پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

درسته، عده‌ای هم هستن که از ایده‌های ساده و تکراری، عکس‌های خوبی می‌گیرن. ولی خیلی از عکس‌های همین مسابقه رو ببینید؛ چند درصدشون «خوب» بودن؟ کیفیت مسابقه نسبت به دوره‌های قبلی بالاتر بود یا پایین‌تر؟
اما خب مسابقه باید به اندازه ی کافی موضوعش جذاب و عامه پسند باشه تا بتونه مخاطب های زیادی رو داشته باشه . :D
و شرکت توی مسابقه از دوره‌های قبلی کم‌تر بود یا بیشتر؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ارغـوان اس. :
درسته، عده‌ای هم هستن که از ایده‌های ساده و تکراری، عکس‌های خوبی می‌گیرن. ولی خیلی از عکس‌های همین مسابقه رو ببینید؛ چند درصدشون «خوب» بودن؟ کیفیت مسابقه نسبت به دوره‌های قبلی بالاتر بود یا پایین‌تر؟و شرکت توی مسابقه از دوره‌های قبلی کم‌تر بود یا بیشتر؟

به نسبت شرکت کننده‌ها باید سنجید. نسبت به دوره‌های قبل عکسای خوب کمتر بوده ولی نسبت به تعداد عکسا و اگه با خودش بسنجیم چی؟
تو دوره‌های قبلی عکسایی که صرفا «بودن که باشن» بیشتر بودن.
و خب باید عاملای دیگه رو هم در نظر گرفت. مثلا وقت مسابقه. تو زمستون بود و وسط خیلی از درگیریای دانش آموزی و دانشجویی.

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از ارغـوان اس. :
شرکت توی مسابقه از دوره‌های قبلی کم‌تر بود یا بیشتر؟
من فکر نمیکنم شرکتِ کم توی این مسابقه به دلیل کم بودنِ کیفیت بوده باشه راستش. :D فکر میکنم که بچه ها کلاً استقبالِ آنچنان از مسابقات به عمل نمیارن.البته این فقط حدسم ِ.
مسابقه خوشنویسی که الآن داره برگزار میشه با همون شرایط قبلی ِ.اجازه بدین ببینیم چقدر مخاطب پیدا میکنه.شاید واقعاً بچه ها ذوق ِ شرکت توی مسابقه های هنریُ ندارن زیاد. :D

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

فک کنم اگه این که کی قبول شده المپیاد کی نشده رُ با مدیران انجمن هماهنگ کنید که همه تو مباحث عمومی اعلام کنن بهتر و منسجم تر میشه×
با توجه به اینکه نظر سنجی ُ اینام هس

پیشنهاد جاست! :)

• لایک
امتیازات: sayna

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

من یکی دو سه باری رفتم این انجمنای علوم زیستی و زیر گروهش انجمن ژنتیک، قبلش راستش نرفته بودم و یک انجمن محجور بوده بود برام تقریبا
به هرحال بعد رفتن من به عمق فاجعه پی بردم، خیلی وضعیت نابسمان و بیخودی دارند، بخصوص ژنتیک که اصلن رو به نابودیس؛ مباحثی که احتمالا باید با حجم کاربرانی که توی سایت تجربی هستن اینطور نباشن الان سرشار از چرندیات هستن؛ طرف یک فیلم دیده راجب یک مبحث زیست براش تاپیک زده، و نمیدونه وکه همون انتشارات رو اگه حساب کنیم حجم عظیمی ویدیو آموزشی داره، من هرروز حداقل به یکی دوتا ویدیو فوقالعاده و جذاب میرسم اما نمیشه که براشون تاپیک زد،گفتم بیاین بکنینش یک تاپیک کلی و مهمش کنین کلن برا ویدیو و کتاب و اینا که بالای دوسه بار گزارش کردم اینو و هیچی؛ موارد دیگم داشتیم که باز خوب شد به گزارشش رسیدگی شد مثلا طرف برا مشق زیستش اومده بود تاپیک زده بود مشکل بزرگ و فلان، یا تاپیک های چرت و اسپم و حرف های زیاد و تاپیک های نامرتبط دیگه. ژنتیکش که وضعش خیلی خرابه؛ اسپم پر، تاپیک پاک شده و پت نقطه شده،آموزش های ناقص و ناتکمیل شده و محتوای در کل ناقص و پست پینگلیش و تاپیکای نامرتب یا بی ارزش

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

خب پیشنهادتون برای بهبود روندش چیه؟ :-??

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

حالا به وضعیت داغونی دارند که آدمو یاد یک شهر جنگ زده میندازه؛ من دارم این روزا براشون چندتا تا تاپیک رو آماده میکنم اما توی این وضعیتش بنظر بیهودس قبل گفتم اینو به نسترنگارشون گفتم یکاریش کنن، حداقل دیگه به بیچاره برسین که اگه توش تولید محتوا نمیکنید اینطوری اسپم نشه؛ اون داخلی که میشد که بشه رو گفتش که وقت نمیکنه و یسری گزینه های دیگه که راجبش حرف زدم و اینا و بعدشم من به ساینام پیشنهاد دادم بیاد دستش بگیره درستش کنه که قبولش نکرد گفت خودم بشم بهتره. اما در کل میخوام بش برسین و لازمه درست شه و برای درست شدنشم نیاز به ابزار مدیریتی دارم برای جمع جور کردنش چون جدا به یک سی پی آر نیاز داره

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

یه پیشنهاد دارم اگه بشه فکر کنم خیلی خوبه

این جایی هست که نوشته پاسخ ها , که اگر تو تاپیک هایی که پست دادیم پست جدید میدن بهمون خبر میده

یه جایی هم مشابه باشه برای بانگ هایی که نظر میدیم ... که اگر کسی جدید پست داد بهمون خبر بده ... واقعا لازمه

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
یه پیشنهاد دارم اگه بشه فکر کنم خیلی خوبه

این جایی هست که نوشته پاسخ ها , که اگر تو تاپیک هایی که پست دادیم پست جدید میدن بهمون خبر میده

یه جایی هم مشابه باشه برای بانگ هایی که نظر میدیم ... که اگر کسی جدید پست داد بهمون خبر بده ... واقعا لازمه
حالا جدا از اینکه این کار شدنی هست یا نه فکر میکنم در اون صورت حجم پیغام های خصوصی به طرز فجیعی افزایش پیدا میکنه و به نظرم خیلی خوشایند نیست. :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از سـحر :
حالا جدا از اینکه این کار شدنی هست یا نه فکر میکنم در اون صورت حجم پیغام های خصوصی به طرز فجیعی افزایش پیدا میکنه و به نظرم خیلی خوشایند نیست. :D

خب لازم نیست که بفرستنش تو قسمت پیام خصوصی ها ...
میشه اون بالا کنار پاسخ ها یه بخش اضافه کرد

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
خب لازم نیست که بفرستنش تو قسمت پیام خصوصی ها ...
میشه اون بالا کنار پاسخ ها یه بخش اضافه کرد
راستش راجع به امکان پذیر بودنش نظری ندارم.فکر هم میکنم که اون قسمتِ پاسخ ها کفایت میکنه در این مورد. :-? بعد یه نکته ای:فکر میکنم این مسئله رُ باید اینجا میگفتی فهیمه. :D

+من یه چیز میخواستم بگم ولی صبر کردم که مهلت مسابقه خوشنویسی تموم بشه و بعد بگم.در حال حاضر هم فقط 1 روز تا پایانش مونده. :D شما این تاپیک رُ با این تاپیک مقایسه کنید!نمیدونم واقعاً چرا باید اینقدر کم استقبال بشه به نسبت دفعه ی پیش.در مورد شرایط مسابقه که کاملاً در هر دو مورد یکسان بوده.فکر هم نمیکنم مشکل از اطلاع رسانی بوده باشه چون اون جور که نسترنّگار گفتن هر خبری سه روز توی بخش اخبار میمونه.بنابراین دفعه ی قبل هم اطلاع رسانی به همین شکل بوده.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از سـحر :
راستش راجع به امکان پذیر بودنش نظری ندارم.فکر هم میکنم که اون قسمتِ پاسخ ها کفایت میکنه در این مورد. :-? بعد یه نکته ای:فکر میکنم این مسئله رُ باید اینجا میگفتی فهیمه. :D

+من یه چیز میخواستم بگم ولی صبر کردم که مهلت مسابقه خوشنویسی تموم بشه و بعد بگم.در حال حاضر هم فقط 1 روز تا پایانش مونده. :D شما این تاپیک رُ با این تاپیک مقایسه کنید!نمیدونم واقعاً چرا باید اینقدر کم استقبال بشه به نسبت دفعه ی پیش.در مورد شرایط مسابقه که کاملاً در هر دو مورد یکسان بوده.فکر هم نمیکنم مشکل از اطلاع رسانی بوده باشه چون اون جور که نسترنّگار گفتن هر خبری سه روز توی بخش اخبار میمونه.بنابراین دفعه ی قبل هم اطلاع رسانی به همین شکل بوده.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

شاید کاربرایی که اون سری بودن خطشون بهتر از کاربرایی بود که این سری بودن !!!!!!

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

سحر:شایدم یکی از دلایلش این باشه که اون موقع تابستون بود :د [ زیر نویس]

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از شقایـقツ :
سحر:شایدم یکی از دلایلش این باشه که اون موقع تابستون بود :د [ زیر نویس]
خُب اینُ هم میشه در نظر گرفت اما وقتی میای میبینی تعداد لایک ها و تعداد آدمایی که دست نوشته شونُ گذاشتن تقریباً نصف دفعه ی پیش هستش یه کم جا میخوری و فکر میکنی قضیه پیچیده تر از این حرفا میتونه باشه. :D

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

1) دوره اول تابستون بود
2) کمیت مهم نیست کیفیت مهمه؛ تابستون تعداد پستایی که قوانین توشون رعایت نشده بود زیاد تر بودن
+ فک میکنم اگه تمدید بشه و یکی دو روز مجددا بره تو اخبار بهتر باشه(تعطیلات شروع شده و یه عده تازه اومدن سایت)

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
1) دوره اول تابستون بود
2) کمیت مهم نیست کیفیت مهمه؛ تابستون تعداد پستایی که قوانین توشون رعایت نشده بود زیاد تر بودن
+ فک میکنم اگه تمدید بشه و یکی دو روز مجددا بره تو اخبار بهتر باشه(تعطیلات شروع شده و یه عده تازه اومدن سایت)
آره مسلماً کیفیت خیلی مهم ِ ولی بهت هم گفتم زینب که کیفیت اون دفعه کمتر از این دفعه نبود.بنابراین بحث کمیت پیش میاد که خودتون میبینید.

با + موافقم البته.

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

جو حرف بزن بهم ریخته ی کم.....
پیشنهادمیشه بار محتواشوکم کنید
مثلا واسه درد دل های عاشقانه خیلی یکدست میشه صفحااتش
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,98553.0.html
من این رو زدم که اگر استقبال نشدخب حذف میشه
درکل بنظرم یه م بحثارومنتقل کرداز حرف بزن تا برای تاپیک نزدن نیان مسقیم اونجا
همه میگن حرف بزن عوض شده نمیگن طورشده...این عاشقانه های رو یکی بهش اشاره کرد اگرکسی موضوعات دیگه ه بذهنش رسیدبیادبگه
مرسی :D

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

اینجوری تعدادی تاپیک داریم که همه شون همون جو حرف بزن رو پیدا میکنن,مشکل از یه دونه میشه چند تا...
بعد تفکیک حرفا به عاشقانه و غیرعاشقانه یه کم دسته بندی ناجوریه,نمیشه به این راحتی تفکیک کرد همه پست ها رو...
درکل تو تاپیکش هم گفتم,اینجور ایده ها و تاپیک ها رو اول با یکی از مدیرای انجمنش یا داخلی هماهنگ کنید,بعد اجرا کنید بهتره... (:

Aqa milad

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتي
شهر
شیــــــــــــــروان
مدال المپیاد
او......................(او سرش ناپیداست)
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی بجنورد
رشته دانشگاه
پزشکی

چرا اینجوره تاپیکا؟
بعضی از تاپیکا هستن مال 3 سال پیشن
بعضی تاپیکا هستن که هیچ نظری نداشتن
این تاپیکا رو باید حذف کرد
سایت خیلی شلوغ شده با این تاپیکا

andia

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
برق

میگم احساس نمیکنید سایت در زمینه علمی خیلی شوت شده؟ :-"
اگه یه سر به تاپیکای انجمن های مربوطه بزنید میبینید که اکثر تاپیکا مربوط به سال 2010 و قبلتره
که همش مربوط به مدیرای اسبق :D
بهتر نیست مدیران یه زحمتی بدن و به تولید محتوا و چیزای مفید بپردازن؟
الان اکثر تاپیکا و پستا و بحثا بشتر در راستای علافیسم و اسپمیسم هستن :D
اینجوری انجمن داغون میشه ها

بالا