به نقل از 128 :یک سری مشکلات فنی مانند(!) داره سایت جدیدا سرعت لود شدن پایین اومده بعد انگار مدیریت سایت کمی فعالیتشو کم کرده با حذف مقام مدیر ارشدی و بازنشسته شدن طیف وسیعی از مدیران کل و ارشد یکم مقامات بالا سایت کم شدن و فعالیت مدیرتی هم به تبع کمتر اگه یکم ارتقا درجه و مدیرت سطح بالاتر از سطح فروم اضافه شه فکر کنم درست شه مثلا همین اکسس مدیران جدید که یک هفته بیشتره ندادن فکر میکنم تعداد مدیران بالا با دسترسی فنی بالا در فروم کمه و شلوغ بودن هرکدوم از این عزیزان هم مزید برعلت هست.
خب شما این پیشنهاداتتون برای تغییرات در قوانین رو به شکل موردی و جزئی بگید(البته این تاپیک مربوط به مسائل فنی هست فقط!) تا درموردش بحث و تصمیم گیری بشه.به نقل از no one :خب من میگم که حالا که سایت داره تغییرات میکنه! و مدیرای جدید میان! یه فکری هم به قوانیین سایت بشه! این قوانیین کمی قدیمی شده و بعضیاش الان یه مقدار اشتباهه(مثل قفل تاپیک) فکر کنم نیاز به تغییرات داشته باشیم!
بله ولی افسوس که دیگه رنگ آبی پررنگ داخل افراد آنلاین به شدت کم شده ...به نقل از GCD :تم سایت رو عوض کنید
یا حداقل رنگشو درست کنید
آخه مگه آبی کردن اون دوتا ستون بغل نوشته ها چقدر وقت میگیره که الان یک ساله همینجوری مونده؟
ربطش به تم سايت؟به نقل از پویا م :بله ولی افسوس که دیگه رنگ آبی پررنگ داخل افراد آنلاین به شدت کم شده ...
تم سایت => اختیارات فنی ( به طور خاص CSS ) => مدیران کل => رنگ آبی تیرهبه نقل از نرگس² :ربطش به تم سايت؟