• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

به نقل از Hespride :
بازهم مطرح میکنم (البته نمیدونم جاش دقیقا اینجاس یا نه ;D )
به نظرم سیستم امتیاز دهی برای تاپیک حرف بزن واقعا بی کاربرده!
چه لزومی داره کسی لایک یا دیس بده به حرف های یه نفر دیگه؟
نه بحثی در کاره، نه تایید و ردی، نه درست و غلطی.
خب اگه آدم بخواد به حرف دل ملت امتیاز بده، همه رو باید از دم لایک کنه!
به نظرم وجود این سیستم برای این تاپیک، عملا هم باعث میشه پست های حرف بزن از پست های واقعی و درست حسابی دور بشن، هم ارزش سیستم امتیاز گذاری کم بشه
و هم همچین قوانینی ایجاد بشه!

خب برش دارید همه راحت شن. باور کنید به محض اینکه برش دارید، به شدت افزایش کیفیت پیدا میکنه پست ها ;D
لازم به ذکره که کاملا تایید میشه...
من که صرفا برای دل خودم مینویسم اونجا و یه جایی هست که دوست دارم بمونه برام...بعدا که برگردم ببینمشون تجدید خاطره بشه تا حدی!
ولی عده ی زیادی نمیدونم!حدس میزنم جملات یه خطی مینویسن صرفا برای پر کردن لایک ...
خیلی کار خوبی هست اگه برداشته بشه :)
+
اگه یه مقدار لایکها رو دسته بندی کنین بهتره!!
مثلا کسی که توی قسمت المپیاد یا قسمتهای آموزشی لایک میگیره،سه برابر لایک عادی حساب بشه و اینها!!
کلا به نظرم هر چی به قسمت آموزشی نزدیکتر میشیم ارزش لایکها رو بیشتر و هر چقدر ازش دور میشیم و به انجمنهای مثل گفت وشنود نزدیک،ارزش لایکها رو کم کنین ;)

همه از چی ناراضی بودن دقیقا؟
یه کم فکر کنید متوجه میشید که واقعا هیچ دلیلی نداره ملت به درد دل بقیه امتیاز بدن ;D

مثلا طرف نوشته عاشق شدم. سه نفر لایک کردن. این یعنی چی؟ یعنی عشقتو لایک؟ عاشق شدن لایک؟ منم عاشق؟ ;D

حالا 2 3 تا لایک مگه چیه؟
ما که بخیل نیستیم
من تو حرف بزن از متنای خیلیا خوشم میاد؛
بنظرم که مسخرس که اینو مشکل در نظر بگیریم

@ Hespride: حرفتون در مورد لایک تو حرف بزن تا حدی درسته؛ اما به نظرم حداقل برای «الان» مناسب نیست. چون طرح دو پست تو یه روز اخیرا مطرح شد و داره اجرا میشه. بچه‌ها به این طرح هم اعتراض داشتن و اگه بیایم یه طرح دیگه تو حرف بزن اجرا کنیم جَو خوبی ایجاد نمیشه. اگه قرار باشه سخت بگیریم هم کم کم باید کاربرا رو عادت بدیم به این قوانین. فعلا هم به خاطر قانون جدید، وضعیت حرف بزن بهتر شده. تا ببینیم سرانجام چه خواهد بودن. ;D

• لایک
امتیازات: MePeR

[nb]به نظرم این تاپیک برای این بحث زیاد مناسب نیست. اگه صلاح میدونید بحث رو انتقال بدید [/nb]حرف بزن به شکل متنوعی تا حالا تغییر قوانین رو تجربه کرده.گذشته از قوانین پیرامون گذاشنن عکس و پست یه کلمه ای و ...راجع به تعدد پست ها هر دوره یه قانونی بوده. زمانی بوده که تعداد پست در روز شمارش میشده. زمانی بوده که فقط دو تا پست ندادن در یه تعداد صفحه ی مشخص مطرح بوده. زمانی بوده که هیچ کدوم از این چیزا نبوده. به هر کدوم هم ایراداتی وارد بوده. اینکه اگه محدودیت تعداد پست در روز بذاریم یه حالتی پیش میاد که شخص فکر میکنه حتما باید تا ماکسیمم ممکن رو پست کنه از نظر من ایراد کاملا واردیه. اینکه اگه برای تعدد پست قانونی نباشه افرادی هستن که با بی نهایت پست در روز تاپیک رو خراب میکنن هم صحیحه. هیچ کدوم از اینا سیستم های تست نشده ای نیستن. یعنی این قانون فعلی و مشابهش بارها قبلا اجرا شده و خب شاید بنابه شرایط فعلی مدیران فعلی صلاح میدونن این قانون باشه که البته من شخصا موافق نیستم اما خب رای نهایی با مدیره. اما مقصود نهاییم اینه که این قوانین پیرامون تعدد پست ها اصولا هیچ مشکلی رو اساساً حل نمیکنه. هیچ وقت هم نکرده. چیز جدیدی هم نیست که حرف از عادت دادن پیش بیاد. تکرار مکرراته. به نظر من چیزی که حرف بزن نیاز داره اینه که دید کابرها کاملا نسبت بهش تغییر کنه. و به نظرم حذف لایک راهکار مناسبی برای ایجاد این تغییر دیدگاهه. البته ادعایی روی این نیست که تنها راهکاره. در واقع اگه ایده ی جدیدی برای تحول حرف بزن داده بشه خیلی هم خوبه. اما تکرار به نوبت قوانینی که بار ها عوض شدن چیزی نیست که ازش نتیجه ای بگیریم. از خیلی وقت پیش به نظرم حذف امتیازات مناسب ترین راهکاره اما به خاطر جو خاص اعتراضی اون زمان امکان اجراش نبود. حقیقتش من الان از جو کاربر ها اطلاعی ندارم. اما اصولا اعتراض همیشه هست. طبیعتا نمیشه همه رو راضی نگه داشت. ضمن اینکه برای اعتراض باید یه دلیل منطقی باشه تا اهمیت پیدا کنه چون اینجا ما سیستم دموکراسی پیاده نمیکنیم. به نظر من اگه حس میکنید دچار اعتراضات بسیار پرپیامد و عجیب غریب نمیشید حذف امتیازات ایده ی بسیار خوبیه.

درنا:
خب همونطور که ریحانه گفت قانونِ فعلی تازه تعیین شده و موج اعتراضاتش تازه داره میخوابه
موضوعه بستن لایکارو بنظر من باید بیشتر بررسی بشه[nb]با این قانون ممکنه حرف بزن به کلی تعطیل بشه ;D[/nb]
و حالا یکم زمان بگذره
این قانون جدیدم تا اینجا نتایج امیدوارکننده ای داشته

چقدر خوب است بفهمیم"خوابیدن موج اعتراضات"در نتیجه ی جواب ندادن ب اعتراضات یک موفقیت نیست :)
فکر کنم واضح بود

به نقل از پوریا عابدی :
چقدر خوب است بفهمیم"خوابیدن موج اعتراضات"در نتیجه ی جواب ندادن ب اعتراضات یک موفقیت نیست :)
فکر کنم واضح بود

کو ؟ کجا دقیقا ؟!
نشون بده جایی از این قانون به صورت منطقی انتقاد شده و مدیران جواب ندادن. (طبیعتا منظورم آه و ناله‌های یکی دو روز اول تو خود حرف بزن نیست.)
اگر مبنا رو این پست بذاریم که حتی خود مدیر انجمن هم اومده با آغوش باز از کاربرا خواسته که اگر انتقادی پیرامون این قانون دارن بگن و یا خود انجمن نظرات پیشنهادات رو مبنا قرار بدیم من حقیقتش هیچ اعتراضی ندیدم.

به نقل از Hespride :
بازهم مطرح میکنم (البته نمیدونم جاش دقیقا اینجاس یا نه ;D )
به نظرم سیستم امتیاز دهی برای تاپیک حرف بزن واقعا بی کاربرده!
چه لزومی داره کسی لایک یا دیس بده به حرف های یه نفر دیگه؟
نه بحثی در کاره، نه تایید و ردی، نه درست و غلطی.
خب اگه آدم بخواد به حرف دل ملت امتیاز بده، همه رو باید از دم لایک کنه!
به نظرم وجود این سیستم برای این تاپیک، عملا هم باعث میشه پست های حرف بزن از پست های واقعی و درست حسابی دور بشن، هم ارزش سیستم امتیاز گذاری کم بشه
و هم همچین قوانینی ایجاد بشه!
خب برش دارید همه راحت شن. باور کنید به محض اینکه برش دارید، به شدت افزایش کیفیت پیدا میکنه پست ها ;D

قبل از اینکه به برداشتن لایک از حرف بزن فکر کنیم به نظرم باید اول این سوال رو از خودمون بپرسیم که اصولا چرا باید تاپیکی وجود داشته باشه که کاربر هر حرفی خواست بزنه و اصطلاحا درد و دل کنه ؟
مگه ما برای درد و دل کردن اینجاییم ؟!
اونم در این ابعاد که کاربر باید روزی ۱۰ بار پست بده توی این تاپیک ؟
بحث من ماهیت و ریشه حرف بزن هست.
شما اگر خودتون مرور کنین تاریخ حرف بزن رو طی این چند سال. همین تاپیک انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود مثلا.
میبینید که این تاپیک برای مدیران دردسر خالص هست. یعنی مدیر باید کلی از وقتش رو بزاره برای نظم دادن به این تاپیک و در نهایت فحش و ناسزا هم بشنوه.
چرا؟ چون یک عده به دلایل مختلف به شدت به این تاپیک وابسته ان.
شما الان پروفایل--> آمار فعالیت هر ۱۰ کاربری رو که باز کنید از نظر تعداد پست بنظرتون چندتاشون گفت و شنود انجمن اولشون نیست ؟!
این فقط یک طرف قضیه هست.
حرف بزن بخاطر ترافیک بالاش همیشه روی انجمن های دیگه هم تاثیر میزاره . الان انجمن های علوم انسانی همه خوابیدن و یه بحث درست توشون نیست.
اونایی هم که فعال هستن همون تاپیک های طولانی و فرسایشی هست.
خلاصه کلام اینکه حرف بزن از ریشه مشکل داره !

به نقل از پوریا عابدی :
فکر کنم واضح بود
حالا بقیه هیچی خودِ شما انتقاد کردین و جوابتونم گرفتین
اینم جواب خودتون بود:(حالا نمیدونم حوصله ی بحث نداشتید اینو گفتید یا واقعا راضی شدید، که اگه حوصله ی بحث نداشتید مشکل جواب ندادن ما نبوده!)
به نقل از پوریا عابدی :
بله حق با شماست
ممنون

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
درنا:
خب همونطور که ریحانه گفت قانونِ فعلی تازه تعیین شده و موج اعتراضاتش تازه داره میخوابه
موضوعه بستن لایکارو بنظر من باید بیشتر بررسی بشه[nb]با این قانون ممکنه حرف بزن به کلی تعطیل بشه ;D[/nb]
و حالا یکم زمان بگذره
این قانون جدیدم تا اینجا نتایج امیدوارکننده ای داشته
قانون جدیدی در کار نیست. من از کاربرای قدیمی نیستم اما تو مدت عضویتم چندین بار این قانون به اجرا در اومده و به دلایل مختلف دوباره برداشته شده و باز از نو. بحثم راجع به این نیست که آیا بودن این قانون بهتره یا نبودش چون تجربه نشون داده تاثیرگذاری زیادی نداره.البته شما مدیر هستی و در جریانی و من مدت هاست دقتی روی مسائل مدیریتی ندارم و وقتی میگی که نتایج امیدوار کننده داشته یعنی وضع قبلا بدتر بوده. اما خلاصه ی حرفم اینه که آقا جان! ته تهش رو ما دیدیم. حرف بزن باز هم جایی خواهد بود که باعث کاهش کیفیت سایت میشه.ا نهایتش پیشنهاد میکنم شما به این پیشنهاد فکر کنید.این تجربه ی مدیریتی کساییه که خودشون کل انجمن گفت و شنود رو از اول به وجود اوردن, خودشون حرف بزن رو به وجود اوردن.قطعا حرف بزن میتونه جای حرف های حسابی تری باشه, در حجم کمتر.

Back
بالا