پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

شخصاً دلیلی نمی‌بینم.
اول؛ از اون‌جایی که این‌دسته فعّالیت‌ها معمول‍اً یک‌طرفه‌ن و افراد رو وارد بحث نمی‌کنند، و این‌که بعد از یه مدّت کنترل این انجمن/تاپیک‌ها سخت می‌شه و و کلاً هم محتوای خاصّی ندارن (که مصداقش همون لینکیه که معرفی کردی) دلیلی برای ایجادشون نیست. دوم هم؛ به‌جای این‌که جایی برای اخبار ایجاد شه، مناسب‌تره که مسائلی رو که جای تحلیل و گفت‌وگو دارند رو توی انجمن‌های مرتبط (مثل اقتصاد و گفت‌وشنود و...) به صورت تاپیک دنبال کنید. یعنی هم محتوایی تولید شه و هم بعید می‌دونم اون‌قدر گستردگی خاصّی باشه که نیازی به انجمن جدید یا حتّی تاپیک‌های جدید زیادی باشه. انجمن‌های فعلی به اندازه‌ی کافی پوشش می‌دن.

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

من یه سئوالی برام مطرح شده.اوضاع سایت اونقدر کساد شده که وقتی یک مسابقه هنری برگزار میشه حتی یک نفرم محض رضای خدا پست نمیده.چرا باید شرایط الآن نسب به پارسال این موقع اینقد فرق بکنه؟نه پادکستی نه خانواده سمپادیی (گرچه از خانواده سمپادیا خیلی خوشم نمیاد) نه بحث و جدلی حتی نه هیچی.البته منکر زحمات برگزار کننده ی این دو تا مسابقه ای که تو جریانه نمیشم.ولی واقعا چرا؟

مهدی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه‌حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
دانشگاه تهران. :دی
رشته دانشگاه
آمار. :دی

متاسفانه کل سایت خلاصه شده تو تاپیک حرف بزن
یکی از دلایلی که سایت افت کرده از نظر من همین تاپیک هستش.
متاسفانه محتوای پست ها هم ...
اصلا سال 2013و 14 قابل مقایسه با سال های قبل نیست.
کاربرها هم متاسفانه خیلی سرد شدن و اون صمیمیتی که قبلا بود نیست دیگه
پیشنهادی که دارم این هست که روی محتوای پست ها تاکید بیشتری بشه و دنبال یه تنوع تو سایت باشیم

پی نوشت :خیر من منظورم محتوای کل پست ها بود.
درمورد اون گروه هم که مستر مطهری یه نظر سنجی کرد و اکثر افراد قدیمی تو اون نظر سنجی مخالف این کار شما بودند.
یکی از مشکلات اینه که اگر پست های افراد رو ببینید یا فال این لاو هستن یا این لاو هستن بعدا فِیل میشن. قبلا این طور نبود.

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

به نقل از mehdi.sh :
پیشنهادی که دارم این هست که روی محتوای پست ها تاکید بیشتری بشه و دنبال یه تنوع تو سایت باشیم
ی چیزی ببخشید ، مگه پستای ح.ب باید محتوای خاصی داشته باشن ؟!
علت سرد شدن کاربراهم کاملا مشخصه ، توی سایت همه تقریبا میشه گفت گروه گروه شدن ، ک معمولا همه افراد این گروه هاهم افراد قدیمی سایتن ، پس در نتیجه کاربرای جدید سایت میمومن بی کلاه ،دیگه ام رغبت نمیکنن بیان سایت اونوقت سایت اینطوری میشه چون بیشتر کاربرای سایت جدیدن . بعضی از کاربرای قدیمی هم دیگه بیش از حد خودتونو جدا میکنن از بقیه . این اواخرم چن تا از کاربرای قدیمی سایت ی گروه تشکیل دادن فقط برای خنده و هیچ کارشونم خلاف قوانین نبود ( گروه موذیا ) ، تازه علاوه بر اینکه کاربرای جدیدم جذب میشدن ، پستای پرمحتوا هم میدادن ( مثل پستایى ک تو انجمنای شعر و پزشکی دادن ) ک همه مدیرا و چن تا از کاربرای دیگه زدن تو ذوقشون :/

+ کل سایت شده اسپم :/ خب کاملا معلومه هیشکی رغبت نمیکنه پست بده
برای ح.ب هم اگه دوباره قانون بذارن بهتره ، الآن اینجوریه ک مثلا ی نفر تو ی پیج ح.ب 5 تا پست میده :/
اینکه مدیراهم وقتی بهشون پیشنهادی میدیم ، جواب نمیدن خیلی جالب نیس :/

پ.ن : خب ح،ب از اسمش مشخصه ، هر کسی هر پستی با هر محتوایی میتونه بده حالا چ فال این لاو باشه چ هر چیز دیگه ای . من فکر نمیکنم مشکل از ح.ب باشه ، چون از موقعی ک من تو سایتم سرعت پست دادن تو ح.ب همینه.
اون گروهم ، هر چند من دیگه توش نیستم ، من گفتم ک بیشتر قدیمیا مخالفت کردن ولی حداقل باعث میشد بچه ها بیشتر با هم صمیمی شن ، البته الآن خیلیا ب واسطه ی همین با هم صمیمین.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

خب کاربران باید سعی کنند محتوا تولید کنند. اطلاعاتشون رو با دیگران به اشتراک بگذارند و ... بعضی وقت ها کاربران علاقه مند کمترن بعضیا وقتا بیشترن.

حرف بزن هم قانون داره حدودا و کافیه اون. ضرری به محتوای سایت نمیزنه. دو مقوله جدا از همن.

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

یه مسئله ی دیگه هم این هست که بیشتر کاربرای جدید اولا میان یه تاپیک می زنن بعد بعضی از مدیرها میان با برخوردای بدی تاپیک رو قفل می کنن. البته می تونم بگم همیشه حق با مدیراس واقعا بعضی از تاپیک ها باید قفل شن چه تاپیکای تکراری چه تاپیکایی که موضوعی زیر مجموعه ی تاپیکای دیگه دارن. ولی برخورد بعضی از مدیرا واقعا خوب نیست.

متاسفانه بعضی از کاربرای قدیمی کاملا به کاربرای جدید بی محلی می کنن . نمونه ی آشکارش هم تو شب نشینی هاست .
کاربرای فوق حرفه ای و حرفه ای و... یادتون باشه خودتون هم یه روزی کاربر جدید بودید.

نام مرکز سمپاد
چهارراه لشگر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از میم ح میم دال :
خب کاربران باید سعی کنند محتوا تولید کنند. اطلاعاتشون رو با دیگران به اشتراک بگذارند و ... بعضی وقت ها کاربران علاقه مند کمترن بعضیا وقتا بیشترن.

حرف بزن هم قانون داره حدودا و کافیه اون. ضرری به محتوای سایت نمیزنه. دو مقوله جدا از همن.
ببین این چیزی که میگی کاملا صحیح و درسته

ولی لطفا این سیستم لایک دهی رو از تو حرف بزن بردارین!!! من خودم اصلا برا لایک اونجا پست نمیدم و چون جاهای دیگه سایت برام جذابیت زیادی نداره
ولی واقعا نصف آدما که عموما کاربرای جدید هم هستند میبینن که اونجا بیشتر لایک میدند،میان اونجا حرف میزنن!

در نهایت چوم!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از mehdi.sh :

پی نوشت :خیر من منظورم محتوای کل پست ها بود.
درمورد اون گروه هم که مستر مطهری یه نظر سنجی کرد و اکثر افراد قدیمی تو اون نظر سنجی مخالف این کار شما بودند.
یکی از مشکلات اینه که اگر پست های افراد رو ببینید یا فال این لاو هستن یا این لاو هستن بعدا فِیل میشن. قبلا این طور نبود.

مخالفم با اینکه اگر حرف بزن برداشته باشه فعالیت بخش های دیگه بیشتر میشه !
حرف بزن نباشه همون چند نفری هم که بخاطر حرف بزن یه سر به سایت میزنن هم نمیان سایت ، دلایل کم شدن فعالیت ها رو هم دوستان قبلی اشاره کردن ، حرف بزن بی ربط شاید بی ربط نباشه ولی راه حلش برداشتن حرف بزن نیست ...

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

این که میگم به محتوا کمکی نمیکنه،ولی به شناخت کاربرای محتوا ساز کمک میکنه.
من به شخصه وقتی میرم تو آمار فعالیت یکی میبینم که مثلا 400 تا ارسال گفت و شنود داره.میگم طرف همش ح.ب داده!ولی در صورتی که ممکنه شاید حتی نصف اون ارسالای گ.ش مربوط به تاپیک های جز ح.ب باشه.فک کنم تنها راهی هم که میشه تفکیک کرد اینو زیر انجمن کردن ح.ب باشه.میدونم قبلنا هم شرایط ایجاد زیر انجمنو گفتید که باید مثلا تعدادی تاپیک باشه که موضوع مرتبط داشته باشن و اون موضوع هم قابلیت زیرانجمن شدنو داشته باشه تا زیر انجمن ایجاد شه،ولی خب یعنی نمیشه برای ح.ب استثنا قائل شد؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از ایلیا :
این که میگم به محتوا کمکی نمیکنه،ولی به شناخت کاربرای محتوا ساز کمک میکنه.
من به شخصه وقتی میرم تو آمار فعالیت یکی میبینم که مثلا 400 تا ارسال گفت و شنود داره.میگم طرف همش ح.ب داده!ولی در صورتی که ممکنه شاید حتی نصف اون ارسالای گ.ش مربوط به تاپیک های جز ح.ب باشه.فک کنم تنها راهی هم که میشه تفکیک کرد اینو زیر انجمن کردن ح.ب باشه.میدونم قبلنا هم شرایط ایجاد زیر انجمنو گفتید که باید مثلا تعدادی تاپیک باشه که موضوع مرتبط داشته باشن و اون موضوع هم قابلیت زیرانجمن شدنو داشته باشه تا زیر انجمن ایجاد شه،ولی خب یعنی نمیشه برای ح.ب استثنا قائل شد؟

زیر انجمن بشه با یه تاپیک؟ که چی بشه دقیقا؟ :-??

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

من به شخصه وقتی میرم تو آمار فعالیت یکی میبینم که مثلا 400 تا ارسال گفت و شنود داره.میگم طرف همش ح.ب داده!ولی در صورتی که ممکنه شاید حتی نصف اون ارسالای گ.ش مربوط به تاپیک های جز ح.ب باشه.فک کنم تنها راهی هم که میشه تفکیک کرد اینو زیر انجمن کردن ح.ب باشه
این قسمتی که نقل کردمو خوندی؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از ایلیا :
این قسمتی که نقل کردمو خوندی؟
بله خوندم ولی یعنی چی؟ یعنی بیام حرف بزن رو به چند تا تاپیک تقسیم کنیم؟!

پ.ن : فهمیدم !

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

فهمیه سخت نیست خیلیا :D .دارم میگم وقتی ح.ب زیر انجمن بشه وقتی میری تو آمار فعالیت یه نفر مثلا میبینی:
10 تا گ.ش
6 تا نظرات پیشنهادات
4 تا ح.ب
ولی الان میری میبینی:
14 تا گ.ش
6 تا نظرات پیشنهادات
خبی من به شخصه وقتی اینو میبینم میگم طرف 14 تا ارسالش ح.ب هست.ولی اینو نمیگم شاید 10 تاش ماله تاپیک های دیگه گ.ش باشه و 4 تاش ح.ب.
دکا؟

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

خب اینکه شما توی ارسال های یه نفر تشخیص بدین که چندتا ح.ب داره چندتا تاپیکای دیگه ی گفت و شنود یا به عبارتی شناخت کاربرای محتوا ساز توسط کاربران چه مزیتی داره برای انجمن؟ :-/

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

خب من اولشم گفتم کمکی به محتوا سایت نمیکنه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

آقا من از وقتی نمی‌تونم به یکی لایک بدم تو حرف‌بزن، حس می‌کنم تکّه‌ای از وجودمو گم کردم :))

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

این سیستمِ لایکِ حرف بزن که برداشته شده هِی من حواسم نیس میخوام برم لایک بدم میبینم نیس ضایه میشم :-نکنید اینکارا رو :D
الان پستای حـرف بزن جزء ارسالا حساب نمیشه؟من حدودا هزار و صد و بیس و چـارتا ارسال داشتم دیروز دیدم شده 800 و خورده ای الان ازش دوباره 100 تا کم شده چـرا؟ :-"

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

لطفا برگردونید لایکای حرف بزنو :| .برای من تعداد کل لایکام مهم نیست ولی وقتی که یه نفر توی ح.ب پستمو لایک میکنه امیدوارم میشم که حداقل چندنفری پستامو خوندنومن اصلا حاضزم تعداد کل لایک صفر بشه عوضش ح.ب لایک داشته باشه.
موافقا دیس بدن بمن مخالفا لایک .البته برای قسمت دوم که گفتم صفر بشه نه ها :-" چون میدونم تعداد اندکی مثل من براشون مهم نیست.
lمجدد تکرار میکنم موافقا دیس بدن :-" .البته خب الان کسی که لایک داده مخالف باشه ها ولی خب صرفا یادآوری :-"
جدی الان سه نفری که لایک کردن مخالفن :-"
یه پ,خ ای چیزی بزنین روشن کنین منو :دی
×الان دوباره =ستمو خوندم گفتم شاید اشتبا متوجه شده باشین :-" .منظورم مخالفا با حرف من لایک بدن موافقا با من هم دیس بدن به من ،گفتم شاید کسی فکر کرده باشه اگه با برداشتن لایک ح.ب مخالفه لایک بده موافقه دیس :-"

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

به نقل از فاط :
الان پستای حـرف بزن جزء ارسالا حساب نمیشه؟من حدودا هزار و صد و بیس و چـارتا ارسال داشتم دیروز دیدم شده 800 و خورده ای الان ازش دوباره 100 تا کم شده چـرا؟ :-"
علاوه بر پستای حرف بزن ِ جدید، آرشیو ِ حرف‌بزن‌م به زیرانجمن منتقل شد.پستای ح.ب هم دیگه جز ارسالا حساب نمی‌شن.به همین خاطر ارسالاتون کم شده.

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

به نقل از شقایقツ :
علاوه بر پستای حرف بزن ِ جدید، آرشیو ِ حرف‌بزن‌م به زیرانجمن منتقل شد.پستای ح.ب هم دیگه جز ارسالا حساب نمی‌شن.به همین خاطر ارسالاتون کم شده.
یعنی ستاره ها هم کم میشه نه؟
+مال من که فک کنم 5 تا ح.ب داشتم فقط :-"

بالا