AlirezaRajabi
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ابهر
- دانشگاه
- تبریز
پاسخ : مشاوره خريد دوربين
هنوزم اونقدی حرفه ای نیستم که بتونم از همه ی پیکسلای دوربینم استفاده کنم،پس مگاپیکسلش زیاد برام فرقی نمیکنه،
در مورد این که گفتی سایت دیجی کالا خوبه و اینا،من بار ها تو تاپیکای همین انجمن گفتم که وقتی کسی میتونه بیاد اینجا پست بده،پس حتما هم میتونه که چهار تا سایت مناسب با کاری که میخواد رو پیدا کنه،
+ممنون از توضیحاتتون!
در گیر برند خاصی نیستم،به نقل از NiushaNik :اینا نمیه حرفه ای نیست ؟
مشخص کن چه طور باشه؟
بیشتر چه مارکی؟(کانن؟)
چند مگا پیکسلی؟
سایت دیجی کالا خعلی خوبه !
هنوزم اونقدی حرفه ای نیستم که بتونم از همه ی پیکسلای دوربینم استفاده کنم،پس مگاپیکسلش زیاد برام فرقی نمیکنه،
در مورد این که گفتی سایت دیجی کالا خوبه و اینا،من بار ها تو تاپیکای همین انجمن گفتم که وقتی کسی میتونه بیاد اینجا پست بده،پس حتما هم میتونه که چهار تا سایت مناسب با کاری که میخواد رو پیدا کنه،
این توضیحا حتی برا کسی که میخواد عکس ماکرو بگیره هم صدق میکنه؟به نقل از amparisay :دوست عزیز، اس ال آر خریدن تازه اول خرجه. به نظرم اتفاقا خوبه که الان فقط یه 18-55 داشته باشی، نیازت رو که کاملا شناختی، بری سراغ لنز مناسب خریدن. اتفاقا 18-55 لنز بدی هم نیست! به دلیل کمتر بودن المنت های داخش، عکسهای به نسبت شارپی می گیره. اما خوب زیاد ازش نمیشه انتظار داشت دیگه... به نظرم 600دی با 18-55 برای شروع راه عکاسی حرفه ای مناسبه.
+ممنون از توضیحاتتون!