحو احسن عمل میکند تا اسمش اونجا بیاد

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

به نظر من تاپیک حرف بزن از لیست برترها حذف بشه و لایکهاش برای برتر بودن شمارش نشه!

• لایک
امتیازات: AmorE

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از محمّد :

حذف سیستم از بعضی تاپیک ها یا انجمن ها خوب نیست و یک کار ِ اجباری ِ ، نمیشه به زور به کاربرا گفت چیکار کنن یا وادارشون کرد به بحث مفید و تاپیک خوب زدن ، چون به هر حال "سوتی" و "حرف بزن" و ... هم لازم ِ برای سایت ...
بهتره که فعلا" این لیست حذف شه ، تدابیری اتخاذ شه که سایت جوش عوض شه و یکسری چیزا آموزش داده شه (نشان ها یا امتیازات تشویقی خیلی می تونه موثر باشه در این زمینه) بعد که فروم روند رو به رشد و جو مثبت خودش رو بدست آورد این امکانا باعث افزایشش سرعت پیشرفتش بشه

s.l.v.n

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Amir - Eblis :
حذف سیستم از بعضی تاپیک ها یا انجمن ها خوب نیست و یک کار ِ اجباری ِ ، نمیشه به زور به کاربرا گفت چیکار کنن یا وادارشون کرد به بحث مفید و تاپیک خوب زدن ، چون به هر حال "سوتی" و "حرف بزن" و ... هم لازم ِ برای سایت ...
بهتره که فعلا" این لیست حذف شه ، تدابیری اتخاذ شه که سایت جوش عوض شه و یکسری چیزا آموزش داده شه (نشان ها یا امتیازات تشویقی خیلی می تونه موثر باشه در این زمینه) بعد که فروم روند رو به رشد و جو مثبت خودش رو بدست آورد این امکانا باعث افزایشش سرعت پیشرفتش بشه
خب پس همین حرفی که من زدم چی میشه

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از محمّد :
برای اینکه کاربرا با پستای خوب آشنا شن و پستهای خوب رو پست حرف بزن و خاطرات و خلاقیت(چیزایی که تقریبا محتوا نداره و فقط لایک میاره) رو پست خوب ندونن بنظرم این سه تا انجمن ازش برداشته شه بهتره...

لایکای بخشا رو برندارید ولی اگه بشه تو لایکای برتر اونا محسوب نشن... یعنی تو پستایی که بیشترین لایک رو گرفتن به حساب نیان ولی لایک واسه خود انجمن لازمه!

البته کلا هم نباشه(منظور اون باکسس نع لایکا :-") ایده ی خوبیه ولی اگه قرار بود باشه این انجمنارو حذف کنید :D

• لایک
امتیازات: o_o

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

نظر من به بچه ها نزدیکه چون باعث میشه کلا تاپیکایی مثل حرف بزن و سوتی ها همه سر دست بشکونن برای پست دادن توشون حالا نمیدونم امکانش هست مثلا فقط برای یک تاپیک سیستم امتیاز دهی حذف بشه یا نه ؟ چون بقیه ی تاپیک های گفت و شنود تاپیک های خوبین ولی فک میکنم کلا این کار خوب نباشه (حذف امتیازدهی برای یه انجمن یا تاپیک خاص ) چون ممکنه مثلا من با حرف فلانی موافق باشم دیگه نیاز نیست پست بدم ٬ پست اون رو لایک میکنم . حالا من یه پیشنهادی دارم بیایم این سیستم امتیاز دهی باشه واسه همه انجمن ها ولی مثلا برای تاپیک ها یا انجمن های خاصی این امتیاز تو امتیاز کلی طرف شمرده نشه یعنی فلان پست حرف بزن ۳۰ تا لایک گرف نوش جونش ولی توی جمع امتیاز ها شمرده نمیشه . میشه گف ارزش قائل شدن برای پست های توی دارای محتوا . حالا نمیدونم چقدر عملیه ٬ اگه نمیشه پیشنهاد دیگه ام دارم برا یه چیزی شبیه این .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

لزوم پرامتیاز ترین پست‌های هفته چیه؟ مثلا تا الان نبود چه چیزی کم داشتیم که الان با اضافه شدن این داره درست می شه؟ یعنی به نظرم نباشه بهتره تازه!
حالا اگه گذاشتید به نظرم حداقل یه سری تاپیک خاص و انجمن خاص که می دونید کدوم ها رو می گم، بهتره توشون محسوب نشه! دلایلش هم که دوستان اشاره کردند. تازه شاید ترافیک بقیه انجمن‌ها و تاپیک‌ها بره بالاتر حداقل!

بالا