پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

کسی فک نکنم خیلی مشکلش با شما باشه خانوم درنای عزیز :) من خودم مشکلم با مدیر کلاس ، با کسایی که اسمشون هست ولی تو سایت دیده نمی شن .

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

@ درنا: اولا الان بحث درباره ي مديريت پويا نبود؛ انتقاد ما به داخليا بود. بعد اين كه يه اولويت بندي بكنين. مسائل فني ضروري ترن يا توليد محتوا؟ يه كاربر ممكنه به خاطر صفحه ي اول سايت ديگه فعاليتش تو سايت محدود بشه به حرف بزن، يا به خاطر نبود بحثاي مفيد؟و درباره ي اين كه گفتي ما استعفا داديم و توليد محتواعم نكرديم، به شخصه استعفا دادم چون وقت فك كردن رو بحثا و ايده هاي نو نداشتنم. كسي كه مديه بايد رو تاپيكاي جديد و سوالاي جديد فك كنه و يكي مث من، جواب بده. نميدونم منظورمُ رسوندم يا نه.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

دوستان من یه چیزی بگم. انتقادای شما درباره‌ی تولید محتوا کاملا وارده. حالا ما یه سری کارا انجام دادیم که ازتون می‌خوام که صبر کنید ببینیم چی میشه نتیجه :

۱. ما داریم درباره‌ی گروه محققین و راه اندازی دوباره‌ی اون بحث می‌کنیم ( ینی قبل از اینکه مثلا علی بگه بحث دربارش رو شروع کرده بودیم! )

۲. برنامه‌ی جدیدی تو اتاق فکر داریم سرش می‌کنیم درباره‌ی نظارت ریز روی بخش‌ها. ینی عملکرد تک تک مدیران به صورت خیلی ریز بررسی شه. باهاشون صحبت شه و مشکل محتوا تو بخششون کامل بررسی شه.

۳. در بخش مدیران انجمن یه سری راهکار ارائه می‌دیم برای تولید محتوا و فعال‌تر کردن بحث‌ها. این استارت رو امروز زدیم و امیدواریم تو روزای آینده بیشتر شه.

این ۳ تا کارو استارتش رو زدیم. دیر یا زودش رو کاری ندارم ولی به هر حال استارتش رو زدیم. خواهش می‌کنم صبر پیشه کنید :D

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از نیـلوفر :
کسی فک نکنم خیلی مشکلش با شما باشه خانوم درنای عزیز :) من خودم مشکلم با مدیر کلاس ، با کسایی که اسمشون هست ولی تو سایت دیده نمی شن .
من یه گزارش کلی دادم.
به نقل از نرگس² :
@ درنا: اولا الان بحث درباره ي مديريت پويا نبود؛ انتقاد ما به داخليا بود. بعد اين كه يه اولويت بندي بكنين. مسائل فني ضروري ترن يا توليد محتوا؟ يه كاربر ممكنه به خاطر صفحه ي اول سايت ديگه فعاليتش تو سايت محدود بشه به حرف بزن، يا به خاطر نبود بحثاي مفيد؟و درباره ي اين كه گفتي ما استعفا داديم و توليد محتواعم نكرديم، به شخصه استعفا دادم چون وقت فك كردن رو بحثا و ايده هاي نو نداشتنم. كسي كه مديه بايد رو تاپيكاي جديد و سوالاي جديد فك كنه و يكي مث من، جواب بده. نميدونم منظورمُ رسوندم يا نه.
چرا شما پست Kinder رو مطالعه بکن.انتقاد به پویا هم بود...من پستم کلی و در جواب به همه ی انتقاد های وارده بود.
مدیر های داخلی هم توی اون پست توضیح دادم کامل.و اینکه راجع به کمبود تولید محتوا حق با شما هست که کمه.اینم تو اون پستم هست.ولی جداً مدیر های داخلی توی انجمن های مدربوط به مدیر گزینی کم کاری نکردن.مسئله اینجاست که کاربرهای خوبب و مدیر های خوبی استعفا دادن و تعارف نداریم که.کاربر خوب کمه.بنابراین مدیریت انجمن ها هم در حد خوب نیست.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

ای بابا ، افتاد رو دور تکرار . چرا کاربر خوب کمه ؟ چون تولید محتوا نمیشه و انگیزه واسه شرکت ندارن ! چرا ندارن ؟ مدیرا خوب انجام نمی دن کارشون رو ! چرا ؟ چون کاربر خوب کمه که بزاریم مدیر . در ضمن قبلا با همین شرایط مدیرای بهتری انتخاب میشد .

در ضمن ؛ من الآن دقیقا به مدیرگزینی غلط پی بردم . ولی فکر کنم بهتره بحث توی انتقاد از مدیران داخلی بیان شه .

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

مديرا و كاربراي خوب چرا استعفا دادن؟ :)

+ يه چيز يكم بي ربط بگم. به نظرم توانايي مديراى داخلي، چون خيلي بيشتر تو چشمن و اينا، خيلي مهمه. حتّي شايد از بيرون، توانايي مدير داخلي از اجرايي و كل مهم تر باشه. بعد فعاليتش تو قسمتاي ديگه ي انجمنم خيلي مهمه. اينجا تاپيك انتقاد از مديراى داخلي نيست، اما بگم كه واقعاً من فعاليت خاصي تو انجمناى قابل مشاهده(!) از نگين به عنوان داخلي نديدم. د رباره ي اينم كه ميگي براي مديرگزيني واقعاً تلاش شده : تلاش قابل تقديره و اينا، اما نتيجه وابسته س به دو تا عامل: ١.تلاش ٢.توانايي

@پويا: ممنون، و صبر پيشه ميكنيم! اما از اين به بعد با انتخاباي درست و به فكر بودن ميشه كاري كرد كه به اين جا نرسيد.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

بحث‌های مربوط به مدیران داخلی رو ببریم تو اون یکی تاپیک :D

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

من نمی دونم باید اینو این جا بگم یا کجا .
ولی همین جا میگن :D

چرا کلا تو سایت فقط دو نفر نشان دارن ؟
بقیه نشان هایی که ساختین تزئینیه ؟
چرا 4 تا از نشان ها رو هیچ کی نداره ؟
نشان ها کلا واسه چی گذاشته شدن پس ؟

• لایک
امتیازات: TMNT

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نیـلوفر :
من نمی دونم باید اینو این جا بگم یا کجا .
ولی همین جا میگن :D

چرا کلا تو سایت فقط دو نفر نشان دارن ؟
بقیه نشان هایی که ساختین تزئینیه ؟
چرا 4 تا از نشان ها رو هیچ کی نداره ؟
نشان ها کلا واسه چی گذاشته شدن پس ؟
به خاطر اینکه اگه بخوایم در دادن این نشان‌ها آسون‌گیری کنیم، اون وقت ارزش خودشون رو از دست می‌دن و همچنین افرادی که می‌تونن اون نشان رو بگیرن تعدادشون می‌ره بالا. در نتیجه در دادن این نشان‌ها یه سری شرایط گذاشته می‌شه و یه مقدار سخت گرفته می‌شه . مثلا "شروع خوب" دادن یکی از شرایطش اینه که مدت زمان حضورش تو انجمن بیشتر از ۵ روز نباشه و البته از ۱ روز هم بیشتر باشه.
یه سری از نشان‌ها هم واقعا فردی که مستعد نشان باشه، پیدا نشده.
یا مثالا نشان "برنده‌ی مسابقه‌ی عکاسی" اصولا باید مسابقه‌ی عکاسی برگزار بشه تا نشان داده بشه.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

اين نشان خلاقيت اگه واقعا چيز بي استفاده ايه حذفش كنيد خب! :-"
براى تشويق اينايي كه تو خلاقيت فعاليت مفيد دارن ميشه استفاده شه ازش. يا مثلاً نشان هوش، خيلي وقته كه جدول رده بندي امتيازا به روزنشده كه به برنه نشان داده بشه. اون نشان مشوق خوبي بود واقعاً!

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

خب آخه این کاری که می کنید اسمش این نیست که دارید آسون نمی گیرید ، به هر صورت وقتی یه نشان طراحی شده ، باید لااقل دو نفر پیدا کنید بهشون بدید همون اول یا کلا حذفش کنید !
مثلا همون مسابقه عکاسی ، اگه برگزار نشده چرا باید وجود داشته باشه اصلا ؟
هر وقت برگزار شد ، به برنده ش بدید !
کلا یعنی حس الکی بودن دست میده به آدم دیگه ! همین جوریه ! هیچ کاربردی نداره .
الآن به نظر من ما یه عالمه مدیر خوب و کاربر خلاق و شروع کننده خوب و کسایی که تولید محتوا می کنن داریم ، یعنی هیچ کدومشون به نظر شما وجود ندارند ( غیر از یه دونه مدیر خوب و یه نفر که تولید محتوا می کنه ) ؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نیـلوفر :
خب آخه این کاری که می کنید اسمش این نیست که دارید آسون نمی گیرید ، به هر صورت وقتی یه نشان طراحی شده ، باید لااقل دو نفر پیدا کنید بهشون بدید همون اول یا کلا حذفش کنید !
الآن به نظر من ما یه عالمه مدیر خوب و کاربر خلاق و شروع کننده خوب و کسایی که تولید محتوا می کنن داریم ، یعنی هیچ کدومشون به نظر شما وجود ندارند ( غیر از یه دونه مدیر خوب و یه نفر که تولید محتوا می کنه ) ؟
دوست من مسابقه‌ی عکاسی برگزار شده منتها هر روز که برگزار نمی‌شه! نمی‌شه که نشان رو حذف کنیم بعد که مسابقه برگزار شد دوباره ایجادش کنیم بعد دوباره حذفش کنیم بعد دوباره ایجادش کنیم و ...
در ضمن دوست من، شروع خوب و تولید محتوا، با نظر مدیران بخش انتخاب می‌شه.
مدیریت مطلوب هم، طبق نظر مدیران داخلی به بالا انتخاب می‌شه. افرادی که هر روز دارن رو تاپیک‌های فروم نظارت می‌کنن، درباره‌ي مدیر بخش‌های مختلف حرف می‌زنن و ... و الان هم به خانوم سوگند مدیر بخش شیمی داده شده. مدیر خوب هم کسی نیستش که کار مدیریتیش رو خوب و در حد انتظار انجام می‌ده. مدیر خوب کسیه که کارهایی فراتر از حد انتظار انجام بده.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از نیـلوفر :
خب ببین مثلاً مسابقه ی عکاسی هر چند ماه یه بار برگزار میشه.تو همین یه ماه آینده هم قراره برگزار شه.معنی نداره که هی حذف ش کنیم هی دوباره به وجودش بیاریم :D

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

خب اگه برگزار شده مسابقه عکس ، چرا هیچ کی نشانشو نداره ؟
یعنی برنده نداشته ؟

برای تشویق کاربرا بهتر نیست که هر مدیر انجمنی بیاد لااقل دو سه تا کاربر خوب معرفی کنه ؟ یعنی شما بهشون بگید که این کارو بکنه ؟ یعنی مثلا بگید دو ماهی یه بار ، مدیر هر بخش بهترین شروع کننده و تولید کننده محتوا و ... رو معرفی کنه .
در مورد مدیر خوب هم به نظرم سخت گیری زیاده که در نتیجه ش ، مدیرا کم کار می شن .

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از نیـلوفر :
خب اگه برگزار شده مسابقه عکس ، چرا هیچ کی نشانشو نداره ؟
یعنی برنده نداشته ؟

برای تشویق کاربرا بهتر نیست که هر مدیر انجمنی بیاد لااقل دو سه تا کاربر خوب معرفی کنه ؟ یعنی شما بهشون بگید که این کارو بکنه ؟ یعنی مثلا بگید دو ماهی یه بار ، مدیر هر بخش بهترین شروع کننده و تولید کننده محتوا و ... رو معرفی کنه .
در مورد مدیر خوب هم به نظرم سخت گیری زیاده که در نتیجه ش ، مدیرا کم کار می شن .
چرا ولی نشانش بعد از یه مدت گرفته شده.کلاً نشان ها برای حدود یه ماه داده میشه.

این اتفاق میفته.تاپیک هایی هست که مدیران کاربران خوب رو معرفی میکنن.هم از نظر شروع خوب هم تولید محتوا.

• لایک
امتیازات: N.M

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

معیارای نشان خلاقیت و تولید محتوا چیان؟
تولید محتوا البته تا حدودی مشخصه، فقط شک دارم که تعداد تاپیک های خوب یا پست های خوب، و این خوب یعنی چی؟ آموزنده بودن یا صرفا شرکت در بحث؟
و خلاقیت، این معیارش چیه؟

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نرگس¹ :
اين نشان خلاقيت اگه واقعا چيز بي استفاده ايه حذفش كنيد خب! :-"
براى تشويق اينايي كه تو خلاقيت فعاليت مفيد دارن ميشه استفاده شه ازش. يا مثلاً نشان هوش، خيلي وقته كه جدول رده بندي امتيازا به روزنشده كه به برنه نشان داده بشه. اون نشان مشوق خوبي بود واقعاً!

کی گفته چیز بی استفاده ایه ؟! :-" فقط برای استفاده شدن نیاز به دو تا چیز داره : کسی که به فکرش باشه + زمینه

تقریباً 2 تا تاپیک قراره تو انجمن خلاقیت تو تابستون (شایدم یکی ) زده شه که در آخر با همین نشان خلاقیت سرُ کار خواهد داشت ..

حذف چیه .. استغفرالله :-"

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

کلاً خلاقیت جز در موارد خاصی و برنامه های خاص کاربردی نداشته :D
مثلاً برای اون خانه سازی سمپادیا قرار بود خلاقیت داده شه که بیتا که تاپیک رو زده بود معلوم نشد چی شد :D
ولی خب مدیر انجمن خلاقیت میگه برنامه داره براش!
مثلاً برای همین سمپادیا استریت هم میشه به کاربرهای فعال و خلاق توش که حرف حسابی میزنن نشان خلاقیت داد!البتخ خب معیار نوشتاری مشخص طبیعتاً نداره.یه چیزیه که به شکل کلی معمولاً مدیر انجمن به نظرش میرسه.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

چرا نشان ها رو می گیرید ؟
اونم این قد زود ؟
چه اشکالی داره یه سابقه خوب واسه بعضی کاربرا بمونه تا کاربر جدید که میاد و دوست داره نشان بگیره ، بره 4 تا پست اون کاربره که نشان داره رو بخونه و 4 تا چیز یاد بگیره ؟

شما چرا به اونایی که مدیر انجمنا معرفی می کنن نشان نمی دید پس ؟ اگه می دید ما چرا نمی بینیم ؟

آقای جی سی دی هم راس می گن . معیار های تولید محتوا رو هم خوب مشخص کنید .

واسه خلاقیت هم یه فکرایی وجود داره واسه تابستون همون طور که پرنیان گفت .

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از نیـلوفر :
چرا نشان ها رو می گیرید ؟
اونم این قد زود ؟
چه اشکالی داره یه سابقه خوب واسه بعضی کاربرا بمونه تا کاربر جدید که میاد و دوست داره نشان بگیره ، بره 4 تا پست اون کاربره که نشان داره رو بخونه و 4 تا چیز یاد بگیره ؟

شما چرا به اونایی که مدیر انجمنا معرفی می کنن نشان نمی دید پس ؟ اگه می دید ما چرا نمی بینیم ؟

آقای جی سی دی هم راس می گن . معیار های تولید محتوا رو هم خوب مشخص کنید .

واسه خلاقیت هم یه فکرایی وجود داره واسه تابستون همون طور که پرنیان گفت .
خب تاريخچه‌ي نشانا تو اون تاپيك هست. كسي بخواد، مي‌ره پستاي اونايي كه نشان گرفتنُ مي‌خونه و آشنا مي‌شه. شخصاً به نظرم يه جوريه كه يكي يه نشانُ براي مدت طولاني داشته باشه. الانم كه طول زمان داشتن نشانا اون قد كم نيست؛ كافيه!

خب شايد همه تأييد نشدن. به نظر من لزومي نيست وقتي كسي نيست كه فعاليتش در حدِ نشان باشه، الكي نشان داده بشه و ارزش نشان بياد پايين :-?

بالا