پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت
به نقل از Pдгзд :
از یه موردی دلم گرفته بود ! اومدم بیانش کنم !
یه مدت بن بودم ، بعد برگشتم . اون موقع بود که فهمیدم سایت تموم شدست . دلایلش که زیاده ولی یکیش بود که خیلی تو ذوق میزد !
انجمن مکانیک دو ماه کامل ارسال نداشت ! و نه تنها هنوز برقرار بود ، بلکه من هنوز مدیرش بودم !
تازه بگذریم از این که همین دو ماه ارسال نداشتن خودش نشون میده که چقدر بچه های کار بلد توی سایت کمن !
حالا من شاید مدیریت خوبی نکرده باشم ، ولی وقتی جمعاً 30 تا ارسال غیر از ارسالای من نداشت چی میشه گفت ؟! تموم شدست دیگه آقا ! تموم شدست !
کسایی که الان کاره ای هستید ! یا سایتو ول کنید ! یا بیشتر به سایت رسیدگی کنید ! سایت انجمنای علمی هم داره یه چند تا !
اتفاقا ما بیشتر از شما نگران وضعیت موجود هستیم .
برای کشوندن بچه ها به سمت انجمن های علمی و پرمحتوای سایت هم تلاش هایی داریم انجام میدیم .
اگر خاطرت باشه همین چند روز پیش بود که بنر انجمن نوروساینس رو دوباره گذاشتیم تو اخبار تا قدری توجه بچه ها رو به خودش جلب بکنه .
گذشته از اون میخواستیم برای فعال تر کردن فیلم شناسی و قفسه کتاب هم بنر بزاریم که در حال حاضر اثری از گروه گرافیک بخاطر کنکور و درس نیست که بتونیم این کارم بکنیم .
ولی به یه نکته ای هم توجه داشته باش !
مدیران سایت فوقش میشن ۷، ۸ نفر که علاوه بر تولید محتوا باید همزمان دقدقه ی بسیاری از مسائل کوچیک و بزرگ سایت رو هم داشته باشن !
سهم اصلی رو در ییشرفت سایت خود کاربران اون دارن و نمیشه صرفا مدیر رو مقصر دونست .
وقتی تب و تاب پست و لایک زیاد کردن توی انجمن های شلوغ سایت و انجمن هایی که در کل بدون فکر کردن میشه درش پست داد ، بالا میزنه و از همون تعداد اندک مدیر انجمنی هم که داریم به درستی این وضعیت رو کنترل نمیکنن (بخاطر کمبود وقت صرفا) میشه نتیجه اش این که از آخرین 20 ارسال نمایش داده شده در سایت ۸ - ۹ تاش فقط حرف بزن هست ،۴- ۵ تای دیگش مشاعره و مقدار باقی مونده سهم مابقی انجمن ها میشه ! [nb]معنی این جمله زیر سوال رفتن عملکرد مدیران مربوطه نیست اصلا![/nb]
با این حال حق با شماست و تغییراتی برای سرو سامون دادن به وضعیت فعلی در راه هست [nb]البته
اگر خیلی از عوامل دست به دست هم بدن تا این موارد عملی بشه[/nb] که مدیرگزینی جدید یکی شونه