تاثیرش رو روی انگیزه از توی پروفایل و نشون دادن امتیازای هر پست میذاره دیگه٬ انگیزهی زیادم خوب نیس دیگه.به نقل از محمّد :از زیر آواتار برداشته بشه هم یکم کاربرد انگیزهایش رو از دست میده ! من نه مخالف برداشتنشم نه موافق. نتونستم تصمیم قطعی بگیرم.
نه :-s میتونم اون روزی رو تصور کنم که تعداد ارسال شده انگیزه!به نقل از نسترنّگار :به نظر من به جای امتیاز تعداد ارسالها رو بذارین.
به نقل از محمّد :فعلا تصمیم گرفتیم امتیاز رو از زیر آواتار برداریم. اگر بعدا لازم شد دوباره برمیگردونیم.
اینی که شما میگی اسپمِ محضه (به نقل از muhammad Javad :ولی غیر از اینا.....رفته بودم سایت سمپادسیتی......دیدم ی قسمت دارن شهر بازی......خعلی باحاله.....کاربر ها که بیکار میشن میرن اونجا بازی میکنن و امتیاز میگیرن....(لایک نه ها....امتیاز بازی).......
البته فک کنم.......اونجوری که من دیدم چیزه بدی نبود........
به نقل از شقایق.س :اینی که شما میگی اسپمِ محضه (
خوب بعدش ک چی؟
به قول فایر بال میشه اسپم دونی...
به نقل از نرگس¹ :اتفاقاً به درد نخورترين بخش سيتي شهر بازيه. الان اين جا همه هي ميگن تاپيكاي بي هدف كنترل شن كه ملّت تو تاپيكاي خوب پست بدن، حالا كافيه شهربازي اضافه شه كه كسي ديگه طرف تاپيكاي مفيد نره.
رقابت؟به نقل از muhammad Javad :وقتی ملت اینجا بیکار میشن به جای اینکه برن تو نت ول بچرخن میتونن برن بازی کنن......تازه ی جور رقابت هم به وجود میاد.......
سر همین قضیه لایک, نمیدونم قبلا سرش بحث شده یا نه, کلا چرا لایکا رو تو پروفایل نشون میده؟ اصل لایک اینه که پست رو لایک کنی نه شخص رو. پس اینکه بدونی هر پست چند تا لایک داره مهمه نه اینکه هر فردی چند تا! نه؟
+یک کلمه از مادر عروس یا یک چیزی تو همون مایه ها