پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت
شاید اصن ربط مستقیمی به محتوا نداشته باشه
من نمیدونم اینو قبلن گفتن یا نه ، حتا شاید باشه و من نفهمیده باشم :-s
دیدم که توی سایت اکثرن وقتی کاربر جدیدی شروع به فهالیت میکنه ، به عنوان مثال ، میاد توی حرف بزن 10 تا پست پشت سر هم میده . اکثرشم کپی پیست .

بعد احتمالن مدیرای عزیز و زحمت کش هم باید وظیفه شونو اجرا کنن و یه تذکر میدن و پاک میکنن . دفعه ی بعدش شاید یه ذره تند تر برخورد کنن ( الان هدفم به هیچ وجه شکایت از مدیران عزیز و زحمت کش نیستا ! ) . دفعه ی بعد ترم یه وقت اصن بدون تذکر این پستا رو پاک کنن . چون قانونه
از طرفی ، توی سایت بین یک سری از کاربرا ارتباط خیلی صمیمی ای هست که من خودمم بعضی وقتا حسودیم میشه
خب از اون طرف وقتی اون کاربر تازه وارد اینو میبینه + میخاد تعداد پستاش رو هم گاهن زیاد کنه
شرو میکنه ضد مدیران عزیز و زحمت کش پست دادن و بانگ زدن و....
بعد یه ری با این کاربر چپ میشن

بعد من فکر کنم این میتونه توی محتوای سایت اثر خیلی منفی ای داشته باشه ، شاید تدریجی باشه . اما میتونه مشکل ساز هم بشه .
برای مثال خودم رو میگم
دوست زیادی ندارم توی سایت ، از طرفی وقتی میبینم جو بین یه سری اینقد صمیمیه خب کمتر میرم توی بخشای علمی و محتوا دار سایت فعالیت کنم ( البته کم بودن اطلاعات هم بی تاثیر نیست ) و کلن از پست دادن توی جاییی به غیر از حرف برن یه جورایی میترسم
خب این یعنی یه کاربری که تنها آمار بازدید های سایتو زیاد میکنه فایده ای برای سایت نداره ، اگه پستاشم حذف بشه و احساس کنه داره بهش بی احترامی میشه میتونه باعث زحمت هم بشه .
اینا رو گفتم واسه چی ؟؟ واسه اینکه پیشنهاد بدم یه گروه از شهرها و سنین مختلف تشکیل بشه ، گروهی که هم افرادش ارتباط عمومی بالا داشته باشن هم با سایت آشنا باشن ، و یه جورایی با این افراد دوست بشه . دوست زوری نه ها ! مثلن یه جور که هم طرف احساس غریبی نکنه هم قوانینو کم کم بفهمه ، هم سایر موارد ، هم استعدادش کشف بشه و بره تو انجمن مورد نظر فعالیتشو بکنه .
مرسی که وقت گذاشتین تا اینجا رو خوندین .
همین . :)