نه این یعنی حق انتخاب رو از بقیه میگیریاگر این حالت نادیده گرفتن کاربرها، 2 طرفه بشه، یعنی کاربری که من نادیده میگیرمش، اونم دیگه نوشته های من رو نتونه ببینه، خیلی خوب میشه و حتی شاید از اختلافات داخل سایت هم کم کنه

نه این یعنی حق انتخاب رو از بقیه میگیری
شما این حق رو نداری
خب شما میتونی یه حرفی رو تو جمع ۹ نفره نگی و بعد که اون ۵ نفر رفتن وتوجمع ۴ نفره خودتون بگیدمن فکر کنم هرکس حق(مالکیت) چیزی که متعلق به خودش هست رو داره. مثل واقعیت که میخوای حرفتو 4 نفر بشنون میری پیش اون 4 نفر میگی و دلت نمیخواد 5 نفر باقی یک جمع بشنون چی داری میگی. اینجام بد نیست وقتی من کسی رو نادیده گرفتم، اونم دیگه نبینه نوشته های من رو. این حق من هست. و برای سایتم خوبه. چون از کلی بحث و دعوا جلوگیری میکنه.

منم با این حرف موافقم. چرا برای درجات کاربری، علاوه بر تعداد ارسالا به چیزای دیگه مثل مدت زمان حضور، تعداد محتوا ها یا لایکا نگاه نمیکنید؟واقعا حیف نیست که یه کاربر با سابقه ی سه ساله فوق فعاله و یه 6 ماهه فوق حرفه ای؟

دیلیت اکانت میشه کرد اما پست ها پاک نمی شوند و تنها با اسم کاربر مهمان حضور دارند. به دلیل این که اگر بخواهیم تمام پست های یک کاربر را حذف کنیم به سرور فشار زیادی وارد می شود و سرور پاسخگو نیست. این مشکل هم فقط برای این سایت نیست و یکی از بزرگترین مشکلات اغلب مدیران سایت های زنفرو است.واقعا چرا نمیشه اکانت رو حذف کرد؟
من قبلا چندبار خواستم اکانتم رو حذف کنم و مطهری گفت که نمیشه. و خب درک نمیکنم چرا سایت همچین آپشنِ ساده و پرکاربردی نباید داشته باشه.
به نظرم خیلی خوب میتونه باشه اگه بتونیم دیلیت اکانت کنیم.
موافقم به شدتانجمن جامعه شناسی هم فقط برای کاربران نشون داده بشه بهتره. قبلن طوری بود که اگه کسی تازه عضو شده بود حرف بزن و انجمنهای اعتقادی و سیاسی و اینا براش نشون داده نمیشد تا یه مدت زمانی از حضور و تعداد پستاش گذشته باشه. الان چرا اینطوری نیست؟ من اصلن حس خوبی ندارم..
تم دارک مد در هر مرورگر به صورت پیش فرض وجود دارد و با یک جستجوی ساده می توانید دارک مود را در صفحات مرورگر خود اجرا کنید.نمیدونم این به همین قسمت دقیقا مربوط میشه یا نه ٬
ولی کاش یه تم دارک مد هم میبودزیادی روشنه دیگه برای شبا
من افزونه ای برای اصلاح این مورد در سایت (و در نظر گرفتن میزان زمان فعالیت علاوه بر تعداد پست ها برای درجه بندی کاربران) پیدا نکردم اما پیشنهاد خوبی است و همچنان جستجو می کنم.واقعا حیف نیست که یه کاربر با سابقه ی سه ساله فوق فعاله و یه 6 ماهه فوق حرفه ای؟
کاملا درست است. از طریق آی پی و ایمیل و ... تعدادی از اکانت های فیک و مولتی شناسایی می شود. بقیه نیز به مرور زمان توسط کاربران گزارش داده می شود.احساس می کنم اکانتای فیک سایت زیاد تر از قبل دارن میشن .اگه تدابیری در این زمینه اندیشیده بشه به نظرم بهتره .
این امکان وجود ندارد.اگر این حالت نادیده گرفتن کاربرها، 2 طرفه بشه، یعنی کاربری که من نادیده میگیرمش، اونم دیگه نوشته های من رو نتونه ببینه، خیلی خوب میشه و حتی شاید از اختلافات داخل سایت هم کم کنه
پیشنهاد خوبیه ... یک حداقل میزان فعالیت برای این انجمن ها تعیین می شود.انجمن جامعه شناسی هم فقط برای کاربران نشون داده بشه بهتره. قبلن طوری بود که اگه کسی تازه عضو شده بود حرف بزن و انجمنهای اعتقادی و سیاسی و اینا براش نشون داده نمیشد تا یه مدت زمانی از حضور و تعداد پستاش گذشته باشه. الان چرا اینطوری نیست؟ من اصلن حس خوبی ندارم..
هر دو موردی که گفتی قبلا ممکن بود و خیلی خوب بودمنم با این حرف موافقم. چرا برای درجات کاربری، علاوه بر تعداد ارسالا به چیزای دیگه مثل مدت زمان حضور، تعداد محتوا ها یا لایکا نگاه نمیکنید؟
خیلی از کاربرای قدیمی پستای کمی داشتن یا فقط تو یه انجمن حضور داشتن اما ثمراتی که حضورشون توی فروم داشته خیلی بیشتر از بعضی کاربراییه که فقط تعداد ارسالاشونو پر کردن...
+ اگر امکانش نبود حداقل عناوینو عوض کنید یکم تنوع بشه. خیلی یکنواخت شده.![]()

خیلی حیفه...شما نگا سال عضویت منواقعا حیف نیست که یه کاربر با سابقه ی سه ساله فوق فعاله و یه 6 ماهه فوق حرفه ای؟
باید بهم چرخ دنده و لنگر افتخاری تعلق بگیره
خب این ویژگی تو قالب قبلی فروم وجود داشت که.من افزونه ای برای اصلاح این مورد در سایت (و در نظر گرفتن میزان زمان فعالیت علاوه بر تعداد پست ها برای درجه بندی کاربران) پیدا نکردم اما پیشنهاد خوبی است و همچنان جستجو می کنم.
قالب قبلی به طور کلی متفاوت بود و نقص ها و باگ های زیادی داشت که دیگر اصلا امکان استفاده از آن وجود نداشت.خب این ویژگی تو قالب قبلی فروم وجود داشت که.

الآن باید برویم پرایوت کدامین شخص شخیصی برای چنین امر حضیضی؟دیلیت اکانت میشه کرد اما پست ها پاک نمی شوند و تنها با اسم کاربر مهمان حضور دارند. به دلیل این که اگر بخواهیم تمام پست های یک کاربر را حذف کنیم به سرور فشار زیادی وارد می شود و سرور پاسخگو نیست. این مشکل هم فقط برای این سایت نیست و یکی از بزرگترین مشکلات اغلب مدیران سایت های زنفرو است.
با این همه چند راه فرعی غیر قطعی وجود دارد اما احتمال ایجاد هنگ در سرور دارد.
خیلی دلم میخاد یه جمله خفن در مورد رجعت به ریشه ها و اهمیت نوستالژی جات بنویسم اما چیزی ندارمقالب قبلی به طور کلی متفاوت بود و نقص ها و باگ های زیادی داشت که دیگر اصلا امکان استفاده از آن وجود نداشت.
پ.ن: بذار مثال بزنم برات قالب و سرور قبلی فلاپی دیسک بود واسه زمان خودش خیلی خفن بود اما قالب الان CD عه ... شایدم DVD :قهقهه![]()

واقعا و از ته دل موافقم.و این ک خدایی کاربری رو باز مدت حضور کنید
حس کردم با عصبیت تمام این جمله رو گفتیقالب قبلی به طور کلی متفاوت بود و نقص ها و باگ های زیادی داشت که دیگر اصلا امکان استفاده از آن وجود نداشت.

خوبه تو گروه هستی می دونی چقدر انسان فان و باحالیم (:قهقهه :تعریف از خود) نه باو! عصبیت کجا بود؟!حس کردم با عصبیت تمام این جمله رو گفتی![]()
کدومش؟الآن باید برویم پرایوت کدامین شخص شخیصی برای چنین امر حضیضی؟
دیلیت اکانت میشه کرد اما پست ها پاک نمی شوند و تنها با اسم کاربر مهمان حضور دارند.
به زودی ...و این ک خدایی کاربری رو باز مدت حضور کنی