• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

نمیتونین مثلاً یه هفته امتحانی برش دارین؟ اگر اثرش منفی بود دوباره مثل قبلش کنین. به نظر من به جای امتیاز تعداد ارسال‌ها رو بذارین.

به نقل از محمّد :
از زیر آواتار برداشته بشه هم یکم کاربرد انگیزه‌ایش رو از دست میده ! من نه مخالف برداشتنشم نه موافق. نتونستم تصمیم قطعی بگیرم.
تاثیرش رو روی انگیزه از توی پروفایل و نشون دادن امتیازای هر پست می‌ذاره دیگه٬ انگیزه‌ی زیادم خوب نیس دیگه. ;D

به نقل از نسترنّگار :
به نظر من به جای امتیاز تعداد ارسال‌ها رو بذارین.
نه :-s میتونم اون روزی رو تصور کنم که تعداد ارسال شده انگیزه!

چرا انقدر قضیه ی لایک رو بزرگ کنیم آخه؟ الان که هست مگه مشکل چیه؟ بچه ها به اختیار خودشون به پست ها لایک میدن و اونم میره به حساب طرف دیگه.
حالا اگه بعضیا فقط واسه لایک گرفتن پست میدن بازم این لطمه ای به سایت نمیزنه.
به نظرم این حساسیت به خرج دادنا(از جمله برداشتن لایک ها و تعدادشون) بقیه رو هم حساس تر میکنه.

فعلا تصمیم گرفتیم امتیاز رو از زیر آواتار برداریم. اگر بعدا لازم شد دوباره برمیگردونیم.

به نقل از محمّد :
فعلا تصمیم گرفتیم امتیاز رو از زیر آواتار برداریم. اگر بعدا لازم شد دوباره برمیگردونیم.

البته فک کنم اینجوری انگیزه واسه اسپم ها میره بالا ها......

ولی غیر از اینا.....رفته بودم سایت سمپادسیتی......دیدم ی قسمت دارن شهر بازی......خعلی باحاله.....کاربر ها که بیکار میشن میرن اونجا بازی میکنن و امتیاز میگیرن....(لایک نه ها....امتیاز بازی).......

البته فک کنم.......اونجوری که من دیدم چیزه بدی نبود........

• لایک
امتیازات: sfd

به نقل از muhammad Javad :
ولی غیر از اینا.....رفته بودم سایت سمپادسیتی......دیدم ی قسمت دارن شهر بازی......خعلی باحاله.....کاربر ها که بیکار میشن میرن اونجا بازی میکنن و امتیاز میگیرن....(لایک نه ها....امتیاز بازی).......

البته فک کنم.......اونجوری که من دیدم چیزه بدی نبود........
اینی که شما میگی اسپمِ محضه (:|
خوب بعدش ک چی؟
به قول فایر بال میشه اسپم دونی... :|

به نقل از شقایق.س :
اینی که شما میگی اسپمِ محضه (:|
خوب بعدش ک چی؟
به قول فایر بال میشه اسپم دونی... :|

مگه پست میدن که اسپم بازی شه؟......بازی میکنن دیگه.....

نه اون شهربازی یک چیز دیگست. روی فروم بازی نصب میکنن. چیزی شبیه به بازی های فیس بوک. اصلا ربطی به board های انجمن نداره.

اتفاقاً به درد نخورترين بخش سيتي شهر بازيه. الان اين جا همه هي مي‌گن تاپيكاي بي هدف كنترل شن كه ملّت تو تاپيكاي خوب پست بدن، حالا كافيه شهربازي اضافه شه كه كسي ديگه طرف تاپيكاي مفيد نره.

به نقل از نرگس¹ :
اتفاقاً به درد نخورترين بخش سيتي شهر بازيه. الان اين جا همه هي مي‌گن تاپيكاي بي هدف كنترل شن كه ملّت تو تاپيكاي خوب پست بدن، حالا كافيه شهربازي اضافه شه كه كسي ديگه طرف تاپيكاي مفيد نره.

وقتی ملت اینجا بیکار میشن به جای اینکه برن تو نت ول بچرخن میتونن برن بازی کنن......تازه ی جور رقابت هم به وجود میاد.......

Back
بالا