پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

تنها بخش آزاد سایت همون حرف بزنه
و خیلی از کاربرا بخاطر حرف بزن آن هستن
من نمیدونم حرف بزن چه مشکلی تو سایت پیش میاره؟
اگه میشه توضیح بدین!

بستن لایکا ام فک نمیکنم جالب باشه؛

ی راه دیگه بذارین لطفا!

مثلا روزی یه پست!

خب فک کنم با روزی یه پست اصلا حرف بزن به صفحه بعد نرسه کلا

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

چه مشکلی؟بعضیا پست میدن حالا کپی پیست واسه اینکه لایک پارو کنن
خب مریم قانون حرف بزن تغییر کرده شده 2روز در روز دیگه

• لایک
امتیازات: scamp

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

آره اما مدیرا میخوان 2باره قانون جدید بزارن که نشه به پستای حرف بزن لایک داد

• لایک

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

مریم فقط ی پیشنهاد بود ک لایک برداشته شه!
قبلا این کار رو کرده بودن ک همه اعتراض کرده بودن
دکتر شریعتی هم گف ک
به نقل از ~Dr.Shariati~ :
درنا:
خب همونطور که ریحانه گفت قانونِ فعلی تازه تعیین شده و موج اعتراضاتش تازه داره میخوابه
موضوعه بستن لایکارو بنظر من باید بیشتر بررسی بشه[nb]با این قانون ممکنه حرف بزن به کلی تعطیل بشه :D[/nb]
و حالا یکم زمان بگذره
این قانون جدیدم تا اینجا نتایج امیدوارکننده ای داشته

• لایک

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
حالا بقیه هیچی خودِ شما انتقاد کردین و جوابتونم گرفتین
اینم جواب خودتون بود:(حالا نمیدونم حوصله ی بحث نداشتید اینو گفتید یا واقعا راضی شدید، که اگه حوصله ی بحث نداشتید مشکل جواب ندادن ما نبوده!)
خانم محترم واقعا درسته انقدر مسخره دروغ گفتن؟! :|
من ب شما گفتم چرا پست من پاک شده؟...با معیارها و قوانین جدید گذاشته شده هم ب نظرم نباید پاک میشد
شما جواب دادین و من دیدم درست میگین...
و از شما تشکر کردم
چ ربطی داشت ب انتقاد؟! :|من خودم هیچ جا انتقادم ب این قوانین مسخره رو اعلام نکردم ک جوابی مثل این بگیرم
کمی تجدید نظر در کارها :|

بعضا انقدر یسری چیزها مسخرن ک شما چیزی ب اسم اعتراض رو نه در قالب انتقاد بلکه در قالب تمسخر بیان میکنین...دقیقا یادمه ی ذره گذشته بود از قضیه ک همین جور پست های تمسخر آمیز میدادند دوستانم با اشاره ی مستقیم ب این قضیه...
واضحه وقتی ترتیب اثری نداشته باشه حرفشون حرفی نمیزنن...بسیار واضحه این

در هر حال انقدر سایت مشکل هست توش ک گم باشه حرف بزن
بنده صرفا خواستم ی اشاره ی کوچیک بکنم و ی یادآوری ک یادمون نره اگه صدایی نیست یعنی همه چیز درست شده
حرف دیگه ای نیست

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از پوریا عابدی :
بنده صرفا خواستم ی اشاره ی کوچیک بکنم و ی یادآوری ک یادمون نره اگه صدایی نیست یعنی همه چیز درست شده
حرف دیگه ای نیست

کسی همچین حرفی زد؟ کسی گفت اگه صدایی نیست یعنی همه چی درست شده؟
احتمالا برداشت اشتباه کردید. قطعا میدونیم که هیچ موفقیتی 100% نیست و هیچ‌وقت 100% آدما موافق با یه طرح یا قانون نیستن.

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از پوریا عابدی :
خانم محترم واقعا درسته انقدر مسخره دروغ گفتن؟! :|
من ب شما گفتم چرا پست من پاک شده؟...با معیارها و قوانین جدید گذاشته شده هم ب نظرم نباید پاک میشد
شما جواب دادین و من دیدم درست میگین...
و از شما تشکر کردم
چ ربطی داشت ب انتقاد؟! :|من خودم هیچ جا انتقادم ب این قوانین مسخره رو اعلام نکردم ک جوابی مثل این بگیرم
کمی تجدید نظر در کارها :|

بعضا انقدر یسری چیزها مسخرن ک شما چیزی ب اسم اعتراض رو نه در قالب انتقاد بلکه در قالب تمسخر بیان میکنین...دقیقا یادمه ی ذره گذشته بود از قضیه ک همین جور پست های تمسخر آمیز میدادند دوستانم با اشاره ی مستقیم ب این قضیه...
واضحه وقتی ترتیب اثری نداشته باشه حرفشون حرفی نمیزنن...بسیار واضحه این

در هر حال انقدر سایت مشکل هست توش ک گم باشه حرف بزن
حرف دیگه ای نیست
خب فرضو میذاریم به اینکه شما ناراضی
اما خودتون دارید میگید هیچ جا مطرح نکردید نارضایتیتونو!
پس نمیدونم از کجا اطمینان دارید که:
به نقل از پوریا عابدی :
چقدر خوب است بفهمیم"خوابیدن موج اعتراضات"در نتیجه ی جواب ندادن ب اعتراضات یک موفقیت نیست :)
:|

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

خب درسته که خیلی ها هستند که برای لایک و یا تعداد ارسال توی اون انجمن پست میدن ، اما حتی این ایده ها و برداشتن لایک و شمارش تعداد ارسال ها هم برای ما جدید نیستن و قبلا توی گفت و شنود و حرف بزن تجربه شون کردیم . :D
به قول درنا هیچ کدوم از این ها هم جواب گو نبوده ... نیاز به فرهنگ سازی هست کلا !!!!! :D :D

در رابطه با لایک هم ، خیلی ها ممکنه برای خاطر لایک پستی ندن ، اما به قول یک دوستی توی پادکست که خاطرم نیست کی بود ... :D
وقتی کسی لایک میکنه میتونه اون لایک یه جور احساس همدردی باشه و این احساس رو در فرد ایجاد کنه که کسی برای حرف هاش ارزش قائل شده و برای اون فرد مهم بوده... خب این حس خودش قشنگ و با ارزش هست از دید من ...

هرچند که گاهی واقعا خودم میمونم مثلا این طرفی که اومده پستم رو توی حرف بزن لایک کرده اصلا چیش رو لایک کرده دقیقا !!! #-o :))

در هر صورت ، فعلا سیستم لایک ها برداشته نمیشه .

مدتی این قانون فعلی اجرا میشه تا هرچند کاملا مطلوب مدیران و کاربران نیست ، اما بهتر از وضع فعلی بتونیم حرف بزن و انبوه پست ها و درد و دل های دوستان رو که در حال انفجار همیشگی هست به کمک تک تک شما مدیریت کنیم ... :D

اگر انتقادی هم نسبت به بند های قوانین یا خود مدیران دارین لطفا توی بخش های مربوط دنبال کنین . ممنون ! :D

aliabedini

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
ریاضی کامپیوتر
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
برق

نمیدونم اینو باید کجا بگم
:لایک
این کار کی بود ؟؟؟
خیلی کاربردیه :D
کاش معکوسشم بذارین خیلی باحال میشه اصن رند میشه همه استفاده میکنن
البته نه به معنای ... به معنای دیسلایک

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ساعت سه شب اضافه کردم من. معکوسش رو هم به زودی اضافه میکنم :D

aliabedini

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
ریاضی کامپیوتر
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
برق

به نقل از محمّد :
ساعت سه شب اضافه کردم من. معکوسش رو هم به زودی اضافه میکنم :D
میگم غیر از اینا هم میشه اضافه کرد
در عوض بعضیا رو حذف کنین اخه بی مصرفن
نگین بچه پرروه ها
راستی این هفت سین بالا رو هم فک کنم بردارین بهتره هرکی ندونه فک میکنه سایت از عید تعطیله

maria16

Unknown
نام مرکز سمپاد
1
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1398

بچه ها یه راهنمای استفاده از سایت بذارین اگه میشه
من اسمم نفر چهارم کاربراس
این کاربر جدیدا سرویسم کردن
هی میگن: ما گیج شدیم
چرا سایت اینجوریه؟
استفاده ازسایت سخته
راهنمایی کن لطفا
روزی چن نفرو باید من راهنمایی کنم فقط

با تچکر:)

aliabedini

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
ریاضی کامپیوتر
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
برق

به نقل از ! مــــر یم ! :
بچه ها یه راهنمای استفاده از سایت بذارین اگه میشه
من اسمم نفر چهارم کاربراس
این کاربر جدیدا سرویسم کردن
هی میگن: ما گیج شدیم
چرا سایت اینجوریه؟
استفاده ازسایت سخته
راهنمایی کن لطفا
روزی چن نفرو باید من راهنمایی کنم فقط

با تچکر:)
بالای سایت راهنما داره کنار فهرست اول باید اونو بخونن
تو قسمت سوالای متداول هم میشه برن

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق

کاش انقدری که به یک پست و دو پست و ده پست و لایک های این حرف بزن که شاید خیلی ها حتی از کنارش هم نگذرن شاید خیلی ها هم فقط به خاطر اون بیان سمپادیا
اهمیت میدید ؛
به انجمن های دیگه ی سایت اهمیت میدادید

کاش اینجا وضعش این نبود
کاش به این [/url ] و [url=http://www.sampadia.com/forum/index.php/board,96.0.html]این و این دست کم اهمیت بیشتری داده میشد ...
اینجا یکی رو داشت که حداقل روزی 5 دقیقه رو بهش رسیدگی کنه!

کاش یه نگاهی به جاهای دیگه ای سایت بکنید و بعد بفهمید که اشتباه اول از همه از خودتون (مدیران) هست که به جای اهمیت به اینکه حرف بزن رو قفل کنیم و محو کنیم خوبه یا روزی یک پست یا دو پست ؟ حرف بزن رو منفجر کنیم بلکه یه انجمن دیگه دوتا پست داشته باش و اقتدار مدیریتی رو اینگونه ثابت کنیم به زیر دست ها
دو روز هم وقتتون رو واسه بهتر کردن اینها بذارین
حرف بزن نیست که داره فلان انجمن و فلان تاپیک رو نابود میکنه ، بدون پست میکنه ، کاربر ها رو فراری میده ..
نه!
این شمایید ...

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)

این مسابقه های هنری یا علمی ( که تا حالا نبوده :D) بیشتر بزارین که لااقل به تاپیکای دیگه هم سری زده شه

بنظر من اگه واسه بچه ها یه محدودیتای اخلاقی و رفتاری بزارین در کنار تاپیکای مفیدی که داره سایت همه پسندی میشه :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از نسریــــن :
این مسابقه های هنری یا علمی ( که تا حالا نبوده :D) بیشتر بزارین که لااقل به تاپیکای دیگه هم سری زده شه

بنظر من اگه واسه بچه ها یه محدودیتای اخلاقی و رفتاری بزارین در کنار تاپیکای مفیدی که داره سایت همه پسندی میشه :)

فکر نمیکنم تو سمپاد , محدودیت اخلاقی و رفتاری وجود نداشته باشه و هر کی با توجه به این که خودش میخواد چجوری باشه عمل میکنه و کسی اینو بهش نمیگه که چیکار کنه , چیکار نکنه و فقط راهنماییش میکنه
و تو سمپادیا هم که یه جامعه کوچیکی از سمپاده , فکر کنم باید همینجوری باشه !!!

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

یک کم بهتره سخت گیری بیشتری داشته باشین نسبت به حرفایی که کاربرا میزنن. چه شوخی چه غیر شوخی. الان تقریبا خیلی وقته که تو پستا به صورت غیر مستقیم حرفای بسیار زشتی زده میشه و تقریبا عادی شده ( خودم هم زیاد میزنم. نگین باز خودتم میگی و فلان). مشکل من اینجاست که الان یک سری افرادی هستن که توی کامنتای بانگا دیگه غیر مستقیم نمیگن. بعضی چیزارو که بدون هیچ سانسوری میان میگن. خوب واقعا به نظرم اگه باهاش برخورد نشه, اینا هم عادی میشه و به پستای عادی کشونده میشه.

به نقل از F@|-|!mEh :
فکر نمیکنم تو سمپاد , محدودیت اخلاقی و رفتاری وجود نداشته باشه و هر کی با توجه به این که خودش میخواد چجوری باشه عمل میکنه و کسی اینو بهش نمیگه که چیکار کنه , چیکار نکنه و فقط راهنماییش میکنه
و تو سمپادیا هم که یه جامعه کوچیکی از سمپاده , فکر کنم باید همینجوری باشه !!!

خیلی هم درسته واقعا. فقط بعدا شاید لازم شه یک بخش +18 هم را بندازیم مثلا تو سایت.

paria.s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
96

شاید اصن ربط مستقیمی به محتوا نداشته باشه
من نمیدونم اینو قبلن گفتن یا نه ، حتا شاید باشه و من نفهمیده باشم :-s
دیدم که توی سایت اکثرن وقتی کاربر جدیدی شروع به فهالیت میکنه ، به عنوان مثال ، میاد توی حرف بزن 10 تا پست پشت سر هم میده . اکثرشم کپی پیست . :| بعد احتمالن مدیرای عزیز و زحمت کش هم باید وظیفه شونو اجرا کنن و یه تذکر میدن و پاک میکنن . دفعه ی بعدش شاید یه ذره تند تر برخورد کنن ( الان هدفم به هیچ وجه شکایت از مدیران عزیز و زحمت کش نیستا ! ) . دفعه ی بعد ترم یه وقت اصن بدون تذکر این پستا رو پاک کنن . چون قانونه
از طرفی ، توی سایت بین یک سری از کاربرا ارتباط خیلی صمیمی ای هست که من خودمم بعضی وقتا حسودیم میشه
خب از اون طرف وقتی اون کاربر تازه وارد اینو میبینه + میخاد تعداد پستاش رو هم گاهن زیاد کنه
شرو میکنه ضد مدیران عزیز و زحمت کش پست دادن و بانگ زدن و....
بعد یه ری با این کاربر چپ میشن ~X(
بعد من فکر کنم این میتونه توی محتوای سایت اثر خیلی منفی ای داشته باشه ، شاید تدریجی باشه . اما میتونه مشکل ساز هم بشه .
برای مثال خودم رو میگم
دوست زیادی ندارم توی سایت ، از طرفی وقتی میبینم جو بین یه سری اینقد صمیمیه خب کمتر میرم توی بخشای علمی و محتوا دار سایت فعالیت کنم ( البته کم بودن اطلاعات هم بی تاثیر نیست ) و کلن از پست دادن توی جاییی به غیر از حرف برن یه جورایی میترسم
خب این یعنی یه کاربری که تنها آمار بازدید های سایتو زیاد میکنه فایده ای برای سایت نداره ، اگه پستاشم حذف بشه و احساس کنه داره بهش بی احترامی میشه میتونه باعث زحمت هم بشه .
اینا رو گفتم واسه چی ؟؟ واسه اینکه پیشنهاد بدم یه گروه از شهرها و سنین مختلف تشکیل بشه ، گروهی که هم افرادش ارتباط عمومی بالا داشته باشن هم با سایت آشنا باشن ، و یه جورایی با این افراد دوست بشه . دوست زوری نه ها ! مثلن یه جور که هم طرف احساس غریبی نکنه هم قوانینو کم کم بفهمه ، هم سایر موارد ، هم استعدادش کشف بشه و بره تو انجمن مورد نظر فعالیتشو بکنه .
مرسی که وقت گذاشتین تا اینجا رو خوندین .
همین . :)

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از BUG :
یک کم بهتره سخت گیری بیشتری داشته باشین نسبت به حرفایی که کاربرا میزنن. چه شوخی چه غیر شوخی. الان تقریبا خیلی وقته که تو پستا به صورت غیر مستقیم حرفای بسیار زشتی زده میشه و تقریبا عادی شده ( خودم هم زیاد میزنم. نگین باز خودتم میگی و فلان). مشکل من اینجاست که الان یک سری افرادی هستن که توی کامنتای بانگا دیگه غیر مستقیم نمیگن. بعضی چیزارو که بدون هیچ سانسوری میان میگن. خوب واقعا به نظرم اگه باهاش برخورد نشه, اینا هم عادی میشه و به پستای عادی کشونده میشه.

درسته و قطعا ما هم دوست نداریم این وضعیت رو. امّا ما نمیتونیم 24 ساعته همه‌ی بانگ‌ها رو چک کنیم مثلا. برای همین اگه از این موارد میبینید گزارش کنید که رسیدگی کنیم.

به نقل از good luck! :
اینا رو گفتم واسه چی ؟؟ واسه اینکه پیشنهاد بدم یه گروه از شهرها و سنین مختلف تشکیل بشه ، گروهی که هم افرادش ارتباط عمومی بالا داشته باشن هم با سایت آشنا باشن ، و یه جورایی با این افراد دوست بشه . دوست زوری نه ها ! مثلن یه جور که هم طرف احساس غریبی نکنه هم قوانینو کم کم بفهمه ، هم سایر موارد ، هم استعدادش کشف بشه و بره تو انجمن مورد نظر فعالیتشو بکنه .
مرسی که وقت گذاشتین تا اینجا رو خوندین .
همین . :)

برای این منظور که انجمن شناخت هست خب. :-? شاید هم من منظورتون رو اشتباه فهمیدم.

paria.s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
96

خب توی شناخت میان میگن من فلانی هستم از فلان مدرسه با فلان عدد خوشحالم ک اینجا هستم . تا جایی هم ک من فهمیدم اون مدل پستا عملن به هیچ دردی نمیخورن . کمتر میشه که کسی بهشون توجه کنه .
منظورم دوست پیدا کردن نبود .

بالا