maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت
دلیلش این بود که یه عده ی خاص پشت سره هم تو انجمن سیاسی و اعتقادی دارن پست میدن! ولی تو ح.ب. یوزر های مختلف دارن حرف می زنن. یعنی حرف بزن روزی یه دونس سهم هر نفر. اعتقادی و سیاسی بگو یه نفر تو یک ساعت شاید لازم شه سه تا پست بده!
و اینکه بحث های سیاسی و اعتقادی داغ هستن و ادامه دارن تا زمانی که قفل بشن. ولی حرف بزن همیشه ادامه داره.
جدا از همه ی اینا. با وجود اینکه خودم شاید در مجموع ۱۰ تا پست ح.ب. ندارم، بعضی وقتا خوبه. انگار ادم داره حرفاشو بلند داد میزنه! و خب شاید یه جور اون لایک زدن و نزدن مثل اینه که انگار بگه مردم شنیدن دادتو حالا برو به زندگیت برس.
شده اصلن لایک ها شمرده نشن تو امتیاز به نظرم اینجوری اصلن بهتره. یا یه چیزی که فقط نشون بده مردم خوندن
به نقل از [<Alish>] :من دليل خاصي براي اينكه لايك نداشته باشه نياووردم فقط گفتم كه بهتره بود يه مدت بيشتري بدون لايك ميموند تا نتايجشو به طور كامل ميديدن
الان كه اين پستو ميدم تو اخرين ارسال ها فقط سه تا پست حرف بزن بود از بيستو پنج تا و اكثر پست ها مربوط به مسائل سياسي و اعتقادي و يا گفتو شنود بود
در مقايسه با گذشته اين به نظرتون نتيجه مثبتي نيست ؟؟؟ اينكه بچه ها به جاي اينكه هر روز بيان تو روز بعضيا چند باريه چند خط تو حرف بزن بنويسن ( كه فايده اي هم نداره برا بقيه افراد ) بيشتر ميان تو تاپيكاي ديگه نظراشونو ميگن و بحث ميكنن؟؟؟
دلیلش این بود که یه عده ی خاص پشت سره هم تو انجمن سیاسی و اعتقادی دارن پست میدن! ولی تو ح.ب. یوزر های مختلف دارن حرف می زنن. یعنی حرف بزن روزی یه دونس سهم هر نفر. اعتقادی و سیاسی بگو یه نفر تو یک ساعت شاید لازم شه سه تا پست بده!
و اینکه بحث های سیاسی و اعتقادی داغ هستن و ادامه دارن تا زمانی که قفل بشن. ولی حرف بزن همیشه ادامه داره.
جدا از همه ی اینا. با وجود اینکه خودم شاید در مجموع ۱۰ تا پست ح.ب. ندارم، بعضی وقتا خوبه. انگار ادم داره حرفاشو بلند داد میزنه! و خب شاید یه جور اون لایک زدن و نزدن مثل اینه که انگار بگه مردم شنیدن دادتو حالا برو به زندگیت برس.
شده اصلن لایک ها شمرده نشن تو امتیاز به نظرم اینجوری اصلن بهتره. یا یه چیزی که فقط نشون بده مردم خوندن