پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

یه نظرسنجی
بنظرتون بهتر نیس رو بانگ بچه ها نظارت باشه؟؟
بعضیا اصن رعایت نمی کنن

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

خب اگه مشکلی راجع به بانگ کسی میبینی بهتره به مدیرای داخلی به بالا بگی
چون اونا که نمیتونن دم به دقیقه بانگا رو چک کنن

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)

به نقل از pink princess :
خب اگه مشکلی راجع به بانگ کسی میبینی بهتره به مدیرای داخلی به بالا بگی
چون اونا که نمیتونن دم به دقیقه بانگا رو چک کنن
کدوم یکی مدیر کل؟
مدیر داخلی؟

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از «___نسریــــن___» :
کدوم یکی مدیر کل؟
مدیر داخلی؟
به من یا یکی دیگه از مدیران داخلی اگه پ.خ بزنید پیگیری میکنیم.

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

بحث های در خصوص عرفان تو این سایت انجام نمیشه ؟!

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

اینجا مث اینکه اصن کسی از تولید محتوا خوشش نمیاد :D

یغما

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

چرا اتفاقا خیلی هم روش تاکید هست و نشان هم داشت تا جایی که من یادمِ.

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

والا من که یه تلاش کوچیکی کردم یه مقاله هزار و خورده‌ای کلمه‌ای نوشتم. کلا 8 تا بازدید داشت :))
تو همون انجمن مقالات هم که کلا 4-5 تا مقاله نیستش. کلا اینجا همه دوس دارن یه نفر یه سؤال بپرسه بعد از دانش وجودشون اطلاعات بروز بدن کسی علاقه‌ای به مطالعه نداره :D

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از kahroba :
1. یه جا دیگه هم گفتم...البته عرض کردم که اگه میشه مسابقات سایت رو بیشتر و یا هفتگیش کنید!
2.یکی به من میگه: "بانگ چیست و روش استفاده از آن چگونه است؟" ؟
3. ...
4. ...
5. ...
6. با تشکر!
در مورد مسابقات :
من خودم یه دوره مسابقات شطرنج برگزار کردم و با توجه به تجربه اون اینا رو میگم
مسابقه نیاز به یه برگزار کننده فعال داره که وقتِ نسبتا زیادی داشته باشه
تو هماهنگی و اینا ماهر باشه و اقتدار داشته باشه
همچنین باید تو زمان مناسبی باشه مسابقه که شرکت کننده ها به حده نصاب برسن
نمیشه هر هفته که مسابقه برگزار کرد با این تفاسیر !

در مورد بانگ :
اولا که جاش تو سوالات و مشکلات بود
ثانیا باید تو آموزش استفاده از سایت باشه و با کمی گستن پیداش میتونستید کنید
اما پاسخ سوالتون
بانگ یا امضا که من در فروم های دیگه دیدم یه نوشته ی شخصی هست که زیره ارسال های شما نمایش داده میشه
این نوشته میتونه هر چیز غیر مخالف با قوانین سایت باشه
معمولا جمله های زیبا میزارن و سایر کاربرا درباره ی اون نظر میدن
عده ای هم هستن که بجای پیام خصوصی زیر بانگ طرف مقابل نظر میدن
برای استفاده ازش هم کافیه به صفحه ی مشخصات برید و اون پاینن هر چیزی میخواهید بنویسید !

به نقل از ســــــهیل :
بحث های در خصوص عرفان تو این سایت انجام نمیشه ؟!
:-w

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

یه چیزی که از اولین روز آشنایی با سایتا‌های سمپادی ذهنمو مشغول کرده اینه که این نوع سایتا کمی محدودن. ینی سمپادیا سایت خوبیه ولی زیاد نمیتونه بیشتر از اینی که هست پیشرفت کنه و گسترش داشته باشه به خصوص اگه بخواد با همین روال ادامه بده. البته الان سایت وضعیت خوبی داره ولی خب محدود بودن همیشه خوب نیست.
از این لحاظ سایت محدوده که مختص سمپادی ها هست و برای افرادی که تو بقیه مدارس درس می‌خونن زیاد جالب نیست.
دومین دلیل عدم پیشرفت هم محدود شدن به فروم هست. فرومی که زیاد تولید محتوا هم نداره. سمپادیا محلیه برا بحث و گفت و گو ولی عملا فایده آنچنانی نداره. اکثر کسایی که تو بحثی شرکت می‌کنن تغییر عقیده نمی‌دن. تو سمپادیا میشه فهمید که چطور برنامه نویسی رو شروع کرد ولی نمیشه خود برنامه نویسی رو یاد گرفت و حتی برا حل مشکلات فرومای بهتری هست. و خیلی از موارد تخصصیه دیگه. حتی اگه محتوای خوبی هم در سایت باشه که به درد بخور باشه به دلیل سیستم فروم قابل استفاده نیست. در کل این فروم محلیه برا وقت گذروندن و پز دادن توانایی دانش آموزا و بحث کردن و دیگر موارد که فایده آنچنانی نداره.
ولی اگه میشد این مطالب خوبی رو که تو فروم هست با مطالب دیگه‌ای ترکیب کرد و همشون رو تو یه صفحه‌ی اصلی منسجم به کاربرا ارائه داد خیلی بهتر میشد. فرض کنید سایت یه صفحه اصلی داشته باشه که مثلا یه نفر وارد بشه و بخواد نکاتی رو راجع به امتحانات نهایی بخونه و به جای چند صفحه گشتن تو فروم، تو صفجه‌اصلی همه مطالب به درد بخور راحت در دسترس باشه.

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست

اگه بشه لینک سایت های تمام مراکز سمپاد رو جمع کنید یه جا خیلی عالی میشه.
می تونیم از جزوات تمام دبیرای سمپاد و همچنین امکانات سایت ها شون استفاده کنیم.
سایت مدرسه خودمون که 100% مفیده.
حداقل برای خودم.+ شهید صدوقی یزد

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

به نقل از matin320 :
اگه بشه لینک سایت های تمام مراکز سمپاد رو جمع کنید یه جا خیلی عالی میشه.
می تونیم از جزوات تمام دبیرای سمپاد و همچنین امکانات سایت ها شون استفاده کنیم.
سایت مدرسه خودمون که 100% مفیده.
حداقل برای خودم.+ شهید صدوقی یزد
تو انجمن سمپاد داریم تاپیکش رو.
آدرس سایت اینترنتی مدارس سمپاد

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

از یه موردی دلم گرفته بود ! اومدم بیانش کنم !

یه مدت بن بودم ، بعد برگشتم . اون موقع بود که فهمیدم سایت تموم شدست . دلایلش که زیاده ولی یکیش بود که خیلی تو ذوق میزد !
انجمن مکانیک دو ماه کامل ارسال نداشت ! و نه تنها هنوز برقرار بود ، بلکه من هنوز مدیرش بودم !

تازه بگذریم از این که همین دو ماه ارسال نداشتن خودش نشون میده که چقدر بچه های کار بلد توی سایت کمن !
حالا من شاید مدیریت خوبی نکرده باشم ، ولی وقتی جمعاً 30 تا ارسال غیر از ارسالای من نداشت چی میشه گفت ؟! تموم شدست دیگه آقا ! تموم شدست !

کسایی که الان کاره ای هستید ! یا سایتو ول کنید ! یا بیشتر به سایت رسیدگی کنید ! سایت انجمنای علمی هم داره یه چند تا !

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Pдгзд :

یه مدت بن بودم ، بعد برگشتم . اون موقع بود که فهمیدم سایت تموم شدست . دلایلش که زیاده ولی یکیش بود که خیلی تو ذوق میزد !
انجمن مکانیک دو ماه کامل ارسال نداشت ! و نه تنها هنوز برقرار بود ، بلکه من هنوز مدیرش بودم !

تازه بگذریم از این که همین دو ماه ارسال نداشتن خودش نشون میده که چقدر بچه های کار بلد توی سایت کمن !
حالا من شاید مدیریت خوبی نکرده باشم ، ولی وقتی جمعاً 30 تا ارسال غیر از ارسالای من نداشت چی میشه گفت ؟! تموم شدست دیگه آقا ! تموم شدست !

کسایی که الان کاره ای هستید ! یا سایتو ول کنید ! یا بیشتر به سایت رسیدگی کنید ! سایت انجمنای علمی هم داره یه چند تا !
بعد اینکه هیچ چاره ای نداره. همه اینجا دانش آموزن و درس و مشق و مدرسه دارن.

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Pдгзд :

هر کس تو یه زمینه ی علمی میتونه فعالیت کنه،یکی تو زمینه ی زیستی،یکی ریاضی،یکی مکانیک،یکی ...
افراد هر گروه هم تعدادشون یکی نیست...
مسلما نمیشه توقع داشت ترافیک انجمن مثلا مکانیک(که یه سری پیش زمینه ها لازمه واسه فعالیت توش،و هر کسی نداره این پیش زمینه رو) با گفت و شنود(که انجمنیه که هر کسی میتونه نظری داشته باشه توش) یکی باشه...پس مدیر تعیین کردن واسه هر انجمن جدا جدا چه فایده ای داره؟وقتی برای یه انجمنی مدیر تعیین میشه،وظیفه ی مدیر انجمنشه که تولید محتوا کنه و کاری کنه که بچه ها جذب شن و اون قسمتا هم بیان...
ینی چیزایی داشته باشه توش که برای افرادِ تازه وارد تو اون زمینه هم قابل فهم و جالب باشه تا بتونن توش فعالیت کنن...

بله سایت انجمن علمی هم داره،مشکل نبودنِ افرادِ وارد تو این زمینه هاس برای رونق دادن بهشون و ایجادِ فضایی برای افرادِ تازه وارد به اون زمینه...،که اونم خیلی عجیب نیس... بالاخره اغلبِ کاربرا دانش آموزای بین ۱۴ تا ۱۷ سال هستن و نمیشه توقعِ فعالیت تو همه ی زمینه های علمی رو از همه ی کاربرا داشت...

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Pдгзд :

اتفاقا ما بیشتر از شما نگران وضعیت موجود هستیم .
برای کشوندن بچه ها به سمت انجمن های علمی و پرمحتوای سایت هم تلاش هایی داریم انجام میدیم .
اگر خاطرت باشه همین چند روز پیش بود که بنر انجمن نوروساینس رو دوباره گذاشتیم تو اخبار تا قدری توجه بچه ها رو به خودش جلب بکنه .
گذشته از اون میخواستیم برای فعال تر کردن فیلم شناسی و قفسه کتاب هم بنر بزاریم که در حال حاضر اثری از گروه گرافیک بخاطر کنکور و درس نیست که بتونیم این کارم بکنیم .
ولی به یه نکته ای هم توجه داشته باش !
مدیران سایت فوقش میشن ۷، ۸ نفر که علاوه بر تولید محتوا باید همزمان دقدقه ی بسیاری از مسائل کوچیک و بزرگ سایت رو هم داشته باشن !
سهم اصلی رو در ییشرفت سایت خود کاربران اون دارن و نمیشه صرفا مدیر رو مقصر دونست .
وقتی تب و تاب پست و لایک زیاد کردن توی انجمن های شلوغ سایت و انجمن هایی که در کل بدون فکر کردن میشه درش پست داد ، بالا میزنه و از همون تعداد اندک مدیر انجمنی هم که داریم به درستی این وضعیت رو کنترل نمیکنن (بخاطر کمبود وقت صرفا) میشه نتیجه اش این که از آخرین 20 ارسال نمایش داده شده در سایت ۸ - ۹ تاش فقط حرف بزن هست ،۴- ۵ تای دیگش مشاعره و مقدار باقی مونده سهم مابقی انجمن ها میشه ! [nb]معنی این جمله زیر سوال رفتن عملکرد مدیران مربوطه نیست اصلا![/nb]
با این حال حق با شماست و تغییراتی برای سرو سامون دادن به وضعیت فعلی در راه هست [nb]البته اگر خیلی از عوامل دست به دست هم بدن تا این موارد عملی بشه[/nb] که مدیرگزینی جدید یکی شونه

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

در مورد مسابقه عکاسی که گذاشته شده٬ موضوع مناسب تری وجود نداشت به نظرتون؟ موضوعی که بیشتر توانایی عکاسی اشخاص رو بسنجه نه صرفا این که اتاق کی در و دیوارش شیک تره.
جدای از اون تاپیک با موضوع مشابه داشتیم قبلا تو خلاقیت٬ وقتی موضوع جدید هست چرا تکراری؟

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

در تایید پست بالا، برای شرکت کردن توی این مسابقه نیازی نیست که دنبال سوژه بگردیم؛ هر کی یه سوژه داره دم دستش. درواقع شرکت تو مسابقه منوط می‌شه به حوصله‌ی فشار دادن شاتر؛ همین. و این می‌تونه سطح مسابقه رو به شدت بیاره پایین.
:-??

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

خب میدونین شاید این موضوع یه جور جذابیتی واسه مخاطبین داشت . به نوعی برای ما ها اونقدری که دیدن اتاق دوستانمون جذابیت داره ، دیدن یه منظره ی طبیعی شاید جذاب نباشه ... :D
حالا کاری راجع به اینکه این خوب هست یا بد ندارم . اما خب مسابقه باید به اندازه ی کافی موضوعش جذاب و عامه پسند باشه تا بتونه مخاطب های زیادی رو داشته باشه . :D

× حالا میشه مثلا برای عید موضوعاتی مثل سفره ی هفت سین یا سفر های نوروزی که کمی کلیشه ای اما همیشه جذابن رو هم به عنوان موضوع مسابقه مطرح کرد ... :D

در هر صورت خوبه که اگر موضوعی به نظر هرکس میرسه با مدیران مطرح کنه تا اگر قابلیت و امکانش وجود داشت برای مسابقه های بعدی استفاده بشه . :D

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از MissMarvelous :
در مورد مسابقه عکاسی که گذاشته شده٬ موضوع مناسب تری وجود نداشت به نظرتون؟ موضوعی که بیشتر توانایی عکاسی اشخاص رو بسنجه نه صرفا این که اتاق کی در و دیوارش شیک تره.
جدای از اون تاپیک با موضوع مشابه داشتیم قبلا تو خلاقیت٬ وقتی موضوع جدید هست چرا تکراری؟

علاوه بر تایید حرفای نیما، باید بگم که مشکل همین تو چهارچوب فکر کردنه.
این مسابقه واقعا واسه این نبود که ببینیم درو دیوار اتاق کی شیک تره. برنده‌ها هم بر این اساس انتخاب نشدن اگه دقت کنید. :D
اتفاقا در این مواقع، هنر خلاقیت داشتنه. اینکه چطور با موضوع به ظاهر ساده، خلاق برخورد کنی و هنرمندانه.

بالا