• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

کسی فک نکنم خیلی مشکلش با شما باشه خانوم درنای عزیز :) من خودم مشکلم با مدیر کلاس ، با کسایی که اسمشون هست ولی تو سایت دیده نمی شن .

@ درنا: اولا الان بحث درباره ي مديريت پويا نبود؛ انتقاد ما به داخليا بود. بعد اين كه يه اولويت بندي بكنين. مسائل فني ضروري ترن يا توليد محتوا؟ يه كاربر ممكنه به خاطر صفحه ي اول سايت ديگه فعاليتش تو سايت محدود بشه به حرف بزن، يا به خاطر نبود بحثاي مفيد؟و درباره ي اين كه گفتي ما استعفا داديم و توليد محتواعم نكرديم، به شخصه استعفا دادم چون وقت فك كردن رو بحثا و ايده هاي نو نداشتنم. كسي كه مديه بايد رو تاپيكاي جديد و سوالاي جديد فك كنه و يكي مث من، جواب بده. نميدونم منظورمُ رسوندم يا نه.

دوستان من یه چیزی بگم. انتقادای شما درباره‌ی تولید محتوا کاملا وارده. حالا ما یه سری کارا انجام دادیم که ازتون می‌خوام که صبر کنید ببینیم چی میشه نتیجه :

۱. ما داریم درباره‌ی گروه محققین و راه اندازی دوباره‌ی اون بحث می‌کنیم ( ینی قبل از اینکه مثلا علی بگه بحث دربارش رو شروع کرده بودیم! )

۲. برنامه‌ی جدیدی تو اتاق فکر داریم سرش می‌کنیم درباره‌ی نظارت ریز روی بخش‌ها. ینی عملکرد تک تک مدیران به صورت خیلی ریز بررسی شه. باهاشون صحبت شه و مشکل محتوا تو بخششون کامل بررسی شه.

۳. در بخش مدیران انجمن یه سری راهکار ارائه می‌دیم برای تولید محتوا و فعال‌تر کردن بحث‌ها. این استارت رو امروز زدیم و امیدواریم تو روزای آینده بیشتر شه.

این ۳ تا کارو استارتش رو زدیم. دیر یا زودش رو کاری ندارم ولی به هر حال استارتش رو زدیم. خواهش می‌کنم صبر پیشه کنید :دی

به نقل از نیـلوفر :
کسی فک نکنم خیلی مشکلش با شما باشه خانوم درنای عزیز :) من خودم مشکلم با مدیر کلاس ، با کسایی که اسمشون هست ولی تو سایت دیده نمی شن .
من یه گزارش کلی دادم.
به نقل از نرگس² :
@ درنا: اولا الان بحث درباره ي مديريت پويا نبود؛ انتقاد ما به داخليا بود. بعد اين كه يه اولويت بندي بكنين. مسائل فني ضروري ترن يا توليد محتوا؟ يه كاربر ممكنه به خاطر صفحه ي اول سايت ديگه فعاليتش تو سايت محدود بشه به حرف بزن، يا به خاطر نبود بحثاي مفيد؟و درباره ي اين كه گفتي ما استعفا داديم و توليد محتواعم نكرديم، به شخصه استعفا دادم چون وقت فك كردن رو بحثا و ايده هاي نو نداشتنم. كسي كه مديه بايد رو تاپيكاي جديد و سوالاي جديد فك كنه و يكي مث من، جواب بده. نميدونم منظورمُ رسوندم يا نه.
چرا شما پست Kinder رو مطالعه بکن.انتقاد به پویا هم بود...من پستم کلی و در جواب به همه ی انتقاد های وارده بود.
مدیر های داخلی هم توی اون پست توضیح دادم کامل.و اینکه راجع به کمبود تولید محتوا حق با شما هست که کمه.اینم تو اون پستم هست.ولی جداً مدیر های داخلی توی انجمن های مدربوط به مدیر گزینی کم کاری نکردن.مسئله اینجاست که کاربرهای خوبب و مدیر های خوبی استعفا دادن و تعارف نداریم که.کاربر خوب کمه.بنابراین مدیریت انجمن ها هم در حد خوب نیست.

ای بابا ، افتاد رو دور تکرار . چرا کاربر خوب کمه ؟ چون تولید محتوا نمیشه و انگیزه واسه شرکت ندارن ! چرا ندارن ؟ مدیرا خوب انجام نمی دن کارشون رو ! چرا ؟ چون کاربر خوب کمه که بزاریم مدیر . در ضمن قبلا با همین شرایط مدیرای بهتری انتخاب میشد .

در ضمن ؛ من الآن دقیقا به مدیرگزینی غلط پی بردم . ولی فکر کنم بهتره بحث توی انتقاد از مدیران داخلی بیان شه .

مديرا و كاربراي خوب چرا استعفا دادن؟ :)

+ يه چيز يكم بي ربط بگم. به نظرم توانايي مديراى داخلي، چون خيلي بيشتر تو چشمن و اينا، خيلي مهمه. حتّي شايد از بيرون، توانايي مدير داخلي از اجرايي و كل مهم تر باشه. بعد فعاليتش تو قسمتاي ديگه ي انجمنم خيلي مهمه. اينجا تاپيك انتقاد از مديراى داخلي نيست، اما بگم كه واقعاً من فعاليت خاصي تو انجمناى قابل مشاهده(!) از نگين به عنوان داخلي نديدم. د رباره ي اينم كه ميگي براي مديرگزيني واقعاً تلاش شده : تلاش قابل تقديره و اينا، اما نتيجه وابسته س به دو تا عامل: ١.تلاش ٢.توانايي

@پويا: ممنون، و صبر پيشه ميكنيم! اما از اين به بعد با انتخاباي درست و به فكر بودن ميشه كاري كرد كه به اين جا نرسيد.

بحث‌های مربوط به مدیران داخلی رو ببریم تو اون یکی تاپیک :دی

من نمی دونم باید اینو این جا بگم یا کجا .
ولی همین جا میگن :دی

چرا کلا تو سایت فقط دو نفر نشان دارن ؟
بقیه نشان هایی که ساختین تزئینیه ؟
چرا 4 تا از نشان ها رو هیچ کی نداره ؟
نشان ها کلا واسه چی گذاشته شدن پس ؟

• لایک
امتیازات: TMNT

به نقل از نیـلوفر :
من نمی دونم باید اینو این جا بگم یا کجا .
ولی همین جا میگن :دی

چرا کلا تو سایت فقط دو نفر نشان دارن ؟
بقیه نشان هایی که ساختین تزئینیه ؟
چرا 4 تا از نشان ها رو هیچ کی نداره ؟
نشان ها کلا واسه چی گذاشته شدن پس ؟
به خاطر اینکه اگه بخوایم در دادن این نشان‌ها آسون‌گیری کنیم، اون وقت ارزش خودشون رو از دست می‌دن و همچنین افرادی که می‌تونن اون نشان رو بگیرن تعدادشون می‌ره بالا. در نتیجه در دادن این نشان‌ها یه سری شرایط گذاشته می‌شه و یه مقدار سخت گرفته می‌شه . مثلا "شروع خوب" دادن یکی از شرایطش اینه که مدت زمان حضورش تو انجمن بیشتر از ۵ روز نباشه و البته از ۱ روز هم بیشتر باشه.
یه سری از نشان‌ها هم واقعا فردی که مستعد نشان باشه، پیدا نشده.
یا مثالا نشان "برنده‌ی مسابقه‌ی عکاسی" اصولا باید مسابقه‌ی عکاسی برگزار بشه تا نشان داده بشه.

اين نشان خلاقيت اگه واقعا چيز بي استفاده ايه حذفش كنيد خب! :-"
براى تشويق اينايي كه تو خلاقيت فعاليت مفيد دارن ميشه استفاده شه ازش. يا مثلاً نشان هوش، خيلي وقته كه جدول رده بندي امتيازا به روزنشده كه به برنه نشان داده بشه. اون نشان مشوق خوبي بود واقعاً!

Back
بالا