نه ببين فك كنم خوب نتونستم منظور رو برسونمبه نقل از Mohammadreza128 :آخه میدونی برای دوست شدن نیازی به تایید و این حرفا نیس یعنس الان من میزنم دوست شما بعد اضافه میشی به لیست دوستان خب میتونیم تو بانگ هم بنویسیم خب یعنی همه میتونن کار الکی میشه خب چه فرقی داره؟ الان من میخوام بنویسم فقط اون لینکو کلیک میکنم دوستم میشی مینویسم هیچ تاییدیم نمیخواد چه فرقی داره نه؟:دال
خیلی مهمه واقعا؟ یعنی اگه کسی ببینه نوشته 7000 بعد بیاد ببینه 9000ـه فرار می کنه مثلا؟ یا چی؟به نقل از no one :آقا یه چیزی!
تو این صفحه ی اول هست! برای ورود به تالار گفن و گو (همون فروم خودمون) پایینه تالار گفت و گو یه توضیحی نوشتید! الان ما بیشتر از 9000 عضویم! هنوز اونجا 7000 ها!!! گفتم رسیدگی کنید!!
خوب پس نباشه بهتره! یا یه چیزه دیگه نوشته بشه! (نمیگم که فرار میکنن میگم خوب ما که داریم سایتمون رو به معیار های عالی میرسونیم اینم باید درست باشه!)به نقل از GCD :خیلی مهمه واقعا؟ یعنی اگه کسی ببینه نوشته 7000 بعد بیاد ببینه 9000ـه فرار می کنه مثلا؟ یا چی؟
× به نظر من اصلا عدد یوزرا نباشه توی اون متن خیلی بهتره، چون تقریبا هر 2-3ماه 1000 تا به یوزرا اضافه میشه، بعد هی بخوان عوض کنن، چه کاریه خب
به نقل از SaϔnA.M :مطهری گفته بود که اون توضیح باید عوض شه و کلا یه تغییراتی باید بکنه ، حالا نمیدونم کِی
به نقل از GCD :امصا از زمانی که یادمه 650 بود (فقط 10 روز 500 بود، اونم زمانی که بعد محدودیت گذاشتن معلوم شد فارسی رو 150 کاراکتر بیشتر نشون میده، در نتیجه شد 650، بعد از آپگرید مشکل کاراکتر درست شد اما همچنان 650 موند تا این که بانگ اومد)
یادمه روزی که بانگ و امضا همزمان بودن هم 650 بود
اگه 500 کاراکتر شده بود الان باید این متن رو قبول می کرد، درحالی که به سختی نصف این رو قبول می کنهتست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست.
تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست تست.