پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

ph_pouya

p o u y a
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز (سابقاً :-")
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به محتوای سایت

به نقل از کهــربا :
گفتم از "حرف بزن" دفع خطر باید کرد
گفت از لایک دهی صرف نظر باید کرد

گفتمش کاربران لایک پرستند هنوز
"گفت این بتکده را زیر و زبر باید کرد"

خب اینم نظر من بود دیگه… گفتم شاید منظوم تاثیرش بیشتر باشه :-"

من فقط نظر خودمو میگم:
1. خطر؟
من الان حس میکنم یه عده با یه عقاید خاص سعی در نجات سایت از خطر احتمالی (!) دارن ولی عزیز من بحث کردن و پست دادن که زوری نیس، به نظرم به جای حذف لایک و دیسلایک و این حرفا باید جذابیت و تاثیرگذاری بقیه تاپیک ها بیشتر بشه.
2. لایک پرست؟
+ شما الان داری با این حرفت به همه ی کاربرا توهین میکنی، شخصا نظرم اینه که یه قشر منتخب از دانش آموزای کشور (سمپاد) اونقدری به بلوغ فکری و رفتاری رسیدن که دنبال تایید و این حرفا نباشن.
+ اگر هم به فرض کسی برای لایک گرفتن تو ح.ب پست میده دلیلش لایک پرستی نیس، دلیش نیاز به توجهی هست که نتونسته جای دیگه ای بدست بیاره و اومده تو ح.ب حرف دلش رو بزنه.

میتونید برای اینکار نظرسنجی انجام بدین، خیلی ببخشید ولی من اصلا حس خوبی به این تصمیمات یکطرفه ندارم.

ph_pouya

p o u y a
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر

به نقل از ایلیا :
یعنی ستاره ها هم کم میشه نه؟
+مال من که فک کنم 5 تا ح.ب داشتم فقط :-"

آره. یه ستاره ما پرید. :|

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

این تفاوت قائل شدنه واسه حرف بزن بخاطر پست های زیادش؟
بهر حال مهم ترین کاربرد لایک حرف بزن واسه شخص من و شاید عده زیاد دیگه ای

این بود که میفهمیدم یه عده قطعن خوندنش
شاید هم اون کاربرایی که میشناسم
و گرنه نوشتن رو توی دفترچه خاطرات روزانه هم میشه نوشت
این حس که حالا 5 نفر خوندن اینو و فهمیدن چی میگی مهم بود

خ ف ه ش و ب ن و ی س

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

به نقل از کهکشـــان-A.R :
این تفاوت قائل شدنه واسه حرف بزن بخاطر پست های زیادش؟
بهر حال مهم ترین کاربرد لایک حرف بزن واسه شخص من و شاید عده زیاد دیگه ای

این بود که میفهمیدم یه عده قطعن خوندنش
شاید هم اون کاربرایی که میشناسم
و گرنه نوشتن رو توی دفترچه خاطرات روزانه هم میشه نوشت
این حس که حالا 5 نفر خوندن اینو و فهمیدن چی میگی مهم بود

خ ف ه ش و ب ن و ی س

مطمئن باش الان هم آدم میفهمه که یک عده میخوننش! :)

اولاً قبل از این که پ خ هایی با این مضمون به دستم برسه :

برای نشون دادن اعتراض خودمون تصمیم داریم حرف بزنو تحریم کنیم،دریافت کننده این پ.خ به هرکسی که میشناسه مجدد ارسالش کنه و همینطوری چرخه رو ادامه بدین.

آمار حرف بزن باز هم در صدر جدول! :د قرار داشت(یعنی رجوع به این تاپیک و خونده شدن زیاد بود کلاً)

و افرادی که میخوننشم با توجه به کلیک هایی که میشه زیاده

شما اگه نمیخوای واسه لایک و دیس بنویسی خوب الان هم میتونی بنویسی و مطمئن باشی که خیلی ها میخونن
;;)

به نظرم کاری که در حال حاضر انجام دادند مدیر ها کاری بسیار عاقلانه بوده و تاثیر بلند مدتش فعالیت همه ی تاپیک ها خواهد بود

من خودم پایه ثابت حرف بزن هستم!!!

الانم مطمئنم که افراد زیادی میخوننش! و حتی شاید بیشتر از قبل! چون نگاه نمیکنن به لایک ها!!!

خود من وقتی میخواستم حرف بزن رو بخونم وقتی میدیدم مثن یک ص لایک های دو نفر خیلی زیاده اون ها رو میخوندم و میرفتم ص بعد اما الان همه رو میخونم

کسی با این حرکت مخالفه که صرفاً حرف میزده برای لایک! :د

با خودمون رو راست باشیم چه تفاوتی میکنه؟ شما 10 تا لایک داشته باشید یا نه؟

جدی چه تفاوتی میکنه؟ :)

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Radical :
مطمئن باش الان هم آدم میفهمه که یک عده میخوننش! :)

اولاً قبل از این که پ خ هایی با این مضمون به دستم برسه :

برای نشون دادن اعتراض خودمون تصمیم داریم حرف بزنو تحریم کنیم،دریافت کننده این پ.خ به هرکسی که میشناسه مجدد ارسالش کنه و همینطوری چرخه رو ادامه بدین.

آمار حرف بزن باز هم در صدر جدول! :د قرار داشت(یعنی رجوع به این تاپیک و خونده شدن زیاد بود کلاً)

و افرادی که میخوننشم با توجه به کلیک هایی که میشه زیاده

شما اگه نمیخوای واسه لایک و دیس بنویسی خوب الان هم میتونی بنویسی و مطمئن باشی که خیلی ها میخونن
;;)

به نظرم کاری که در حال حاضر انجام دادند مدیر ها کاری بسیار عاقلانه بوده و تاثیر بلند مدتش فعالیت همه ی تاپیک ها خواهد بود

من خودم پایه ثابت حرف بزن هستم!!!

الانم مطمئنم که افراد زیادی میخوننش! و حتی شاید بیشتر از قبل! چون نگاه نمیکنن به لایک ها!!!

خود من وقتی میخواستم حرف بزن رو بخونم وقتی میدیدم مثن یک ص لایک های دو نفر خیلی زیاده اون ها رو میخوندم و میرفتم ص بعد اما الان همه رو میخونم

کسی با این حرکت مخالفه که صرفاً حرف میزده برای لایک! :د

با خودمون رو راست باشیم چه تفاوتی میکنه؟ شما 10 تا لایک داشته باشید یا نه؟

جدی چه تفاوتی میکنه؟ :)

موافق نیستم اصلا !
بالا بودن تعداد بازدید حرف بزن دلیلی بر خونده شدنش نیست ، مثالش خودم که صرفا چون وقتی پست جدید میاد از قسمت پاسخ هام بره بازش میکنم ، یا یه موقعایی پست های خیلی قبل رو میخوام مجدد ببینم باز میکنم و میدونم کم نیستن کسایی که مثل من این کار رو میکنن..

من با این حرکت مخالفم و دلیلش هم لایک نیست ،
و البته اینکه پست خونده بشه یه قسمتی از اهمیت لایکه ولی بخش مهم ترش اینه که میفهمی کی خونده ...

11like love11

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسمون!
رشته دانشگاه
؟؟؟؟؟؟؟!!!!

* حـــــــــــــــــذف*

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

اتفاقا اصن مهم نیست که به تعداد ارسال اضافه نمیشه!
امکانش نیست که لایک و دیس فعال باشه ولی توی مجموع لایکا شمارش نشه؟

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

یه‌سری که دنبال لایک هستند؛ این‌ها داستان‌شون مشخّصه.
بعضی‌ها اشاره می‌کنند که «این همه نوشتیم بعد توی ارسال‌‌ها حساب نشه؟»؛ حرف بزن فعّالیّتِ مفید نیست که قرار باشه حساب شه.
بعضی‌ها اشاره می‌کنند که لایک نشون‌دهنده‌ی این هست که کی پست‌مون رو دیده و..؛ اگه فردی که قرار باشه ببینه دیده باشه، واکنش نشون می‌ده، اگه ندیده خودتون به اون‌فرد نشون بدین.

ph_pouya

p o u y a
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر

به نقل از عِرفان :
....اگه فردی که قرار باشه ببینه دیده باشه، واکنش نشون می‌ده، اگه ندیده خودتون به اون‌فرد نشون بدین.

واقعا؟ خب چجوری میتونیم نشون بدیم دقیقا؟ مثلا شروع کنیم به صد نفر پ.خ بدیم که اگه جریان فکریت به من میخوره اعلام هویت کن تا من وقتی تو ح.ب پست میدم به تو خبر بدم!
همه آدمایی که پست ح.ب رو میخونن مخاطب خاص نیستن که دونه دونه بهشون اعلام کنیم.
اصلا شاید یکی یه حرفی تو دلشه و نمیتونه به طرف بگه، اینجا دقیقا چجوری باید نشون بدیم به اون فرد؟؟؟

این آنتی لایک بودن، فاز روشنفکری جدیده؟ یجوری از لایک حرف میزنید انگار دارید از دشمن خونخوار حرف میزنید. اصلا شاید اینا همش توطئه آمریکا و اسرائیل باشه، خب ما که نمیدونیم شاید اینایی که تصمیم میگیرن برای ح.ب بدونن.

شما دارید به جای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک می کنید، رونق نداشتن بقیه تاپیک ها نباید تو ح.ب دخالت داده بشه. کجای دنیا دیدید بخاطر اینکه مثلا مردم سطح سوادشون بره بالا بیان فیلم دیدن رو ممنوع کنن؟

به جای جنگ و زور و اجبار و حذف، فرهنگ سازی کنید، این رفتار قشر منتخب دانش آموزای یه کشوره، با این وضع چه انتظاری از کشورمون میتونیم داشته باشیم؟

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

به نقل از p0uYa :
واقعا؟ خب چجوری میتونیم نشون بدیم دقیقا؟ مثلا شروع کنیم به صد نفر پ.خ بدیم که اگه جریان فکریت به من میخوره اعلام هویت کن تا من وقتی تو ح.ب پست میدم به تو خبر بدم!
همه آدمایی که پست ح.ب رو میخونن مخاطب خاص نیستن که دونه دونه بهشون اعلام کنیم.
اصلا شاید یکی یه حرفی تو دلشه و نمیتونه به طرف بگه، اینجا دقیقا چجوری باید نشون بدیم به اون فرد؟؟؟
خوب اگه قرار باشه جریان فکری‌ت به کسی بخوره، وقتی پست حرف بزن می‌دی و طرف می‌بینه که فاز فکری‌ت باهاش یکی‌ه می‌تونه واکنش نشون بده.
این مورد بستگی به طرف مقابل داره.

به نقل از p0uYa :
این آنتی لایک بودن، فاز روشنفکری جدیده؟ یجوری از لایک حرف میزنید انگار دارید از دشمن خونخوار حرف میزنید. اصلا شاید اینا همش توطئه آمریکا و اسرائیل باشه، خب ما که نمیدونیم شاید اینایی که تصمیم میگیرن برای ح.ب بدونن.

به جای جنگ و زور و اجبار و حذف، فرهنگ سازی کنید، این رفتار قشر منتخب دانش آموزای یه کشوره، با این وضع چه انتظاری از کشورمون میتونیم داشته باشیم؟

:|
جنگ و زور و اجبار کجاست؟ فرهنگ‌سازی دقیقاً همین‌ه؛ که دیگه مردم نیان برای «لایک‌گرفتن» بنویسن.

به نقل از p0uYa :
شما دارید به جای حل مسئله، صورت مسئله رو پاک می کنید، رونق نداشتن بقیه تاپیک ها نباید تو ح.ب دخالت داده بشه. کجای دنیا دیدید بخاطر اینکه مثلا مردم سطح سوادشون بره بالا بیان فیلم دیدن رو ممنوع کنن؟

مگه گروه مدیریت اومده حرف بزن رو بسته/پاک کرده که شما هم‌چین حرفی می‌زنی؟
فقط لایک‌ش برداشته شده، اگه شما حرف‌هاتون از سر لایک‌گرفتن نیست پس لایک‌نگرفتن چیزی رو عوض نمی‌کنه.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از عِرفان :
خوب اگه قرار باشه جریان فکری‌ت به کسی بخوره، وقتی پست حرف بزن می‌دی و طرف می‌بینه که فاز فکری‌ت باهاش یکی‌ه می‌تونه واکنش نشون بده.
این مورد بستگی به طرف مقابل داره.

دلیلی نداره که مستقیم بریم به طرف بگیم ااا حرف بزنت رو خوندم فلانه فلانه وقتی با یه لایک ساده میشه منظور رو رسوند...
اصلا کاملا مشخصه که این موضوع !

به نقل از p0uYa :
این دوستمون هم درست میگه ، مشکل وقتی از جای دیگه س ربطی نداره برداری یا بر نداری !!!

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

به نقل از ف ه یا میم ه :
دلیلی نداره که مستقیم بریم به طرف بگیم ااا حرف بزنت رو خوندم فلانه فلانه وقتی با یه لایک ساده میشه منظور رو رسوند...
اصلا کاملا مشخصه که این موضوع !

وقتی حرفی برای گفتن باشه، زده می‌شه؛ وقتی هم نباشه که هیچ‌‎چی.
به‌علاوه، دوستان‌مون هم هرچندوقت یه‌بار پروفایل‌‌مون رو چک می‌کنند و پست‌هامون رو از طریق پروفایل می‌بینن.

ph_pouya

p o u y a
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر

به نقل از عِرفان :
جنگ و زور و اجبار کجاست؟ فرهنگ‌سازی دقیقاً همین‌ه؛ که دیگه مردم نیان برای «لایک‌گرفتن» بنویسن.

مگه گروه مدیریت اومده حرف بزن رو بسته/پاک کرده که شما هم‌چین حرفی می‌زنی؟
فقط لایک‌ش برداشته شده، اگه شما حرف‌هاتون از سر لایک‌گرفتن نیست پس لایک‌نگرفتن چیزی رو عوض نمی‌کنه.

+ خب وقتی گروه مدیریت داره به استناد نظرات خودش تصمیم میگیره این میشه اجبار دیگه، یعنی ما به کاربر میگیم چیکار کنه. اونایی که این تصمیمو گرفتن دارن به جای یه عده ی کثیری تصمیم میگیرن و این میشه اجبار. در ضمن وقتی کسی احساس خطر میکنه یا شروع میکنه به دفاع کردن یا جنگیدن، مدنظر داشته باش تو این لحظه ح.ب یه خطر برای کل سایت تلقی میشه (به تعبیر برخی).

+ گروه مدیریت حرف بزن رو نبسته ولی محدودش کرده نه؟ این یعنی تبعیض، یعنی نابرابری. همه ما اونقدری بزرگ شدیم که بدونیم عدالت و برابری در هر شرایطی بهتر از نابرابری و تبعیضه.

+ اصلا فرض میکنیم خودِ من فقط و فقط برای لایک پست میزارم از نظر شما اشکالی داره؟ بین پست من و اونایی که میخوننش یه رابطه ای برقراره و نظر شخص سومی اصلا مطرح نیس. (ببخشید که رک میگم.) یعنی حریم شخصی به من اجازه میده که خودم تعیین کنم چه کسی لازمه به مطلبم توجه کنه نه یه گروهی به نام مدیریت.

سیاست کلی تغییرات غلطه به نظر من. همین.

به نقل از عِرفان :
به‌علاوه، دوستان‌مون هم هرچندوقت یه‌بار پروفایل‌‌مون رو چک می‌کنند و پست‌هامون رو از طریق پروفایل می‌بینن.

اصلا منطق شما کلا منو متحول کرد.
آخه این چه استدلالیه؟
من فک میکنم شما ح.ب رو با چت روم اشتباه گرفتین. ح.ب لزوما برای کسی نوشته نمیشه ولی ممکنه افرادی هم بخوننش و بخوان بگن موافقن یا مخالفن.
با این استدلال شما باید لایک همه ی تاپیک ها برداشته بشه، دلیلی برای لایک نمیمونه همه میرن تو پروفایل میخونن مطالبو.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از عِرفان :

قرار نیست من چیزی به کسی بگم که وقتی کسی پست میده من حالا من با لایک میگم خوندم ، هم عقیده م یا هم دردم یا هر چیز دیگه ای ، لزومی نداره که حتما پ خ بدم بهش ، شاید طرف دوست نداشته باشه در مورد با کسی صحبت کنه صرفا گفته که خالی شه ، و شکی نیست توش که تو حرف بزناین موارد خیلی زیاده ...
بعد من منظورم صرفا دوستام نبودن که دوستام بیان پروفایلم رو چک کنن ...

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

به نقل از p0uYa :
+ خب وقتی گروه مدیریت داره به استناد نظرات خودش تصمیم میگیره این میشه اجبار دیگه، یعنی ما به کاربر میگیم چیکار کنه. اونایی که این تصمیمو گرفتن دارن به جای یه عده ی کثیری تصمیم میگیرن و این میشه اجبار. در ضمن وقتی کسی احساس خطر میکنه یا شروع میکنه به دفاع کردن یا جنگیدن، مدنظر داشته باش تو این لحظه ح.ب یه خطر برای کل سایت تلقی میشه (به تعبیر برخی).

+ گروه مدیریت حرف بزن رو نبسته ولی محدودش کرده نه؟ این یعنی تبعیض، یعنی نابرابری. همه ما اونقدری بزرگ شدیم که بدونیم عدالت و برابری در هر شرایطی بهتر از نابرابری و تبعیضه.

می‌فرمایند که صلاح ملک خویش خسروان دانند. گروه مدیریت به نظر من لیاقت جای‌گاه‌شون رو دارند و با توجّه به بحث‌هایی که در گفت‌وگوی‌های مدیران کرده‌ن این‌تصمیم رو گرفته‌ن.

به نقل از p0uYa :
+ اصلا فرض میکنیم خودِ من فقط و فقط برای لایک پست میزارم از نظر شما اشکالی داره؟ بین پست من و اونایی که میخوننش یه رابطه ای برقراره و نظر شخص سومی اصلا مطرح نیس. (ببخشید که رک میگم.) یعنی حریم شخصی به من اجازه میده که خودم تعیین کنم چه کسی لازمه به مطلبم توجه کنه نه یه گروهی به نام مدیریت.

سیاست کلی تغییرات غلطه به نظر من. همین.

توجه یه مطلب چه‌ربطی به لایک داره؟
گروه مدیریت که نیومده پست‌دادن شما رو محدود کنه، لایک دادن رو برداشته که اثری روی نفسِ پست نداره.
اگه می‌خواید متن‌تون موردتوجه قرار بگیره، متن‌های خوب و دل‌پذیری بنویسید، بعد از مدّتی خواننده‌هاتون زیاد می‌شن.

به نقل از p0uYa :
اصلا منطق شما کلا منو متحول کرد.
آخه این چه استدلالیه؟
من فک میکنم شما ح.ب رو با چت روم اشتباه گرفتین. ح.ب لزوما برای کسی نوشته نمیشه ولی ممکنه افرادی هم بخوننش و بخوان بگن موافقن یا مخالفن.
با این استدلال شما باید لایک همه ی تاپیک ها برداشته بشه، دلیلی برای لایک نمیمونه همه میرن تو پروفایل میخونن مطالبو.

حرف بزن ابرازکردنِ احساسات شخصی هست؛ تاپیک‌های دیگه معمولاً توش بحث‌های مفید و جهت‌دار انجام می‌شه.
برای ابراز احساسات شخصی‌تون راحت‌ترید که یه‌وبلاگ بزنید، فروم‌ جایی برای بحث‌کردن هست.

به نقل از ف ه یا میم ه :
قرار نیست من چیزی به کسی بگم که وقتی کسی پست میده من حالا من با لایک میگم خوندم ، هم عقیده م یا هم دردم یا هر چیز دیگه ای ، لزومی نداره که حتما پ خ بدم بهش ، شاید طرف دوست نداشته باشه در مورد با کسی صحبت کنه صرفا گفته که خالی شه ، و شکی نیست توش که تو حرف بزناین موارد خیلی زیاده ...
بعد من منظورم صرفا دوستام نبودن که دوستام بیان پروفایلم رو چک کنن ...

خوب دوستان هم نیان چک کنن، صرفاً این که بگید من هم‌عقیده‌م این‌قدر مسئله‌ی بزرگی نیست.
بقیه هم پروفایل رو چک نکنن، حرف بزن بازدیدش زیاد هست، پست‌تون به‌احتمالِ زیاد دیده می‌شه.

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام

ببخشید دوستان!

وجه تمایز یک سمپادی با یک بچه مدرسه عادی چیه؟

اسم مدرسش ؟

جز اینه که ما مثلاً مستعد های این مرز و بوم هستیم !؟

خوب پس هدف از تشکیل سمپادیا این بوده که یک مشت انسان مستعد کنار هم جمع بشن

شما متن ادبی میگی؟ برو یک تاپیک توی ادبی بزن یا کوچک نوشته ها یا نوشته های آزاد حرف هاتو بگو

شعر میگی برو شعر پارسی

میخوای خاطره تعریف کنی برو خاطرات

این جا یک سایت هست و آزادی و عدم آزادی معنی نداره شما با شرایط این انجمن تصمیم گرفتی که در اون عضو بشی

انجمنی که اسمش سمپادیاس!

یک بخشی رو گذاشته که حرف هاتو بزنی

لایکشو و دیس لایکشو ور داشته

دلیلی نمیشه که اعتراضی بشه

چون هدف این جا حرف بزن نبوده

//که حالا به پر مخاطب ترین تاپیک تبدیل شده

من فکر کنم حرف کل مدیر ها هم همینه

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

یه اصطلاحی هست میگه: "چه برف بیاد چه بارون، خون به دل ِ کلوخه"
حالا این شده وضعیت ما :)) چه لایک باشه چه نباشه، چه پربازدید باشه چه نه، پر اسپم ترین تاپیکه :| همینجوری درد و دل بود :-"
شما منتقدین عزیز و دوستداران حرف بزن که حالا یهو اینقدر براتون مهم شده این تاپیک، اگه دلتون میسوزه، اسپم ندین، کپی پیست و نقل قول نذارین، پست خلاف قوانین میبینین گزارش کنین. من هر موقع میام یه نگاه میکنم، کلی پست خلاف قوانین هست، و الان مدت هاست که کسی گزارش نداده( دم ریحانه گرم هنوزم حواسش هست به سایت و گزارش هاش همیشه کمک حالمونه ;;) )
خوبه ها، بحث کنین راجع بهش، ولی خب اینجوری به جایی نمیرسیم. اول از همه اون مدیری که حرف بزن رو زیرانجمن کرد و لایک و دیسلایک رو برداشت، باید بیاد بگه چرا؟ و قراره چجوری پیش بره؟ وگرنه حالا هی ما بگیم خوبه و بده، فایده نداره. (:|

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خب، همین دلیل هایی که گفتن
بحث رو فلسفیش نکنید که عدالت و آزادی و امثالهم رو بکشید وسط! هیچ مانعی برای پست دادن ایجاد نشده و همچنان میشه مثل روال سابق پست داد
اما دیگه شمرده و مهمتر از اون امتیاز داده نمیشن، چرا؟ چون دلیلی وجود نداره، هیچوقت هم نداشته
من الان یه سری پستای حرف بزنو چک کردم، صرفا بیان چیزیه که توی ذهن آدما میگذره و نه یک استدلال یا نظر راجع به بحثی که موافقت و مخالفت نیاز داشته باشه
اگه کسی میخواد نظری راجع به پست حرف بزن یکی بده، میتونه پستشو نقل قول کنه توی پ.خ به نویسنده و نظرشو بگه، اتفاقا اینجوری واقعا اثرگذاری هم بیشتره

حرف بزن برای پیدا کردن جریان های همفکر و ایجاد تشکل های اجتماعی نیست! برای پیدا کردن همفکر ها باید برید توی جایی که بحث میشه، انجمن های علوم انسانی خوبی داریم، خود گفت و شنود، اینجاهاست که ملت بحث می کنن و نظراتشون رو راجع به موضوعات مختلف بیان می کنن. اگه واقعا دنبال آشنا شدن با افکار هستید با لایک و دیسلایک به جایی نمیرسید

و مشکل اصلی هم همینجاست! حرف بزنی که امتیازدهی داره همه فعالیت ها رو توی خودش جمع می کنه و فرد بجای این که توی تاریخ و تمدن[nb]آخرین فعالیت: 29 مارس[/nb] یا فلسفه و منطق[nb]آخرین فعالیت: 28 مارس[/nb] بر سر عقاید اصلی و ریشه ایش بحث مفید کنه، اطلاعاتش بره بالا، زمانش رو صرف پست دادن توی حرف بزن می کنه چون میدونه که نیازی نیست فکر کنه روی پستش، کافیه هر چیزی دوست داشت بنویسه و حداقل 3-4 نفر پیدا میشن که لایکش کنن.
اما این لایک هم اکثر اوقات نه معنیی داره و نه چیزی رو عوض می کنه چون هر فردی با دیدگاه خودش پست رو میخونه و سعی می کنه باهاش ارتباط برقرار کنه، فرضا بابک مینویسه "سرده" و من فکر می کنم بابک منظورش اینه که از دنیا دلسرد شده و چون خودم اینجوری ام، بابک رو لایک می کنم. درحالی که بابک نوشته "سرده" چون هوا 10 درجه زیر صفره و بخاری خوابگاهشون هم خراب شده و الان داره یخ میزنه از سرما!

اگه یادتون باشه چندوقت پیشا چندبار یه پنل پایین سایت میومد که پر امتیاز ترین پست های هفته رو نشون میداد، تقریبا همه پست های حرف بزن بودن و دریغ از یک پست توی انجمنی علمی!

هرچقدر هم فلسفه ناعدالتی و همفکر یابی و فلان رو بسازید، وقتی که کاربر ترجیح میده توی ده دقیقه حضورش در سمپادیا بجای بحثی که نیاز به فکر کردن و ابراز عقیده داره، مستقیم بره توی حرف بزن و از طرف دیگه حذف "لایک" باعث بشه انگیزه برای فعالیتش در حرف بزن کم بشه، یعنی پست ها بخاطر "لایک" بوده و نه بخاطر حرف زدن

Ham!D ShojaE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان جابرابن‌حیان
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی آی‌تی

دور هم نشستیم یه معیاری طرح کردیم به اسم امتیاز، ناخودآگاهِ کاربر رو به این سمت می‌بریم که یه معیار و ملاک و ارزش خاصیه. هرمحدودیتی هم اعمال شه و هرتشویقی هم باشه باز هم این ناخودآگاه هست. هیچ دلیلی نداره که مجموع امتیازات توی پروفایل کاربرا جمع بسته شه. معیار کاربرها برای این‌که به چه دلیل پست‌هایی رو لایک می‌کنن یا فعّالیت می‌کنن یه چیز شخصیه. اگه مجموع امتیازا از پروفایل برداشته شه؛ هیچ مشکلی ایجاد نمی‌شه؛ ارزش‌گذاری پست‌ها هم انجام می‌شه و کسی هم به فعالیت بی‌محتوا تشویق نمی‌شه. حالا چه حرف‌بزن باشه و دید حسّی بچه‌ها؛ چه انجمن پایگاه اطلاعات و نوروساینس.

درمورد تولید محتوا؛ نمی‌شه ذائقه‌ی کسی رو تغییر داد. بخوایم یا نخوایم برای بعضیها بخش‌های کم‌محتوای فروم جذاب‌تره و هرکاری هم که انجام شه درحد یه فعالیت تزریقیه. کلاً بستن فلان‌قسمت و تشویق به بیسار قسمت فروم فایده‌ای نداره اون‌فدر. هرنسلی از بچه ها یه سری کاربرا رو دارن که به همون سمت می‌رن. این جوّی که روی حرف‌بزن هست باید روی خیلی جاهای دیگه اعمال کرد. از خلّاقیت و خاطرات گرفته تا شناخت و ورزش. دیدی که روی حرف‌بزن هست از بچه‌ها؛ کاملاً متفاوت بوده. درمورد ماهیت حرف بزن هم زیاد بحث شده؛ نمونه‌ش این‌جا.

پ.ن. من الان تو جریان جوّ این روزای حرف بزن نیستم و این قضیه برام اهمیتی هم نداره؛ اما خب قبلاً تو گیرودار نظر بچه ها بودم و نظر خودم هم همین بوده. کنترل حرف بزن واقعاً سخته؛ اما برای سمپادیا مزیته.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

آقا در راستی همین تولید محتوایی که می‌گید؛مثلا یه تاپیکی زده بشه،توش اون انجمن‌هایی که قابلیت تولید محتوا رو دارن مشخص بشه(مثلا بعضی انجمن‌ها رو داریم مثل خبرگزاری؛چندان نمیشه توش محتوا تولید کرد :-? )؛بعد بیاییم بگیم که می‌خواییم گروه‌هایی برای هر انجمن تشکیل بدیم که برای اون انجمن تولید محتوا کنن. یعنی محتوا رو تولید کنن،بقیه‌ی کاربرها توش بحث کنن. قابلیت افزایش اعضا هم داشته باشیم؛ محدود نباشه مثلا که اعتراض کنن این یه کار انحصاریه.

یه تسهیلاتی هم بذاریم برای این گروه‌ها دیگه.(مثلا ورود به دانشگاه بدون کنکور :)) )

در حد یه پیشنهاد بود فقط،نظرتون رو بگید. :D

بالا