• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر اخراج شوید؟(ایده هایتان را مطرح کنید)

پاسخ : اگر اخراج شوید؟(ایده هایتان را مطرح کنید)

اگه امسال اخراجم كنن بابامو راضي ميكنم بريم بندر زندگي كنيم به ياد دوران خوشي و آرزوي تيزهوش بودن ;D
اگه سال ديگه اخراج بشم ترك تحصيل ميكنم
اگه دو سال ديگه اخراج بشم همون كاري رو ميكنم كه آرمان امسال ميكنه B-) goodbye iran

به نظر من تمام این ها بستگی به خودش داره، اگه کسی بتونه خودش رو باور کنه و بدونه که کجاست(خودشو بشناسه)، هیچی نمیتونه اونو از موفقیت ذهنش (چیزی که برای خودش موفقیت نام دارد!)دور کنه، مثل همین چیزی که گفتن اخراج شده و بعد رتبه 12 کنکور شده. من اگه اخراج شم فکر میکنم با سرعت خیلی زیاد به سمت شهرت مثبت(شهرتی که از راه خوب هست) خواهم رفت تا ثابت کنم(به گوش همه برسونم) این معیارهایی که یک عده برای میلیون ها نفر تعیین کردن پشیزی ارزش نداره!!

اخراج شدی دیگه باید گریه کنی ...
شاید بعدش درس خوندم :)

به نقل از d3c0der :
متاسفم برات !

بچه ها ( با همتونم ) چرا خيال ميكنين تنها راه موفقيت سمپاده ؟
اون طور كه مدير ما ميگفت ( البته چهار سال پيش ) علامه حلي شهريار تو كشور رتبه سوم رو داره ( از نظر سطح علمي ) و واقعا هم جو درسي خوب بود ، نمرات و نتايج بچه ها هم همينطور !
ولي من مشكلم با پر استرس بودنشه !
شايد مراكز شما اين طوري نباشه ، ولي واسه ما كه . . . .!
ببین اینکه گفتم یه چفیه میندازمو با چادر میرم میگم گ....ه خوردم شوخی بود.
اما خب همدان جوش خیلی متفاوته نسبت به تهران. همدان فقط مراکز سمپادش جای پیشرفت هس و بقیه مدارس جای جلف بازیه و .......است و از این حرفا. اما من واقعا غیر از بچه های خودمون(یعنی سمپاد همدان) هیچ کسو قبول ندارم.

به نظر من ممکنه اخراج از سمپاد واقعاً ناراحت کننده باشه ! ولی خب پایان زندگی که نیست ! ;D

توی تهران که واقعاً مدارس خوب دیگه زیادن ! به یکمی تلاش میتونه تو هر کدوم که خواست قبول شه !

ولی فقط ممکنه یه ذره از لحاظ روحی مشکل داشته باشه . که اون حل میشه ...

در جاهای دیگه ( غیر تهران ) معمولا یکی دو تا مدرسه ی خوب پیدا میشه ...

( لازم نیست از همه لحاظ عالی باشه ! فقط محیط خراب و فاسدی نداشته باشه کافیه ...

چون اگه طرف واقعاً سمپادی باشه میتونه خودش به اهدافش برسه ... البته اگه بخواد !)

اگه اخراج بشیم اگه خودمون هم بخوایم خوشحال و با روحیه باشیم
اولا فکر به دوستای تو مدرسه دوما خانواده سوما فک وفامیل نمی زارن

به نقل از سیما :
ببین اینکه گفتم یه چفیه میندازمو با چادر میرم میگم گ....ه خوردم شوخی بود.
اما خب همدان جوش خیلی متفاوته نسبت به تهران. همدان فقط مراکز سمپادش جای پیشرفت هس و بقیه مدارس جای جلف بازیه و .......است و از این حرفا. اما من واقعا غیر از بچه های خودمون(یعنی سمپاد همدان) هیچ کسو قبول ندارم.
بندرعباس هم همینطوره ...

به نقل از thunder :
بندرعباس هم همینطوره ...
راست میگه
بعد از سمپاد بندرعباس
هیچ مدرسه ای به درد بخور نیست

به نقل از ساز خاموش :
من واسم عجیبه که اینو می شنوم چون تا حالا اصلا همچین موردی رو هم نشنیدم.واقعا واسه نمره اخراج می کنند؟
خب معلومه دیگه
اونجا اصفهانه معلما راحت نمره میدن دیگه چنین مدرسه ای رو از کجا می شه پیدا کرد؟

پاسخ : اگر اخراج شوید؟(ایده هایتان را مطرح کن

طبيعتا اول سعي ميكنم مخ معلما رو بزنم كه نمره لازم رو بدن، اگه نشد ميرم مدرسه عادي
اما محسن، تو "جدايي از جمع چندين ساله" رو عنوان كردي و بر اين اساس گفتي دخترا منطقي تر برخورد ميكنن، اما من به جرات اسم اين رو احساسي برخورد كردن ميدارم
اين كاملا طبيعيه كه با حذف فاكتور اجبار در ديدار سطح روابط كم بشه، اما اگه بخوايم منطقي با مساله برخورد كنيم من اخراج ميشم و مكانم نسبت به دوستانم عوض ميشه، ولي هم من وجود دارم هم دوستام، پس ميتونم هنوز همون روابط رو در سطح يخورده كمتر داشته باشم و وقتي كاري از دستم بر نمياد خوب با شرايط سازگار ميشم

اما اگه از ديد احساسي در نظر بگيريم (پيشفرض ذهني تو كه در نتيجش به مغلطه پستت رسيدي) در اين حالت حتي كم شدن سطح احساس برابر است با "واي بدبخت شدم" و حتي اگه كاري از دست آدم بر نياد حداقل بايد ناراحت باشه، خوب اين طرز فكريه كه از بالا به نظر ميرسه حداقل يه كار مفيد داره انجام ميشه اما از درون بشدت بده

و چون تو در اينجا مبناي فكري رو سطح روابط و احساس قرار دادي طبيعيه كه جوابهاي دخترا منطقي به نظر برسه در صورتي كه اينطور نيست

(سوال: طلاق خيلي چيز ناراحت كننده ايست؟)

Back
بالا