به نقل از نــيما :امکانش هست که مثلا توی انجمنی فقط مدیر انجمن امکان ایجاد تاپیک جدید داشته باشه .
میشه مثلا به عنوان جایزه ی مسابقه ی عکاسی یه قفسه ی اختصاصی به کاربران داد ! مثلا هر سری نفر اول یا نفرات اول تا سوم ! هوم ؟!
هم به عنوان جایزه برای مسابقات عکاسی خیلی انگیزه و ذوق و شوق فعالیت ایجاد میشه ! هم به طبع برنده های مسابقه های عکاسی کسایی هستن که واقعا عکس هاشون حرفی برای گفتن داشته و تواناییش رو داشتن !
× بزارین این ایده رو توی شورا و بین مشاور ها مطرح میکنیم تا اون ها روش بیشتر کار کنن و بررسی کنن و راجبش تصمیم گیری کنن .
خوب دلیل نمیشه چون سیستم داوری اشتباهه این قضیه هم کنسل بشه٬ داوری رو اصلاح کنید این قضیه رو هم راه بندازید.به نقل از ستـاره :وقتی سیستم انتخاب لایک باشه ، نه . انتخاب داورا هم که از بین لایک های بالاس ، پس دست داورا هم آن چنان باز نیس
توی مسابقه های عکاسی ، مخصوصا این دوره ، عکس های خیلی ضعیفی لایک های زیاد گرفتن ، عکس هایی که اصن عجیب غریب بودن یه ذره #-o
مرسی مریم جان! :)به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ! و همچنین نمیدونم تاحالا راجع به این حرفم بحث شده یا نه ، یا تاحالا کسی نظر داده و باهاش موافقت نشده و اینا ... اما اگه میشه یکم روی حرفم فک بشه »
هممون میدونیم انجمن "مشاوره تحصیلی" یه انجمن خیلی خوب و مهمیه که تقریبن هر کدوم از اعضای سایت اقلن برای رفع و حل سوالات و مشکلاتشون چه درسی و چه المپیادی بهش مراجعه میکنن و به اصطلاح با توجه به اسم انجمن ، از "مشاوره های" بقیه ی دوستان استفاده میکنن ...
اما مشکلی که از نظر من هست ، اینه که این انجمن به خاطر تقاضای زیادی که داره ، انواع و اقسام تاپیکا توش زده میشه راجع به مباحث مختلف ، از انتخاب رشته ی دبیرستان گرفته ، چجورس درس بخونم و خرخون بشمو ، تا مسائل امتحانات نو خصوصن امتحانات نهایی و غیره و غیره و غیره ...
هر فردی هم میاد تو انجمن ، اینقد تاپیک هست تو انجمن 12 صفحه ای که حد نداره !
با این اوصاف ، خب مدیر این انجمن رو هم من و هم همه ی شماها هم دارییم میبینیم چقد زحمت میکشه ، اما خوبه با توجه به زحمات بی دریغ بهزاد هم یه فکری برای انجمن بشه ...
یعنی انجمنو میشه تقسیم به یه زیر گروه هایی بکنیم ؟؟ ... مثلن تقسیمش کنیم : مسائل انتخاب رشته ی دبیرستان ، امتحانات ، درس خواندن و مشکلات به همراه ، کتاب های کمک درسی ، و ...
فک کنم اگه این کار انجام بشه ، خیلی خیلی بیشتر از این مقداری که از این انجمن پر بازدید کننده دیدن میشه ، هم استفاده بشه !!
این کار باعث سردرگمی بیشتر بچه ها میشه.به نقل از محمّد :بهترین کار برای حل این مشکل ایجادکردن تاپیک های مرکزی و ادغام تاپیک های مشابه توی همین اون تاپیک هاست. یعنی مثلا یک تاپیک برای بحث در مورد انتخاب رشته دبیرستان باشه و بعدش تمام تاپیک های مشابهش توی اون تاپیک ادغام بشن و هرکس هم تاپیک جدید زد تاپیکش ادغام بشه. با ایجاد چندتا تاپیک مرکزی قسمت زیادی از این مشکل حل میشه. زیادکردن انجمن ها اصلا خوب نیست. کلا سیاست تو سمپادیا اینه که انجمنها زیاد نشن.
اهم اهم ...به نقل از This is me :ميگم به نمودار باشه كه نشون بده تو چه زمانى بيشترين كاربرا يا دوستان ويا اعضاى گروهى كه كاربر توش عضوه آن هستن تا كاربره وقتى بقيه هستن بياد.. \/
البته اگه نداره..من كه تاحالا نديدم
"اعضای گروهی که کاربر توش عضوه" ؟ چه گروهی ؟ميگم به نمودار باشه كه نشون بده تو چه زمانى بيشترين كاربرا يا دوستان ويا اعضاى گروهى كه كاربر توش عضوه آن هستن تا كاربره وقتى بقيه هستن بياد.. \/
البته اگه نداره..من كه تاحالا نديدم