پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

به نقل از حمیـده :
آقا در راستی همین تولید محتوایی که می‌گید؛مثلا یه تاپیکی زده بشه،توش اون انجمن‌هایی که قابلیت تولید محتوا رو دارن مشخص بشه(مثلا بعضی انجمن‌ها رو داریم مثل خبرگزاری؛چندان نمیشه توش محتوا تولید کرد :-? )؛بعد بیاییم بگیم که می‌خواییم گروه‌هایی برای هر انجمن تشکیل بدیم که برای اون انجمن تولید محتوا کنن. یعنی محتوا رو تولید کنن،بقیه‌ی کاربرها توش بحث کنن. قابلیت افزایش اعضا هم داشته باشیم؛ محدود نباشه مثلا که اعتراض کنن این یه کار انحصاریه.

یه تسهیلاتی هم بذاریم برای این گروه‌ها دیگه.(مثلا ورود به دانشگاه بدون کنکور :)) )

در حد یه پیشنهاد بود فقط،نظرتون رو بگید. :D
خب ، ببین اینطوری کسایی [ مثه من :D ] که براشون مهم نیس حتما تو انجمنای خاصی تولید محتوا کنن ، چیکار کنن پس ؟ :D
یهو دیدی هوس کردی یه جایی ک تا حالا پست ندادی ، تولید محتوا کنی ، بعد حالا عضو گروهم نیستی ، پس نمیتونی تولید محتوا کنی :-"

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از آرامش :
خب ، ببین اینطوری کسایی [ مثه من :D ] که براشون مهم نیس حتما تو انجمنای خاصی تولید محتوا کنن ، چیکار کنن پس ؟ :D
یهو دیدی هوس کردی یه جایی ک تا حالا پست ندادی ، تولید محتوا کنی ، بعد حالا عضو گروهم نیستی ، پس نمیتونی تولید محتوا کنی :-"

به نقل از حمیـده :
قابلیت افزایش اعضا هم داشته باشیم؛ محدود نباشه مثلا که اعتراض کنن این یه کار انحصاریه.
خب میشه یه فرد تو چند تا گروه عضو باشه. بیشتر منظورم اینه که یه عده افراد ثابت همیشه باشن که پست‌های محتوادار ( :-" ) ایجاد کنن که همیشه تاپیک‌های خوب برای بحث داشته باشیم. :D

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

منظورم ی چی دیگه بود حمید :D
میگم ک شاید اون ی نفری ک پست محتوادار داد ، اولینُ آخرین پستش تو اون انجمن باشه :-" خب نمیشه ک برای یه پست بره عضو گروه شه که :-"
بعدشم بعضی انجمنا هستن مثه نوروساینس یا پزشکی [به غیر از پستایی ک بچه ها در مورد مشکلاتشون تو پزشکی میدن] حتما پستات باید با تولید محتوا باشه ، نمیتونی سر چیزی بحث کنی مثه انجمن گفت و شنود ، اگرم میخوای بحث کنی چیزی کمتر از تولید محتوا نداره :-"

× اگرم منظورت اینه که مثلا اون گروه بیاد یه پست تولید محتوا دار بده که بچه ها سرش بحث کنن ، که خب بالاهم گفتم ، بستگی به انجمن داره ;;)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

خب هر فرد با توجه به علاقش و اطلاعاتش میره تو هر گروه که می‌خواد عضو می‌شه. اجباری نیست که مثلا تو که دلت نمی‌خواد تو محیط زیست پست بدی حتما تو گروه اون عضو باشی که :D

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

به نقل از حمیـده :
خب هر فرد با توجه به علاقش و اطلاعاتش میره تو هر گروه که می‌خواد عضو می‌شه. اجباری نیست که مثلا تو که دلت نمی‌خواد تو محیط زیست پست بدی حتما تو گروه اون عضو باشی که :D

به نقل از آرامش :
به نقل از آرامش :
میگم ک شاید اون ی نفری ک پست محتوادار داد ، اولینُ آخرین پستش تو اون انجمن باشه :-" خب نمیشه ک برای یه پست بره عضو گروه شه که :-"

:-"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نظر میاد مشکل اکثر افرادی که مخالف‌ن با برداشتن لایک‌های حرف بزن، این‌ه که قبلاً میفهمیدن توسط چه افرادی خونده میشن و الان این امکان براشون وجود نداره. برای اینکه هر دو طرف راضی باشن، امکان‌ش هست یه گزینه‌ای تو مایه‌های «خوانده‌ام» داشته باشیم؟ تو بعضی از سرویس‌های وبلاگ هم دیدم همچین چیزی رو. :-?

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

خب بهتر از چیزی که شما میگی اینه که لایک های حرف بزن توی مجموع لایکا شمرده نشه،اصلا مجموع لایک کلا شمارش نشه بهتر نیست :-? یا حداقل زیر آواتار نمایش داده نشه.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

آرامش جان، من منظورم اینه کسی که اطلاعاتی درباره‌ی یه موضوع داره، بره تو انجمنش عضو گروه تولید محتوا شه؛یعنی کسی که اطلاعات نسبتاً گسترده‌ای در یه زمینه‌ای داره،دیگه چرا بیاد فقط یه پست بده تو انجمنش ؟! خب مرض نداره که بخاطر یه پست عضو گروه شه فقط.

رسوندم منظورمو !؟ دوستان، نظری ندارید؟

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

فکر کنم آرامش برداشت این بوده که منظور تو اینه که جر عضا اون گروه کس دیگه ای نمیتونه توی انجمن مورد نظر تولید محتوا کنه.
اگه عملی بشه خیلی خوبه ولی کار گسترده ایه،فکر کنم فعلا از یکی دوتا انجمن شرو کنیم خوب باشه!

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

العان دقیقن دوسال پیش همین زمان ها همچین کاری کردن مدیرا.بعد همون روزش![در واقع شبش! :د] این قدررر اعتراض شد که همه چیز برگشت به حالت عادی
اون زمان من خودم جز اونایی بودم که موافق بودم برداشته بشه و تصورم این بود که تولید محتوا اینا بهتر میشه
العان دارم میبینم که نه× اون موقع هم ما یه پیشنادی دادیم گفتیم لایک ها رو نمایش ندین یا حداقل مال ح.ب رو جمع نکنین یه همچین چیز هایی.
بذارید لایک هاش باشه حداقل! شاید یک سری کاربر دیگه واقعن نمیخوان سمپادیا فعالیت آنچنانی داشته باشن هدفشون فقط حرف بزن هست
خوندن حرف بزن دوستاشون خودشون حرفاشنو بزنن و حس کنن که کسی داره به حرفشون گوش میده و اهمیت داده خونده لایک یا دیس لایک کرده!
العان انسان حس میکنه داره با دیوار صحبت میکنه مثلن! خُب چرا یه دل خوشی داشتیم اونم میگیرین از آدم؟!
بعدش همین یک شانس رُ میگیرین از آدم آدم دیگه کلن رغبت نمیکنه هیییچ نوع فعالیتی بکنه!
بعد نمیدونم چی شد برداشتن ها.نخوندم پست های ملت رُ هم. ولی در جهت تولید محتوا و کم کردن اسپم و اینا واقن دلیل خوبی نیست!

"به قول لُف:

يارو طرز فكرش رو هر كار هم كرد نميشه تغيير داد

حرف بزنشو گرفتي ميره ترول ميده سوتي مصلحتي ميده گندكاري بچگي تعريف ميكنه

اين كه يه چيز رو محدود كنيم كه بخوايم به نتيجه دلخواه برسيم اصلا جالب نيست

در كنار اينكه همه افراد وقت اين رو ندارن كه بيان تو تمام بحثا شركت كنن

به پست حرف بزن روزشون بسنده ميكنن و وقتي ميبينن كه پستشون رو دوستاشون ديدن و نظرشون رو دادن خوش حال ميشن"

nasim fakhr mohammadi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
آيت الله آملى
رشته دانشگاه
داروسازى

من یه انتقادی دارم نمیدونم جاش ایین تاپیکه یا نه!
حالا میگم اینجا فعلا:
چه خبره اینجا؟سمپادیاس؟مگه اعضای سمپادیا نباید سمپادی باشن؟!
الان ازهر ده نفر از اعضای سایت پنج تاشون سمپادی نیستن!
مگه نباید بن بشن اینا؟
اصن نمیدونم سمپاد مخفف چیه میان درمورد مدارس سمپاد نظرم میدن...هه!

من خودم بین همین بچه های بجنورد خیلیارو میشناسم که سمپادی نیستن خیلی شیک دارن گند میزنن به سایت!
اگه قراره اینا همینجوری باشن تو سایت اسم سایتو عوض کنید...سمپاد خراب نکنید!

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

خب شما هرکسیو که میدونی سمپادی نیست گزارش بده به مدیرها،صد درصد بن میشه،ولی خب اگه کسی گزارش نده از هر مرکزی که یه میدر توی سایت نیست که بتونه تشخیص بده کی سمپادیه کی سمپادی نیست!

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

کلن وظیفه مدیران داخلی و اجرایی و اینا هستش که این مساءل رو پیگیری کنن باید در اصل تو انتقاد از اونا میگفتی، اما خب تعداد کاربرا زیاده و اونام علم غیب ندارن و همینجوریشم دارن کلی تشخیص میدن و بن میکنن و واقعا تشخیص دادن یکی تو مثلا بوشهر نشسته راجب اینکه کی سمپادی هست تو بجنورد یا نیس کار سختیه من خودم دانش آموزای مدرسه خودمونو کامل نمیشناسم بنابراین طبیعیه اونام خیلی دقیق نتونن نظارت کنن و از زیر دستشون در بره
مدیران انجمن هام تو اینکار کمک میکنن معمولا، کاربران هم اگر به موردی برخوردند که مطمءنن به مدیران رده بالاتر گزارش کنن تا پیگیری کنند، در مجموع کیپ کالم اند گزارش کن خب :-"

*پست ایلیا رو ندیدم پست دادم عذر میخوام

novanda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا
شهر
تهران-لاهیجان

لایـک حرف بزن رو برگردونید لطفا
ارزشش ب لایکش نبود ب این بود ک درک میشیم
این ادا بازی چیه آخه ؟

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

درک‌شدن ربطی به لایک نداره.
به نقل از عڔفان :
خوب اگه قرار باشه جریان فکری‌ت به کسی بخوره، وقتی پست حرف بزن می‌دی و طرف می‌بینه که فاز فکری‌ت باهاش یکی‌ه می‌تونه واکنش نشون بده.
این مورد بستگی به طرف مقابل داره.

novanda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران-لاهیجان

الان بحث سر چیه ؟!
شما شاخید و میخواید مارو از بند مادیات رها کنید ولی ما آدمای مادی گرایی هستیم و ازونجایی ک لایک ثواب دنیا و آخرت داره بهش حریصیم.
این سایت سرتا پاش بچه بازی ؛ این ادا ها چیه ؟!

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

این سایت سرتا پاش بچه بازی ؛ این ادا ها چیه ؟!
اگه این‌سایت بچّه‌بازی‌ه، لایکِ حرف‌بزن بدترین نوعِ بچّه‌بازی‌ هست و حداقل برای کم‌‎کردنِ دوز بچّه‌بازی توی این‌سایت، لازم هست.

شما دلیلی برای موندنِ لایک داری؟ قبلاً سر این‌ها خیلی بحث شده و گروه مدیریت توافق دارن روی این‌قضیه، مشکلِ شما چی‌ه؟

novanda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران-لاهیجان

یه دفه تصمیم گرفتید اینجا رو از بچه بازی درارید تبدیل کنید ب جامعه فرهیختگان
قبلا بحث شده؟!
مودیرا "باهم" بحث کردن ن با ما
چرا یه نظرسنجی نمیذارید اگه اینقد مطمئنید ک بحث شده و اکثرا موافقن ؛ تو نظرسنجی معلوم میشه دگ .

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

به نقل از عڔفان :
اگه این‌سایت بچّه‌بازی‌ه، لایکِ حرف‌بزن بدترین نوعِ بچّه‌بازی‌ هست و حداقل برای کم‌‎کردنِ دوز بچّه‌بازی توی این‌سایت، لازم هست.

شما دلیلی برای موندنِ لایک داری؟ قبلاً سر این‌ها خیلی بحث شده و گروه مدیریت توافق دارن روی این‌قضیه، مشکلِ شما چی‌ه؟
بچه بازیه؟:)

من خودم قبلا با برداشتن لایک موافق بودم ، اما الان ک میبینم واقعا هیچ تأثیری نداشته
سرعت پست دادن تو حرف بزن تغییری نکرده ، پستای مفیدم تو بقیه انجمنا بیشتر نشده
خب واقعا الان برداشتن لایک دهی چه فایده ای داره ؟!

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

خب واقعا الان برداشتن لایک دهی چه فایده ای داره ؟!
خب الان برگردوندنِ لایکِ حرف بزن چه فایده‌ای داره؟

یه دفه تصمیم گرفتید اینجا رو از بچه بازی درارید تبدیل کنید ب جامعه فرهیختگان
قبلا بحث شده؟!
مودیرا "باهم" بحث کردن ن با ما
چرا یه نظرسنجی نمیذارید اگه اینقد مطمئنید ک بحث شده و اکثرا موافقن ؛ تو نظرسنجی معلوم میشه دگ .

یک. این‌جا اوّل جامعه‎ی فرهیختگان بوده [و هنوز هم هست]؛ ولی همین تفکرهاست که این‌جا رو به بچّه‌بازی تبدیل می‌کنه.
دو. بله، بحث شده، از این‌صفحه هم شروع شده.
سه. تصمیم گروه مدیریت هست و مطمئنا تصمیم اون‌ها درست‌تر هست، چون اگه تصمیم شما درست‌تر بود، خودتون مدیر بودید.
چهار. [به فرض این‌که اکثریتی روی بودن لایک حرف بزن موافق‌ن] اکثریت هم گاهی اوقات حرفِ حق رو نمی‌زنن.

بالا