پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

به نقل از MiL@D :
چرا اینجوره تاپیکا؟
بعضی از تاپیکا هستن مال 3 سال پیشن
بعضی تاپیکا هستن که هیچ نظری نداشتن
این تاپیکا رو باید حذف کرد
سایت خیلی شلوغ شده با این تاپیکا

ولی به نظر من حذف نشه بهتره چون مثلا خود من یه موقعایی میبینم کاری نمیتونم تو سایت بکنم میرم تاپیک ها قدیمی رو میخونم و پست میدم ... و اگر بقیه هم همین کار رو بکنن به نظرم خیلی بهتر از حذفه

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از Galaxy girl :
میگم احساس نمیکنید سایت در زمینه علمی خیلی شوت شده؟ :-"
اگه یه سر به تاپیکای انجمن های مربوطه بزنید میبینید که اکثر تاپیکا مربوط به سال 2010 و قبلتره
که همش مربوط به مدیرای اسبق :D
بهتر نیست مدیران یه زحمتی بدن و به تولید محتوا و چیزای مفید بپردازن؟
الان اکثر تاپیکا و پستا و بحثا بشتر در راستای علافیسم و اسپمیسم هستن :D
اینجوری انجمن داغون میشه ها

يه برنامه هايى داريم؛ منتظر باشيد. :D

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

ضمن عرض سلام و خسته نباشین خدمت همه

اینجانب یه پیشنهادی دارم خدمتتون
میدونم بارها راجع به این مسآله بحث شده
اما حرفامو بخونین
کلی حرف زدم
دلیل آوردم
توضیح دادم ...

یه سر به این "حرف بزن" بزنین

پستشو ویرایش میکنی "البته بیشتر دکتر این حرکتو انجام میده" , دوباره کار خودشو میکنه
بهش تو پیغام خصوصی پیغام میدی , کلی خواهش و تمنا , باز کار خودشو میکنه
دوباره پیغام میدی , اخطار میدی , باز کار خودشو میکنه
پستشو پاک نکنی , فکر میکنه گاگولی , دوباره کار خودشو میکنه
پستشو پاک کنی , لج میکنه دوباره کار خودشو میکنه

خب این که نشد کار
یه سری آدم دور هم جمع بشن
یه سری هر کاری میخوان بکنن
بعد چند نفر فقط هی تاپیک رو مرتب کنن
تازه اون فرد خطا کار , طلبکارم باشه

بنده واسم هیچ کاری نداره
خودم خواستم مدیر گفت و شنود باشم
هر لحظه هم نخوام
با یه پست استعفا کارم حله

اما خب کار از پایه خرابه

اولا قانون یه پست در هر صفحه
کاملا الکی هستش
طرف آخر این صفحه پست میده
دومین پست صفحه ی بعدی رو هم خودش میده دوباره

یه سری هستن که قربونشون برم تو هر صفحه یه پست داره,
بنده خدا متوجه نشده که این قانون واسه حداکثره , نه حداقل ...

بعد اصلا انگار نه انگار که کپی پیست ممنوعه
هی جملات فلسفی و عاشقانه و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه میذارن
هی لایک پشت لایک
حالا خوبه همشم پاک میشه...

خب حالا که چی ؟؟؟
سروش رو میشناسین
مجری پادکست
همون lof
من یادمه یه مدت هی لایک میگرفت
نه اینکه خلاف قوانین , اما خب لایک میگرفت
خب حالا چی شد ؟؟؟
"صرفا از روزگاران قدیم یادم مونده بود"

هر کی مشکل لایک داره پیغام بده با مطهری صحبت میکنیم دست ببره تو سیستم , کار طرف راه بیفته
بابا ول کنین
حرف تو گلوت گیر کرده
بیا بگو و برو دنبال زندگیت
به خدا اگه کسی جرات داشته باشه که بخواد به شما بگه که چرا فقط پست حرف بزن میذاری ...
تولید محتوا نداری , فدای سرت , اما خب رعایت کن این قوانین رو ...

بعد از این همه سخنرانی
یه درخواست دارم
اگه پذیرفته شد که خیلی ممنونم
اگر هم پذیرفته نشد , مثل بچه های خوب سرمو میندازم زیر و به همین روند ادامه میدم و کارمو انجام میدم

اولا یه مدت حرف بزن قفل بشه و یه پست حاوی قوانین جدید توی حرف بزن گذاشته بشه "در حد سه پست در روز"
سپس حرف بزن مهم بشه تا همه ی دوستان بخونین قوانین رو
بعد از اون بنده و دکتر و دوستان داخلی و اجرایی قوانین رو به صورت فوق العاده سخت و جدی اجرا خواهیم کرد

من یه نکته بگم
اونی که واقعا حرف دلشو میزنه و به تاپیک حرف بزن یه فضای خوبی میده
روزی یه پست هم نمیذاره
خودمونم میدونیم
اسم نمیبرم
اما هنوزم هستن
طرف بیشتر از دوساله توی سایت عضوه
اون یکی بالاترین مقام ممکن توی سایت رو داره
اون یکی پنچ تا چرخ دنده ردیف کرده
همشونم حرف میزنن
اما بیا ببین آدم حالش خوب میشه وقتی پستشونا میخونه ,
خیلی وقتا پستایی از همین آدما میبینی که فوق العاده غمگین و نا امیدانه هستش
اما اینقدر حسش خوبه که دلت میخواد چند بار بخونیش

حرف بزن اینجوری خوبه

شاید شعار باشه ولی حقیقت داره
حرف بزن با کیفیت خیلی بهتر از حرف بزن با کمیت هستش.

هیچ نگران نباشن
اونی که سایت رو دوست داره
هرکاری هم بکنی
بازم میاد
اونیم که به خاطر حرف بزن خوب میاد
بازم هرچی قانون بذاری
کاری نداره
میاد حرفشو میزنه
حرفای بقیه رو میخونه و میره

اونی که هی غر غر میکنه
معلومه که میخواد جو تاپیک رو بریزه به هم
حالا خواسته یا ناخواسته

هر کی خوشش بیاد یا نیاد مهم نیست , حتی خودم

سایت یه سری مدیر داره
کل
اجرایی
داخلی

خب هر چی باشه این دوستان تصمیم میگیرن
چه من و شما خوشمون بیاد چه نیاد .

از این دوستان که درجاتشونا نام بردم
خواهش میکنم حرفای بنده رو بخونن

تصمیم بگیرن
موافق بودن اجرا بشه
نبودن هم که فدای سرشون
به همین روند ادامه میدیم .

خیلی حرف زدم
ببخشید

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

این حرف بزن اینقدر داستان داره در طول تاریخ سمپادیا که باورتون نمیشه!
همین انجمن نظرات و پیشنهادها رو شما فقط یک نگاه اجمالی بکنید تا دلتون بخواد تاپیک با عناوین مختلف درباره حرف بزن و خانواده سمپادیا هست.
حالا بماند داخل خود گفت شنود و جاهای دیگه که چقدر راجب به این تاپیک بحث هست.
همشون هم بی نتیجه رها شدن.
من از لحظه‌ای که توی این سایت داخلی شدم تمام توجه‌ام معطوف به محدود و کنترل کردن حرف بزن بود.
پیشنهاد هم زیاد دادم برای کنترل و محدود کردنش که اونموقع توجهی نشد ولی باز ولش نکردم چون انگار حرف بزن نمیخواست منو ول کنه.
اگر نظر شخصی من رو بخواید میگم که حرف بزن هیچی به جز یک زباله‌دونی بزرگ نیست.
اگر دست من بود با یک کلیک درجا حذفش میکردم.

ولی واقعیت اینه که دست من و شما نیست.
الان وضعیت کاربرا به سمتی رفته که آشکارا و مرتب لایک رو گدایی میکنن !
و چه جایی هم بهتر از حرف بزن.
نه نیازی به فکر کردن قبل از پست دادن توش هست نه چیز خاص دیگه ای.
این قانون یک پست در صفحه هم بسیار ناکارآمد هست.
خلاصه اینکه من سر این حرف بزن از مدیران داخلی گرفته تا کل به مدت طولانی مشاجره داشتم که آقا این چه وضعشه ؟!
به طوری که کم‌کم دیگه هم اونا داشتن از دست من خسته میشدن هم من از اونا :D
خلاصه اینکه این رگ گردن باد کردنا بالاخره نتیجه داد و امشب ساعت 22:43 دقیقه ما بالاخره سر موضوع حرف بزن توافق کردیم که از این به بعد هر کاربر در روز فقط حق دادن دو پست رو داشته باشه.
و کاملا هم جدی هست و من جزئیاتش رو اگر تا به حال بهت نگفته باشن میگم.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

قانون یک پست در صفحه مال یک سال و نیم پیش بود، تا همین چند وقت پیشا هم خوب بود اما الان تاریخش گذشته! سایت صدها کاربر جدید داره که اکثرا توی حرف یزن وگفت و شنود پست میدن، تا وقتی قوانین رو بفهمن و براشون جا بیافته کلی طول می کشه
به عبارت دیگه اون زمان یه عده دور هم جمع شده بودیم، گفتم حرف بزنو چیکار کنیم؟ یک پست در صفحه! دیگه ملت خودشون درک و شعورشون میرسید که منظورمون از یک پست در صفحه این نیست که "باید حتما به ازای هر صفحه یک پست بدید" بلکه منظور اینه که خودتون رعایت کنید
اما الان، من نمیدونم چه بر سر ملت آمده اما وقتی بهشون میگی یک پست در صفحه فکر می کنن باید در هر صفحه یک پست بدن، یا وقتی بهشون میگی حداکثر 4 بچه توی خانواده حتما باید این 4 بچه رو پر کنن
انگار که مثلا پول دادن کوپن پست حرف بزن یا بچه خریدن و اگه مصرفش نکنن حروم میشه!

به همین دلیله که به نظر من الان همون 2 پست در روز که نئو گفت خوبه (هرچند به نظر من یکی بسه) اما ترجیحا یه اسکریپتی چیزی بزارین که به طور اتوماتیک بیشتر از 2 پست رو اجازه نده
چون وقتی قرار باشه یوزر پست بده، مدیر پستا رو بشمره و اگه اضافه بود پاک کنه، اولا قانون خیلی دیرتر جا میافته (مگر این که برخورد خیلی محکم و قاطع انجام بگیره) و ثانیا، حساب کن الان 100 نفر روزانه پست بدن تو حرف بزن، از این 100 نفر 30 تاشون هم که بیشتر از 2 پست بدن کنترل دقیقش خیلی سخته! اصولا با بالارفتن جمعیت کارا اتوماتیک انجام بشه بهتره

و البته میبینم فردایی رو که قانون 2 پست گذاشته بشه و جماعتی حتی اگه شده با موبایل و gprs ساعت 23:59 از زیر پتو میان، دو پست درباره آب و هوا و گرفتگی دلشون میدن، و دلشاد از این که کوپن پستاشون حروم نشد به خواب میرن

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

خب این بحث حرف بزنم مسئله ایه واسه خودش
تا الان کنترل یک پست در صفحه کاری نداشت اما پشت صحنش آدمو کچل میکنه
یه پستو پاک میکنی سریع کاربر میاد میگه چرا پاک کردی، هرچی توضیح میدی قبول نمیکنه
ویرایش میکنی همینطور
ترکیب میکنی همینطور
اما اگه یه پست یا فوقش دو پست باشه مسلما چیزایی نوشته میشه که نیاز به ویرایش نداره و کپی پیست نیست
با قفل شدن حرف بزن و کلا با این تیکه:
اولا یه مدت حرف بزن قفل بشه و یه پست حاوی قوانین جدید توی حرف بزن گذاشته بشه "در حد سه پست در روز"
سپس حرف بزن مهم بشه تا همه ی دوستان بخونین قوانین رو
بعد از اون بنده و دکتر و دوستان داخلی و اجرایی قوانین رو به صورت فوق العاده سخت و جدی اجرا خواهیم کرد
شدیدا موافقم

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

من از خاطراتم در اوایل عضویت که به وضوح به خاطرم مونده بگم یکم:
با ورود کاربر به فروم نگا میکنه به انجمن ها و معمولش اینه که نگاه میکنه میبینه دوتای اولو بعد اون رول(قرقره) رو میچرخونه سریع ببینه چقده و به تهش برسه و میاد دوتای آخرو میخونه،من اون موقع که هیچ آشنایی نداشتم همون اول اول اومدم اینجوری دیدم، بعد فرد تو اوایل عضویت یجورایی میخواد اول چیزای ساده تر رو انتخاب کنه تا آشنا بشه و نه چیزای تخصصی رو، بنابراین با توجه به جایگاه انجمن به عنوان آخرین انجمن فروم کاملا تو چش کاربره و اسمش هم که "گفت و شنود" و شاخه ی "متفرقه" و به به دیگه بعدشم(برای خودم دیرتر اتفاق افتاد) که میبینه به به به به "حرف بزن" چه خوب 8->که میگه بهشت وجود نداره؟! و میفته تو اون انجمن و جذابیتشم بالا
بنظرم باید یه سری پارامترا عوض بشه، باید "گفت و شنود اجتماعی رو بکنیم مثلا "بحث و تحلیل اجتماعی" و اگه مثلا جایی که هست رو با خلاقیت عوض کنیم خیلی نتیجه بهتری رو روند و تاثیری که روی کاربرای جدید میذاره بوجود میاد.من صرفا روی تاثیر روانی که این انجمن داره نظر دارم و قوانینش رو خودتون تصمیم باید بگیرید اما بنظرم اینطوری بهتر خواهد شد درکل.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

در راستای پست خیلی خوب بابک من میخوام یه چیزی بگم . به نظر خودم یه پیشنهاده که میتونه اجرا بشه ؛ میتونه اجرا نشه . فقط وظیفم بود بگم (;

بینین یه سری هستن تو حرف بزن فقط برای بیشتر کردن درجه کاربری و جمع کردن لایک پست میدن که شدیدا رو اعصابن اینا . پستاشونم که میخونی اصلا نمیفهمی منظورش چیه . مخاطبش همه هستا ولی هیچی ازش سر در نمیاری . به نظر من اینا اسپم محسوب میشن . میشه یه کاری کرد . تو قسمت پروفایل همه یه قسمت قرار بگیره که مربوط یه تذکر مدیران باشه . برای هر تذکر یه چراغ قرمز یا یه علامت منفی ، برای تولید محتوا یا بحث های خوب و موثر یه چراغ سبز یا علامت مثبت . این جدا از لایک باشه یعنی . بعد طف اگه یه مقدار مشخصی از اینارو گرفت مورد تشویق یا تنبیه قرار بگیره . مثلا ارتقا درجه کاربری یا کاهش اون . حتی بن شدن هم میتونه تنبیهی باشه . فکر کنم اینطوری یکم قوانین رو بهتر یاد بگیریم .

دیگه وقتی ساده ترین قانون که مربوط به عنوان تاپیکه رو رعایت نکنیم ، از بقیه ی رعایت کردن ها چه انتظار !؟ من خودم رعایت میکنم و به بقیه تذکر میدم ولی کو گوش شنوا . حتما باید یه کاری بشه که مختص یه فرد نباشه و برای همه افراد شامل بشه تا اعتراض نتونن بکنن .

یه پیشنهاد دیگه هم دارم ، اونم اینکه هر انجمنی میریم یه سری پستا قفل شدن که جدا از افزایش حجم سایت ، رو ظاهر تاپیک هم تاثیر گذاشتن . اگه بشه اینا یه قسمت دسته بندی بشن یا بعد یه مدت حذف بشن که اونوقت نظم ظاهری سایتم رعایت میشه .

یه سوال دیگه هم داشتم . اونم اینکه برای درست کردن شکلک ها کد میخواد ؟ فکر کنم تو انجمن خلاقیت باشه یه تاپیکی هست تحت عنوان شکلک بسازید یا یه همچین چیزی . بعضیاشون خیلی خیلی جالب و کاربردی هستن ، اگه بشه هر چند ماه یه بار یه مسابقه خلاقیت برگذار بشه و یه سری از این شکلک ها برای استفاده تو پست دهی انتخاب بشن خوبه . به اون فرد هم اگه بشه نشان خلاقیت بدن مدیرا .

همینا دیگه ! شاید چرت و پرت گفتم ولی نظرم اینا بود . فضای سایت نسبت به دو سه سال پیش خیلی بد شده . امیدوارم روزی بشه دوباره سمپادیای سابق رو ببینیم :)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

تاپیک‌های قدیمی نباید حذف بشن. اینها همگی تاریخچه و آرشیو سایت هستند. اولا آزاری واسه کسی ندارن. سنگین‌شدن سایت واسه کاربر معنی‌ای نداره عملا. این تاپیک‌ها هم میرن صفحات آخر انجمن‌ها و مزاحمتی دارن. این تاپیک‌ها همشون خاطرست. درسته الان فعال نیستند اما به نوعی پیشینه سایت حساب میشن.

در مورد حرف‌بزن هم نظر شخصی من بیشتر رو آزاد بودنشه. به نظرم من سیستم‌ها تا حد امکان باید آزاد و خارج از چارچوب‌های سخت‌گیرانه باشن. این حد امکان جای بررسی داره ولی خب کاش میشد خیلی آزادتر گذاشت بچه‌های سایت رو. به هرحال مدیرای فعلی تصمیم گرفتن اینجوری باشه. منم دقیق در جریان وضعیت نیستم واسه همین تصمیم‌گیری به عهده همین مدیرهاست.

به نقل از August - 24601 :
من از خاطراتم در اوایل عضویت که به وضوح به خاطرم مونده بگم یکم:
با ورود کاربر به فروم نگا میکنه به انجمن ها و معمولش اینه که نگاه میکنه میبینه دوتای اولو بعد اون رول(قرقره) رو میچرخونه سریع ببینه چقده و به تهش برسه و میاد دوتای آخرو میخونه،من اون موقع که هیچ آشنایی نداشتم همون اول اول اومدم اینجوری دیدم، بعد فرد تو اوایل عضویت یجورایی میخواد اول چیزای ساده تر رو انتخاب کنه تا آشنا بشه و نه چیزای تخصصی رو، بنابراین با توجه به جایگاه انجمن به عنوان آخرین انجمن فروم کاملا تو چش کاربره و اسمش هم که "گفت و شنود" و شاخه ی "متفرقه" و به به دیگه بعدشم(برای خودم دیرتر اتفاق افتاد) که میبینه به به به به "حرف بزن" چه خوب 8->که میگه بهشت وجود نداره؟! و میفته تو اون انجمن و جذابیتشم بالا
بنظرم باید یه سری پارامترا عوض بشه، باید "گفت و شنود اجتماعی رو بکنیم مثلا "بحث و تحلیل اجتماعی" و اگه مثلا جایی که هست رو با خلاقیت عوض کنیم خیلی نتیجه بهتری رو روند و تاثیری که روی کاربرای جدید میذاره بوجود میاد.من صرفا روی تاثیر روانی که این انجمن داره نظر دارم و قوانینش رو خودتون تصمیم باید بگیرید اما بنظرم اینطوری بهتر خواهد شد درکل.
حالا تغییر اسمش رو نظری ندارم ولی با این موضوع که روی ترتیب انجمن‌ها باید فکر بشه موافقم. قبلا من شاخه ها رو جابه‌جا میکردم تا جلب توجه بکنن بعضی‌هاشون و ... الان هم به فکر اینم که بهترین حالت ممکن برای ترتیب انجمن‌ها چیه؟ کسی نظری ایده‌ای داشت بگه.

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

بازهم مطرح میکنم (البته نمیدونم جاش دقیقا اینجاس یا نه :D )
به نظرم سیستم امتیاز دهی برای تاپیک حرف بزن واقعا بی کاربرده!
چه لزومی داره کسی لایک یا دیس بده به حرف های یه نفر دیگه؟
نه بحثی در کاره، نه تایید و ردی، نه درست و غلطی.
خب اگه آدم بخواد به حرف دل ملت امتیاز بده، همه رو باید از دم لایک کنه!
به نظرم وجود این سیستم برای این تاپیک، عملا هم باعث میشه پست های حرف بزن از پست های واقعی و درست حسابی دور بشن، هم ارزش سیستم امتیاز گذاری کم بشه
و هم همچین قوانینی ایجاد بشه!

خب برش دارید همه راحت شن. باور کنید به محض اینکه برش دارید، به شدت افزایش کیفیت پیدا میکنه پست ها :D

نام مرکز سمپاد
چهارراه لشگر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از Hespride :
به نظرم وجود این سیستم برای این تاپیک، عملا هم باعث میشه پست های حرف بزن از پست های واقعی و درست حسابی دور بشن، هم ارزش سیستم امتیاز گذاری کم بشه

خب برش دارید همه راحت شن. باور کنید به محض اینکه برش دارید، به شدت افزایش کیفیت پیدا میکنه پست ها :D
لازم به ذکره که کاملا تایید میشه...
من که صرفا برای دل خودم مینویسم اونجا و یه جایی هست که دوست دارم بمونه برام...بعدا که برگردم ببینمشون تجدید خاطره بشه تا حدی!
ولی عده ی زیادی نمیدونم!حدس میزنم جملات یه خطی مینویسن صرفا برای پر کردن لایک ...
خیلی کار خوبی هست اگه برداشته بشه :)
+
اگه یه مقدار لایکها رو دسته بندی کنین بهتره!!
مثلا کسی که توی قسمت المپیاد یا قسمتهای آموزشی لایک میگیره،سه برابر لایک عادی حساب بشه و اینها!!
کلا به نظرم هر چی به قسمت آموزشی نزدیکتر میشیم ارزش لایکها رو بیشتر و هر چقدر ازش دور میشیم و به انجمنهای مثل گفت وشنود نزدیک،ارزش لایکها رو کم کنین (;

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

همه از چی ناراضی بودن دقیقا؟
یه کم فکر کنید متوجه میشید که واقعا هیچ دلیلی نداره ملت به درد دل بقیه امتیاز بدن :D

مثلا طرف نوشته عاشق شدم. سه نفر لایک کردن. این یعنی چی؟ یعنی عشقتو لایک؟ عاشق شدن لایک؟ منم عاشق؟ :D

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

حالا 2 3 تا لایک مگه چیه؟
ما که بخیل نیستیم
من تو حرف بزن از متنای خیلیا خوشم میاد؛
بنظرم که مسخرس که اینو مشکل در نظر بگیریم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

@ Hespride: حرفتون در مورد لایک تو حرف بزن تا حدی درسته؛ اما به نظرم حداقل برای «الان» مناسب نیست. چون طرح دو پست تو یه روز اخیرا مطرح شد و داره اجرا میشه. بچه‌ها به این طرح هم اعتراض داشتن و اگه بیایم یه طرح دیگه تو حرف بزن اجرا کنیم جَو خوبی ایجاد نمیشه. اگه قرار باشه سخت بگیریم هم کم کم باید کاربرا رو عادت بدیم به این قوانین. فعلا هم به خاطر قانون جدید، وضعیت حرف بزن بهتر شده. تا ببینیم سرانجام چه خواهد بودن. :D

• لایک
امتیازات: MePeR

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

[nb]به نظرم این تاپیک برای این بحث زیاد مناسب نیست. اگه صلاح میدونید بحث رو انتقال بدید [/nb]حرف بزن به شکل متنوعی تا حالا تغییر قوانین رو تجربه کرده.گذشته از قوانین پیرامون گذاشنن عکس و پست یه کلمه ای و ...راجع به تعدد پست ها هر دوره یه قانونی بوده. زمانی بوده که تعداد پست در روز شمارش میشده. زمانی بوده که فقط دو تا پست ندادن در یه تعداد صفحه ی مشخص مطرح بوده. زمانی بوده که هیچ کدوم از این چیزا نبوده. به هر کدوم هم ایراداتی وارد بوده. اینکه اگه محدودیت تعداد پست در روز بذاریم یه حالتی پیش میاد که شخص فکر میکنه حتما باید تا ماکسیمم ممکن رو پست کنه از نظر من ایراد کاملا واردیه. اینکه اگه برای تعدد پست قانونی نباشه افرادی هستن که با بی نهایت پست در روز تاپیک رو خراب میکنن هم صحیحه. هیچ کدوم از اینا سیستم های تست نشده ای نیستن. یعنی این قانون فعلی و مشابهش بارها قبلا اجرا شده و خب شاید بنابه شرایط فعلی مدیران فعلی صلاح میدونن این قانون باشه که البته من شخصا موافق نیستم اما خب رای نهایی با مدیره. اما مقصود نهاییم اینه که این قوانین پیرامون تعدد پست ها اصولا هیچ مشکلی رو اساساً حل نمیکنه. هیچ وقت هم نکرده. چیز جدیدی هم نیست که حرف از عادت دادن پیش بیاد. تکرار مکرراته. به نظر من چیزی که حرف بزن نیاز داره اینه که دید کابرها کاملا نسبت بهش تغییر کنه. و به نظرم حذف لایک راهکار مناسبی برای ایجاد این تغییر دیدگاهه. البته ادعایی روی این نیست که تنها راهکاره. در واقع اگه ایده ی جدیدی برای تحول حرف بزن داده بشه خیلی هم خوبه. اما تکرار به نوبت قوانینی که بار ها عوض شدن چیزی نیست که ازش نتیجه ای بگیریم. از خیلی وقت پیش به نظرم حذف امتیازات مناسب ترین راهکاره اما به خاطر جو خاص اعتراضی اون زمان امکان اجراش نبود. حقیقتش من الان از جو کاربر ها اطلاعی ندارم. اما اصولا اعتراض همیشه هست. طبیعتا نمیشه همه رو راضی نگه داشت. ضمن اینکه برای اعتراض باید یه دلیل منطقی باشه تا اهمیت پیدا کنه چون اینجا ما سیستم دموکراسی پیاده نمیکنیم. به نظر من اگه حس میکنید دچار اعتراضات بسیار پرپیامد و عجیب غریب نمیشید حذف امتیازات ایده ی بسیار خوبیه.

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

درنا:
خب همونطور که ریحانه گفت قانونِ فعلی تازه تعیین شده و موج اعتراضاتش تازه داره میخوابه
موضوعه بستن لایکارو بنظر من باید بیشتر بررسی بشه[nb]با این قانون ممکنه حرف بزن به کلی تعطیل بشه :D[/nb]
و حالا یکم زمان بگذره
این قانون جدیدم تا اینجا نتایج امیدوارکننده ای داشته

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

چقدر خوب است بفهمیم"خوابیدن موج اعتراضات"در نتیجه ی جواب ندادن ب اعتراضات یک موفقیت نیست :)
فکر کنم واضح بود

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از پوریا عابدی :
چقدر خوب است بفهمیم"خوابیدن موج اعتراضات"در نتیجه ی جواب ندادن ب اعتراضات یک موفقیت نیست :)
فکر کنم واضح بود

کو ؟ کجا دقیقا ؟!
نشون بده جایی از این قانون به صورت منطقی انتقاد شده و مدیران جواب ندادن. (طبیعتا منظورم آه و ناله‌های یکی دو روز اول تو خود حرف بزن نیست.)
اگر مبنا رو این پست بذاریم که حتی خود مدیر انجمن هم اومده با آغوش باز از کاربرا خواسته که اگر انتقادی پیرامون این قانون دارن بگن و یا خود انجمن نظرات پیشنهادات رو مبنا قرار بدیم من حقیقتش هیچ اعتراضی ندیدم.

به نقل از Hespride :

قبل از اینکه به برداشتن لایک از حرف بزن فکر کنیم به نظرم باید اول این سوال رو از خودمون بپرسیم که اصولا چرا باید تاپیکی وجود داشته باشه که کاربر هر حرفی خواست بزنه و اصطلاحا درد و دل کنه ؟
مگه ما برای درد و دل کردن اینجاییم ؟!
اونم در این ابعاد که کاربر باید روزی ۱۰ بار پست بده توی این تاپیک ؟
بحث من ماهیت و ریشه حرف بزن هست.
شما اگر خودتون مرور کنین تاریخ حرف بزن رو طی این چند سال. همین تاپیک انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود مثلا.
میبینید که این تاپیک برای مدیران دردسر خالص هست. یعنی مدیر باید کلی از وقتش رو بزاره برای نظم دادن به این تاپیک و در نهایت فحش و ناسزا هم بشنوه.
چرا؟ چون یک عده به دلایل مختلف به شدت به این تاپیک وابسته ان.
شما الان پروفایل--> آمار فعالیت هر ۱۰ کاربری رو که باز کنید از نظر تعداد پست بنظرتون چندتاشون گفت و شنود انجمن اولشون نیست ؟!
این فقط یک طرف قضیه هست.
حرف بزن بخاطر ترافیک بالاش همیشه روی انجمن های دیگه هم تاثیر میزاره . الان انجمن های علوم انسانی همه خوابیدن و یه بحث درست توشون نیست.
اونایی هم که فعال هستن همون تاپیک های طولانی و فرسایشی هست.
خلاصه کلام اینکه حرف بزن از ریشه مشکل داره !

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از پوریا عابدی :
فکر کنم واضح بود
حالا بقیه هیچی خودِ شما انتقاد کردین و جوابتونم گرفتین
اینم جواب خودتون بود:(حالا نمیدونم حوصله ی بحث نداشتید اینو گفتید یا واقعا راضی شدید، که اگه حوصله ی بحث نداشتید مشکل جواب ندادن ما نبوده!)
به نقل از پوریا عابدی :
بله حق با شماست
ممنون

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
درنا:
خب همونطور که ریحانه گفت قانونِ فعلی تازه تعیین شده و موج اعتراضاتش تازه داره میخوابه
موضوعه بستن لایکارو بنظر من باید بیشتر بررسی بشه[nb]با این قانون ممکنه حرف بزن به کلی تعطیل بشه :D[/nb]
و حالا یکم زمان بگذره
این قانون جدیدم تا اینجا نتایج امیدوارکننده ای داشته
قانون جدیدی در کار نیست. من از کاربرای قدیمی نیستم اما تو مدت عضویتم چندین بار این قانون به اجرا در اومده و به دلایل مختلف دوباره برداشته شده و باز از نو. بحثم راجع به این نیست که آیا بودن این قانون بهتره یا نبودش چون تجربه نشون داده تاثیرگذاری زیادی نداره.البته شما مدیر هستی و در جریانی و من مدت هاست دقتی روی مسائل مدیریتی ندارم و وقتی میگی که نتایج امیدوار کننده داشته یعنی وضع قبلا بدتر بوده. اما خلاصه ی حرفم اینه که آقا جان! ته تهش رو ما دیدیم. حرف بزن باز هم جایی خواهد بود که باعث کاهش کیفیت سایت میشه.ا نهایتش پیشنهاد میکنم شما به این پیشنهاد فکر کنید.این تجربه ی مدیریتی کساییه که خودشون کل انجمن گفت و شنود رو از اول به وجود اوردن, خودشون حرف بزن رو به وجود اوردن.قطعا حرف بزن میتونه جای حرف های حسابی تری باشه, در حجم کمتر.

بالا