- شروع کننده موضوع
armita
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
درجات کاربری فروم(کاربر جدید ٬فعال ٬ حرفه ای ٬ خاک انجمن خورده و ...) از هفته ی آینده بر اساس تعداد ارسال نخواهند بود .
قراره چیز های دیگری در تغییر درجات کاربری تاثیر داشته باشن .
به نظر شما چه چیز هایی مهم تر هستند ؟
بذرکار: این تاپیک از شما میخواد تا درمورد چیزهایی که فکر می کنین باید تاثیر داشته باشن بحث کنید؛ این توضیح هم در مورد تغییرات اعمال شده عرض میشه:
قراره چیز های دیگری در تغییر درجات کاربری تاثیر داشته باشن .
به نظر شما چه چیز هایی مهم تر هستند ؟
بذرکار: این تاپیک از شما میخواد تا درمورد چیزهایی که فکر می کنین باید تاثیر داشته باشن بحث کنید؛ این توضیح هم در مورد تغییرات اعمال شده عرض میشه:
به نقل از مـهمّد بذرکار :دوستان عزیز، نمیدونم این پست من رو قبل از پست دادن می خونین یا فقط دنبال نوشتن نظر خودتون هستین که اشکالی هم نداره!
گفتیم درجه بندی گروه های کاربری اس.ام.اف بر حسب تعداد پست هست و کسایی که فقط پست میدن، چه اسپم و چه خوب، درجشون میره بالا و کسایی که برای خوندن، نوشتن پست ها وقت میزارن، دو زار ارزش پیدا نمی کنن!
اینجا اعلام کردیم که معیار گروه های کاربری سایت داره از «صرفا بر حسب تعداد پست بودن» به طرف «پست و فعالیت» حرکت میکنه! برای این منظور هم دو فاکتور زمان فعالیت (که خیلی هم کیلویی بالا نمیره) و پست ها رو در نظر گرفتیم... فاکتور های دیگه ای هم مثه امتیاز پست، تعداد تاپیک های زده شده، رشد فعالیت نسبت به ماه گذشته، تعداد پیغام خصوصی داده و گرفته شده و خیلی چیزای دیگه می تونن در دسترس باشن! ولی نحوه ی استفاده از اونها برای ما مشخص نشد و کار تکامل این فرمول رو گذاشتیم به مشورت عمومی.
چیزی که برای ما با مشورت مدیران و معاونین و بعضی از کاربران (که احتمالا شما جزوشون نبودین) مشخص شد، فرمول مناسبی بود که اون دو فاکتوری که چندبار گفتم رو لحاظ میکرد و در آینده کامل تر میشه...
مشکل ما در اجرای این فرمول، این بود که برای هر گروه کاربری هم باید یک سری امتیاز مشخص میکردیم!
ابتدا امتیاز هایی که مشخص شد، زیاد بودن، با کم کردن سخت گیری این امتیاز ها، فاصله ی بین گروه های کاربری کمتر شد تا کاربرها بهتر نتیجه فعالیت ها و زحمت هاشون رو ببینند.
× کسایی که شکایت می کنند که ما قبلا فلان بودیم الان با این فرمول یه دفعه رفتیم به چندتا گروه قبل تر، نشون میده مدت زمانی که در فروم صرف می کردن به شدت کمتر از نرمال اون گروه بوده و می شه اونها رو به نوعی اسپمر در نظر گرفت البته این یه شوخی بود تا بدونین چرا گروه های کاربریتون با اون چیزی که تصور میکنین متفاوتند
× بچه ها علاقه دارند بدونن فرمول چیه، حالا من بیام بنویسم E به توان زمان حضور + فلان ؛ شما میگین این خوب نیست! یا میگین خوبه! یا یه چیزی میگین! گفتن ما چیزی رو عوض نمی کنه دوستان، اگه میکنه، به بنده توی پیغام خصوصی بگین، در خدمتم
× در راستای آروم کردن شما به خاطر ندونستن فرمول امتیاز ها، آیا شما می دونین گوگل نتایج رو چجوری دسته بندی می کنه !؟ گوگل خیلی لطف کنه 7-8 تا فاکتور از 100 ها فاکتورش رو بگه ، بدون هیچ ضریب وزنی و هیچ چیزی!! بهتره به این موضوع فکر نکنین که "شما خودتون رو با گوگل مقایسه می کنید؟" چون این یک تفکر کاملا اشتباه هست که هیچ ربطی به حرف من نداره و تا حد زیادی خنده داره.