پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

سلام .
یه پیشنهاد! :-"
بهتر نیست هر چند وقت یه بار یه نظر سنجی واسه ی مدیرای انجمنا بذارین و بر اساس اون مدیر مطلوب رو انتخاب کنید؟؟اینجوری مدیران عزیز هم ترغیب میشن به اینکه مدیریتشون رو بهتر کنن... :)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

نشان مديريت مطلوب براي همين مساله س! :-?

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

به نقل از نرگس² :
آخه جالب اینه که هیشکی این نشانو نگرفته تا حالا :D
مدیر مطلوب میخواید یا مدیر آرمانی ؟! :-"

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

چرا مونا گرفته ، پویا.م گرفته ، نگین راز ، نرگس ... اینا یه زمانی گرفتن :D
مدیر آرمانی هم نه اما مدیری که با بقیه یه فرقی بکنه دیگه :D

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

به نقل از نرگس² :
میدونم .
به خاطر همین میگم دیگه!براساس اون نظر سنجی که میذارین نشان مدیریت مطلوب رو بهشون بدین! ;;)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

@ ساينا : پويا همكار مديريت گرفته بود! :D

خب آخه ماها نه لاگ اون مديرُ ميبينيم, نه مديراي تمام انجمنا رو اون طور نظارت داريم! مديراي داخلي كه نظارت دارن و اينا بهتر ميتونن تصميم بگيرن!

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب مسئله اینه که فقط اگر مدیری فعالیتش خیلی خوب باشه این نشانو میگیره. الان هم که فصل امتحاناست و اینا، مدیرا فعالیت آنچنانی نمیکنن ولی خب اگر مدیری فعالیتش خوب و در حد نشان باشه طبیعتا دیده میشه، بهش نشان هم میدیم :D

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

چن وقته که خیلی از تاپیکای خلاقیت قفل شده که اتفاقا تاپیک های مفیدی هم بودن!
بهتر نیست که این تاپیکا رو یه بازسازی کنید و به بچه ها یه تذکر بدین و ادامه پیدا کنه کار این تاپیکا؟؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

در حال حاضر داره درباره‌ی مدیر بخش خلاقیت بحث می‌شه. مدیرش که انتخاب شد، ایشا الله مشکلات اون بخش رو حل خواهند کرد

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

@شقایقs:اونطوری مدیر مطلوبو انتخاب میشه
کسی که محبوب بوده
اما نان خوب برا مدیریت درست و حفظ نظمو جهت دهی به تاپیکا و فعال سازیه
فک کنم اینی که قایق میخاد با نشان متفاوته اما من م دلیلی تو وجودش نمیبینم
یک چیزیه یکم ابتدایی تر از توصیف مدیران که الان برا محمد مطهری داره انجام میشه
0
آره تاپیکای خلاقیت بد جور خابیدن و تقریبا فراموش شده داره میشه
البته مشکل از فصل امتحانا هم هست
تا بعد از امتحانا فک نکنم بشه تغییری تو حالش ایجاد کرد

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

یه پیشنهادی بدم؟ الان کلی تاپیک خوب داریم که دیده نمیشن چون هیچ کی حوصله نداره بره نمیدونم مثلا تو فراسرشت صفحه دوم. پیشنهادم اینه که تاپیک های خوب رو با یه برچسب (مثلا تاپیک داغ) مشخص کنیم‌ جدا از گذاشتن توی اخبار که استقبال ازشون بیشتر بشه. این شکلی هر کسی میره توی اون انجمن به این تاپیک ها هم سر میزنه. کلا فکر میکنم الان توی بالا اوردن و بازدید از تاپیک های مفید خیلی مشکل داریم. به هر حال یه بخش از تولید محتوا مشارکت بچه هاست

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نسترنّگار :
یه پیشنهادی بدم؟ الان کلی تاپیک خوب داریم که دیده نمیشن چون هیچ کی حوصله نداره بره نمیدونم مثلا تو فراسرشت صفحه دوم. پیشنهادم اینه که تاپیک های خوب رو با یه برچسب (مثلا تاپیک داغ) مشخص کنیم‌ جدا از گذاشتن توی اخبار که استقبال ازشون بیشتر بشه. این شکلی هر کسی میره توی اون انجمن به این تاپیک ها هم سر میزنه. کلا فکر میکنم الان توی بالا اوردن و بازدید از تاپیک های مفید خیلی مشکل داریم. به هر حال یه بخش از تولید محتوا مشارکت بچه هاست
راستش خیلی وقت تو فکر این قضیم. فک کنم با درنا دربارش صحبت کرده بودیم. فقط یک نکته‌ای هست:

۱. در حال حاضر واقعا وقتشو ندارم. چون هم امتحان دارم هم روی یک چیز دیگه دارم کار می‌کنم که تقریبا تا اول تابستون آماده بشه + صفحه‌ی اول سایت
۲. باید کدهای smf رو بخونم. واقعا زیاده و درک کردنش اسون نیست :D درباره‌ی اینکه اصن اینکار چطوری ممکنه فعلا ایده‌ای ندارم. باید روش فکر کنم

به عبارتی نمی دونم می‌تونم همچین چیزی درست کنم یا نه و اگه بتونم چقدر وقت می‌گیره

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

چطوره یه کدر استخدام کنین از بیرون این کارا رو بکنه؟!‌ :D

یه پیشنهاد دیگه بدم؟ نمیتونین این امکان رو دستی بذارین؟ یعنی مثلا مدیرا بتونن تاپیکی که به نظرشون خوبه رو برای یه مدتی ویژه یا داغ کنن

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نسترنّگار :
چطوره یه کدر استخدام کنین از بیرون این کارا رو بکنه؟!‌ :D

یه پیشنهاد دیگه بدم؟ نمیتونین این امکان رو دستی بذارین؟ یعنی مثلا مدیرا بتونن تاپیکی که به نظرشون خوبه رو برای یه مدتی ویژه یا داغ کنن
ببین منم داشتم درباره‌ی همین ویژه کردن صحبت می‌کردم دیگه :D

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

چرا وقتی ساده ترین کار ها در راستای تولید محتوا انجام نمیشه انقدر می پیچونین قضیه رو ؟ اکثر مدیرا ساده ترین تلاشی برای تولید محتوا ندارن ، اون وقت برای جذب کاربر با فُلان کُد و بهمان پیشنهاد ِ فنی ؟ یادمه یه زمانی کتب و مجلات همیشه‌ی همیشه چند تا تاپیک خوب و فعال داشت که هی توش سوالای تازه پرسیده میشد و همیشه چندین نفر توش به صورت مستمر فعال بودن . و البته نه تاپیک داغ و ویژه داشت نه حتی تو اخبار گذاشته میشد . یا مثلا جامعه شناسی زمان درنا هم این طوری بود ، همیشه چند تا تاپیک جای بحث داشت . تازه درمان درد ِ بی محتوایی توی اخبار گذاشتن نیست . توی اخبار گذاشتن فقط توی یه بازه‌ی زمانی بازدید اون تاپیک رو می بره بالا ، بعد از برداشتنتش به همون اندازه بازدید رو می کشه پایین . ( مثل تاپیک محیط زیست که رفت تو اخبار 4 نفر ، 4 کلمه حرف زدن و بعد تمام ) ؛ یا حتی مهم کردن ! همین چند روز پیش می خواستم پیشنهاد بدم مدیران عزیز تاپیک ها رو (به غیر از تاپیکای جامع که لازمه اون بالا باشن ) به صورت طولانی مدت مهم نکنن ، چون اگر یه تاپیکی بحث داشته باشه ، خودش بالا می مونه . این برچسب هم همین حکم رو داره تا حدی به نظر من . در کل من فکر می کنم مدیرا الآن دارن کم کاری می کنن توی بعضی انجمن ها . ممکنه برای امتحانا باشه ( البته این موضوع مال زمان طولانی تریه ) یا هر چی ، اما به هر حال . مثلا طبیعتا انجمن تاریخ دو تا اسپم پاک کُن نمی خواد ! دو تا مولد محتوا میخواد که واقعا نداره این ویژگی رو الآن . یا حتی جامعه شناسی نیازی به اسپم پاک کن نداره . نیاز داره یکی توش بحث فعال به وجود بیاره . مثل کتب مجلات زمان نرگس ! یا مثلا انجمن پزشکی یک " سوال جواب دهنده"‌ی خالی نیاز نداره . یکی باید باشه پای کار باشه که بحث ایجاد کنه . انجمن علمی که خیلی خیلی می تونه مفید باشه حتی اون اسپم پاک کن رو هم نداره . انجمنای علوم انسانی یه زمانی خیلی فعال تر بودن ، الآن دارن می شن یه چیزی تو مایه های شاخه‌ی علوم پایه .

× جان مادرتون با لحن آروم بخونید :D من دعوا ندارم !

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب پیشنهاد؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از SaϔnA.M :
چرا وقتی ساده ترین کار ها در راستای تولید محتوا انجام نمیشه انقدر می پیچونین قضیه رو ؟ اکثر مدیرا ساده ترین تلاشی برای تولید محتوا ندارن ، اون وقت برای جذب کاربر با فُلان کُد و بهمان پیشنهاد ِ فنی ؟ یادمه یه زمانی کتب و مجلات همیشه‌ی همیشه چند تا تاپیک خوب و فعال داشت که هی توش سوالای تازه پرسیده میشد و همیشه چندین نفر توش به صورت مستمر فعال بودن . و البته نه تاپیک داغ و ویژه داشت نه حتی تو اخبار گذاشته میشد . یا مثلا جامعه شناسی زمان درنا هم این طوری بود ، همیشه چند تا تاپیک جای بحث داشت . تازه درمان درد ِ بی محتوایی توی اخبار گذاشتن نیست . توی اخبار گذاشتن فقط توی یه بازه‌ی زمانی بازدید اون تاپیک رو می بره بالا ، بعد از برداشتنتش به همون اندازه بازدید رو می کشه پایین . ( مثل تاپیک محیط زیست که رفت تو اخبار 4 نفر ، 4 کلمه حرف زدن و بعد تمام ) ؛ یا حتی مهم کردن ! همین چند روز پیش می خواستم پیشنهاد بدم مدیران عزیز تاپیک ها رو (به غیر از تاپیکای جامع که لازمه اون بالا باشن ) به صورت طولانی مدت مهم نکنن ، چون اگر یه تاپیکی بحث داشته باشه ، خودش بالا می مونه . این برچسب هم همین حکم رو داره تا حدی به نظر من . در کل من فکر می کنم مدیرا الآن دارن کم کاری می کنن توی بعضی انجمن ها . ممکنه برای امتحانا باشه ( البته این موضوع مال زمان طولانی تریه ) یا هر چی ، اما به هر حال . مثلا طبیعتا انجمن تاریخ دو تا اسپم پاک کُن نمی خواد ! دو تا مولد محتوا میخواد که واقعا نداره این ویژگی رو الآن . یا حتی جامعه شناسی نیازی به اسپم پاک کن نداره . نیاز داره یکی توش بحث فعال به وجود بیاره . مثل کتب مجلات زمان نرگس ! یا مثلا انجمن پزشکی یک " سوال جواب دهنده"‌ی خالی نیاز نداره . یکی باید باشه پای کار باشه که بحث ایجاد کنه . انجمن علمی که خیلی خیلی می تونه مفید باشه حتی اون اسپم پاک کن رو هم نداره . انجمنای علوم انسانی یه زمانی خیلی فعال تر بودن ، الآن دارن می شن یه چیزی تو مایه های شاخه‌ی علوم پایه .

× جان مادرتون با لحن آروم بخونید :D من دعوا ندارم !
حرف شما تا حدی صحیح ولی از اون طرف قضیه هم نیگاه کن. ما دو تا عنصر داریم:
۱. مدیر
۲. کاربر
شما درباره‌ی مدیر توضیح دادی. گفتی مدیر باید بحث ایجاد کنه. تولید محتوا کنه و ... حرف شما کاملا صحیحه ولی نکته‌ای که هست اینه که الان چند حالت پیش میاد:
۱. یه سری مدیرا هستن که این کارو نمی‌کنن
۲. یه سری مدیرا هستن که این کارو می‌کنند.
درباره‌ی گزینه‌ی ۱، اول باید علت‌یابی کرد. به صورت طبیعی یک مدیر دوست داره داخل بخشش بحث مفید ایجاد کنه. یه مدیر به صورت طبیعی دوست داره تولید محتوا کنه. یه مدیر دوست داره بخشش مفید باشه. حالا این کار صورت نگرفته و باید علت‌یابی کرد. این کار می‌تونه یه سری دلیل داشته باشه. یکیش می‌تونه استقبال کاربرا باشه. آقا شما خودتو به زمین و زمان می‌زنی تا ملت بیان سر چار تا چیز درست حسابی و جای بحث دار بحث کنند نمیان. خب یه مقدار سرد نمی‌شی؟ می‌شی خواهر من. می‌شی. البته منظورم این نیست که توجیه خوبیه. توجیه نیست. صرفا دلیله و باید راه حلی براش پیدا کرد.
علت دیگه می‌تونه این باشه که مدیر درگیری‌های شخصی داره به ویژه که الان ایام امتحانام هستش. یه سری هم هستن قبل از اینکه نتایج مرحله‌ی دوم المپیاد بیاد همچنان به خوندن مشغولن تا اگه قبول شدن از بقیه جلو باشن!

درباره‌ی گزینه‌ي ۲، یعنی مدیرهایی که اینکارو می‌کنند، واقعا دیگه کاربرا دارن کم لطفی می‌کنند و علاقه‌ای نشون نمی‌دن. به شخصه همیشه سعی کردم بحث‌هایی ایجاد کنم که جای بحث داشته باشه. با ذکر یه سری سوال. مثلا ما تاپیک زدیم تو گفت و شنود درباره‌ی القاب و افتخارات که واقعا مشکل جامعه‌ی ماست و جای بحث داره. افراد خاصی استقبال نکردن! در حالیکه من انتظار داشتم درباره‌ی مشکلات جامعه استقبال خوب باشه و دوستان نظرات خودشون رو بگن.

حالا اینکه بعضی از کاربرا شرکت نمی‌کنند داخل بحث می‌تونه چند تا دلیل داشته باشه. ممکنه یه موضوعی جای بحث داشته باشه اما براشون جذاب نباشه. ممکنه مثلا ۷ صفحه بحث شده، کاربری که تازه اومده شرکت کنه می‌گه اینا ۷ صفحه بحث کردن و به یه جاهایی رسیدن. من چی بیام بگم؟! یه سری هم کلا حوصلشو ندارن.

درباره‌ی مورد بالا، یا باید بحث‌ها رو جذاب‌تر کرد که یه مقدار به معیارهای فرد برمی‌گرده. چون جذابیت یه چیز ممکنه از نظر من با نظر بقیه متفاوت باشه. یا اینکه مثلا ملت نشان بگیرن، هم خودشون ترغیب بشن هم بقیه ترغیب بشن.

درباره‌ی تاپیک‌های مهم، کاملا موافقم که لزومی نداره طولانی مدت مهم باشن.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

@نسترنگار :

من بگم ؟
قوانین رو یه خورده سخت تر کنید که آدما مجبور شن کمی مودبانه تر صحبت کنن
یه سری آدما رو بیارید شدیدا اسپم پاک کنند
از کاربرای قدیمی درخواست همکاری کنید ، چه با نشان دادن بهشون ، چه رشوه دادن ( :سوت ) ، چه هر جور دیگه که بیان سطح سایت رو بالا ببرن به لحاظ محتوایی و اخلاقی
مسابقه راه بندازین
اگه مدیرا کار نمی کنن ، عوضشون کنید

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از نسترنّگار :
پیشنهاد این که اگر فکر می کنید اشتباه توی مدیر گزینیه ، اون رو درست کنید . اگر مدیرا خوبَن ، یه جوری انگیزه بدین برای فعالیت بشون . یه کم وظایفشون رو یاد آوری کنید بشون ( حتی می تونید با هم تو انجمن مدیران بحث کنید ، توی اصلاح عملکرد انجمن ها ) ؛ یه کم برگردونینشون سر کار ، اگر وقت ندارن ، اگر دستشون تو سمپادیا هزار جای دیگه بَنده ، مجبور نیستن مدیر باشَن ، آدمای جدید بزارید . با کاربرای جدید از این نظر موافقم ( توی مدیریت انجمن ! ) که خیلی بیشتر از بقیه نسبت به مدیریتشون احساس وظیفه می کنن ، من خودم که با 6 روز فعالیت ، مدیر تاریخ شدم ، خیلی خودم رو موظف می دونستم در قبال انجمن ! فکر می کردم همه الآن تاریخ دان َن اینجا بعد من وظیفمه بحث ایجاد کنم براشون :D ( البته که این طور نبود واقعا ) ؛ بعد کاربرای جدید کمتر توی حاشیه های سایت هستن و بهتر می رسن به مدیریتشون ( البته اگر کسی واردشون نکنه توی حاشیه ها ) ؛ خلاصه که احیانا با کسی رودروایسی ندارین که کسی که نباید رو مدیر نگه دارین .
یکیش می‌تونه استقبال کاربرا باشه. آقا شما خودتو به زمین و زمان می‌زنی تا ملت بیان سر چار تا چیز درست حسابی و جای بحث دار بحث کنند نمیان. خب یه مقدار سرد نمی‌شی؟ می‌شی خواهر من. می‌شی. البته منظورم این نیست که توجیه خوبیه. توجیه نیست. صرفا دلیله و باید راه حلی براش پیدا کرد.
خب بله ولی این که کاربر درست و حسابی ِ مشتاق به بحث هم توی یک بازه‌ی زمانی توی سایت یهو کم میشه ، می تونه دلیل داشته باشه . مثل این که ما ( و مدیرا ) نتونستیم کاربر رو طوری بار بیاریم که به جای 100 تا پست حرف بزن ، یک بار پاش رو بزاره توی جامعه شناسی . یا قطعا این مشکل از مائه که کاربرا فکر می کنن انجمن خلاقیت همین چند تا تاپیک فانه . ( با این که می دونیم یکی از انجمنای نسبتا جدی و مهم می تونه خلاقیت باشه ) . خب کاربر که علم غیب نداره ، وارد یک محیطی میشه که همه راه ها به سمت ِ بی محتواییه . خب میره اون راه رو دیگه . البته ! هر انجمن مخاطب خاص خودش رو داره و نباید انتظار داشت انجمن تاریخ ، یک روزی انجمن شلوغ ِ سایت بشه . چون به هر حال تخصصی ِ . اما این حرفی که دارم میگم برای افرادی ِ که پایه‌ی بحث هستن و به اصطلاح مخاطب خاص یک انجمن محسوب میشن ( یا می تونن محسوب شن * ) اما انقدر فضای انجمنا سرد و خالیه که ترجیح می دن پست حرف بزن بدن ، 4 تا لایکم میگیرن حداقل تازه !
* منظورم اینه که افرادی که پتانسیلش رو دارن ، واقعا هستن همچین آدمایی . من توی مدرسه‌‌ی خودمون آدمی میشناسم که راه میره ازش " جامعه شناسی " میریزه . بعد میاد سمپادیا ، دو تا پست میده ، جوابی نمی گیره ، می ره پست حرف بزن می ده ، بعدم میره دیگه پشت سرش رو نگاه نمی کنه .
یا انجمنای المپیاد ها پر از کاربر جدید ِ . که اکثرشونم المپیاد می خونن . ولی الآن تنها کاری که توی سمپادیا می کنن اینه که مثلا بیان ببینن باشگاه چی گفته یا کف آزمون چنده . کاری برای جذب این افراد انجام نشده .
یعنی کلا دارم میگم فعالیت مفید و تولید محتوای یک مدیر ، وظیفه‌شه . خیلی فرا تر از وظیفه‌ای که در قبال تولید محتوا گردن کاربراست . ( مخصوصا کاربرای جدیدی که باید جذب شَن ) و نباید فعالیت مدیرا کاملا وابسته به استقبال باشه . و البته برآیند کلی‌م از مدیرایی که تلاش کردن برای انجمنشون ( که کم هم نیستن ) این بوده که دیر یا زود استقبال میشده . انقدر ها هم وضع وخیم نبوده .

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

من این موضوع رو داخل بخش مدیران پیگیری می‌کنم

بالا