پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

1.

مشکل از مائه که کاربرا فکر می کنن انجمن خلاقیت همین چند تا تاپیک فانه
با این که می دونیم یکی از انجمنای نسبتا جدی و مهم می تونه خلاقیت باشه

به نظر من هم انجمن خلاقیت خیلی مهمه. البته وضع الانش ناامید کننده اس. و اتفاقا می خوام بگم همین چهارتا تاپیک فان هم که ساینا گفت داره کلا فعالیتش رو خراب می کنه. چرا؟ چون طرف پا میشه می ره توی انجمن خلاقیت که از نظر خودش چهارتا کار خلاقانه بکنه. بعد می بینه پر پست ترین و پر بازدید ترین تاپیک هاش همون چهارتا تاپیک نمی گم بی محتوا اما کم محتوای بالاییه که پیرامون یه سری موضوعات واقعا خسته کننده می چرخه. (مثلا اسم فیلم زندگی تون یا مخفف سازی برای کلمات) خب مسلمه که اونوقت اونم ترغیب میشه توی همونا پست بده و تازه وقتی خارج میشه فک می کنه کلی کار خلاقانه هم کرده!

در حالی که ما می تونیم تاپیک هایی رو توی این انجمن ایجاد کنیم که واقعا به معنای واقعی کلام خلاقیت بخواد و شاهد این هم که باشیم بخاطر اینکه بچه ها واقعا پتانسیلش رو دارن، پست های خلاقانه هم بخوره. کلا به نظرم باید یکم نگاهمون به این انجمن عوض شه و واسش فکرای اساسی بکنیم.

یادمه یه بار ناهید یه تاپیک زده بود توی همین انجمن پیشنهادات و انتقادات که برای انجمن خلاقیت ایده بدید که چه کارای جدیدی میشه کرد. این خیلی خوبه که مدیر همچین کاری کنه با اینکه مدیره و از بقیه کمک بخواد. اگه اینا رو راه بندازین خیلی خوب میشه. من خودم یه زمانی دوس داشتم توی این زمینه فعالیت کنم، واقعا انگیزه اش رو داشتم و حتی درخواست هم دادم که مدیر بخش خلاقیت شم. (و نشدم!) البته الان دیگه کلا انگیزه ام در این زمینه خشکیده و فعالیت های خیلی مفرح تری برای خودم در سایت پیدا کردم! ( چکش کوبی
smil4b45f0db7e235.gif
)

2.

یه صحبت دیگه که دارم اینه که نشان تولید محتوا رو بردارید کلا! و به جاش چه کار کنید؟! پیشنهاد من اینه:

یه جور نشان خاص تحت عنوان "فعالیت برگزیده" بگذارید و اختصاصی اش هم نکنید. مثلا بیاید سه ماه قبل رو نگاه کنید و به ده نفر از که بهترین فعالیت از نظر کیفیت رو داشتن این نشان رو بدین. (اختصاصی اش نکنین یعنی همین که فقط یکی دو نفر نباشن که این نشان رو میگیرن) ضمنا پست های نمونه اونها رو هم بگذارید. یه جوری با این کار و الگو قرار دادنشون به کاربرا یاد بدین یا در واقع یاد می گیرن خودشون! الان فک نکنم نشان تولید محتوا جز برای کسی که این نشان رو می گیره دیگه سودی داشته باشه و اون سود هم برای اون فرد صرفا خوشحالیه! (تازه اونم شاید!) خب که چی؟! نشان رو باید بدید برای الگو کردن نوع فعالیتشون و اینطوری به بقیه هم سود برسونین و عملا می شه گفت واقعا دارین به سایت سود می رسونید!

پ.ن.

به نقل از پویا م :
من این موضوع رو داخل بخش مدیران پیگیری می‌کنم

دقیقا کدوم بخش اش؟
smil4b45f0db7e235.gif

( این چکش آخری رو فقط پویا می فهمه! )

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

هیچ کدوم از این مشکلات، اگر یک مدیریت صحیح پشتوانه ی بحث ها بود و "کمبود وقت و دانش فنی" بهونه ی شما نمیشد، به وجود نمیومد.
تقصیر رو گردن کاربر نندازید. کاربر 1 آیتم تغییر پذیره؛ متناسب با جوی که سایت در پیش گرفته، خو میگیره و مطابق با برداشتی که از استاندارد های فعالیتی داره، فعالیت میکنه. مدیریت میتونه فعالیت کاربر رو تغییر بده، بهش جهت بده و خلاصه این مدیریته که همه چیز رو کنترل میکنه. روند جذب کاربر همیشه یک رونده ثابته و اگر سایت توانایی راضی کردن کاربر رو داشته باشه، کاربر جدید سایت رو رها نمیکنه.
مشکل ما اینجاست که هر چند ماه، مدیران ما برای کلاس گذاشتن استعفا میدن و اکسسشون رو با عنوان مضحک مدیر بازنشسته حفظ میکنند؛ در حالی که هیچ مسئولیتی ندارن.
مشکل ما اینجاست که مدیران مفید انجمن رو وارد تیم میکنید و انقدر وقت و انرژیشون رو صرف اسپم پاک کردن و فعالیت های جانبی مثل بنیاد و امثالهم میکنند که انجمن هایی که با اون ها زنده بود، خالی از هر بحثی میشه.
مشکل ما اینجاست که مدیران ما، حتی زحمت بحث رو به خودشون نمیدن و با پست های "آپ ;;)" و این ها تاپیک ها رو بالا نگه میدارن.
مشکل خلاقیت و گفت و شنود از جایی شروع شد که مطهری تاپیک هایی مثل آقا داماد چیکاره ان؟ و خانواده سمپادیا زد و بخاطر یک هجوم بازدید موقتی و بی ارزش، هویت این انجمن ها رو برای همیشه زیر سوال برد؛ که هنوز که هنوزه، جو حاصل از ایجاد این تاپیک ها انجمن رو به حالت عادی برنگردونده.
مدیریت هر چند ماه با یک ایده ی بزرگ سر میرسه و اونقدر اون ایده رو بزرگ میکنه تا مشکل به نظر بیاد و به کلی فراموش شه.
پادکست به کجا رسید؟! چرا یک روند منظم پیدا نمیکنه؟!
صندلی داغ چرا بسته شده؟ چه ضرری به سایت میرسوند؟ چطور از اون همه پیشنهادی که مطرح شد، این برداشت رو کردین که حذف شه؟
تماشای گروهی چرا ضعف داشت؟ چرا اُفت کرد؟
نزدیک به 8_9 ماه پیش، یک گروهی تشکیل شد به اسم گروه محققین؛ این گروه فعالیت هایی کرد و تاپیک های مهم انجمن ها رو برای مدیریت دسته بندی کرد. خب اون آخرش چی شد؟ چه استفاده ای ازش شد؟ زحمت اعضای اون گروه به کجا رسید؟
پویا جان؛ ما 1 ساله داریم جار میزنیم که "آی فلان مدیر، این رنگ حاشیه های سایت رو درست کن!". شما که ادعای برنامه نویسیت میشه، لازم نیست صفحه ی اصلی طراحی کنی و سرور انتقال بدی! همین رنگو درست کن!
من هیچوقت یه یوزر مخالف مدیران نبودم؛ اما با اتفاقاتی که سایت این چن ماه درگیرش بود، واقعاً سمپادیا برام خسته کنندست و حتی اون چند پستیم که قدیما در طول هفته میدادم، الان دلیلی برای ارسالشون نمیبینم.
همه ی این ها، همه ی این بحث ها که ما یوزر ها هر چند وقت یک بار فقط تکرار میکنیم و آخرش هم هیچ نتیجه ای نداره، فقط و فقط از تنبلی مدیریت سرچشمه میگیره.
تابستون سایت با اتمام امتحانات و برگشتن کنکوری های 91، باز اوج میگیره. اما از الان به فکر مهر و آبان که سایت خالی از سکنه (!) میشه باشید! این ها اونقدر وقت نمیخواد که شما رو از زندگی بندازه.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

با تشکر و تایید صحبت های همه دوستان
الآن از مدیرای سایت چرا ما فقط گهگاهی فعالیت آقای پویا رو می بینیم ؟ سایت مگه مدیر دیگه ای نداره ؟ پشت پرده کار می کنن ؟ پس چرا نتیجه نداره ؟ سایت چرا خوابیده ؟ منی که دلم به تاپیکای معما و هوش و ریاضی و خلاقیت و تعدادی از ادبیا خوشه ، چرا باید بیام ببینم اوضاع سایت اینه ؟ ما کلی رقابت داشتیم توی حل کردن سودوکو و هانجیه و ماز و هزار تا چیز دیگه تو بخش هوش و معما ، از تاپیکای خلاقیت که دوستان گفتن ، ادبیات اصلا مدیر نداره ، ریاضیم که کلا تاپیکاش خوابه ، الآن من دو هفته س یه سوال پرسیدم به جز 1 پ.خ چیزی در موردش دریافت نکردم . این قطعا نشون نمی ده که آدمایی که می تونن به سوال من جواب بدن تو این سایت کمن ، این نشون می ده که سایت ظرفیت اون آدما رو نداره .

یه روزی ما خیلی این جا رو دوس داشتیم ...

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

ایده ای مطرح شد، که تک تک انجمنا بررسی شن و دلیل خوابیدنشون بررسی شه و واسه بهبودش با مدیر اون انجمن و .. ایده داده شه!
هممون میدونیم که فعالیت انجمنا و تاپیکای مفید کم شده، کار یه شب نیست که یهو انجمن ها فعال شن، همه مشکلات برطرف شه!
خلاصه اینکه مشکل کم شدن فعالیت مفید رو همه میدونیم لطفا ایده بدین : ) مثل پستی که ساینا داد.

نکته ی دیگه هم که هست اینه که مدیرا تو حوضه ی کاریشون سعی خودشون میکنن مثل چیزی که تو خط اول گفتم ولی اینهمه کاربر هیچه؟ میدونم انگیزه و چیزای ساختاری و غیره و غیره که رو فعالیت کاربرا تاثیر دارن ولی هر کاربر خودش میتونه بره و همین الان سعی کنه تو موضوع مورد علاقش و انجمن مورد علاقش فعالیت مفید کنه، بازم میگم بله خیلی چیزا بی تاثیر نیستن ولی همه باید کمک کنیم تا نتیجه بگیریم نه صرفا آه و ناله کردن راجع به اینکه یه روزی سایت فلان... دیگه....آه بعد یهو مدیرا معجزه کنن همه شاد شن!

در نهایت همه ی چیزایی که گفته شد (از جمله حرفای kinder)، قابل سر و سامون دادن هستن ولی زمانی خوبه روشون کار شه همه‌مون بتونیم نهایت وقتمونو استفاده کنیم و بزاریم نه تو ماه امتحانات. نه اینکه الان هیچکاری نمیشه کرد ولی با سرعت پایینتر انجام میشه.

• لایک
امتیازات: dorna

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

عه، من دوباره دير رسيدم. :د خيلي از حرفايي كه مي‌خواستم بزنمُ بقيه زدن.

من فقط چند تا چيز بگم. يك اينكه واقعاً‌ به نظرتون الان مشكل بي انگيزگي مديراس يا كاربرا؟ اينُ معلوم كنيد؛ چون راهكار كاملاً به اين بستگي داره. نظر شخصيم اينه كه مدير، اگه قصدش اين باشه كه و انجمنش توليد محتوا كنه و تاپيك خوب بزنه، انگيزه‌ي خودش عامل مهم‌تريه تا استقبال كاربرا. و الان اصن اين توليد محتوا ديده نمي‌شه، كه كاربر بخواد فعاليت كنه. بعدم اين كه بي انگيزگي كاربرا، دليل اصليش مديرائن تو اين وضعيت. به خاطر اين كه وقتي چرخشِ انجمن رو يه سري دستكاريِ فنّي نه چندان ضروريه و نه توليد محتوا و انگيزه دادن، طبيعيه كه تاپيكاي بي محتوا زيادتر مي‌شن. بعد كاربر وقتي تاپيك خوب پيدا نمي‌كنه واسه فعّاليت، وقتشُ با همچين تاپيكايي پر مي‌كنه و طبيعتاً بعد از مدتي حوصله‌ي فعاليت تو جاهاي ديگه رو نداره.
( حرف كلّي پاراگراف = تاثير انگيزه‌ي كاربرا رو مديرا < تاثير انگيزه‌ي مديرا رو كاربرا. البته اگه سيستم مديرگزيني، مديرُ درست گزيده باشه. )

حالا چرا مديرا انگيزه ندارن؟ درست نيس الان همه چيُ ربط بديم به خرداد و امتحانا چون كم مدّتي نيست كه اين طوره سمپاديا. شايد دليل اصلي مديرگزيني باشه. كه خب اوايل ارديبهشت، سر انتخاب چند تا از داخليا گفتن اينُ خيليا. براي مديرگزيني، يه آشنايي كامل با جو فروم، بچّه‌ها لازمه و ضروريه كه مدير داخلي به اندازه كافي همه انجمنا رو گشته باشه و كاربرا رو شناخته باشه تو هر انجمن. من خبري از اون ورا ندارم، امّا حدس مي‌زنم اين طور نباشه. ( دوستانه بخونين. و اگه اين طور نيست، ببخشيد چون فقط يه حدسه. :) )

به نقل از زهرا.ج :
نکته ی دیگه هم که هست اینه که مدیرا تو حوضه ی کاریشون سعی خودشون میکنن مثل چیزی که تو خط اول گفتم ولی اینهمه کاربر هیچه؟ میدونم انگیزه و چیزای ساختاری و غیره و غیره که رو فعالیت کاربرا تاثیر دارن ولی هر کاربر خودش میتونه بره و همین الان سعی کنه تو موضوع مورد علاقش و انجمن مورد علاقش فعالیت مفید کنه، بازم میگم بله خیلی چیزا بی تاثیر نیستن ولی همه باید کمک کنیم تا نتیجه بگیریم نه صرفا آه و ناله کردن راجع به اینکه یه روزی سایت فلان... دیگه....آه بعد یهو مدیرا معجزه کنن همه شاد شن!
و اين طورم نيست كه كاربرا معجزه كنن و انگيزه پيدا كنن و انجمن را كنند آباد و از اين حرفا! كاربر اگه تواناييِ فعال كردنِ يه انجمنُ در اون حد، و بيشتر از مدير داشت، چرا مدير نشد؟ اگه نداشت، پس نداشت ديگه!

به نقل از پویا م :
من این موضوع رو داخل بخش مدیران پیگیری می‌کنم
آخرين نظرمم اينه كه داخل بخشاي بالاتر لطفاً!

+
به نقل از نیـلوفر :
با تشکر و تایید صحبت های همه دوستان
الآن از مدیرای سایت چرا ما فقط گهگاهی فعالیت آقای پویا رو می بینیم ؟ سایت مگه مدیر دیگه ای نداره ؟ پشت پرده کار می کنن ؟ پس چرا نتیجه نداره ؟ سایت چرا خوابیده ؟ منی که دلم به تاپیکای معما و هوش و ریاضی و خلاقیت و تعدادی از ادبیا خوشه ، چرا باید بیام ببینم اوضاع سایت اینه ؟ ما کلی رقابت داشتیم توی حل کردن سودوکو و هانجیه و ماز و هزار تا چیز دیگه تو بخش هوش و معما ، از تاپیکای خلاقیت که دوستان گفتن ، ادبیات اصلا مدیر نداره ، ریاضیم که کلا تاپیکاش خوابه ، الآن من دو هفته س یه سوال پرسیدم به جز 1 پ.خ چیزی در موردش دریافت نکردم . این قطعا نشون نمی ده که آدمایی که می تونن به سوال من جواب بدن تو این سایت کمن ، این نشون می ده که سایت ظرفیت اون آدما رو نداره .
اگه مديرا فقط پشت پرده كار مي‌كنن، اين بحثيه كه هميشه بوده و هست. آقا، مدير بايد تو انجمن فعاليت بكنه- نكته : تو انجمناي غير مخفي! - پس اگه كسي وقت نداره يا هرچي، و نمي‌تونه تو اين انجمنا فعاليت داشته باشه، چه اصراري هست باشه؟

اگه مديرا فقط روي پرده(!) كار مي‌كنن و وقت يا هرچيز ديگه‌اي ندارن كه وقت بذارن براي مسائل پشت پرده از جمله مديرگزيني، دوباره به جمله‌ي آخر بالا مي‌رسيم.

به قول ساينا، رو درواسي كه نداريم با كسي.

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

یه روزی ما خیلی این جا رو دوس داشتیم ...

اها من یه چیز دیگه بگم؟! یه نکته کوچولو

جمله هایی مثل جمله بالا خیلی خطرناکه! جدی می گم! من الان با نیلوفر و kinder موافقم اما این جملهه دیگه با این طرز بیان واقعا جو رو خراب می کنه و بعضیا رو از سایت دلزده می کنه. کسی که جدید هم اومده فک می کنه که وای چقد قبلا دوران طلایی ای بوده! مگه کلا عمر سمپادیا چقدره؟! عمر مفیدش رو اگه از وسط 2008 (گفتم عمر مفید!) حساب کنی الان میشه 4 سال! پس خیلی هم "اون روزا ما دلی داشتیم و اینا" هم دیگه نیست که پیاز داغش رو زیاد می کنید. بوده فروم خیلی قوی ای که به خاطر همین جمله "اون روزها" مولکول به مولکول به فنا رفته.
به جو سایت تزریقش نکنید. از دید مثبت بسازیدش. ( ;

دور هم خوشیم دیگه! فروم خوبی هم داریم. کلی هم عضو فعال داره. پتانسیل کاربری بالایی هم داره. مدیریت خوب می خواد فقط (!)

پ.ن: ژانر اینایی که اینقد با چکش می زنن روش که صاف شه
wwwjadooga_6631440_4826396.gif

ویرایش: ضمنا بیاید مسئله رو از یه جنبه دیگه هم بررسی کنید. توجه کردید تعداد بیشتری از اعضای فعال سایت از مدارس تهران و مشهد و اینا هستن؟! یکم به فکر تبلیغات هم باشید بد نیست! الان چی شده که مثلا اینقد مشهدی داریم؟!؟ نکنه جو سایت بیشتر با آب و هوای مشهد سازگاره؟!

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

العان یک نکته که مطرح هس..اینه که شما به نوع انجمن هم توجه کنید دیگه.موضوعاتی که توش مطرح میشن.بعضی موقع ها واقعن نمیشه بحث ایجاد کرد.

بحثِ خالی عه خُشک زیاد جالب نیس...بحث هایی که مقدار اندکی نیز فان داشته باشن البتّه با توجه به موضوع انجمن بهتر هستن.
ذات بعضی انجمن ها جوری هس که نمیشه زیاد مانُور داد رو تاپیک ها.
یک مقدار هم مُدیر ها تشویق کنن و به بحث و اینا خوب میشه 8->
ایراد ما اینه یا میریم سمت یک دیسیپلین شدید مدیریتی یا هم از بس شُل میگیریم که اوضاع داغون میشه.
پ.ن:البته ذات بعضی انجمن ها هم فان هست دیگه...نباید که مَثَن انتظار بحث های خفن داشت :D :-"

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

خب بود چون
واقعا من فک می کنم یه دوره طلایی بود و الآن نیست دیگه
فقط 5 درصد امید دارم که بخوایم برگردیم به اون موقعیت
اونم محض خالی نبودن عریضه س !
نصف مدیرای سایتم نیستم
حرفا می زنیدا !
اونقد با چکش زدیدش از اون ور خم شد !

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از L@d¥ ¢hêmî$t :
العان یک نکته که مطرح هس..اینه که شما به نوع انجمن هم توجه کنید دیگه.موضوعاتی که توش مطرح میشن.بعضی موقع ها واقعن نمیشه بحث ایجاد کرد.

بحثِ خالی عه خُشک زیاد جالب نیس...بحث هایی که مقدار اندکی نیز فان داشته باشن البتّه با توجه به موضوع انجمن بهتر هستن.
ذات بعضی انجمن ها جوری هس که نمیشه زیاد مانُور داد رو تاپیک ها.
یک مقدار هم مُدیر ها تشویق کنن و به بحث و اینا خوب میشه 8->
ایراد ما اینه یا میریم سمت یک دیسیپلین شدید مدیریتی یا هم از بس شُل میگیریم که اوضاع داغون میشه.
پ.ن:البته ذات بعضی انجمن ها هم فان هست دیگه...نباید که مَثَن انتظار بحث های خفن داشت :D :-"
دقيقاً چرا بحث خالي خوب نيست و فان لازمه؟!!!

+ الان اين پيشنهادايي كه بچه ها تا الان دادن، ما رو نميبره به سما ديسيپلين شديد مديريتي؛ برعكس ميگيم مدير تو فعاليت تو انجمني كه مديرشه، نبايد بالاي كاربرا باشه و اينا! خودشم وسط بحث باشه!

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

بحث هایی که مقدار اندکی نیز فان داشته باشن البتّه با توجه به موضوع انجمن بهتر هستن.

دقیقا!! یکم به فکر مفرح کردن فضا هم باشین. بابا این فعالیت ها و تحقیقات پژوهشی شما و بحث ها ی اجتماعی و فرهنگی تون منو کشته واقعا!! ( اصن بیاین دست جمعی با هم ترک تحصیل کنیم
) ایجاد کردن یه سری کارای بین فردی و راه انداختن گروهک های درون سیاسی واسه سایت و اینا هم کار بدی نیست. من در مورد همین یه برنامه دارم خودم

اگه حمایت کنین واقعا خوبه! حمایت!

+ الان نمی خوام همه برنامه رو بگم، سورپرایز باشه بهتره. اما اون مدیری که می دونه دارم در مورد چی حرف می زنم، یادش باشه که ازش انتظار حمایت دارم! چون این برای جو خود سایته ( الان مدیرا همه به خودشون نگیرن خواهشا
پویاست! )

ضمنا حالا کاری به برنامه های خودم ندارم. به نظرتون دیگه میشه چیکارا کرد که سایت یکم تریپ فان و تفریحانه و سرگرم کننده تر بگیره؟! :-?

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

همین میشه دیگه ، وقتی جو سایت یه دونه تاپیک درست و حسابی نداشته باشه ، باید توی این انجمن هم انتظار پستایی مثل پستای بالا رو داشت . کل فعالیت چند روز اخیر سایت برای همین انجمنه . خجالت داره .
× در ضمن فروم دانش آموزان ِ "تیزهوشان" مملکت هست اینجا . نیازی نمی بینم همه تاپیکاش یه جوری فان بشه . و البته فکر نمی کنم بچه ها انقدر از موضوعات علمی بیزار باشن که به زور فان بخوایم بکشونیمشون . البته اگر مدیر خودش توانایی بحث سنگین رو نداره یا پتانسیلش رو نمی بینه و می خواد بندازه گردن بقیه بحث جداست .

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خُب تو همّه ی همّه شون که نه که!
:D :-"
تا جاعی که میشه.مَن در مورد همه ی انجمن ها نمیگم.
مثن انجمن های علمی به حالت کلّی خُشک هستن یِکم.
اگر بحث ها کمی فان باشه و با مسابقه و چه میدونم این چیزا همرا باشه کاربر بیشتر جذب میشه طبیعتن باز هم تاکید که:صرفن در مورد علمی ها بحث میکنم که زیاد استقبال نمیشه ازشون.
البته که اصل محتوا 120درصد :-"
باید حفظ بشه.
+مشارکت فعال مدیر هم تاثیر گذار هست خیلی.ولی وقتی کاربر نمیخواد مدیر چه کنه دیگه؟؟

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

همین میشه دیگه ، وقتی جو سایت یه دونه تاپیک درست و حسابی نداشته باشه ، باید توی این انجمن هم انتظار پستایی مثل پستای بالا رو داشت . کل فعالیت چند روز اخیر سایت برای همین انجمنه . خجالت داره .

ساینا یه سوال دارم! اصن می دونی من دارم در مورد چی صحبت می کنم که اینقد با اطمینان در مورد پست من و حرفام نظر می دی و به نقدش گرفتی؟! مگه من گفتم برنامه ام رو؟!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

انگيزه ي مدير براي بالا كشيدن انجمنشه كه سطح بحثاي انجمن، و فعاليت خود مديره تو انجمنُ تعيين ميكنه. اين مسابقه و اين جور كاراي هيجان انگيزم به همون انگيزه ي مدير ربط داره.
پس مهم ترين پيشنهاد اينه كه به مديرا انگيزه بدين يا مديراي تازه ي با انگيزه بذارين.

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

خُب ساینا جان...
وختی هی تاپیک جدید میزنم یا قدیمی ها رُ میارم بالا هیشکی استقبال نمیکنه
وختی هر چی سوال میشه90درصد فقد خودم هستم که جواب بدم
چی میگی به این؟
ولی یک تاپیک مسابقه یا بیس سوالی در جا رونق میگیره!
البته من نسبتن عرض کردم :-"

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

ببینید الان از زمانی که پویا مدیر شده 1 ماه میگذره.
خب بیایم یه بررسی بکنیم.
قبل از مدیریت پویا ما این مشکلات رو داشتیم بین اینایی که اشاره کردید:
صندلی داغ جمع شده-تماشای گروهی ضعیف عمل کرده-پادکست اوضاعش درست نبوده-گروه محققین جمع شده بوده-گوشه ی سایت آبی نبوده
حالا بعد از 1 ماه مدیر شدن پویا هنوز این مشکلات هست:
صندلی داغ راه نیوفتاده-پادکستی در کار نبوده-گروه محققین راه نیفتاده-گوشه ی فروم آبی نشده-تماشای گروهی هم که از عید نداشتیم اصلا
خب این ظاهر قضیه
حالا ببینید من اینماه همش امتحان داشتم.پویا هم امسال سومه و امتحان نهایی داره.خب با این وجود ما روی اکثر این چیزا بحث کردیم:
1-صندلی داغ ها کاملاً بحث شده و قراره تابستون راه اندازی شه.فکر کنم منطقی باشه که وسط امتحان ها راه اندازی نشده.
شما این پست آخر رو مطالعه کنید.منظور از برنامه راه اندازی مجدد بوده.
2-تماشای گروهی نداشتیم.امتحان بوده.

3-پادکست بحث شد توی شورا.مشاور ها مطلع هستن.ما گفتیم که پادکست میتونه دانش اموزی یا اجتماعی یا صرفا فان باشه.بعد بحث شد.اکثرا میگفتن پادکست اجتماعی خوب نیست و پادکست فان بهتره.ما گفتیم بیایم از خود کاربرا کمک بگیریم.قرار شد اول تابستون تاپیک مشورت با کاربرا زده شه.

4-بخش برنامه نویسی و گرافیک هم متمرکز بوده روی صفحه ی اول سایت.تا الانم خیلی کاراش انجام شده.ولی امیدوارم بتونید درک کنید که وقتی اعضای گروه گرافیک همه امتحان دارن اگه توی یه ماه نتونستیم قضیه رو درست کنیم خیلی هم کم کاری نکردیم.

5-علاوه بر این ها از یه برنامه ی مسابقه ی سمپادیایی براتون بگم که قرار بوده از قدیم الایام راه بیفته و هیچ وقت نیفتاده.نرگس و ساینا هم که بحث ها فعال نیسقبلا مدیر بودن میدونن.ولی حالا تو این یه ماه پویا از وقتی اومده داره موازی با صفحه ی اول سایت و مسئولیت های روتین مدیر کل کارای مسابقه رو هم میکنه.

6-انجمن جدید پروژه ها هم زده شده.بالاخره با این که چندان فعال نیست.ولی ما نسبت به جنبه ی علمی سایت بی توجه نبودیم.

درباره ی فعال نبودن بحث ها قبوله.این هم فکر نکنید ما هیچ فکری براش نکردیم و هیچ بحثی نکردیم.ببینید شاید من قدیم روزی 10 تا پست توی تابستون میدادم ولی الان مثلا روزی 4-5 تا پست عمومی میدم.ولی بارم به نوبه ی خودم یعی میکنم توی بحث ها فعال باشم و محتوی ایجاد کنم.شمای مثلاً خودتون که اعتراض کردید خودتون رو ببینید.مسئولیت مدیریتی هم نداشتید.واقعاً خودتون زیاد تولید محتوا کردید؟فروم یه جامعه ست.اگه فکر میکنید تولید محتوا کمه خب خودتون هم باید تولید محتوا کنید که تولید محتوا بره بالاه.البته قبول دارم که وظیفه ی ماست که شرایط رو ایجاد کنیم و خب ما این کارو سعی میکنیم انجام بدیم ولی در نظر بگیرید که توی یک ماه ما با وجود چیزایی که اطلاع دادم بهتون واقعاً کم کاری نکردیم.من در جریانم پویا برای این مسابقه و صفحه ی اول سایت وقت گذاشته.و اینکه وقتی شما همه استعفا دادید و نصف انجمن ها مدیر نداشت مدیران داخلی واقعاض کم کاری نکردیند.الان انجمن های زیادی براشون مدیر گذاشته شده.نمیگم عملکردشون عالیه.ولی شما زمان رو در نر بگیرید.از دست ما خارج هست توی یه ماه بتونیم سایت رو به درجه ی خوب برسونیم.توی این امتحانا در همین حدی که براتون گفتم نسبت به کمبود نیرو و عدم همکاری خیلی از کاربران باسابقه و مشغله ی درسی ما نسبت به دوره های پیشین که نه صندلی راه افتاد نه گروه محققینی بود نه تماشای گروهی رونقی داشت و نه مسابقه ای که از کی ایده ش بود راه افتاد نه هیچی به جرئت میگم کم کاری نکردیم.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

این که ما داریم می کشیم خودمون رو میگیم سطح علمی سایت پایینه ، تاپیکای بی خود زیادن ، بعد شما میاید میگید : بابا این فعالیت ها و تحقیقات پژوهشی شما و بحث ها ی اجتماعی و فرهنگی تون منو کشته واقعا!! ( اصن بیاین دست جمعی با هم ترک تحصیل کنیم یعنی چی ؟
برنامه داری با آقای ایکس هم هماهنگش کردی خب چه ربطی داره الآن به بحث ؟
اصلا بیخیال این پستت هم که بشیم این چند روزه ، خودت قبول نداری چه قدر باعث بحثایی شدی که تهش به هیچ جا نرسیده ؟ خب اینا یعنی کاربرا جایی ندارن که برن توی سمپادیا . کاربرا انگیزه ندارن جز گیر دادن به سایت ، کار دیگه ای بکنن .

بعدم اگر الآن فکر کردین با بالا کشیدن تاپیکا درست میشه وضع باید بگم نمیشه . تاپیکی که جای بحث داره بالا می مونه . تاپیکی که رفته پائین فوقش چند تا پست داده شه توش . چون معمولا کاربرا وقتی از اول توی روند تاپیک نباشن تمایل ندارن به بحث کردن توش و خوندن بحثای قبلی . الآن باید بحث جدید تولید شه . مدیرا خلاقیت داشته باشن . کارای جدید بکنن . ایده ی میزگرد ها تا حدی فعال کرد انجمن ها رو . این که صرفا بگید : خب ، مدیرا برید تاپیکای قدیمی رو بیارید بالا ! باز هم نشون دهنده‌ی تنبلی مدیریته .

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

@سوگند: مدير اين وظيفه رو قبول كرده كه مديريت كنه و باعث پيشرفت انجمنش بشه. پس بايد دنبال كاربرا باشه كه بيان انجمنش! حتّي اگه يكيُ ميشناسه تو مدرسه كه تو موضوع انجمنش چيزي حاليشه، تشويقش كنه كه تو سمپاديا عضو شه. حتّي با يكي دو تا همْ بحثِ خوب، ميشه بحثيُ اونقد داغ كرد كه بقيه عم تو سايت ترغيب شن تو بحث شركت كنن. اينه مديريت مطلوب!!!

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

جمله جمله جواب میدم:

نیازی نمی بینم همه تاپیکاش یه جوری فان بشه .

1. کی گفته قراره همه اش فان شه؟! گفتم یه سری برنامه فان هم داشته باشیم.

و البته فکر نمی کنم بچه ها انقدر از موضوعات علمی بیزار باشن

2. بهت اطمینان می دم منم اونقدر بیگانه با بحث علمی نیستم! چرا ملت فقط به اون چیزایی که توی پروفایله آدم نوشته شده توجه می کنن؟! :} من اون که بیاین دست جمعی ترک تحصیل کنیم رو شوخی کردم. بعدش هم یه شکلک همر گذاشتم که اینو برسونم. یعنی واقعا درک شوخی اینقدر سخت شده توی سایت؟!

اینه که رفتم توی تاپیک حرف بزن نوشتم این سایت فقط یه چیزی کم داره و اون جنبه اس!

کاربرا انگیزه ندارن جز گیر دادن به سایت ، کار دیگه ای بکنن .

3. اینو قبول دارم! مثل اینکه فقط انجمن پیشنهادات و انتقاداته که داره پیشرفت می کنه و کلا آپدیته!

اصلا بیخیال این پستت هم که بشیم این چند روزه ، خودت قبول نداری چه قدر باعث بحثایی شدی که تهش به هیچ جا نرسیده ؟

4. من بحث بی هدف نمی کنم. مطمئن باش که نه وقتش رو دارم و نه حوصله اش رو که اگه بی هدف بحثی راه بندازم. اگه همچین جوی درست کردم و همچین تصویر عمومی دارم از خود می سازم واسه یه سری سوژه طنزنویسی هست که قراره برای خرداد و تابستون آماده شون کنم دوست من!

برنامه داری با آقای ایکس هم هماهنگش کردی خب چه ربطی داره الآن به بحث ؟

شما اصلا به مهم ترین قسمت حرف من توجه نکردی! جمله آخر که گفتم: ضمنا حالا کاری به برنامه های خودم ندارم. به نظرتون دیگه میشه چیکارا کرد که سایت یکم تریپ فان و تفریحانه و سرگرم کننده تر بگیره؟!

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

@نرگس:به قرعان من حنجره ام پاره شد بس که داد زدم:آی ملّت سمپادیا جای خوبیه...بیایین...
ولی اومدن بعضی ها..نپسندیدن جو رُ...رفتن.
من حتّی تا پ.خ هم به بعضی کاربرا میدم که مثن فلان جا فلان پست ناقص مونده.
یا همه منتظرن جواب بدی
یا با بعضی هاشون که دوستیم تو هر فرصتی میگم فلان تاپیک خوبه ها...برین اونجا هم...
خلاصه شاید کم کاری هس بازم دیگه.
:)
پ.ن:البتّه همون جور که خود ساینا هم بار ها گفت...مدیر یک بخش المپیاد یا علمی اگر وقتش رُ بیشتر صرف مطالعه اش کنه بیشتر به درد بُخور هست.
یک مقدار هم این مسعله قابل تامله.

بالا