- نام مرکز سمپاد
- چهارراه لشگر
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت
من که صرفا برای دل خودم مینویسم اونجا و یه جایی هست که دوست دارم بمونه برام...بعدا که برگردم ببینمشون تجدید خاطره بشه تا حدی!
ولی عده ی زیادی نمیدونم!حدس میزنم جملات یه خطی مینویسن صرفا برای پر کردن لایک ...
خیلی کار خوبی هست اگه برداشته بشه :)
+
اگه یه مقدار لایکها رو دسته بندی کنین بهتره!!
مثلا کسی که توی قسمت المپیاد یا قسمتهای آموزشی لایک میگیره،سه برابر لایک عادی حساب بشه و اینها!!
کلا به نظرم هر چی به قسمت آموزشی نزدیکتر میشیم ارزش لایکها رو بیشتر و هر چقدر ازش دور میشیم و به انجمنهای مثل گفت وشنود نزدیک،ارزش لایکها رو کم کنین
لازم به ذکره که کاملا تایید میشه...به نقل از Hespride :بازهم مطرح میکنم (البته نمیدونم جاش دقیقا اینجاس یا نه)
به نظرم سیستم امتیاز دهی برای تاپیک حرف بزن واقعا بی کاربرده!
چه لزومی داره کسی لایک یا دیس بده به حرف های یه نفر دیگه؟
نه بحثی در کاره، نه تایید و ردی، نه درست و غلطی.
خب اگه آدم بخواد به حرف دل ملت امتیاز بده، همه رو باید از دم لایک کنه!
به نظرم وجود این سیستم برای این تاپیک، عملا هم باعث میشه پست های حرف بزن از پست های واقعی و درست حسابی دور بشن، هم ارزش سیستم امتیاز گذاری کم بشه
و هم همچین قوانینی ایجاد بشه!
خب برش دارید همه راحت شن. باور کنید به محض اینکه برش دارید، به شدت افزایش کیفیت پیدا میکنه پست ها![]()
من که صرفا برای دل خودم مینویسم اونجا و یه جایی هست که دوست دارم بمونه برام...بعدا که برگردم ببینمشون تجدید خاطره بشه تا حدی!
ولی عده ی زیادی نمیدونم!حدس میزنم جملات یه خطی مینویسن صرفا برای پر کردن لایک ...
خیلی کار خوبی هست اگه برداشته بشه :)
+
اگه یه مقدار لایکها رو دسته بندی کنین بهتره!!
مثلا کسی که توی قسمت المپیاد یا قسمتهای آموزشی لایک میگیره،سه برابر لایک عادی حساب بشه و اینها!!
کلا به نظرم هر چی به قسمت آموزشی نزدیکتر میشیم ارزش لایکها رو بیشتر و هر چقدر ازش دور میشیم و به انجمنهای مثل گفت وشنود نزدیک،ارزش لایکها رو کم کنین

)

حالا نمیدونم حوصله ی بحث نداشتید اینو گفتید یا واقعا راضی شدید، که اگه حوصله ی بحث نداشتید مشکل جواب ندادن ما نبوده!)