پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

من حدس می‌زنم یه باگ دیگه داشته باشه و مشغول تستش هستم. بدین صورت که من میام به اسم یکی دیگه نظر می‌دم!

قبول دارید اگه این کارو بشه کرد باید غیرفعال شه؟

به نقل از GCD :
ولی خب درسته که امکانش به دلیل وجود باگ هست، جنبه اش هم باید باشه
چيزِ به درد بخوريه بانگ ها... :-< بعضي باگاشُ بايد جنبه داشت :-" :-<

الانم لطفا تست کنید ببینید میشه نظرات رو حذف کرد؟ الان کاری کردم که فقط صاحب بانگ بتونه نظرات دیگران رو حذف بکنه.

من الان نمي‌تونم نظراي بقيه رو بانگمُ حذف كنم. :-??

به نقل از محمّد :
الانم لطفا تست کنید ببینید میشه نظرات رو حذف کرد؟ الان کاری کردم که فقط صاحب بانگ بتونه نظرات دیگران رو حذف بکنه.
الان دیگه از هیچ جا نمیشه نظر حذف کرد ٬ از مال خود آدم نه از مال دوستان :-"

به نقل از ستـاره :
الان دیگه از هیچ جا نمیشه نظر حذف کرد ٬ از مال خود آدم نه از مال دوستان :-"
چرا ;D میشه نظر ِ صاحب بانگ ُ پاک کرد :-"

الان این نادیده گرفتن انجمن‌ها واقعن چیز مسخره‌ایه اگه می‌شه درستش کنید الان تنها کاری که می‌کنه اون لوگو سمپاد کنار انجمن دیگه‌ آبی نمی‌شه وگرنه هم انجمنش دیده می‌شه هم توی پاسخ‌های خوانده نشده تاپیکای اون انجمن رو میاره.

نه! خیلی خوبه! من کلی انجمن که بدردم نمی خورده رو از اون قسمت برداشتم. اگه مشکلی هست، حل شه. نه که صورت مسئله اش رو پاک کنین. (تا جایی که امکانش هست)

به نقل از β ßlôкег :
نه! خیلی خوبه! من کلی انجمن که بدردم نمی خورده رو از اون قسمت برداشتم. اگه مشکلی هست، حل شه. نه که صورت مسئله اش رو پاک کنین. (تا جایی که امکانش هست)
من همینو گفتم٬ گفتم درستش کنن الان مشکل داره و خیلی کاربردی نداره.

به نقل از علی ع. :
الان این نادیده گرفتن انجمن‌ها واقعن چیز مسخره‌ایه اگه می‌شه درستش کنید الان تنها کاری که می‌کنه اون لوگو سمپاد کنار انجمن دیگه‌ آبی نمی‌شه وگرنه هم انجمنش دیده می‌شه هم توی پاسخ‌های خوانده نشده تاپیکای اون انجمن رو میاره.
در اینجا شما می توانید چند انجمن را نادیده بگیرید با این عمل موضوع ها و ارسال های جدید این انجمن ها در "موضوع های خوانده نشده" و "ارسال های خوانده نشده" نمایش داده نخواهد شد.
داخل صفحه‌ی اصلی فروم میاد ولی داخل مثلا موضوع‌های خوانده نشده نمیاد. همین الان هم تستش کردم. برای من که درست کار کرد.

:)

• لایک
امتیازات: ibtkm

نمیشه سرچ رو یه ذره پیشرفته ترش کرد
مثلا بشه اسم تاپیکارو جدا سرچ کرد و ...

جستجو پیشرفترو پیدا کردم :-" پاک کنید این ارسالو

پس مشکلش داخل پاسخ‌هاس. داخل موضوعات خوانده نشده که مشکلی نداری؟ داری؟ چون من نداشتم ...

نه٬ اونجا و اون پایین سایت توی آخرین ارسالا درسته.

ببخشید قرار بود یه فکری برا اونا که دایل آپی اند بکنید.من بانگم رو میخوام ولی نمیتونم باز کنم.جاشو تغییر بدین.

به نقل از El.NRL :
ببخشید قرار بود یه فکری برا اونا که دایل آپی اند بکنید.من بانگم رو میخوام ولی نمیتونم باز کنم.جاشو تغییر بدین.
منظورتون اینه که کلا از تو پروفایل جاشو عوض کنیم؟
اخه تاثیری نخواهد داشت. مثلا اگه بانگ داشت یه چیز سنگین رو لود می‌کرد، می‌شد مثلا یه کارایی برای اون چیز سنگینه کرد که زودتر براتون لود شه ولی الان اینطوری نیستش و فکر نمی‌کنم بشه کاری کرد. حتی اگه جاشو عوض کنیم.

به نقل از پویا م :
منظورتون اینه که کلا از تو پروفایل جاشو عوض کنیم؟
اخه تاثیری نخواهد داشت. مثلا اگه بانگ داشت یه چیز سنگین رو لود می‌کرد، می‌شد مثلا یه کارایی برای اون چیز سنگینه کرد که زودتر براتون لود شه ولی الان اینطوری نیستش و فکر نمی‌کنم بشه کاری کرد. حتی اگه جاشو عوض کنیم.
حداقل اسم لایکا رو از پرو فایل حذف کنین.چرا باید پروفایل باشن؟یه مکان دیگه مختصشون باشه دیگه!
بانگم همین طور.

خانم EL.NRL بانگ شما اصلا غیرفعال بود. ربطی به لایک ها نداشت. فعالش کردم.
برای فعال کردنتش توی تنظیمات پروفایل باید تیک غیرفعال بودنش رو برمیداشتین.

به نقل از محمّد :
خانم EL.NRL بانگ شما اصلا غیرفعال بود. ربطی به لایک ها نداشت. فعالش کردم.
برای فعال کردنتش توی تنظیمات پروفایل باید تیک غیرفعال بودنش رو برمیداشتین.
واقعا ممنون.اینو نمیدونستم.ببخشید. :)

احساس ميكنم وقتى يك نفر مخفى ميشه خيلى راحت ميشه شناساييش كرد ( با تشكر از الناز!) به اين معنى كه وقتى كسى مخفيه، همچنان آخرين زمان فعاليتش توى صفحه اش با هر بار رفرش كردن زياد ميشه؛ بده اين جورى يه فكرى به حالش بكنين. ( اشتباه كه نميكنم كه؟!)

يه مورد ديگه هم هست، صفحه پروفايل، امكاناتش كمه، مثلا نميشه لينك داد يا اسمايلى گذاشت. اينو نميشه كاريش كرد؟

Back
بالا